Moderator/ica: rio_Ferdy88
Tvoja ekipa je svjedok da se moze nadoknaditi. Uz dobrog trenera i QB-a, i levati izgledaju kao pro bowl igraci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma da, slažem se da nije sigurno ništa u ovom derbiju, jbg rivalstvo je takvo, nema predaje![]()
Samo je teško nadoknaditi takve gubitke, bez obzira o kakvom protivniku se radilo, ja još ne znam kako su ovi moji Patsi uspjeli pregurati bez ikakvog napada ovih prvih par sedmica, sad sa Gronkom na terenu je sve puno lakše
Nadam se da ce biti spreman za utakmicu sa Broncosima, mada je to tesko za ocekivati, no nada posljednja umire.randy_moss je napisao/la:Gregory - broken thumb. Out for a few weeks.
Dobro smo prosli.
Ja i dalje vjerujem da ova ekipa moze ici do kraja, ali kljuc svega su zdravi Talib, Gronkowski, Brady i Amendola. Dobro je napisao jedan novinar u jednom clanku:The Patriots signed wide receiver LaQuan Williams to the active roster and running back Cierre Wood to the practice squad, according to ****.
Ljudima trener glavni imao skoro pa srcani na poluvremenu. Dok je trener bio tu, derali su vam guzove.Edin TM87 je napisao/la:ALEME STA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HAHAHAHAHA
Bez Waynea deremo u Hjustonu, nisam im'o neta kako se ponad'o covjek hahaha![]()
![]()
HiltonNe vjerujem da cemo u prva 2 seeda, al' definitivno mozemo uzet pobjedu u PO, protiv recimo Chiefsa koji su buranija realno bez obzira na omjer...
mcclellin player of the weekSaltCityAttack je napisao/la:McClellin earns player-of-week honor ... eto samo momka treba gurat polahko ovo mu je godina sreca mu je sto su se desile ove povrede i sad treba opravdati taj pick
nego sinoc je najace bilo vidjeti Cutlera i Rogersa kako se pozdravljaju nakon tekme kao da su oni igrali utakmicu
Imao 3 sacka.jestamaji je napisao/la:mcclellin player of the weekSaltCityAttack je napisao/la:McClellin earns player-of-week honor ... eto samo momka treba gurat polahko ovo mu je godina sreca mu je sto su se desile ove povrede i sad treba opravdati taj pick
nego sinoc je najace bilo vidjeti Cutlera i Rogersa kako se pozdravljaju nakon tekme kao da su oni igrali utakmicujel što je skršio rodgersa
![]()
lik je imao tri sacka, skrsio je i Rogersa tako dao nam vise sanse za pobjedu svakako ..ali zao mi je Rogersa odlican QB i nije losa osoba nije zasluzio ovo i ako ja ne volim Packerse i ne radujem se povredi..ali eto neka propusti 2-3 utakmice da pokusamo sta napravit pa neka se vratijestamaji je napisao/la:mcclellin player of the weekSaltCityAttack je napisao/la:McClellin earns player-of-week honor ... eto samo momka treba gurat polahko ovo mu je godina sreca mu je sto su se desile ove povrede i sad treba opravdati taj pick
nego sinoc je najace bilo vidjeti Cutlera i Rogersa kako se pozdravljaju nakon tekme kao da su oni igrali utakmicujel što je skršio rodgersa
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.