Mainz - Koln. Svi ćemo se zaletiti i odigrati 1, jer je Mainz na stopostotnom učinku, a ovdje će gosti uzeti barem bod. Soldo će postaviti igru kao protiv Bayerna i čekati kontre.
Werder mora dobiti, pobogu. Danas mislim da je to 2 uz veliki broj pogodaka obje ekipe. Dakle, danas bismo se mogli nagledati dvica u Bundeski. Tri utakmice, tri dvice.
Hertha bi trebala dobiti Karshlue-a, bolji su, uigraniji i žele povratak u prvu ligu. Solidna kvota (1.55).
Real - Espanyol(prvi gol - Espanyol), pokušati sa mostićem 2/1, i odigrati na 4+. Mislim da je ova opcija na golove najrealnija. Isto tako mislim da će Bilbao uzeti Mallorcu.
Kada je hokej u pitanju, mislim da je Valerenga dobar odabir dvice(1.6 kvota) ili pokušati sa 2 na golove. Mahheim - Wolfsburg također treba igrati više golova, jer su obje ekipe poznate po tome da puno zabijaju i primaju.
Ufa - Novosibirsk je zicer dana, ali je kvota premala i za tenis, a kamoli hokej(1.3).
Zurich - Biel treba odigrati 2 na golove, mislim da će to proći glatko.
Toliko od mene, od ovoga ću kombinovati nešto za neku sitnu lovu(rashodi su sve veći, pa moram stisnuti kaiš).