Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Cekam
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mali princ navuce pola tima na sebe 

Najbolji igrac repke.
Pape ubleho, gradi ekipu oko ovog momka. Ko mu smeta, mars na klupu. Sve oko njega treba da se gradi.

Pape ubleho, gradi ekipu oko ovog momka. Ko mu smeta, mars na klupu. Sve oko njega treba da se gradi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bravo Mire
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Cartman je napisao/la:Najbolji igrac repke.![]()

Allegri je gospodin!
Gol plus asistencija za rodjendan iz snova 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bez njega se ova repka moze da gasi, ako on ne igra, Iran ce da bude nepremostiva prepreka
Odkad ja to govorim, dok neki penzionera Misketa stavljaju ispred.Cartman je napisao/la:Najbolji igrac repke.![]()
Pih...skoro sve tekme Pjaniceve gledao i ovu ne pogledam i gledaj sta mi se desi
Al haj..Nek Mire dere
Deri ih princeeeeee

Deri ih princeeeeee

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad ce jos ispasti da mu Pape ne da igrati.stokton je napisao/la:Odkad ja to govorim, dok neki penzionera Misketa stavljaju ispred.Cartman je napisao/la:Najbolji igrac repke.![]()

Begovic, Spahic, Pjanic, Dzeko su osovina ekipe kod Papeta.
sad gledaj kad neko od balavaca krene replicirati sa Avdijom i Tinom

Jes aha, igra zadnjeg veznog i trči i za sebe i za Misketa.calcio je napisao/la:Sad ce jos ispasti da mu Pape ne da igrati.stokton je napisao/la:Odkad ja to govorim, dok neki penzionera Misketa stavljaju ispred.Cartman je napisao/la:Najbolji igrac repke.![]()
Pape ubleho, gradi ekipu oko ovog momka. Ko mu smeta, mars na klupu. Sve oko njega treba da se gradi.Pa zar mu nije jedan do glavnih igraca?
Begovic, Spahic, Pjanic, Dzeko su osovina ekipe kod Papeta.
sad gledaj kad neko od balavaca krene replicirati sa Avdijom i Tinom
Ja samo nekad ne kontam sto ljudi pljuju Misketa kad hvale Pjanica, ili obratno. Meni je Miralem najdrazi igrac repke, ali mi je Boga mi i Miske drag.
Miralem bi sad trenutno trebao biti glavni u timu, ali ni slucajno u Brazil bez Zvjezdana. Nije on ni blizu penzionera, iako bi vjerovatno trebao ostati na klupi i eventualno uci pred kraj ako se utakmica treba rijesavati.
Miralem bi sad trenutno trebao biti glavni u timu, ali ni slucajno u Brazil bez Zvjezdana. Nije on ni blizu penzionera, iako bi vjerovatno trebao ostati na klupi i eventualno uci pred kraj ako se utakmica treba rijesavati.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
:!!!: 
Meni isto to nikad nece biti jasno . To ponizavanje jednog igraca da bi uvelicali drugog. Trebamo biti sretni sto imamo ovakve igrace.nut_shell je napisao/la:Ja samo nekad ne kontam sto ljudi pljuju Misketa kad hvale Pjanica, ili obratno. Meni je Miralem najdrazi igrac repke, ali mi je Boga mi i Miske drag.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
@stoktone, to Miralem nikad nije igrao zadnjeg u Romi, pa ti nesto cudno
Al jok, nije ni to, vec je bitno malo bocnut' Safeta, ne bitno o cemu je rijec. Davite vise s tim !!!!
Safet je kriv i za onaj zemljotres u Cileu.

Al jok, nije ni to, vec je bitno malo bocnut' Safeta, ne bitno o cemu je rijec. Davite vise s tim !!!!

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno naš najjaci igrač..
De ne piši gluposti.Adinjo je napisao/la:@stoktone, to Miralem nikad nije igrao zadnjeg u Romi, pa ti nesto cudno![]()
uvijek igra sa De Rosijem i Strostmanom, a od kad je ovaj povrijeđen sa Rađom.
Čuj Pjana igro zadnjeg veznog

To samo kod našeg maga može igrati. Tri najsporija igrača, od kojih samo Pjanke ima kondicije za cijelu tekmu, nam drže sredinu i kažeš da bockam Safeta

Kad kažeš da je čovjek za penzije to ti pljuvanjenut_shell je napisao/la:Ja samo nekad ne kontam sto ljudi pljuju Misketa kad hvale Pjanica, ili obratno. Meni je Miralem najdrazi igrac repke, ali mi je Boga mi i Miske drag.

Nije bitno koga voliš ili ne, nego može li ta osoba igrati fudbal na reprezentativnom nivou.
Mene uopšte ne interesuje kakav je nekad igrač bio nego kakav je sad, a tako bi bi trebalo bit i kod selektora, pa neka je taj Miske ili Džeko ili neko treći.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pjanic u reprezentaciji na osam utakmica nakupi golova i asistencija kao u Romi za cijelu sezonu. To je sigurrno zbog toga jer igra defanzivnije. I zbog toga sto mora trcati iza penzionera Misimovica (koji je bio nas treci strijelac u kvalifikacima).
U seriji A ne igra protiv luksemburga, latvije i ostalih amatera, ali tebi je to izgleda sve isto, uglavnom samo vama papetoljubcima i Safetu je OK što Pjanke i Medo igraju zadnjeg veznog i ostale taktičke inovacije velikog maga.calcio je napisao/la:Pjanic u reprezentaciji na osam utakmica nakupi golova i asistencija kao u Romi za cijelu sezonu. To je sigurrno zbog toga jer igra defanzivnije. I zbog toga sto mora trcati iza penzionera Misimovica (koji je bio nas treci strijelac u kvalifikacima).
Trenutno korisnika/ca: IQ200, MostarNeretva i 39 gostiju.