HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ultrasi sad nam dolazite u srijedu koliko da ocekujemo vas u Šeher? 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ako odigrate ko u Zenici nemoj te se iznenaditi trici u vasoj mrezi u Kupu protiv Sarajeva.Sretno i vidimo se slijedecom prilikom 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa nije valjda da su losi bili ha @samocelik reci ti drugu? 

Nisu bili losi.Čelik je bio loš,a Zrinjski jos lošiji.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Znaci bez Stojkica u srijedu protiv smekera, bit ce tesko oni kuci dosta uvjerljivi, ali nadam se prolazu. Zabit se u 16-erac i ne mrdat'
HŠKZ!

HŠKZ!
poraz u zenici,nema veze,ali ovo nam je vec druge zaredom losa utakmica pravo,moramo se trznuti,jer u srijedu igramo kup sa sarajevom
NAPRIJED ZRINJA
NAPRIJED ZRINJA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Fino sto ste optimisticni imate i razlog za to, nego koliko vas dolazi sad u Rajvosu posto je radni dan? 

Dolazimo sigurno, sad koliko ce nas bit to ne znam, vidjet cemo..DevilS je napisao/la:Fino sto ste optimisticni imate i razlog za to, nego koliko vas dolazi sad u Rajvosu posto je radni dan?
Kako si rekao radni je dan, a jos se treba oporavit od nicaZe

Koliko god lani nismo imali srece ove godine nas mazi i pazi,igra Zrinjskog je i dalje niđe veze ali bodovi su tu ,upriliku,pali smo bez ispaljenog metke protiv ekipa koje su najlosije u ligi poput leotara,celika i zvijzde !
Nisam nesto siguran da se sa ovakvom igrom moze do titule ili ti ga europe jer jednostavno to nije to,ako se kojim slucajem izbori europa to ce samo znaciti da su ostali jos vise katastrofalni nego mi a onda kuku nama kada europa dodje pa ponovo gledati sramotu na djelu,nekako bi volio da i ovu godinu preskocimo i da Zelji i ostalim "nakaradama" ove lige prepustimo tu euro sramotu ,tek kada budemo spremni igracki i postanemo ozbiljan klub sto ova uprave zeli da postigne za 2,3 godine e onda mozemo o ozbiljnim nastupima pricati!
Nisam nesto siguran da se sa ovakvom igrom moze do titule ili ti ga europe jer jednostavno to nije to,ako se kojim slucajem izbori europa to ce samo znaciti da su ostali jos vise katastrofalni nego mi a onda kuku nama kada europa dodje pa ponovo gledati sramotu na djelu,nekako bi volio da i ovu godinu preskocimo i da Zelji i ostalim "nakaradama" ove lige prepustimo tu euro sramotu ,tek kada budemo spremni igracki i postanemo ozbiljan klub sto ova uprave zeli da postigne za 2,3 godine e onda mozemo o ozbiljnim nastupima pricati!
Sta je moj bekicu,svi bi u Europu samo ti ne bi
Ako izborimo tu europu, (valjda) mozemo proci Maltezane,luxemburzane i sl. i zaradit koju paru..
Ako se obrukamo ni prvi ni zadnji put,brukaju se svi pa sto ne bi i mi ?
Klub Navijača Ultras-Zrinjski organizira prijevoz na utakmicu 1/8 finala KUP-a BiH FK Sarajevo – HŠK Zrinjski koja se igra u srijedu na Koševu sa početkom u 17sati.
Cijena prijevoza je 15KM, a prijave se vrše u Klubu Navijača, broj mjesta je ograničen!
Zenica

Ako izborimo tu europu, (valjda) mozemo proci Maltezane,luxemburzane i sl. i zaradit koju paru..
Ako se obrukamo ni prvi ni zadnji put,brukaju se svi pa sto ne bi i mi ?

Klub Navijača Ultras-Zrinjski organizira prijevoz na utakmicu 1/8 finala KUP-a BiH FK Sarajevo – HŠK Zrinjski koja se igra u srijedu na Koševu sa početkom u 17sati.
Cijena prijevoza je 15KM, a prijave se vrše u Klubu Navijača, broj mjesta je ograničen!
Zenica

Dobro moji ultrasi bio sam vam prije dvije sedmice u Zapadnom M, i gledo vase neke grafite dobri su.starmo94 je napisao/la:Dolazimo sigurno, sad koliko ce nas bit to ne znam, vidjet cemo..DevilS je napisao/la:Fino sto ste optimisticni imate i razlog za to, nego koliko vas dolazi sad u Rajvosu posto je radni dan?
Kako si rekao radni je dan, a jos se treba oporavit od nicaZe

Zelim vam ugodan put ka Šeheru i pobjedu FKS od 2-0

Naravno poslom sam bio jer smo radili Elektroprenos..

Na žalost nisam optimista uoči tekme sa Sarajevom jer igra je puno lošija od rezultata.Ako se ne postigne gol na Koševu onda mislim da nećemo proći dalje ali koliko čujem od nekih momaka koji su gledali cijelu tekmu u Zenici ako budemo tako igrali onda mislim da se nemamo čemu nadati.Kažu ljudi da nismo pošteno zapucali na gol niti napravili keu šansu
.Vidim i Perić je toga svjestan samo ne znam kakva nam korist od toga.Možda jedino da krenemo otvoreno pa zabijemo koji gol možda se i izvučemo ali nekako ponavljam nisam optimist.Ali zato je nogomet tako zanimljiv jer nikad se ne zna.Nitko nije vjerovao da ćemo im zabiti tri komada pod BB ali jesmo.Bez obzira i na lošu igru i na poraz u Zenici treba dići glavu i igrati hrabro i srcem pa šta bude.Na kraju , ja sam i prije pisao da bih ove sezone izbjegavao kup jer mislim da je lakše kroz prvenstvo doći do europe jer očito nemamo neku igra a ni žrijeb nas ne mazi zato i ako ispadnemo nije kraj svijeta.A kao što kaže Bekić ovakvi kakvi smo sada sigurno nismo za europe za to kako god bude bit će dobro,ako ništa bar za godinu-dvije
.
PS:Kaže mi ekipa onaj incident sa crvenim kartonom Stojkiću je isto kao igra zrinjskog na toj utakmici "Niđe veze".Maksimalno je Pero mogao dobiti žuti karton a i to je diskutabilno.I navijači Čelika oko njih su bili iznenađeni kad je isključio Peru jer čovjek nije ništa uradio u odnosu na igrača Čelika ali eto.

PS:Kaže mi ekipa onaj incident sa crvenim kartonom Stojkiću je isto kao igra zrinjskog na toj utakmici "Niđe veze".Maksimalno je Pero mogao dobiti žuti karton a i to je diskutabilno.I navijači Čelika oko njih su bili iznenađeni kad je isključio Peru jer čovjek nije ništa uradio u odnosu na igrača Čelika ali eto.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Zrinjski - Partizan 11-1,najveci poraz jedne bh ekipe u europi,papa.bekicamir je napisao/la:Koliko god lani nismo imali srece ove godine nas mazi i pazi,igra Zrinjskog je i dalje niđe veze ali bodovi su tu ,upriliku,pali smo bez ispaljenog metke protiv ekipa koje su najlosije u ligi poput leotara,celika i zvijzde !
A kada dodjete na nivo da igrate sa prvacima ostalih drzava u ligi prvaka,onda nece biti sramota izgubiti.
Usput da niste kupili sudiju protiv Sarajeva nikada ne bih nikada dali 3 gola,na kosevu nemate sta traziti,sarajevo ce vas razbiti 4:0.
Je ko ti ?

Partizan koliko se sjecam smo izbacili ukupnim rezultatom 6:0...3:0 u Mostaru,0:3 u Beogradu!

to bekicu tigre bengalski

On će se mostarskom ciganluku zamjerat,pu tamo!starmo94 je napisao/la:![]()
![]()
to bekicu tigre bengalski

Zrinjski - Partizan 11-1,najveci poraz jedne bh ekipe u europi,papa.bekicamir je napisao/la:Koliko god lani nismo imali srece ove godine nas mazi i pazi,igra Zrinjskog je i dalje niđe veze ali bodovi su tu ,upriliku,pali smo bez ispaljenog metke protiv ekipa koje su najlosije u ligi poput leotara,celika i zvijzde !
A kada dodjete na nivo da igrate sa prvacima ostalih drzava u ligi prvaka,onda nece biti sramota izgubiti.
Usput da niste kupili sudiju protiv Sarajeva nikada ne bih nikada dali 3 gola,na kosevu nemate sta traziti,sarajevo ce vas razbiti 4:0.[/quote]
Jesmo li kupili suce i kad smo vas dobili

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Porediti Zelju i Zrinjski je nemoguce!
STO??
Znaju svi koji hoce da znaju!
STO??
Seri nekad i na supakKrajPrice je napisao/la:Porediti Zelju i Zrinjski je nemoguce!
STO??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.