FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
definitivno potrebna foruma podjela po stepenu strucnosti 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Šta ti znaci to? U njegovoj eri prošao kamion igrača, skoro 2 sezone i ima jednu, jedva izborenu Europu, sa jako skupim igračkim kadrom. Ne znam kako će izgledati na kraju ovo sa strancima, ali meni djeluje da se zalizani papak ovdje i ne pita nista i da mu samo onako dovode šta oni hoce, a iz igrača izvuče možda 14% kvaliteta. Može Mirvic dovesti koga hoce, ali dok je ovaj ss tu, ovo je samo bacanje para.propoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:58
Nije istina, klub vodi Ismir, i bez njegovog znanja maraka se ne moze potrositi i bilo sta potpisati, zamisli![]()
pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze narucitipropoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:58
Nije istina, klub vodi Ismir, i bez njegovog znanja maraka se ne moze potrositi i bilo sta potpisati, zamisli![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Prenosim ti info od jednog od uposlenika, ako on meni, ja tebiFCUM je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:04pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze narucitipropoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:58
![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Ovolike komplekse nemaju ni navijaci Torina prema Juventusu majke mi. Danima se pise o njihovom treneru, njihovim pojacanjima, njihovim finansijama, prave se neka poredjenja, a ljudi ispred nas na tabeli. Nekad pomislim da sam promasio pdf, da sam na njihov usao. Al toliko jadni komentari, ono "buhahahaha vidite sta oni rade", a ne bi me iznenadilo da nas i s Rustemom naguzze kao sa Krpicem, Alispahicem i ostalim "nasim" koji su nas trpali gdje su stigli. A mi vjecno ismijavamo.NazorUso je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:24Zamisli ekipa koja dovodi Dubackica i Rustemovica zavrsila ispred nas na tabeli ?! Zamisli podyebavate ih svake godine, pisete da se gase a oni ispred nas na tabeli ?! Jel stvarno mislite da ce nasa ekipa s narkomanom i qrvom prepisati Zeljeznicar ?! Glavu dajem da cemo na kraju sezone biti u 5 bodova ! Ne zato sto su oni dobri, nego zato smo mi bahati pa nam se svake godine vrati...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
I uz svu tu pricu papanka uze lovu sleperom, kupi zemljiste u kesu, izgradi kuci sa bazenom i takoFCUM je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:04pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze narucitipropoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:58
![]()

Bez da se znaju cifre koje ima na racunu.
Naivni bosnjo, vjeruje svima sve.
- FKS -
-
- Kontakt:
[*]d
Da budem malo vulgaran (izvinjavam se kulturnim). Zaboli me ostarjela cuna za sve pojedince tipa Varesanovic, Lejla i sve igrače , isto kao što je njima stalo do nas i naše ljubavi prema FKS.
Gosp. Ismir Mirvić je druga priča, on finansira. Dakle Mirvic i Akademija su mi bitni i naravno navijači. Sve i svi ostali su potrošna roba.
Neki su preko FKS spašavali qzove "92 i ne kupi se ni jednu "dionicu", a nisu bili kokuzi. Yebe mi se i za po bogate legende. Za sada samo Mirvicu
Odlutao ja, halali
Ja do sada nisam pročitao ni jednu kritiku za pojacanja (jest da ne čitam sve), da ima još želja , ali ne možemo imati 50 igrača u Klubu. E za ovo za Ismira se slažem oko gloginje

Da budem malo vulgaran (izvinjavam se kulturnim). Zaboli me ostarjela cuna za sve pojedince tipa Varesanovic, Lejla i sve igrače , isto kao što je njima stalo do nas i naše ljubavi prema FKS.
Gosp. Ismir Mirvić je druga priča, on finansira. Dakle Mirvic i Akademija su mi bitni i naravno navijači. Sve i svi ostali su potrošna roba.
Neki su preko FKS spašavali qzove "92 i ne kupi se ni jednu "dionicu", a nisu bili kokuzi. Yebe mi se i za po bogate legende. Za sada samo Mirvicu

Odlutao ja, halali

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ima li nervoze braćoo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:09I uz svu tu pricu papanka uze lovu sleperom, kupi zemljiste u kesu, izgradi kuci sa bazenom i takoFCUM je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:04pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze narucitipropoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:58
![]()
...za godinicu sve.
e pa sad je vrijeme za totalni bojkot, cisto preventivno, jer su nas svi prethodni nasadili.. Da se ne bi vise kupovala zemljista u kesu pretpostavljam
ja procitah sad ovaj tvoj komentar, izbija kompleks.. cuj oni nekog....., ne bih tu rijec da ponovim.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:07Ovolike komplekse nemaju ni navijaci Torina prema Juventusu majke mi. Danima se pise o njihovom treneru, njihovim pojacanjima, njihovim finansijama, prave se neka poredjenja, a ljudi ispred nas na tabeli. Nekad pomislim da sam promasio pdf, da sam na njihov usao. Al toliko jadni komentari, ono "buhahahaha vidite sta oni rade", a ne bi me iznenadilo da nas i s Rustemom naguzze kao sa Krpicem, Alispahicem i ostalim "nasim" koji su nas trpali gdje su stigli. A mi vjecno ismijavamo.NazorUso je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:24Zamisli ekipa koja dovodi Dubackica i Rustemovica zavrsila ispred nas na tabeli ?! Zamisli podyebavate ih svake godine, pisete da se gase a oni ispred nas na tabeli ?! Jel stvarno mislite da ce nasa ekipa s narkomanom i qrvom prepisati Zeljeznicar ?! Glavu dajem da cemo na kraju sezone biti u 5 bodova ! Ne zato sto su oni dobri, nego zato smo mi bahati pa nam se svake godine vrati...
Lopta je prijatelji okrugla, gle, oni imali podrskuuu nikad vecu.. a mi nismo dosli derbi.. o cemu pricamo? Da im navijaca nije bilo borili bi se opstanak.
A kad nama najvise navijaci trebaju, nema ih.. da ne pisemo o anamo onima pametnije po sve nas. i jos kad procitam, oni ispred nas.... joooj umro bi od muke.. pa sta radimo 10 godina? tacno cu se vratiti i prelistati forum od 2008/10 do 2012/13 pa da vidim kako smo tek onda pisali po ovom pdfu.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Lezbaca uzela sakom i kapom a nasi posteni u upravi gledali godinama bez da su jednu rijec rekli.Hajdeee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:09I uz svu tu pricu papanka uze lovu sleperom, kupi zemljiste u kesu, izgradi kuci sa bazenom i takoFCUM je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:04pricas ko Sabrina da se flasa vode ne moze narucitipropoklopac je napisao/la: ↑20 jun 2023, 13:58
![]()
...za godinicu sve.
Zašto Hajro pošteni tada nije reagovaomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:16Lezbaca uzela sakom i kapom a nasi posteni u upravi gledali godinama bez da su jednu rijec rekli.
-
- Kontakt:
Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.DBR1987 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:39Ovdje ga proziva raja i neki pokusavaju njegove namjere pod upitnik stavit ( tipa Vico Mozzart itd)... po meni je lik zasluzio da dobije sansu i kod Hordi i da Horde zbog njega i njegovog truda prekinu bojkot.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:51DBR1987 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:28
Citam i ja maloprije, kontam taj kod nas nebi ni na klupi mjesto imao a nekom je "pojacanje".
Lik je igrac za Leotara Sloge itd....
Nije raja svjesna kako se trenutno krupni koraci prave kod nas.
Hocemo li ubolst sa novajlijama veliko je pitanje, ali ako nista optimistican sam, jer prvi put ne dovodimo stare i istrosene igrace vec mlade i perspektivne i jos odstete placamo.
Da mi je neko pricao da ce neko nas ici u Kolumbiju ili vec gdje pricat sa igracem rekao bi mu maaa daaaj bjezi tamo.
Ne mora od Vivarosa nista biti meni je dovoljan samo pokusaj da vidim da se trude i traze igrace na sve strane.
To puno govori samo za sebe.
Zali Boze prosutih para do sada i nadam se da cemo konacno imat lijepu pricu oko Mirvica i FKS.
Razumijem ja raju na forumu Bgm ove "pljuvace", realno dosta toga su u pravu, desetine miliona su bukvalno bacene do sada.
Trebali smo do sada biti svake sezone 20 bodova ispred svih u ligi.
Zalosno je kad pogledas u kakvoj bijedi igramo sa tolikim parama da smo zavrsili tu gdje jesmo.
Sve sto hocu da kazem treba istrpit ovog Mirvica i dati covjeku sansu, sjest pricat rijesit ove bojkote i uradit sve sto mozemo da konacno napravimo taj iskorak.
Lopovluk domaćih ljudi prvenstveno uz malu pomoc potkupljenih forum-navijaca. Orobili nas i unazadili nasi neljudi Selimovici,Ibrakovici,Sabrine i sl. Post ti je pogodak u "sridu", samo ne kontam sta znači "istrpiti Mirvica"
Renan,Francis,Ziljkic,Durakovic,Guli,Šerbečić, Soldo,Vrančić, Balta,Zeljkovic,Beganovic,Musa ....Ako je to trpiti (a bit će i bolje aBd) onda ću trpiti.![]()
Mirza i Ajla su nebitni totalno tu treba liku pomoc i da mi ko navijaci dadnemo max doprinos razvitku kluba.
Trenutno on ulaze OGROMNE pare mi bojkotujrmo clanstvo itd sve sto pospjesuje poslovanje i razvitak kluba.
Ovi sa dr strane miljacke svrsavali na **** nekog iz amerike kad je fol trebao ulozit pare...skupilo bi ih se 15k da ga poljube u dupe da je ulozio u zeljkana 2mil km.
Mi opstruiramo rad kluba i bojkotujemo tekme covjeku koji pokusava ispravit sve sto se radilo zadnjih godina i klub stavit na pravi put.
Ja bas vjerujem u ovog covjeka i ja mislim da nam je zadnja sansa da se ostvare ambicije da kocnacno napravimo taj iskorak !
Sta pokusava ispraviti sto se radilo proslih godina? Titule, duple krune koje on zadigo nece vidjeti..
O nekakvom iskoraku pricas borimo se u jednoj od najgoroih liga evrope za 4 mjesto....
New era ili ti ga napredak ili iskorak
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...
Hajde Cosmos
Imali gdje link
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta ima beskicemnjak.. ljudi ispisali stranica mali milion o prethodnoj upravi i dobrim poslovnim uspjesima, tad ste imali kicmu jelde? Bojkotuj careeee bojkotuj samo do virsliii ako Bogda!Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:31Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.DBR1987 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:39Ovdje ga proziva raja i neki pokusavaju njegove namjere pod upitnik stavit ( tipa Vico Mozzart itd)... po meni je lik zasluzio da dobije sansu i kod Hordi i da Horde zbog njega i njegovog truda prekinu bojkot.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 10:51
Lopovluk domaćih ljudi prvenstveno uz malu pomoc potkupljenih forum-navijaca. Orobili nas i unazadili nasi neljudi Selimovici,Ibrakovici,Sabrine i sl. Post ti je pogodak u "sridu", samo ne kontam sta znači "istrpiti Mirvica"
Renan,Francis,Ziljkic,Durakovic,Guli,Šerbečić, Soldo,Vrančić, Balta,Zeljkovic,Beganovic,Musa ....Ako je to trpiti (a bit će i bolje aBd) onda ću trpiti.![]()
Mirza i Ajla su nebitni totalno tu treba liku pomoc i da mi ko navijaci dadnemo max doprinos razvitku kluba.
Trenutno on ulaze OGROMNE pare mi bojkotujrmo clanstvo itd sve sto pospjesuje poslovanje i razvitak kluba.
Ovi sa dr strane miljacke svrsavali na **** nekog iz amerike kad je fol trebao ulozit pare...skupilo bi ih se 15k da ga poljube u dupe da je ulozio u zeljkana 2mil km.
Mi opstruiramo rad kluba i bojkotujemo tekme covjeku koji pokusava ispravit sve sto se radilo zadnjih godina i klub stavit na pravi put.
Ja bas vjerujem u ovog covjeka i ja mislim da nam je zadnja sansa da se ostvare ambicije da kocnacno napravimo taj iskorak !
Sta pokusava ispraviti sto se radilo proslih godina? Titule, duple krune koje on zadigo nece vidjeti..
O nekakvom iskoraku pricas borimo se u jednoj od najgoroih liga evrope za 4 mjesto....
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...

o kakvim titulama pricas? Tako smo suvereno titulu uzeli da iduce smo godine ukupno prezivjeli do Leha. Izgubili dvomec i otjerali Benku radi pive. (citaj neimastine, a kako neimastine a mi titule uzimali evropu igrali? Rijesi rebus) Eto kako je klub dobro radio.. e moj brate
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma idemo u cosmos do grupa KL 

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pa ko je otjerao sve uprave do sada? Ti da nisi vrsio pritisak i ganjao po gradu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:34sta ima beskicemnjak.. ljudi ispisali stranica mali milion o prethodnoj upravi i dobrim poslovnim uspjesima, tad ste imali kicmu jelde? Bojkotuj careeee bojkotuj samo do virsliii ako Bogda!Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 14:31Vi ne bojkotujete mi bojkotujemo da jednom za sva vremena se raskrsti necemo u isti kos sa beskicmenjacima.DBR1987 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 11:39
Ovdje ga proziva raja i neki pokusavaju njegove namjere pod upitnik stavit ( tipa Vico Mozzart itd)... po meni je lik zasluzio da dobije sansu i kod Hordi i da Horde zbog njega i njegovog truda prekinu bojkot.
Nemojte pozivati ili spominjati navijacku grupu koje niste dio da podvija rep prema narkomanu jednom i navijacice zelje...![]()
o kakvim titulama pricas? Tako smo suvereno titulu uzeli da iduce smo godine ukupno prezivjeli do Leha. Izgubili dvomec i otjerali Benku radi pive. (citaj neimastine, a kako neimastine a mi titule uzimali evropu igrali? Rijesi rebus) Eto kako je klub dobro radio.. e moj brate
Ti i takvi kao ti i sa ove ostale dvije tribine da su se pitali jos bi dino i elvir uzimali pare da ih istok ne bi otjerao
O titulama i duplim krunama od 2015, ne mjesaj zabe i babe i ne gubi se kakve benke kakvi bakraci
Sada jos bolje radi kako je ovaj hrasnicki prevarant tu izadjemo nekad u evropu a i ne moramo a tituli nece docekat prije ce prnje pokupiti i uteci...
Beskicnjaci nego sta koji nakon 3 dobra rezultata bi ga i popusili zalizanom.