Hocemo ku.rac, nisu oni nasa braca iz Trebinja da im pomazemo.Linija je napisao/la:pripremićemo i lanč pakete za gladne navijače i igrače slobodanke
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
To vi pripremite kad vam budu športski u gostima.Linija je napisao/la:pripremićemo i lanč pakete za gladne navijače i igrače slobodanke
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ti zaboravio da amaw nije u klubu, ali svejedno bio je neki dan njihov apel za pomoć pa pogurajte vama prijateljsko Trebinje.Eisenbahner1921 je napisao/la:Hocemo ku.rac, nisu oni nasa braca iz Trebinja da im pomazemo.Linija je napisao/la:pripremićemo i lanč pakete za gladne navijače i igrače slobodanke
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
MIRIS PROLJECA MIRIS ZELJINOG PROLJECA

- MocMahale444
gdje su ovi kozoyebi da im zviznem avatar.
Maca ekavica, Dalila thot, Irma kafanska pevacica
happy tv TZ hoes.
Maca ekavica, Dalila thot, Irma kafanska pevacica

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Natrpaj do vrha i marš u cvajtu, eto Azmira svakako.Eisenbahner1921 je napisao/la:Hocemo ku.rac, nisu oni nasa braca iz Trebinja da im pomazemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svako kolo penal.
Pa dobro dokad više?Eisenbahner1921 je napisao/la:Hocemo ku.rac, nisu oni nasa braca iz Trebinja da im pomazemo.Linija je napisao/la:pripremićemo i lanč pakete za gladne navijače i igrače slobodanke
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
pustili ih sa lanca, pa od srece ne znaju sta pisuVirtu4l je napisao/la:Natrpaj do vrhaEisenbahner1921 je napisao/la:Hocemo ku.rac.

- svrakino1921
- Kontakt:
Braco nemojte mi na Tuzlake molim Vas
Treba ljude ugostit ljudski
Ugostit ćemo sve osim Djipketasvrakino1921 je napisao/la:Braco nemojte mi na Tuzlake molim Vas
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
bilo bi lijepo od vas da im date bodove spasasvrakino1921 je napisao/la:Braco nemojte mi na Tuzlake molim Vas

CELIK SE USIJAO
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemamo mi sta njima davat kad su ljudi zadnjih ovo nekoliko godina bili bolji od nas a na nekim utakmicama su nas tamburali i otkricu ti tajnu da znaju u klubu da ce biti teske utakmice i sa Slobodom i sa Celikom nego Vama bi to bilo lijepo jer sutra ako izgubite Vi ste 4 na kraju prvenstva i ja licno mislim i jos nekoliko mojih drugova budemo li u finalu u kupu sa Slobodom da ce nas uzet glat.bihuzur je napisao/la:bilo bi lijepo od vas da im date bodove spasasvrakino1921 je napisao/la:Braco nemojte mi na Tuzlake molim Vas
A Vi samo gledajte u nas i sigurno ste 4 na kraju.
ja mislim da cemo mi sutra izgubiti, nikad dole nismo pobjedili pa necemo ni sada..svrakino1921 je napisao/la:Nemamo mi sta njima davat kad su ljudi zadnjih ovo nekoliko godina bili bolji od nas a na nekim utakmicama su nas tamburali i otkricu ti tajnu da znaju u klubu da ce biti teske utakmice i sa Slobodom i sa Celikom nego Vama bi to bilo lijepo jer sutra ako izgubite Vi ste 4 na kraju prvenstva i ja licno mislim i jos nekoliko mojih drugova budemo li u finalu u kupu sa Slobodom da ce nas uzet glat.bihuzur je napisao/la:bilo bi lijepo od vas da im date bodove spasasvrakino1921 je napisao/la:Braco nemojte mi na Tuzlake molim Vas
A Vi samo gledajte u nas i sigurno ste 4 na kraju.
ali smijes li se kladiti u havatar na godinu da cemo na kraju biti ispred vas

- svrakino1921
- Kontakt:
Kako ja to shvatam Vi ste SAMPIONI
Zezas se sigurno subota je
i divovisvrakino1921 je napisao/la:Kako ja to shvatam Vi ste SAMPIONI

ja se nikad ne zezam

- svrakino1921
- Kontakt:
Pa nije valjda da ste sigurni i vjerujete da cete nas uzet u oba derbija u ligi za prvakabihuzur je napisao/la:i divovisvrakino1921 je napisao/la:Kako ja to shvatam Vi ste SAMPIONI
Zezas se sigurno subota je![]()
ja se nikad ne zezam
pa igrali smo 6 za 6, to je valjda svima jasnosvrakino1921 je napisao/la:Pa nije valjda da ste sigurni i vjerujete da cete nas uzet u oba derbija u ligi za prvakabihuzur je napisao/la:i divovisvrakino1921 je napisao/la:Kako ja to shvatam Vi ste SAMPIONI
Zezas se sigurno subota je![]()
ja se nikad ne zezam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.