FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 23 dec 2009, 10:02

ST-57 Ciciban je napisao/la:Ova pauza je preduga ozbiljno
Sto jest', jest' ja cu se osusit do prve tekme. :mrgreen: :roll:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 dec 2009, 12:53

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 23 dec 2009, 15:08

EmirTM87 je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:Jeli se ove polusezone trebaju vratiti Šešlija i Haris Bešlija ? ?
kaze seslija da ceka poziv sa grbavice...ali ne vjerujem da ce se vratiti..a za besliju pojma nemam

Ja mislim da Sesliji treba pruziti pravu sansu, vjerujem da stvarno ima kvaliteta u njemu!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 dec 2009, 17:19

Mali off ali moram :mrgreen:

Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 23 dec 2009, 17:45

Seyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram :mrgreen:

Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!
Što ga bolan podsjeti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 23 dec 2009, 18:03

hahaha
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 dec 2009, 19:08

Oplakah,te umetni jos reiza negdje :mrgreen:

Dragi Djeda Mraze,molim te da se Dzeko proda za 25 miliona i Stila za 3 miliona i da uzmemo od kompenzacija 750000 eura koliko nas sljeduje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 23 dec 2009, 20:18

U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom... :lol: :lol:

Reuf XYZ
Kontakt:

Post Postao/la Reuf XYZ » 23 dec 2009, 20:28

Jes jes onih 70% sto su za vrijeme rata dosli sa istoka. Sva gradska raja navijaju za Zelju, sto je i normalno i logicno. Eto ti sigurno nisi prije rata zivio u Sarajevu. jek de? :lol:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 23 dec 2009, 20:29

ultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom... :lol: :lol:

hahahaha...sto si lood....pa vise seljaka navija za njanjajevo, cim dodje u sarajevo kaze navijat cemo za sarajevo jbg tako se zove i glavni grad valjda su jaki...hahahahaha!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 dec 2009, 20:37

ultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom... :lol: :lol:
Bistrik ti selo,onda cemo tu da ubrojimo i Vratnik,Mihrivode... :roll: Nema sta vidi se da si sarajlija...
Za nekoga ko za sebe kaze da ima 27 godina,to je zalosno!

Stari grad je jedan i jedan grad je stari grad...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 dec 2009, 20:43

bistrik i ljesevo to je tu negdje :lol: :lol: :lol: :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 dec 2009, 20:47

19TM87 je napisao/la:
bistrik i ljesevo to je tu negdje :lol: :lol: :lol: :lol:
Za Ljesevo ima bus za Bistrik nema :P

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 dec 2009, 20:51

Nahorevo,Jarcedoli,Hotonj i tako te padine i obronci su legla pitarluka.A Lješevo je posebna prica,to im je udarna grupa i udarni trans.
Bistrik je srce grada (uz carsiju) a znamo svi ko su bili cuveni Bistrik Boysi,kuda je Ćiro nekad prolazio.
Bistrik vazda uz Želju do sudnjeg dana.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 dec 2009, 21:04

Mandrak je napisao/la:Nahorevo,Jarcedoli,Hotonj i tako te padine i obronci su legla pitarluka.A Lješevo je posebna prica,to im je udarna grupa i udarni trans.
Bistrik je srce grada (uz carsiju) a znamo svi ko su bili cuveni Bistrik Boysi,kuda je Ćiro nekad prolazio.
Bistrik vazda uz Želju do sudnjeg dana.
Ne znaju svi :roll:

slika

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 dec 2009, 21:05

TM87´Hrasno :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 dec 2009, 21:09

samir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno :D
TM'87 BIH ! :mrgreen: :mrgreen:

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 23 dec 2009, 21:10

nime_tm87 je napisao/la:
TM'87 BIH ! :mrgreen: :mrgreen:[/MA MA LESINARI BANJA LUKA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 dec 2009, 21:12

To komšo :D ;) Hrasno uz Bistrik do kraja odani Želji.
Ovdje u Hrasnom su 95% željovci,ovih 5% pitara poštujem i smatram ih najvecim pitarima u gradu jer valja biti pitar u Hrasnom...zato im skidam kapu.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 23 dec 2009, 22:03

Koji ste vi manipulatori i lazovi i ne cudi me sto ste na takvom nivou kad se na ovakav nacin prodajete. Zasto ne smijete preci vrbanja most??? Zasto zovete i molite da vas niko ne dira kad morate u grad s djevojkom izaci??? Zasto se za vrijeme derbija skoro pa i ne moze vidjeti vas sal u starom dijelu grada a kamoli da se nesto kofrcite??? Zasto dolazite pod pratnjom na turnir u skenderiju, fakticki gostujete u ''svom'' gradu...dobro vi znate sta kome pripada u ovome gradu, bilo ko ko se zadesi u Sarajevu za vrijeme derbija moze vrlo lako provaliti o cemu se radi i sta je titova a sta azize sacirbegovic...pozzzzz

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik i 171 gost.