Sto jest', jest' ja cu se osusit do prve tekme.ST-57 Ciciban je napisao/la:Ova pauza je preduga ozbiljno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto jest', jest' ja cu se osusit do prve tekme.ST-57 Ciciban je napisao/la:Ova pauza je preduga ozbiljno
EmirTM87 je napisao/la:kaze seslija da ceka poziv sa grbavice...ali ne vjerujem da ce se vratiti..a za besliju pojma nemamAnnesTM87 je napisao/la:Jeli se ove polusezone trebaju vratiti Šešlija i Haris Bešlija ? ?
Što ga bolan podsjetiSeyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!
hahahaSeyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!
Oplakah,te umetni jos reiza negdjeSeyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
ultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
Bistrik ti selo,onda cemo tu da ubrojimo i Vratnik,Mihrivode...ultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
bistrik i ljesevo to je tu negdjeultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
Za Ljesevo ima bus za Bistrik nema19TM87 je napisao/la:bistrik i ljesevo to je tu negdjeultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znaju sviMandrak je napisao/la:Nahorevo,Jarcedoli,Hotonj i tako te padine i obronci su legla pitarluka.A Lješevo je posebna prica,to im je udarna grupa i udarni trans.
Bistrik je srce grada (uz carsiju) a znamo svi ko su bili cuveni Bistrik Boysi,kuda je Ćiro nekad prolazio.
Bistrik vazda uz Želju do sudnjeg dana.
TM'87 BIH !samir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno
TM'87 BIH !nime_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno
To komšosamir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno