Fener vodi do 87 minute, a Sampdoria 12 minuta pred kraj 0:0. I normalno,lagano se to sve okrene. Za ove penal u 87 min,a Talijani ko Talijani....
Al nije mi žao. Više volim nego da sam na jednom pao.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ted Mosby je napisao/la:Mene obori samo Roma danas, 2:0 vode i prime golove u zadnjih 10.min
Vidis da sam jarane ismij'o ovaj par dakle predvidj'o sam cirkuzativan rezultat al eto kad vi stavljate to italijansko smetlje.Citizen-X je napisao/la:reko ja vec pderluk zavlado heheehhe kad nema para vodimo ljubav![]()
pusem u tikete za simbolican procenat - javite mi se na pp![]()
monolog i masni iz rajesu mi svjedoci da frcera
nego sta cete mi kupit za 1000ti posti 2 godine ybade ovdje na forumu nizasta
Nijesam časti miMonolog je napisao/la:Što si ljubomoran @Građanine iksu?
Kad smo vec kod pderluka - jbte vi mene ako Wigan ne otrese sutra Siti... A kvota mašala... Ja pobjedu Sitija ne vidim ni povećalom
Tip broj 2 - 2,2 kvota na oba daju go Celzi i Blekpul - opasna kvota nema sta pogotovo uzevsi u obzir da su sa Blekpulom nastradale neke ekipe - tako da mislim da bi moglo biti barem jedno 7:16 i vise golova - opasna kvota 7.
Tip broj 3 - Andrleht Kotrijk - moje misljenje je da je kvota na Kotrijk 9 ogromna - nije ni Andrleht Barselona pa da ima 1,3 kvotu protiv nekog s kim skoro dijeli mjesto na tabeli....Kako god bio rezultat kladionica je svjesno ili nesvjesno potcijenila Kotrijk. Ljudi se trude i tu mi mirise X/X ili najbolje odigrati X2 za 3,5 kvotu koja mi je izglednija nego 1,3 na umoran i ruski ponizen Andrleht. Waregem ima cijeli niz X rezultata tako da X2 nije los tip.
Tip broj 4 - nema tipa 4 Italijanska liga - dovoljno je pogledat tablicu da coek krepa od smijeha
Derbi zacelja - Roma i Bolonja![]()
Palermo Inter 1/2 - sigurica
![]()
Sampdoria Napoli XUdine Juve - kec u dva u nerijeseno
, Parma Djenova 1:1 rezultat
Kijevo i Ćezena X/X
Šalke Dortmund dvica.
Sutra poklon tip Herkules keci Barsa dvica 1,66 + hendikep.
Ja mislim da je od mene dosta![]()
pusa
Gloria Bistriţa - FC Braşov
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.25
Terek Groznyi - Zenit St Petersburg
X2 1.18
Total odds 2.66
Cherno More Varna - Levski Sofia
2 1.95
Helsingborgs IF - Mjällby AIF
1 1.55
FK Haugesund - Lillestrøm
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.60
Steaua Bucureşti - Astra Ploieşti
1 1.33
Total odds 6.43
eto para maestroMonolog je napisao/la:Djurgarden - Malmo PS1 (1.6)
Nacional - Porto 2 (1.65)
Haugesund - Lillestrom PS1 (1.5)
Kvota 3.96
Uplata 15 KM
Znaš li da Arsenal u ovom kupu igra sa "djecom" ?! A da će ona pijana budala izvest skoro najaći sastav ?! Iako može bit 2 ne predlažem je osim ako igraš rekreativno ( markica )Megamon je napisao/la: Arsenal 2
Ma ebo marku,vidjeces kada ih sutra mlatnemoGunnerS je napisao/la:Znaš li da Arsenal u ovom kupu igra sa "djecom" ?! A da će ona pijana budala izvest skoro najaći sastav ?! Iako može bit 2 ne predlažem je osim ako igraš rekreativno ( markica )Megamon je napisao/la: Arsenal 2
GunnerS je napisao/la:Djurgarden - Malmo PS1 (1.6)![]()
Nacional - Porto 2 (1.65)![]()
Haugesund - Lillestrom PS1 (1.5)![]()
Helsingborgs IF . Mjallby AIF 1 (1.50)![]()
Steaua Bucuresti - Astra Ploiesti 1 (1.30)![]()
Ništa od "lagane" love. A baš sam razradio taktiku da svakog dana ovako uplaćujem. No, valja se opet vratiti u realnost i bacati 3-4 marke na tikete od 5-7 parova i pasti na jednome. Jbg, kad neće onda neće(ne, nisam proklet pa da moram svakog dana dobiti, ali ovo bi bilo razbijanje malera o nemogućnosti povezivanja 3 pobjednička dana).Monolog je napisao/la:Djurgarden - Malmo PS1(1.6)
Nacional - Porto 2(1.65)
Haugesund - Lillestrom PS1(1.5)
Kvota 3.96
Uplata 15 KM
Evo jaruga 1/2 ko narucen Hofenhajm BajernMonolog je napisao/la:Ništa od "lagane" love. A baš sam razradio taktiku da svakog dana ovako uplaćujem. No, valja se opet vratiti u realnost i bacati 3-4 marke na tikete od 5-7 parova i pasti na jednome. Jbg, kad neće onda neće(ne, nisam proklet pa da moram svakog dana dobiti, ali ovo bi bilo razbijanje malera o nemogućnosti povezivanja 3 pobjednička dana).Monolog je napisao/la:Djurgarden - Malmo PS1(1.6)
Nacional - Porto 2(1.65)
Haugesund - Lillestrom PS1(1.5)
Kvota 3.96
Uplata 15 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.