To je to

Bavarski Srbi i SDPovci iz dijaspore

Izbori

Korupcija, prevara, naručitelj ubojstava, Dinamov predsjednik je kriminalac.Mamiću od*ebi.Elegant je napisao/la:Sta pise na transparentu?
dean33 je napisao/la:ajde 5:0 nije tako strašno
iznenadila me Olyeva pobjeda u Londonu, ali ovako imamo šanse za 2 mjesto u grupi
Podijeljeno i na Allianz AreniSiamoNoi je napisao/la:Da bi njemačka javnost dobila kompletniju sliku pobrinuli su se i Bad Blue Boysi, frakcija koja nije po volji aktualnom vodstvu, umjesto da za 20,00 kuna putuju u Njemačku tiskali su letke na njemačkom jeziku u kojem pojašnjavaju tko je maksimirski boss: optužbe USKOK-a, utaja poreza, izvlačenje novca iz kluba, zarada od transfera, Luku Modrića, odnos s politikom,... sve pobrojano i prevedeno na njemački podijeliti će se i oblijepiti po glavnom gradu Bavarske na letku kojim dominira prekrižena glava Zdravka Mamića..
nije mi čudno što su se usrali Bayerna i još na njihovom stadionu, ali nemaju se zašto usrati Grka, kao što se nisu ni Arsenala....KpbKaka22 je napisao/la:dean33 je napisao/la:ajde 5:0 nije tako strašno
iznenadila me Olyeva pobjeda u Londonu, ali ovako imamo šanse za 2 mjesto u grupi
pa budu li se opet prepadali ko včrs..da samo cekaju kad će pasti golovi..budemo li kompletni..mozda i bude nesto..ponavljam da su sigali i pinto bili..da bi bar izgledalo s manje razlike
Villarreal 3-0
Lyon 2-0
Ajax 4-0
Real M 6-2
Dynamo K 2-0
PSG 4-0
Porto 3-0
Ludogorec 3-0
PSV 2-0
Čornomorec 2-1
Celtic 1-0
Salzburg 4-2
Astra 1-0
Bayern 5-0
14 poraza u gostima zaredom.Gol razlika 5-42.
Uspjet ces u zivotu s ovim.dean33 je napisao/la:ajde 5:0 nije tako strašno
pa malo je sramota, ali i puno jači i bogatiji klubovi su gubili s takvim rezultatom...Bayern je ipak trenutno najjači klub na svijetu ...Lillard je napisao/la:Uspjet ces u zivotu s ovim.dean33 je napisao/la:ajde 5:0 nije tako strašno
Ne ono, da su htjeli moglo je bit 10:0. Ali nisu. Petarda jest strasna, svakom normalnom klubu bi bila sramota, ali u prčiji je to dobar rezultat, nije strasan
Uvijek uz svoje prijateljeSiamoNoi je napisao/la: Ali najbolja stvar veceri su ovi transparenti na Allianz Areni![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.