Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
U redu momčiluk, ali ne trebaš toliko negative iz sebe iznositi. Ne možeš govorit da će Vedo završit u Turskoj, nije ti on Ivan Sesar.
Galata, Fener i Besiktas su dovodili i vece igrace od Ibisevica.imperator10 je napisao/la:U redu momčiluk, ali ne trebaš toliko negative iz sebe iznositi. Ne možeš govorit da će Vedo završit u Turskoj, nije ti on Ivan Sesar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Ti reče plafon Werder, ne Galata, Fener i Besiktas. Jedino ako misliš da je ovakav Werder bolji od nabrojanih.
sve samo ne Turska..Cartman je napisao/la:Galata, Fener i Besiktas su dovodili i vece igrace od Ibisevica.imperator10 je napisao/la:U redu momčiluk, ali ne trebaš toliko negative iz sebe iznositi. Ne možeš govorit da će Vedo završit u Turskoj, nije ti on Ivan Sesar.
yebena Galata mi se smučila i to tursko kolo

Nisu bolji kao klub, ali je po meni bolje da nasi igraci igraju u srednjim klubovima najjacih liga, nego u jakim klubovima prosjecnih liga poput Turske. A pogotovo ta Turska je vrlo zajebana, sto kolega gore rece.imperator10 je napisao/la:Ti reče plafon Werder, ne Galata, Fener i Besiktas. Jedino ako misliš da je ovakav Werder bolji od nabrojanih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Slazem se, plus sto bi mogao dobaciti do 100 golova u bundesligi ako ostaneCartman je napisao/la:Nisu bolji kao klub, ali je po meni bolje da nasi igraci igraju u srednjim klubovima najjacih liga, nego u jakim klubovima prosjecnih liga poput Turske. A pogotovo ta Turska je vrlo zajebana, sto kolega gore rece.imperator10 je napisao/la:Ti reče plafon Werder, ne Galata, Fener i Besiktas. Jedino ako misliš da je ovakav Werder bolji od nabrojanih.

Trenutno 82
Vedad prozivljava teske trenutke.
Izdrzi Zmaju i pokazi im ko je ubica sesnaesterca.
Izdrzi Zmaju i pokazi im ko je ubica sesnaesterca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost ga je onaj crveni karton udaljio od one dobre forme a vrlo lako ga moze udaljiti i od udarne postave.
Za nadati se da ce u narednim utakmicama podici formu jer SP je sve blize a najbolji Vedo nam itekako treba.
Za nadati se da ce u narednim utakmicama podici formu jer SP je sve blize a najbolji Vedo nam itekako treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vedad može igrati u puno boljem klubu od Stutgarta i njemu je možda i bolje da ispadnu iz lige... Vjerovatno ima neku klauzlu koja kaže da može otići u tom slučaju. Da nije imao onu nestretnu povredu u Hoffenheimu ko zna gdje bi sada igrao. Sasjekla ga je na vrhuncu. On može igrati u 90% klubova iz Bunedslige, tako da se ne brinem za njega. Ne vidim zašto je loš odlazak u jedan od vodećih klubova iz Turske?! Sad će mu 30 godina, igrao bi ligu prvaka, zaradio još više para u naredne 2-3 godine i tu je i kraj karijere...
Da nije imao onu tesku povredu u Hoffenhaimu. Zavrsio bi vjerovatno u Bayernu ili Dortmundu. Isto tako Ibricic, da nije imao onu tesku povredu u Zagrebu. Nebi se sad seljakao po Turskoj ligi.febo je napisao/la:Vedad može igrati u puno boljem klubu od Stutgarta i njemu je možda i bolje da ispadnu iz lige... Vjerovatno ima neku klauzlu koja kaže da može otići u tom slučaju. Da nije imao onu nestretnu povredu u Hoffenheimu ko zna gdje bi sada igrao. Sasjekla ga je na vrhuncu. On može igrati u 90% klubova iz Bunedslige, tako da se ne brinem za njega. Ne vidim zašto je loš odlazak u jedan od vodećih klubova iz Turske?! Sad će mu 30 godina, igrao bi ligu prvaka, zaradio još više para u naredne 2-3 godine i tu je i kraj karijere...
Vedo je na zalasku karijere i ja da sam na njegovom mjestu gledao bih da u naredne 3-4 godine uzmem sto vise para i odigram ligu sampiona. Na kraju krajeva, zna Vedo sta radi. Pola Bundeslige ce ga traziti na ljeto ako ispadnu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Igrač sa 29 godina da bude na zalasku karijere?febo je napisao/la:Vedo je na zalasku karijere i ja da sam na njegovom mjestu gledao bih da u naredne 3-4 godine uzmem sto vise para i odigram ligu sampiona. Na kraju krajeva, zna Vedo sta radi. Pola Bundeslige ce ga traziti na ljeto ako ispadnu.
Ne bih se baš složio. Ima on jos dobrih 4-5 godina igranja na visokom nivou, pogotovo u bundes ligi. Onda neka ide za parama. Sve zavisi od njegovih igara u Brazilu.. Tu bi mu gol zlata vrijedan bio

Vedad moze odigrati jos minimalno citav jedan cetverogodisnji ugovor na vrhunskom nivou.
A onda u MLS po lovu za unuke
A onda u MLS po lovu za unuke

Nakon svjetskog puni 30, u avgustu. I da, to je zalazak karijere. Mozes odigrati jos par vrhunskih sezona i to je to. Osim ako nisi Maldini, Zanetti, Pirlo, Drogba, Inzaghi itd
Ja mu zelim da igra jos 7-8 godina i da bude klasa. Koliko je to moguce, vidjet cemo. Ako moze Sneijder igrati u Galati, moze i Vedo. Duze ce trajati u slabijoj ligi. Mada ono realno, moze ostati jos godinu ili dvije u Njemackoj, pa se ispaliti malo prema istoku i uzeti fine pare. A ne znam sta se poredi Vedo i mrtvi Ibricic koji nigdje nije valjao osim u Hajduku.

- Goalgetter
- Kontakt:
Iniesta takodjer ima 29 godina. Hoces reci da je i on na zalasku karijere?
29 godina ne mora jos znaciti nista, kao sto si u jednom dijelu naveo, sve ovisi od igraca. Neki ce igrati do 32 na profesionalnom nivou, neki do 35, nikad se ne zna, a prognozirati u Vedinom slucaju mislim da nema smisla. U sljedecih par godina on ce i dalje igrati Bundesligu, tako da se za njega ne brinem.
29 godina ne mora jos znaciti nista, kao sto si u jednom dijelu naveo, sve ovisi od igraca. Neki ce igrati do 32 na profesionalnom nivou, neki do 35, nikad se ne zna, a prognozirati u Vedinom slucaju mislim da nema smisla. U sljedecih par godina on ce i dalje igrati Bundesligu, tako da se za njega ne brinem.
I Wes Snajder ima 29 godina.
Pa ne može biti na zalasku karijere pet ili šest godinafebo je napisao/la:Nakon svjetskog puni 30, u avgustu. I da, to je zalazak karijere. Mozes odigrati jos par vrhunskih sezona i to je to. Osim ako nisi Maldini, Zanetti, Pirlo, Drogba, Inzaghi itdJa mu zelim da igra jos 7-8 godina i da bude klasa. Koliko je to moguce, vidjet cemo. Ako moze Sneijder igrati u Galati, moze i Vedo. Duze ce trajati u slabijoj ligi. Mada ono realno, moze ostati jos godinu ili dvije u Njemackoj, pa se ispaliti malo prema istoku i uzeti fine pare. A ne znam sta se poredi Vedo i mrtvi Ibricic koji nigdje nije valjao osim u Hajduku.

Sa tim se slažem da će duže trajati u slabijoj ligi, ali nikako Turska.. radije MLS

Iniesta puni u maju 30 i stari
Dobro ljudi nemojte biti sad bukvalni
Iniesta je world class igrac i kada izgubi 30% kvaliteta bice majstor. Vedo nije world class i kad ofali 30% postat ce prosjecan ili ispodprosjecan igrac. Ja bi volio da on ostane jos 5 godina i u Njemackoj i zabije 75 golova.

Ja bi Vedu najvise volio gledati u S04 ili Ajax(inace njegov omiljeni klub) mada 100% nece tamo .
Daje je Huntelaaru potrajala povreda do kraja sezone mogao bi zavrsiti i u Schalke 04. Za Vedu vazi isto kao i za Hajrovica. Ako bude imao nezaboravno SP moze se prodati cak i u Dortmnund npr.. Mandzukic je imao losu sezonu u Wolfsburgu. Ali transfer u Bayern su mu trasirala 3 gola na EP. Zato ce ovo SP biti jako vazno za transfere nasih najvaznijih igraca. Dzeke, Ibisevica, Hajrovica, Mujdze. I u manjoj mjeri Pjanica, Medunjanina, Bicakcica i ostalih. Jako bitan je prolazak u drugi krug. Jer time se dize rejting cjele repke. Kao i svih igraca u njoj pojedinacno.ibish1995 je napisao/la:Ja bi Vedu najvise volio gledati u S04 ili Ajax(inace njegov omiljeni klub) mada 100% nece tamo .
Znaci mozda bi se cak bolje zavrsilo po Ibisevica da ne pocne sve utakmice od pocetka. Ali da zabije odlucujuci gol u tih 30 min. A prodjemo u drugi krug. Gdje bi mozda opet zabio. Vedo ako zabije 3 gola na SP. Moze birat koji hoce klub u Bundesligi osim Bayerna. Nije toliko bitno dali ce poceti svaku. Kao sto se to ovdje predstavlja.