English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ronaldo kurcina ove sezone, dao jedan gol odmah ga dizu u nebesa
nema gorih forumasa od ronaldovih pusaca kurca, isto vrijedi i za messijeve
- Shategabri
- Kontakt:
Jesi li možda gledao utakmicu sinoć?soxx je napisao/la: ↑16 feb 2022, 10:10Sta misle navijaci uniteda dal bi utd izgledaö bolje ove sezone da nisu ronalda doveli.
Sjecam se prosle sezoneunited drugi bio, nije mnogo bodova bio iza citya i mnogi su očekivali pomak ove sezone.
Jest ronaldo rijesio neke utakmice ove sezone al je united izgubio s njim kao sto sam i najavljivao sve ono sto su godinama pokusali gradit i podredili se njemu
Ja sam gledao onu sinoć i gledao sam im zadnje tri.
Sve su im na isti kalup.
U svakoj povedu i poslije padnu skroz.
Pa sinoć su visili sa igračem više, o čemu pričamo?!
Kako je za to Ronaldo kriv?!
Na stranu što je dao gol sinoć, što je igrao bolje nego neke prethodne utakmice, što je pripremio dvije 100% šanse koje su saigrači upropastili,
ali postaje otrcano kriviti jednog igrača, a ne vidjeti da je čitava ekipa goli qrc.
Ako je Ronaldo kriv što Bruno igra katastrofa, ako je kriv što Pogba nekad igra, nekad ne igra, ako je kriv što su bekovi karine, ako je kriv što stoperi prave katastrofalne kikseve, ako je kriv što često bole oči od kreativnosti veznog reda...pa to je lako riješiti.
Ronaldo ima 37 godina, kažeš na kraju sezone haj ti momak u MLS ili gdje već hoćeš, mi na tebe više ne računamo.
Ili ako hoćeš s klupe po 15 minuta, to jedino.
Al bojim se da to neće riješiti Unitedove probleme.
Koševo Zapad
Kad god Guardiola natambura neku ekipu, poslije utakmice izjavi da je ta ekipa odlična i da imaju dobrog trenera.
41:34
Kakav Grealish pored ovakvog Sterlinga
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Je li se meni čini ili je stvarno ofsajd bio kod prvog gola.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Chapman1886
- Kontakt:
naj bolji pokazatelj kakva je ubleha i definicija precjenjenosti zubato strašilo.skrho milione,haman 10 godina ut uzo dva ozbiljna trofeja i trpa ga se u najbolje i najveć e
Samo Sloboda | COYG
Nije, ostao igrač iza žutog poslije šuta Fodena
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ima ovdje bolji ugao, na rubu je.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Njemacka skola
Pa jbt sta ocekujes od ekipe koja je zadnje 3 sezone znala za samo jednu taktiku, a to je pusti posjed i napadaj iz kontre. To pokazuje i onaj famozni broj pobjeda nakon preokreta.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2022, 11:57Jesi li možda gledao utakmicu sinoć?soxx je napisao/la: ↑16 feb 2022, 10:10Sta misle navijaci uniteda dal bi utd izgledaö bolje ove sezone da nisu ronalda doveli.
Sjecam se prosle sezoneunited drugi bio, nije mnogo bodova bio iza citya i mnogi su očekivali pomak ove sezone.
Jest ronaldo rijesio neke utakmice ove sezone al je united izgubio s njim kao sto sam i najavljivao sve ono sto su godinama pokusali gradit i podredili se njemu
Ja sam gledao onu sinoć i gledao sam im zadnje tri.
Sve su im na isti kalup.
U svakoj povedu i poslije padnu skroz.
Pa sinoć su visili sa igračem više, o čemu pričamo?!
Kako je za to Ronaldo kriv?!
Na stranu što je dao gol sinoć, što je igrao bolje nego neke prethodne utakmice, što je pripremio dvije 100% šanse koje su saigrači upropastili,
ali postaje otrcano kriviti jednog igrača, a ne vidjeti da je čitava ekipa goli qrc.
Ako je Ronaldo kriv što Bruno igra katastrofa, ako je kriv što Pogba nekad igra, nekad ne igra, ako je kriv što su bekovi karine, ako je kriv što stoperi prave katastrofalne kikseve, ako je kriv što često bole oči od kreativnosti veznog reda...pa to je lako riješiti.
Ronaldo ima 37 godina, kažeš na kraju sezone haj ti momak u MLS ili gdje već hoćeš, mi na tebe više ne računamo.
Ili ako hoćeš s klupe po 15 minuta, to jedino.
Al bojim se da to neće riješiti Unitedove probleme.
Sada se od takve ekipe odjednom ocekuje da rade presing 90 minuta. Pa dusa im na usta izlazi nakon 60-te minute
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Reci im
??????
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Unitedovi navijaci uvijek nadju krivca u jednom covjeku, a ne zele da se pomire s cinjenicom da najvjerovatnije do kraja postojanja kluba nece uspjet ukupno osvojit titula kao sto je osvojio sam sir Alex.
Prvo je bio Moyes, pa Fellaini, Rooney, van Gaal, Mourinho, Di Maria, Ole, pa evo sad do Ronalda dosli.
Gomila preplacenih antitalenata, bez ikakvog sistema i kontinuiranog rada vec evo skoro 10 godina, a uvijek se kola slome na jednom covjeku.
Prvo je bio Moyes, pa Fellaini, Rooney, van Gaal, Mourinho, Di Maria, Ole, pa evo sad do Ronalda dosli.
Gomila preplacenih antitalenata, bez ikakvog sistema i kontinuiranog rada vec evo skoro 10 godina, a uvijek se kola slome na jednom covjeku.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Liverpool 7/7. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.