đ
Kako mislis sta mene boli briga pa Zeljo je sampion drzave u kojoj ja zivim pa sta treba da samo navijaci Zelje prate istog i komentarisu i prate njegove usjehe i neuspjehe,a to sto si ti zidiot pa se lozis na provokacije kojekakvih forumasa ovdje to je posebna prica.Pustite se ba Slobode biti ce to sve Ok opet igrat ce i Sloboda evropske utakmice nadam se sa vise uspjeha nego Zeljo.[/quote]
Ne brukaj se, nikad Sloboda ocima nece vidjeti Evrope...pitanje je hoce li se uopšte moci vratiti u PL.
Harry Potteru, svi ste potrcali da se poserete po Želji (a i po Veležu, onako usput) nakon VAŠEG NEUSPJEHA i vašeg ispadanja. Svak vam je drugi bio kriv (a Željo izgleda najviše) osim vas samih

....sad slavite poraze Želje ko najvece kuje i naravno da vam manijaci kao takvima žele sve najgore i u cvajti. Inace, Sloboda mi je potpuno nebitan klub u životu.
Ali eto vi se sa svojim nenormalnim hejterskim postavima stavljate u fokus stvari.
Umjesto da pricamo o šampionu,na temu o tom istom šampionu- ja moram trpiti i citati postove iskompleksiranih tuzlaka koji na taj patetican nacin prave promociju svog oronulog kluba.
Rekoh vec, imate temu tamo na Druga liga i tamo ližite svoje rane. Ovdje necete više.
Oko za oko, pasta za zube. Ko tebe kamenom, ti njega stijenom.[/quote]
Alo ba ne brukam se ja Zeljo se bruka za nas sve sasvim dovoljno i ne slavim poraz Zelje vjeruj mi cak i sta vise tugujem kad vidim kakvih zidiota ima na ovom forumu i koliko ste zadrti,Zeljo se jeste obrukao i prihvati tu cinjenicu i ko ne misli tako nije normalan,pa covjece vise tebe boli neki post napisan u losem knotekstu vezano za Zelju nego mene ispadanje Slobode.Opusti se malo jarane!!