silver78 je napisao/la:ripper je napisao/la:silver78 je napisao/la:Ma kakve veze ima Sloboda sada sa ovom blamazom Zeljeznicara protiv Maribora,teba biti realan i sagledati stvari objektivno,kakvu satisfakciju ima Zeljo u nastupima u Evropi ako ce u istoj od jenog Maribora biti onako ponizen?
Ma nije ni taj poraz rezultatski tako strasan vec nacin na koji su izgubili utakmicu u Sloveniji,pa izgledali su ko amaterski klub a ne sampion kakve takve nase BiH lige,jadno su odigrali i zaista nikada slabija prestava Zelje.
Manijacima svaka cast u onolikom broju pojaviti se bilo gdje na gostovanju je za svaku pohvalu.
A šta tebe boli briga kao tuzlaka za Željine blamaže po evropi.
Gledaj svoj oronuli klubić kojeg ce ponižavati Grude u federcijskoj ligi kako tone i propada, pa žali Slobodu - a ne šampiona države
Željo vas je prekucao i ponizio i u Sarajevu i u Tuzli i vi kao aktuelni drugoligaši imate imate najmanje prava nekome soliti pamet.
Hajde prebacite se na podforum o drugoj ligi, i ne javljate se ovdje sa ciljem spamanja teme. Niste nikome zanimljivi osim možda onom Soku koji ce vas voditi po 276 put.
Kako mislis sta mene boli briga pa Zeljo je sampion drzave u kojoj ja zivim pa sta treba da samo navijaci Zelje prate istog i komentarisu i prate njegove usjehe i neuspjehe,a to sto si ti zidiot pa se lozis na provokacije kojekakvih forumasa ovdje to je posebna prica.Pustite se ba Slobode biti ce to sve Ok opet igrat ce i Sloboda evropske utakmice nadam se sa vise uspjeha nego Zeljo.
Ne brukaj se, nikad Sloboda ocima nece vidjeti Evrope...pitanje je hoce li se uopšte moci vratiti u PL.
Harry Potteru, svi ste potrcali da se poserete po Želji (a i po Veležu, onako usput) nakon VAŠEG NEUSPJEHA i vašeg ispadanja. Svak vam je drugi bio kriv (a Željo izgleda najviše) osim vas samih

....sad slavite poraze Želje ko najvece kuje i naravno da vam manijaci kao takvima žele sve najgore i u cvajti. Inace, Sloboda mi je potpuno nebitan klub u životu.
Ali eto vi se sa svojim nenormalnim hejterskim postavima stavljate u fokus stvari.
Umjesto da pricamo o šampionu,na temu o tom istom šampionu- ja moram trpiti i citati postove iskompleksiranih tuzlaka koji na taj patetican nacin prave promociju svog oronulog kluba.
Rekoh vec, imate temu tamo na Druga liga i tamo ližite svoje rane. Ovdje necete više.
Oko za oko, pasta za zube. Ko tebe kamenom, ti njega stijenom.