FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 17:21

wobly92 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Vidjeh i jednog igrača (nebitno koji) na ulici i moradoh ga pitati baš šta je problem...Kad mi je spomenuo 210 miliona od tih stranih investitora kad ne padoh na guzicu. Nisam ni mislio spomenuti tu svotu jer bi postao predmet ismijavanja ali izašla je u javnost već.
Ono što mi je rekao, samo što je potvrdilo ono sve, i neoboriv dokaz da grad nije ništa pomogao već odmogao. Kaže da sve odluke donose sad ti ulagači i opština. Ali sve što su Azmir i ulagači ti radili i planirali, ovi su obarali!!! Eto ko je glavni krivac, nek idu u pm, nemam snage ni da se nerviram više.
Ako je istina to sto tvrdis, znaci da su ti isti ulagaci skupa sa opstinom izgurali Azmira i da o svemu sada oni odlucuju? Znaci da je sve oko nekretnine i ko ce kome omoguciti multimilionski posao i pinku od istog. Motaj kablove i gasi masinu, razlaz.
Ne već su oni pola - pola sa opštinom donosili odluke. Opština je opstruirala sve što su oni htjeli da rade. Azmirovim odlaskom i ti ulagači odlaze.
OK, drugacije je gore napisano. Sada je jasnije.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 17:22

A zasto vi novinari ne pitate batu.sta bi on da je gradonacelnik uradio sa slobodom i recimo azmirom?kakve on ima planove vizije?zamisli.ideje.
Cisto i njegovo misljenje da cujemo kad vec nema tv duela :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 sep 2016, 17:22

Antifriz je napisao/la:**** ba politiku i SDA i SBB i SDP i sve ostale, ode Sloboda u racku krasni a ovde rasprave za koga glasati... al kad smo već kod politike, kažu neki glasaš za Batu eto tamo nekog Kuke da ti kroji vlast i navode vodu na mlin Jasminov... Halo gospodo Jasminoljupci evo Vam jedan primjer pa mi objasnite sljedeće: Dom zdravlja Tuzla - osnivač Općina tj. Grad Tuzla? Odkud taj isti Dom zdravlja pod Gradskom kontrolom pun radnika iz Banovića, Kalesije itd. koji se konstantno zapošljavaju ???? Jel to Kuko, pardon SDA-SBB na čelu Gradske uprave?

Polusezona prošla:
http://t.u.z.l.a.n.s.k.i.ba/sport/slobo ... bine-foto/

Izjavio Jasmin, ima negdje i video i gdje odigrasmo evropsku utakmicu?

Čovjek jednostavno lagao i varao, Azmiru došlo preko glave i to je to....
bas mu sad doslo preko glave 20 dana pred izbore :?: UKC je u nadleznosti kantona i federacije, Dom zdravlja je samo u nadleznosti kantona (bez federacije) :!: decko de se malo informisi ziv bio :thumbup:
Sloboda Tuzla

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 14 sep 2016, 17:23

Sariel je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.
Kakav SDA kakvi qrci palci ba. Sta ima SDA sa Slobodom? Sta ima SDA sa stadionom? Sta sa Begom?
Pa po tome ispade da je Sloboda i Azmir SDPovi jer je Azmir visio po opstini i sastancio sa opstinarima moleci ihko prosjak za sadaku.
Sdaovci su najveci grobari slobode.najveci dugovi su od njihovih vojnika.
Ko god je zelen ne voli to cuti :salut:
Sta je Jasmin uradio po pitanju dugova u KK? Samo preimenovali klub u OKK, instalirali Bewbića za predsjednika i Žareta u upravu a milionske dugove za poreze i druga potrazivanja gurnuli pod tepih. Jel se iko jos sjeća Husare i Slobode i tih razbacivanja i proseravanja? Gdje su inspekcije i policija u KKu? Duraković direktor kantonalne poreske inspekcije je bio SDP kadar, zadnjih 10ak godina su ladno posmatrali propadanje FK. Radi se o milionskim potrazivanjima, zasto niko iz grada nije pokrenuo inicijativu za rjesavanje problema? Zadto nije niko reagovao iz kantona pa barem od 2012. kad dodje SDP na vlast?
Zadto sud i tuzilastvo nisu nista radili, iako se radi o milionskim iznosima? kako su spengali i Sidu i Čauša i Anesa sto niko iz Slobode nije priveden, barem na informativni rszgovor?
Jel pod SDA grobarima mislis na Šabovića?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 sep 2016, 17:26

Kakvi su ovo predizborni accovi led ti je*em !?

Ajmo antibot pitanja. :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 14 sep 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 sep 2016, 17:27

Pa Jasmin je Slobodi namijenio sudbinu Dite. Ko nju ugasi? Da se Azmir nije pojavio dosad bi to bilo realizirano. Sloboda bi igrala derbije u Solini. Nista Jasmin nije bolji od ovih iz Banovica. I on polaze racune stranackim sefovima. Pravi turisticki grad. Haha. A u stvari nema turista, vec imaju posjetioci. Hoteli su krcati, trazi se krevet vise :D I da ima imalo obraza, ne bi se vise ni kandidovao. Vec 16 godina vlada i s tog aspekta moze napravit mehanizam da bude dozivotni vĺadar. A demokrata :D Njegov UO mogli bi ciniti Secer, Fule, Lakic...na celu sa ovim Kurevicem. A o njemu prezime sve govori. Skrili se u misje rupe. Niko se ne oglasava
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 17:28

Ali se od jednom stvori likova da brane SDA, SDP i druga govvna :lol:
Jedni ubise sport, a drugi buducnost zivota.
Daj nam jos jedan "7. februar"

:bih:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 17:29

Pricam samo o slobodi.bujrum na politicku temu pa pred izbore drzi spremna predavanja.
Drzavu ste sahranili a pricas mi o sportu.
Velis dugo nisi bio na utakmicama pa da te podsjetim Samo tuzla je pjesme pjevala .... :salut:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 14 sep 2016, 17:29

nemam.nick je napisao/la:
Antifriz je napisao/la:**** ba politiku i SDA i SBB i SDP i sve ostale, ode Sloboda u racku krasni a ovde rasprave za koga glasati... al kad smo već kod politike, kažu neki glasaš za Batu eto tamo nekog Kuke da ti kroji vlast i navode vodu na mlin Jasminov... Halo gospodo Jasminoljupci evo Vam jedan primjer pa mi objasnite sljedeće: Dom zdravlja Tuzla - osnivač Općina tj. Grad Tuzla? Odkud taj isti Dom zdravlja pod Gradskom kontrolom pun radnika iz Banovića, Kalesije itd. koji se konstantno zapošljavaju ???? Jel to Kuko, pardon SDA-SBB na čelu Gradske uprave?

Polusezona prošla:

I bas sad pred izbore mu doslo preko glave? Ja da sam neutralan, ne bih ni odlazio 20 dana pred izbore, vec cekao jos 20 dana.
Jel ti zaista mislis da covjeka koji ima u sehari u šteku vise para nego sto je budzet opstine zabolli patka za izbore?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 sep 2016, 17:30

katarakta je napisao/la:Pa Jasmin je Slobodi namijenio sudbinu Dite. Ko nju ugasi? Da se Azmir nije pojavio dosad bi to bilo realizirano. Sloboda bi igrala derbije u Solini. Nista Jasmin nije bolji od ovih iz Banovica. I on polaze racune stranackim sefovima. Pravi turisticki grad. Haha. A u stvari nema turista, vec imaju posjetioci. Hoteli su krcati, trazi se krevet vise :D I da ima imalo obraza, ne bi se vise ni kandidovao. Vec 16 godina vlada i s tog aspekta moze napravit mehanizam da bude dozivotni vĺadar. A demokrata :D Njegov UO mogli bi ciniti Secer, Fule, Lakic...na celu sa ovim Kurevicem. A o njemu prezime sve govori. Skrili se u misje rupe. Niko se ne oglasava
+1 :clap:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 14 sep 2016, 17:30

fukaratz je napisao/la:

Polusezona prošla:

bas mu sad doslo preko glave 20 dana pred izbore :?: UKC je u nadleznosti kantona i federacije, Dom zdravlja je samo u nadleznosti kantona (bez federacije) :!: decko de se malo informisi ziv bio :thumbup:
Ne govorim o UKC nego o Domu zdravlja čiji je osnivač sigurno Općina Tuzla.... Direktore doma zdravlja je uvijek postavljala Općina, sad to radi Grad.... a to što mu je došlo 20 dana pred izbore da diže sidro vjerovatno nikad nećemo saznati, najgore u svemu je šta dalje sa Slobodom, libo me tuki i za strankama, načelnicima, Azmirom i svima ostalim koji ne misle dobro klubu, pitanje sam samo postavio Jasminoljupcima kad su već toliko kontra Bate i misle da glas za Batu ide nekom drugom....

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 14 sep 2016, 17:31

fukaratz je napisao/la:

Polusezona prošla:

Grad Tuzla je osnivac Javne zdravstveno-nastavne ustanove Dom zdravlja "Dr. Mustafa Šehović" Tuzla i kao takvi postavljaju rukovodstvo, te se izvjestaji o poslovanju podnose Gradskom vijecu Grada Tuzla.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2016, 17:32

tzmalisa je napisao/la:Mene cudi otkud odjednom karac u gradskom vijecu, da mu nije faraon obecao sta ili
Otvorio se klub borilačkih sportova, hodalo se sa faraonom po jačim utakmicama zajedno a Mirza MRZI Husica... To je opstepoznato... Jednom je čak i povučeno kako faraon ima rezervni plan u slučaju povlačenja Husica... Kao,imaju spremni ulagači preuzmu klub...to mi je tad izgledalo kao SF a sad kokice u ruke i sačekat kraj ove sage..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 sep 2016, 17:35

Samo nastavite sa politikom... :)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 14 sep 2016, 17:36

Domovi zdravlja su pod opstinskom nadleznoscu, u ovom slucaju gradskom. Manite mi jasmina vise. Jedini covjek koji je vise knjiga napisao nego procitao. I **** jasmina. Samo me Sloboda zanima. A on dabogda izgubio pa makar i SDS doso na vlast. Igrat cete Evropu na Tusnju hahahhahaha. Pa mozda kad umres ubleho
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 17:37

E al fakat.gdje god dodje politika nema napretka.daj ba mramore kakvi vise i banovici i ukc i sda i sdp i sbb.
Nema vece koske.

Mislio sam urgiraj.zabrni.
Samo sloboda. :geek:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 sep 2016, 17:37

Ima li ovdje navijača tuzlanske Slobode :mrgreen: .

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 17:40

staragarda je napisao/la:
tzmalisa je napisao/la:Mene cudi otkud odjednom karac u gradskom vijecu, da mu nije faraon obecao sta ili
Otvorio se klub borilačkih sportova, hodalo se sa faraonom po jačim utakmicama zajedno a Mirza MRZI Husica... To je opstepoznato... Jednom je čak i povučeno kako faraon ima rezervni plan u slučaju povlačenja Husica... Kao,imaju spremni ulagači preuzmu klub...to mi je tad izgledalo kao SF a sad kokice u ruke i sačekat kraj ove sage..
Daj ba koji ulagaci? Pa da ima ulagaca bilo bi i para. A para nema.meni smrdi na plan okk...
Il jos gora varijanta da nema plana.kao ici ce to lagano samo od sebe mora biti slobode.nece se ugasit.sace i pare od evrope...
Ko da gledam.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 14 sep 2016, 17:40

Sariel je napisao/la:Pricam samo o slobodi.bujrum na politicku temu pa pred izbore drzi spremna predavanja.
Drzavu ste sahranili a pricas mi o sportu.
Velis dugo nisi bio na utakmicama pa da te podsjetim Samo tuzla je pjesme pjevala .... :salut:
Sloboda je itekako povezana sa politikom, ali problem nastaje onda kad ti smatras da treba pjevati pjesme i da si ti upravu samo zato sto imas par hiljada postova a ja tek 4 i da trebaju odhebati svi sa teme koji smatraju da je idiotizam poslati grtalicu da cisti travnjak jer kao vlasnik stadiona opstinske vlasti su se obavezali pripremiti travnjak i obezbijediti uslove za odigravanje utakmice i na kraju Cipa i jos par entuzijasta uzeli lopate. E to je problem jer ljudi koji su ZADUZENI da rade posao ga ne rade ili su traljavo radili a nije problem to sto "predizborni botovi" ovdje ukazuju na problem.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 sep 2016, 17:42

U KOLIKO SATI JE EMISIJA NA SLONU... NEKO JE NAPISAO DA JE GOST HUSIC I JOS NEKO....ICI CE VALJDA DIREKTNO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.