FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nemam.nick
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nemam.nick » 14 sep 2016, 16:29

fukaratz je napisao/la: a to sto je ministar zdravstva :?: a sto Gutic stoji iza njega :?: lik je yeben igrac i umjesan u sve i svasta
To OK. Za Jasmina svakako necu glasati, a sa Batom je problem sto sam poprilicno siguran da nece biti nezavisan vec ce raditi ono sto mu narede stranacki sefovi. Da vodim SDP-ovi kampanju, to bih plasirao. Glasajte za Batu da vam Gutic i Kukic upravljaju gradom. :mrgreen:

U svakom slucaju, izbor je ocajan.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2016, 16:30

hulehule je napisao/la:Glasanjem za Batu direktno dajes glas Kuki, to sto prije shvate gradjani Tuzle to ce biti bolje....
pa jel to lose ili dobro
iskreno ne pratim politiku i neam blage niti o jednom kandidatu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 16:31

club21 je napisao/la:Po pojedinim komentarima se vidi kolko ko voli slobodu, draze im da grobar sporta i dalje sjedi svoj dvadeseti mandat. Bošnjo nije spreman za promjene i na rizik zato i jes ovakvo stanje u komplet drzavi. Daj drugog ne moze gori biti od ovih sada. Pa vidite da smo svi u kurcu decenijama zasto ? Zato sto jedi te isti sjede gdje sjede.
Taj jedan unistio grad. Drugi unistio kanton i obrazovanje. Sto bi dovodili tog drugog. Ja predlazem treceg al ljudi ne znaju nista pored SDP i SDA.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 sep 2016, 16:33

tuzlak1987 je napisao/la: 1. Isti qrac i jedan i drugi
2. SBB je ogranak SDA
3. Nece ali svojim ocima sam vidio kako SDA namjerno ubacuje kadrove koji nisu iz grada tamo gdje mogu i cim mogu.
4. Bato moze biti carsija ali ce uvijek biti potrcko Kuke i Gute i raditi sta oni kazu.
Ne znam kako je u Tuzli... al' u Zenici, SDA uvaljuje seljake iz okoline gdje moze. Nas Zenicana nema ni na mapi, osim ako se ne priklonimo SDA. :mrgreen:

Zenica je totalno u rukama ljudi sa sela. Novi nacelnik ce nam biti iz Nemile. :mrgreen: U Mitalu od 100 ljudi 2 iz grada. :lol: :lol:

I jbg, to je tako, u samom gradu su seljaci vecina, uzimaju izbore glat svaki put. Raja iz Zenice razgulila i jos uvijek bjezi. Bruka mojih drugara je razgulila u posljednjih 10 godina. U gradu stopaju narodnjaci i tako. Ocaj.

Mada i SDP je ****, nema tu spora. Da te bog sacuva. :?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 16:33

Chinaglia je napisao/la:
hulehule je napisao/la:Glasanjem za Batu direktno dajes glas Kuki, to sto prije shvate gradjani Tuzle to ce biti bolje....
pa jel to lose ili dobro
To je isto kao da si sravnio Tuzlu sa zemljom..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 16:35

akon tri i pol godine provedene na čelu Fudbalskog kluba Sloboda, Azmir Husić, je podnio ostavku. Njegov odlazak šokirao je sve navijače tuzlanskog kluba, a potresao je i bosanskohercegovačku sportsku javnost. Husić je na čelo Slobode stigao početkom 2013. godine kada je tuzlanski klub igrao u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine i kada su svi od njega bili digli ruke. Pritisnuta velikim dugovanjima Sloboda je bila na ivici ambisa, no tada 32-godišnji Husić obećao je navijačima i članovima Skupštine da će Slobodu vratiti na mjesto koje joj pripada. I nije Slagao, dvije godine kasnije Sloboda se borila za titulu i pehar u Kupu, no na veliku žalost navijača tuzlanskog kluba pehar nije osvojen. Međutim, izborena je Evropa, koju je Sloboda morala igrati u Zenici pošto Tušanj nije ispunjavao uslove za odigravanje evropskih utakmica. U tim momentima se činilo da je Sloboda konačno stala na svoje noge, no stvari u samom klubu su izgledale mnogo drugačije. Raznorazna obećanja koja je Husić imao od, kako sam kaže, Općine Tuzla nisu ispunjena i zbog toga je odlučio dići sidro na veliku žalost navijača Slobode ali i svih ljubitelja bosanskohercegovačkog fudbala koji su konačno dočekali da se Sloboda vrati u sami vrh Premijer lige. "Par puta sam razmišljao o odlasku, a nakon završetka prošle sezone htio sam reći zbogom. Međutim, odlučio sam ostati jer sam se nadao da će dogovori sa gradskim čelnicima biti ispoštovani. Međutim, prevario sam se. Nisam se umorio od fudbala i Slobode, jednostavno stvari ne mogu funkcionirati na način kako su do sada funkcionirale", za SportSport.ba je izjavio sada već bivši predsjednik Slobode koji je zatim otvoreno rekao zbog čega se odlučio na ostavku. "Početkom godine smo sa gradom napravili dogovor prema kojem je Tuzla na sebe preuzela isplaćivanje reprograma i prema kojem je Slobodi obećano 600.000 KM na godišnjem nivou. Za ostale troškove brinuo bih se ja zajedno sa ljudima iz Upravnog odbora. Početkom godine nam je isplaćeno 150.000 KM, te je na ime reprograma grad uplatio oko 260.000 KM. To su dvije rate za šesti i sedmi mjesec, dok se za osmi još ništa nije uplatilo. Kada sam podsjetio čelnike grada na naš dogovor rečeno mi je da će se rebalansom proračuna iznaći dogovorena sredstva za Slobodu, a do tada da je sve nekako završavam. No, od toga na kraju nije bilo ništa, jednostavno sam prevaren i zbog toga sam odlučio podnijeti ostavku", istakao je Husić. Husić je u Slobodu uložio oko tri miliona KM koje od kluba neće tražiti nazad sve dok je klub Udruženje građana. "To sam rekao već nekoliko puta. Sve dok je klub Udruženje građana neću tražiti ni marke, a ukoliko nekada dođe do preoblikovanja, odnosno klub postane dioničko društvo, pa dobije svog vlasnika normalno je da ću tražiti svoje novce. U ovih par dana sam sa svojim saradnicima pročešljao papire i u klub sam tačno uložio 2.970.000 KM. Postoje papiri koji potvrđuju moje navode, a predsjedniku Skupštine sam rekao da sa svojim ljudima prekontroliše sve papire kako bi se svi uvjerili u moje tvrdnje. Da ponovim, ne pada mi na pamet od kluba uzeti marku sve dok je Udruženje građana", istakao je Husić. "Pozdravit ću se sa igračima na današnjem treningu, zaželjeti im mnogo sreće, a u nedjelju ću Slobodu bodriti s tribina. Da li ću ostati u sportu ne znam, ali ću uz Slobodu biti uvijek, pa makar na tribinama kao obični navijač", zaključio je Husić.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-be ... nja/206674

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 sep 2016, 16:36

RollingPaper je napisao/la:
Jesil to i ti crven bogati :mrgreen:
Ma kakvi, moja stranka ne postoji u BiH.
club21 je napisao/la:Po pojedinim komentarima se vidi kolko ko voli slobodu, draze im da grobar sporta i dalje sjedi svoj dvadeseti mandat. Bošnjo nije spreman za promjene i na rizik zato i jes ovakvo stanje u komplet drzavi. Daj drugog ne moze gori biti od ovih sada. Pa vidite da smo svi u kurcu decenijama zasto ? Zato sto jedi te isti sjede gdje sjede.
Pratio sam Slobodu u cvajti i pratit ću ponovo ako treba samo da nam Banovići i ostali ne uzmu grad. Ako se to desi, selite se komotno, korupciji neće biti kraja.

Ljudi se kradu i tuku međusobno.
I brate nemoj ovdje da mi propagiraš te ljude. Idi prati Budućnost ko ti brani, koju su zeleni koliko vidim doveli do premier lige, toliko ulažu u njih.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 16:36

Eto, napokon je imenom rekao da ga je Imamovic izvarao, hvala kur.. cu, mada je steta sto to nema napismeno pa da mi svi vidimo koliki je faraon supak. Ovako ispada da se vjeruje na rijec. Takodjer nista nije rekao ko je sprijecio investiciju od 210 miliona KM sto ipak potvrdjuje da je to bila prica za malu djecu. Eto sada znamo koga da krivimo zasto je dao ostavku. Opletite. Onda cemo da cujemo sta ima druga strana da kaze/slaze.
Zadnja izmjena: Komunista, dana/u 14 sep 2016, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 sep 2016, 16:37

Sad mi drug reče da je pričao sa Miljanom, vidio ga u banci kaze da isplatim račune dok još imam para :D

Kaze da ce Bingo u upravni odbor

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ovisnik » 14 sep 2016, 16:40

Za klub se mora naći neko trajno rješenje,ni azmir to u ovakvom položaju to nije bio,davao pare koje je preveo u pozajmice tako da dođemo na istu cifru od oko 8 miliona KM duga kluba,kada bi se izvršila privatizacija u vlasničku strukturu kluba bi ušli Azmir,Sabović,Davud,Fudo....,dakle svi oni koji su svoja davanja knjižili kao pozajmice,i to vjerovatno nebi vodilo funkcionalnom upravljanju klubom,ali je to jedino rješenje jer je ostanak kluba u gradskom vlasništvu gora opcija koja će voditi daljem zaduživanju kluba i njegovom vjerovatnom propadanju u niži rang.Kada se posmatra Azmirov period/ako se nevrati a ja se nadam da hoće/ treba mu odati priznanje za sve što je učinio za spas kluba,ali sa poslovnog aspekta on je isti kao Šabović i Davud,jer sve što je dao klubu prikazao je kao pozajmicu,što su učinila i dva njegova prethodnika.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 16:41

**** mu onaj most mater i pjesmice. **** i onim glavama zelenim svo pleme. Razjebite grad, razjebite Slobodu, crkli da Bog da.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 14 sep 2016, 16:42

Chinaglia je napisao/la:
pa jel to lose ili dobro
Bolje bi nam bilo da su Kukanjac i Dubajić usli u Grad 92 nego da nam Kuko sad dodje...et kako je, vjeruj

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 16:43

ovisnik je napisao/la:Za klub se mora naći neko trajno rješenje,ni azmir to u ovakvom položaju to nije bio,davao pare koje je preveo u pozajmice tako da dođemo na istu cifru od oko 8 miliona KM duga kluba,kada bi se izvršila privatizacija u vlasničku strukturu kluba bi ušli Azmir,Sabović,Davud,Fudo....,dakle svi oni koji su svoja davanja knjižili kao pozajmice,i to vjerovatno nebi vodilo funkcionalnom upravljanju klubom,ali je to jedino rješenje jer je ostanak kluba u gradskom vlasništvu gora opcija koja će voditi daljem zaduživanju kluba i njegovom vjerovatnom propadanju u niži rang.Kada se posmatra Azmirov period/ako se nevrati a ja se nadam da hoće/ treba mu odati priznanje za sve što je učinio za spas kluba,ali sa poslovnog aspekta on je isti kao Šabović i Davud,jer sve što je dao klubu prikazao je kao pozajmicu,što su učinila i dva njegova prethodnika.
Nije uopste isto.
On je dao svoja 3 miliona, sanirao 4 mil duga.
I ne trazi od kluba pare nazad.

Davud je zaduzio klub 1 mil i trazi 400 hiljada. A klub nije privatizovan.

Azmir ce traziti pare jedino od nekog ako se privatizuje klub, a ne od gradjana.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 14 sep 2016, 16:46

RollingPaper je napisao/la:Sad mi drug reče da je pričao sa Miljanom, vidio ga u banci kaze da isplatim račune dok još imam para :D

Kaze da ce Bingo u upravni odbor
Tesko. Uvijek je do sada odbijao Slobodu. Cak ni kroz neku vrstu sponzorstva nije zelio. Jednostavno covjek ne da ni marke, a Tuzla mu je dosta dala.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 14 sep 2016, 16:46

Shvatite ko god dobije libo ga ba za slobodu.
Nemojte da se zbog njih ovde glodjemo.
Ako nisu ovi ispostovali dil i neka nisu
Sami sebi zabise u 90oj. :thumbup:
Nemam svu sliku sklopljenu al sam danas cuo dovoljno da mi se na sve njih povraca :puke:

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 14 sep 2016, 16:47

ovisnik je napisao/la:Za klub se mora naći neko trajno rješenje,ni azmir to u ovakvom položaju to nije bio,davao pare koje je preveo u pozajmice tako da dođemo na istu cifru od oko 8 miliona KM duga kluba,kada bi se izvršila privatizacija u vlasničku strukturu kluba bi ušli Azmir,Sabović,Davud,Fudo....,dakle svi oni koji su svoja davanja knjižili kao pozajmice,i to vjerovatno nebi vodilo funkcionalnom upravljanju klubom,ali je to jedino rješenje jer je ostanak kluba u gradskom vlasništvu gora opcija koja će voditi daljem zaduživanju kluba i njegovom vjerovatnom propadanju u niži rang.Kada se posmatra Azmirov period/ako se nevrati a ja se nadam da hoće/ treba mu odati priznanje za sve što je učinio za spas kluba,ali sa poslovnog aspekta on je isti kao Šabović i Davud,jer sve što je dao klubu prikazao je kao pozajmicu,što su učinila i dva njegova prethodnika.
Dobra poenta, samo sto je on to bolje odradio, jer smo imali igru i rezultat. Ali iz cisto poslovnog gledista, to je isto. Zato i jesmo na 8 miliona KM duga nakon 3 godine, odnosno dug nije vracan vec refinansiran Azmirovim pozajmicama. Ljubavi nema kada se milioni broje. Treba i tu stranu gledati. A sto se tice SDA/SBB izbora, ti ljudi su beskrupulozni, htjeli su Slobodu ugasiti prije 20 godina, a sada bi je kao podizali. Gluposti. Nista bolji nece biti od sadasnjeg supka sto se tice Slobode. Nekako se sve vraca na politiku, a ne bi trebalo.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 sep 2016, 16:47

Komunista je napisao/la:Eto, napokon je imenom rekao da ga je Imamovic izvarao, hvala kur.. cu, mada je steta sto to nema napismeno pa da mi svi vidimo koliki je faraon supak. Ovako ispada da se vjeruje na rijec. Takodjer nista nije rekao ko je sprijecio investiciju od 210 miliona KM sto ipak potvrdjuje da je to bila prica za malu djecu. Eto sada znamo koga da krivimo zasto je dao ostavku. Opletite. Onda cemo da cujemo sta ima druga strana da kaze/slaze.
eto Jasmin ga izvarao nista novo rekli bi :!: sto to nije ranije iznjeo dok je bio na funkciji, sto bas 20 dana pred izbore :!: Colic Bony govori da Azmir nije htio ljude primati u Upravni Odbor, ljude koji su htjeli da ulazu u Slobodu. sta cemo s tim :?: yebeni su ovdje svi igraci ali Azmir je ovo smisljeno i planski odradio. trenutno me ovdje boli qurac i za faraona, batu, SDA, SBB, SDB, Azmira, Husrefa samo mi zao Slobode i navijaca :!: :!: ostali nek mi se qurca napuse u ove divne predizborne dane :puke:
Sloboda Tuzla

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 sep 2016, 16:49

Ma ja ni vama ne vjerujem.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 sep 2016, 16:50

Ako na kraju bude bilo, da je ovo Azmirov potez protiv SDP, tj. da pomogne SDA, onda neka se i ne vraca nikad.

tuzlak1987
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2016, 16:50

Komunista je napisao/la:
Dobra poenta, samo sto je on to bolje odradio, jer smo imali igru i rezultat. Ali iz cisto poslovnog gledista, to je isto. Zato i jesmo na 8 miliona KM duga nakon 3 godine, odnosno dug nije vracan vec refinansiran Azmirovim pozajmicama. Ljubavi nema kada se milioni broje. Treba i tu stranu gledati. A sto se tice SDA/SBB izbora, ti ljudi su beskrupulozni, htjeli su Slobodu ugasiti prije 20 godina, a sada bi je kao podizali. Gluposti. Nista bolji nece biti od sadasnjeg supka sto se tice Slobode. Nekako se sve vraca na politiku, a ne bi trebalo.
Nije isto. Ako neko bude zelio da privatizuje morati ce mu dati ta 3 miliona.

Nas dug je 0 ako opstina odradi reprogram. Azmir od Slobode te pare nece uzeti ako ona nakon njega bude u gradskom vlasnistvu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.