maximusdecimus je napisao/la:Možda nisu igrali i sastavili dva pasa zato što im Maribor nije dao. Mozda su bili nesigurni zato sto su ih Slovenci pritiskali od prve minuta. Zasto uvijek kada protivnik da gol našim klubovima i pobijedi svi ovdje pričaju kako je to samo zbog naših grešaka, a kad ga mi uvalimo onda je to akcija iz fudbalskih udžbenika? Daj malo realnosti, Maribor je sinoć nadigrao Želju i to ne zbog Željinih grešaka već zato što su puno bolje igrali. Možete vi ovdje kriviti Bogicevica, Osima ili cak kao sto su neki krivili Antolovicaninox je napisao/la:
Prijatelju da ja tebe pitam nesto, jel tesko dominirati kad druga ekipa i ne igra, jel tesko dominirati kad druga ekipa nemoze sastaviti dva pasa, kad imaju toliko nesigurnih i isforsiranih lopti. Željo sinoć nije igrao, ali šta meni nije jasno i nikako nemogu to da shvati. 90% naših ekipa uzimajucii u obzir reprezentaciju ispada radi ovog istog problema. Strah, psihicki iznjeti utakmicu, euforija pa pad.. Vidjeli ste sinoc zutih kartona, ocit primjer psihicki nestabilne i isfrustrirane ekipe.. (mada ni sudija nije cvjecka bio, al smo samo napravili sebi dodatna dvva zuta..)..(valjda je covjek trebao poskidati sve zicere),praviti igrice tipa "Zabij ga Mariboru"
(koja arogancija,hebote), opet ostaje istina da je Maribor kvalitetniji za klasu od Želje
čekaj znači ti si vidio da je Maribor neka ekipa ????? bukvalna je istina da su iz tri prilike u drugom poluvremenu zabili četiri gola.... oni jesu imali posjed lopte, ali sjeti se sta su radili sa loptom .. nista.... iskreno su bezveze ekipa... da su nekim slucajem u nasoj ligi i da nemamo toliki komplex i strah od važnih utakmica bili bi bare bare sa njima.. oni su vjeruj drug nista posebno...Pritisak slovenaca ?? opet ga nisam vidio, vidio sam nase isprepadane igrace koji neznaju ustopati loptu..Antolovic svaka cast za onu odrbanu iz prvog, al po ispucavanju se vidjelo u kakvom su grcu svi(što se tiče svih zicera, imao je par suteva prema svom golu)... jbg... i Amar je sinoc zajeb...ali on mi je Kralj Želje i volio bi da sto duze ostane... ja samo kazem da neocekujemo previse od naseg mentaliteta igrača, ispali smo i to je to..