http://www.****.ba/clanak/5409201/Nem ... D%C5%BEeko
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel to izvor havaz?pile87 je napisao/la:Najnovije vijesti kazu da nece biti puno pojacanja dva eventualno tri igraca, mozda je i bolje dovesti dva kako treba nego kamaru polovnih, helem imena ce biti poznata nakon nove godine
Izvor voda hladna, salim se ciko iz strucnog staba je izvor.Seyo_TM je napisao/la:Jel to izvor havaz?pile87 je napisao/la:Najnovije vijesti kazu da nece biti puno pojacanja dva eventualno tri igraca, mozda je i bolje dovesti dva kako treba nego kamaru polovnih, helem imena ce biti poznata nakon nove godine
Spalevic je u Slaviji...sasatm87 je napisao/la:Pelak i onaj jos jedan iz Olimpika te mozda Spalevic ko treci...
Kakav mi to stadion imamo,osim svlacionica nista nije na nivou koji UEFA trazi!sasatm87 je napisao/la:nisam zna sa Spalevica jer ne pratim desavanja zadnjih dana..
a po ovome ispunjavamo: imamo stadion sto jest jest....jedino taj dug...a valjda ga otpisu...
nek je "poznavaocima" rekao...samo nas brukaju!bistrikboy je napisao/la:
4.dio Osimovog intervju-a,meni najdrazi...
http://www.****.ba/clanak/3125461
Svlacionice definitivno nisu na nivoubistrikboy je napisao/la:Kakav mi to stadion imamo,osim svlacionica nista nije na nivou koji UEFA trazi!sasatm87 je napisao/la:nisam zna sa Spalevica jer ne pratim desavanja zadnjih dana..
a po ovome ispunjavamo: imamo stadion sto jest jest....jedino taj dug...a valjda ga otpisu...
4.dio Osimovog intervju-a,meni najdrazi...
http://www.****.ba/clanak/3125461
cenifa, rasvjeta, jbg neznam koji su sve standardi...ali sigurno je najbolji dio stadiona...damirfile je napisao/la:Zasto sjever ne ispunjava uefine standarde....Stolice,natkriven ...
Slazem se najbolji dio stadion, sa par hiljada to se moze srediti..Seyo_TM je napisao/la:cenifa, rasvjeta, jbg neznam koji su sve standardi...ali sigurno je najbolji dio stadiona...damirfile je napisao/la:Zasto sjever ne ispunjava uefine standarde....Stolice,natkriven ...
Jedan od osnovnih uslova je prostorija za pruzanje pomoci povrijeđenim(nesto kao mini ambulanta)!A za svlacionice rekose oni Belgijanci da je to - to...Seyo_TM je napisao/la:cenifa, rasvjeta, jbg neznam koji su sve standardi...ali sigurno je najbolji dio stadiona...damirfile je napisao/la:Zasto sjever ne ispunjava uefine standarde....Stolice,natkriven ...
Imamo neki prostor koji bi mogao biti kao ambulanta,znam da su nedavno gledali da kupe i neke aparate za fizikalnu terapiju,ne znam da li su kupili,ali mislim da se bar trude oko toga...svlacionice su kao prostorija cak i prolazne,ali mnogo problematicne funkcionalno,mogao bih o tome dosta napisati,ali nema potrebe sada naglabati ako su vec belgijanci rekli da je dobrobistrikboy je napisao/la:Jedan od osnovnih uslova je prostorija za pruzanje pomoci povrijeđenim(nesto kao mini ambulanta)!A za svlacionice rekose oni Belgijanci da je to - to...Seyo_TM je napisao/la:cenifa, rasvjeta, jbg neznam koji su sve standardi...ali sigurno je najbolji dio stadiona...damirfile je napisao/la:Zasto sjever ne ispunjava uefine standarde....Stolice,natkriven ...