Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

krmak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la krmak » 06 maj 2014, 10:33

anel81m je napisao/la:
krmak je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bilo ih je i protiv Partizana par tisuća...ono kad sam mislio da su su crno beli domaćini :D
došo komšija da pogleda europsku utakmicu i da navija za Zrinjski, svaka ti čast. dođi nam komšo i ove sezone kad nemaš gdje drugo
Krmčino, nije komšija već susjed!Ponovi sto puta dok ne naučiš napamet!!!NIsi dobar bio u posratnoj preobrazbi očito, pa ti opet izlijeću ove neke riječi koje nemaju veze sa tvojim jezikom papak!
tele jedno malo ;)

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 06 maj 2014, 10:34

anel81m je napisao/la:
krmak je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bilo ih je i protiv Partizana par tisuća...ono kad sam mislio da su su crno beli domaćini :D
došo komšija da pogleda europsku utakmicu i da navija za Zrinjski, svaka ti čast. dođi nam komšo i ove sezone kad nemaš gdje drugo
Krmčino, nije komšija već susjed!Ponovi sto puta dok ne naučiš napamet!!!NIsi dobar bio u posratnoj preobrazbi očito, pa ti opet izlijeću ove neke riječi koje nemaju veze sa tvojim jezikom papak!
Krmak u pravu je Anel , nisu oni komsije nego komsinice:P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

krmak
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la krmak » 06 maj 2014, 10:38

zrinja05 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
krmak je napisao/la: došo komšija da pogleda europsku utakmicu i da navija za Zrinjski, svaka ti čast. dođi nam komšo i ove sezone kad nemaš gdje drugo
Krmak u pravu je Anel , nisu oni komsije nego komsinice:P

nisam shvatio da na to aludira. Moje isprike ide Anelu, mojoj najdrazoj komsinici :)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 maj 2014, 11:05

anel81m je napisao/la:
krmak je napisao/la:
Ma brato prica kako je naucio :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 06 maj 2014, 12:26

Ja neznam ko je kome susje ,komšinica ili već nešto...ali mislim da nebi trebali sa provokacijama je možemo mi pisati šta hoćemo ali jedno se zna VELEŽ ima dušu a njegova duša smo mi svi Rođeni,Rođeni u najljepše doba Velež igra Mostar grmi.
10.05.2014. nek se pokaže prava snaga.
Ja ću biti tu...i još 5.000 tifoza da podrži svoj klub a oni stotinjak što su slavili TITULU nek dođu da vide na koji način se voli i bodri svoj voljeni klub.
VFC THE RELIGION

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 12:34

VigorMostarac je napisao/la:Ja neznam ko je kome susje ,komšinica ili već nešto...ali mislim da nebi trebali sa provokacijama je možemo mi pisati šta hoćemo ali jedno se zna VELEŽ ima dušu a njegova duša smo mi svi Rođeni,Rođeni u najljepše doba Velež igra Mostar grmi.
10.05.2014. nek se pokaže prava snaga.
Ja ću biti tu...i još 5.000 tifoza da podrži svoj klub a oni stotinjak što su slavili TITULU nek dođu da vide na koji način se voli i bodri svoj voljeni klub.

Svoj voljeni klub se ne bodri protiv kluba koji vise mrziš nego sto svoj voliš. Zadnjih pet godina 5000 tifoza propustilo 95% gostovanja.

Vi ste "navijači" koji vjeruju u svoje laži!!!! :guz: :guz: :guz: :guz:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 06 maj 2014, 12:47

Mnogo su jaki na jeziku,a samo im Zrinjski Mostar moze stadiončić napuniti;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 maj 2014, 13:12

Taramba je napisao/la:Mnogo su jaki na jeziku,a samo im Zrinjski Mostar moze stadiončić napuniti;)
Tisu misu seherzada i 1001 zrinjevac :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 maj 2014, 13:13

Neka pastrmka brate opet im nove članove dovodiš :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 maj 2014, 13:15

vm22 je napisao/la:Neka pastrmka brate opet im nove članove dovodiš :D

A niko da mi zahvali sto radim na popularizaciji zrinjevaca na forumu ss.ba :njanjanja: :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 maj 2014, 13:22

Pozdrav sa terena...evo na Rondou,u Ćakuli :D Lijep je Mostar,lijepe su djevojke,ima se šta vidjeti.Ali,nema Neretve...a i ova ikavica je postala glavni dijalekt.Ikavica je meni simpatična,ali buraz...dje mostarski?No,da ne idem u off...tu na terenu gdje vojska ultrasa vlada...ničim se neda naslutiti da su nešto osvojili.Koja letargija,jbt.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 13:36

tepsija je napisao/la:Pozdrav sa terena...evo na Rondou,u Ćakuli :D Lijep je Mostar,lijepe su djevojke,ima se šta vidjeti.Ali,nema Neretve...a i ova ikavica je postala glavni dijalekt.Ikavica je meni simpatična,ali buraz...dje mostarski?No,da ne idem u off...tu na terenu gdje vojska ultrasa vlada...ničim se neda naslutiti da su nešto osvojili.Koja letargija,jbt.
Ja te razumijem prika poželio se i ti malo proslaviti titulu kluba za kojega ce ti u budućnosti navijati djeca. Ali pogrešan dan i lokacija. Imat ćeš priliku zapljeskati novom starom i jedinom šampionu u subotu a onda slobodno navrati na vojničko igralište na proslavu neće ti niko nista samo pričaj ikavicom al pazi na naglasak izbjegavaj sirokobrijeski vidiš da je napeto.
:lolno: :lolno:
Zadnja izmjena: 1452, dana/u 06 maj 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 maj 2014, 13:42

A zna li ko slučajno kad se doslo po prelazni pehar na grbavicu da ugraviraju zrinjski na njega???
Jucer cujem za to i jos ne vjerujem jbt.
Sto se onda uopste igrao i derbi, a i zadnjih par kola.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 13:46

SarajlijaTM je napisao/la:A zna li ko slučajno kad se doslo po prelazni pehar na grbavicu da ugraviraju zrinjski na njega???
Jucer cujem za to i jos ne vjerujem jbt.
Sto se onda uopste igrao i derbi, a i zadnjih par kola.

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Kad su skontali da ce nam Velež prodati ako trebalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 06 maj 2014, 13:47

da ovako kazem raja, rasprava vam je malo bezze i mislim na tu raspravu o ko ima najvise ljudi na tekmama! brojka u zrinjskog na proslavi titule a i inace a bogami i nasa na sve i jednoj tekmi zadnje 3-4 godine je losa do bola! nije bas ni nas stadion u vrapcicima od juce slabo posjecen nego to vec godinama traje... haj da je stanje u nas kao prije neki 4-5 godina gdje je 4000 na svakoj domacoj bilo normala mogli bi ko nesto i mi pricat ali tanki smo i mi ko i oni! a tanki su i svi klubovi u bih sa posjetom koja iz godine u godinu na svakom stadionu opada! e sad sto je to tako je drugo pitanje, regularnost u ligi nikad nije bila bolja svi klubovi imaju istu priliku da dobiju u gostima kao sto imaju i na domacem terenu a to bi po nekoj logici trebalo privuc vise ljudi na tribine a ne sklonit ih sa isti!!!! :? mada ima i ta dok je jedna pobjeda u gostima do prije nekoliko godina donosila titulu klubu koji je ostvari skoro svi su imali 100% ucinak na domacem terenu i kad bi publika dosla da gleda svoje ljubimce na domacem terenu znali su da ce u 99,9% slucajeva gledat pobjedu svog tima! nekim ljudima je mozda vaznije da uvijek gledaju pobjedu svoje ekipe nego da je borba do zadnje minute za bodove! eto velez je ove sezone treci najbolji tim u gostima sa svoji 6 pobjeda, 5 remija i 4 poraza(zrinjski ima samo bod vise a sarajevo 2!) ali opet to nije bilo dovoljno za borbu za titulu ili cak jednog od top 3 mjesta na tabeli i evrope jer smo prosipali bodove kuci protiv, bez uvreda, ove sezone losiji timova od nas (olimpic,mladost,celik,zvijezda)! ali eto to je taj car fudbala i tako i treba bit i to bi bas trebalo privuc ljude na bh terene jer je sad interesantnije nego ikad kako klubovi redovno uzimaju citav plijen u gostima...

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 06 maj 2014, 13:52

1452 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Pozdrav sa terena...evo na Rondou,u Ćakuli :D Lijep je Mostar,lijepe su djevojke,ima se šta vidjeti.Ali,nema Neretve...a i ova ikavica je postala glavni dijalekt.Ikavica je meni simpatična,ali buraz...dje mostarski?No,da ne idem u off...tu na terenu gdje vojska ultrasa vlada...ničim se neda naslutiti da su nešto osvojili.Koja letargija,jbt.
Ja te razumijem prika poželio se i ti malo proslaviti titulu kluba za kojega ce ti u budućnosti navijati djeca. Ali pogrešan dan i lokacija. Imat ćeš priliku zapljeskati novom starom i jedinom šampionu u subotu a onda slobodno navrati na vojničko igralište na proslavu neće ti niko nista samo pričaj ekavicom al pazi na naglasak izbjegavaj sirokobrijeski vidiš da je napeto.
:lolno: :lolno:
Samo Vi slavite,niko vas ne mrzi a mi što volimo samo jedan klub i samo jedan grad ostavite na miru.
CRVENA JE BOJA KRVI VELEŽ IGRA MOSTAR GRMI
slika
:clap: :clap: 10.05.2014. :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 06 maj 2014, 14:03

mikki21 je napisao/la:da ovako kazem raja, rasprava vam je malo bezze i mislim na tu raspravu o ko ima najvise ljudi na tekmama! brojka u zrinjskog na proslavi titule a i inace a bogami i nasa na sve i jednoj tekmi zadnje 3-4 godine je losa do bola! nije bas ni nas stadion u vrapcicima od juce slabo posjecen nego to vec godinama traje... haj da je stanje u nas kao prije neki 4-5 godina gdje je 4000 na svakoj domacoj bilo normala mogli bi ko nesto i mi pricat ali tanki smo i mi ko i oni! a tanki su i svi klubovi u bih sa posjetom koja iz godine u godinu na svakom stadionu opada! e sad sto je to tako je drugo pitanje, regularnost u ligi nikad nije bila bolja svi klubovi imaju istu priliku da dobiju u gostima kao sto imaju i na domacem terenu a to bi po nekoj logici trebalo privuc vise ljudi na tribine a ne sklonit ih sa isti!!!! :? mada ima i ta dok je jedna pobjeda u gostima do prije nekoliko godina donosila titulu klubu koji je ostvari skoro svi su imali 100% ucinak na domacem terenu i kad bi publika dosla da gleda svoje ljubimce na domacem terenu znali su da ce u 99,9% slucajeva gledat pobjedu svog tima! nekim ljudima je mozda vaznije da uvijek gledaju pobjedu svoje ekipe nego da je borba do zadnje minute za bodove! eto velez je ove sezone treci najbolji tim u gostima sa svoji 6 pobjeda, 5 remija i 4 poraza(zrinjski ima samo bod vise a sarajevo 2!) ali opet to nije bilo dovoljno za borbu za titulu ili cak jednog od top 3 mjesta na tabeli i evrope jer smo prosipali bodove kuci protiv, bez uvreda, ove sezone losiji timova od nas (olimpic,mladost,celik,zvijezda)! ali eto to je taj car fudbala i tako i treba bit i to bi bas trebalo privuc ljude na bh terene jer je sad interesantnije nego ikad kako klubovi redovno uzimaju citav plijen u gostima...

slažem se,i zabrana gostujučih je sranje ali nebi ona vele utjecala na posjetu u čitavoj ligi. ali je draž veća dolaziti na utakmice. ligu treba smanjiti!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 maj 2014, 14:46

mikki21 je napisao/la:da ovako kazem raja, rasprava vam je malo bezze i mislim na tu raspravu o ko ima najvise ljudi na tekmama! brojka u zrinjskog na proslavi titule a i inace a bogami i nasa na sve i jednoj tekmi zadnje 3-4 godine je losa do bola! nije bas ni nas stadion u vrapcicima od juce slabo posjecen nego to vec godinama traje... haj da je stanje u nas kao prije neki 4-5 godina gdje je 4000 na svakoj domacoj bilo normala mogli bi ko nesto i mi pricat ali tanki smo i mi ko i oni! a tanki su i svi klubovi u bih sa posjetom koja iz godine u godinu na svakom stadionu opada! e sad sto je to tako je drugo pitanje, regularnost u ligi nikad nije bila bolja svi klubovi imaju istu priliku da dobiju u gostima kao sto imaju i na domacem terenu a to bi po nekoj logici trebalo privuc vise ljudi na tribine a ne sklonit ih sa isti!!!! :? mada ima i ta dok je jedna pobjeda u gostima do prije nekoliko godina donosila titulu klubu koji je ostvari skoro svi su imali 100% ucinak na domacem terenu i kad bi publika dosla da gleda svoje ljubimce na domacem terenu znali su da ce u 99,9% slucajeva gledat pobjedu svog tima! nekim ljudima je mozda vaznije da uvijek gledaju pobjedu svoje ekipe nego da je borba do zadnje minute za bodove! eto velez je ove sezone treci najbolji tim u gostima sa svoji 6 pobjeda, 5 remija i 4 poraza(zrinjski ima samo bod vise a sarajevo 2!) ali opet to nije bilo dovoljno za borbu za titulu ili cak jednog od top 3 mjesta na tabeli i evrope jer smo prosipali bodove kuci protiv, bez uvreda, ove sezone losiji timova od nas (olimpic,mladost,celik,zvijezda)! ali eto to je taj car fudbala i tako i treba bit i to bi bas trebalo privuc ljude na bh terene jer je sad interesantnije nego ikad kako klubovi redovno uzimaju citav plijen u gostima...
Realan post i slažem se ali ovdje treba dodati da kod nas se svako malo pojavljuju neke zavjere , urote i milion nekakvih vidovitih papaka koji znaju unaprijed rezultate utakmica koje su "prodate" ,"kupljene" itd a onda se pokaže da u 99 % slučajeva ne bude po njihovim pričama ali to ostavlja uvijek neku sumnju kod ljudi.Uz to treba dodati lošu infrastrukturu (uvjeti na stadionima su nikakvi) , 5 maraka za ulaznicu je za većinu ljudi velika lova itd.Živimo u takvim uvjetima da je prosjek od 2-3 tisuće na utakmicama odličan prosjek , pustimo lige petice i utakmice nekih klubova koji igraju u gradovima koji imaju više stanovnika od čitave BiH a o finansijskoj moći da ne pričamo.Tako nam je kako nam je ,bit će valjda bolje ali treba raditi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 maj 2014, 14:51

Travnik ispada 100%.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 maj 2014, 14:57

England je napisao/la:Travnik ispada 100%.
Navijas za Zelju a znas da ce izgubit :lolno:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.