Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Chinaglia » 06 apr 2014, 01:36

realno, najviše je sjebao sam sebe ;) u situaciji kad klub igra očajnu sezonu i kad se bore za opstanak, on udara igrača i dobiva 5 tekmi suspenzije, ostavlja ekipu na cjedilu, a glavni i najbolji im je igrač

navijači su ga uzeli na zub zbog te kazne i imaju svako pravo, to je velikim djelom i zbog te nervoze koja je nastala zbog očajnih rezultata, itd

barem ja kad sam čitao šta pišu, uvijek su ga voljeli i nazivali životnim osiguranjem, ali eto, danas je situacija dosta drugačija, mada, ako ih Vedo golovima ostavi u ligi, ponovo će vratiti povjerenje navijača

uspio je postići da ga navijači Hoffea ne vole, nesportski se ponio prema klubu koji ga je proslavio, ali i prema njegovim navijačima, a evo sada i u Stuttgartu ide u tom pravcu

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 06 apr 2014, 19:54

prokocka cova karijeru ebavati se sa bundesligaskom sredinom. zalosno majke mi. ima jos jednu zadnju sansu za dobar transfer, nadam se da ce je uzeti na ljeto...
G BUSSA BUSS

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 apr 2014, 19:58

Prosjek ga stize, on bjezi ali bojim se da je kasno odavno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2014, 20:05

Problem je (barem imam dojam) da se on uopste ne identifikuje sa klubom. On nije svjesan sta za Stuttgart znaci ovaj optsanak, na tome mu i navijaci zamjeraju, i odavno je izgubio simpatije kod njih. Vedo nije onakakv kakav ga mi zamisljamo u reprezentaciji, stvarno u klubovima zna biti dosta nestasan i ima manjka discipline.

Kad pogledas Traora, Harnika juce kako se satrase po terenu, i kojim olaksanjem samo proslavljaju golove, dok kod Ibisevica, ne znam, nekako skrojz gnjila mimika, kao da mu je svejedno.

Kod navijaca Stuttgarta je odavno izgubio simpatije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 20:06

Goalgetter je napisao/la:nekako skrojz gnjila mimika, kao da mu je svejedno.
:lol: :lol: e jesi ga naš'o momački :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 apr 2014, 20:07

Simpatije tam, vam, fali onaj kvalitet koji bi i navijace utisao.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2014, 20:08

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:nekako skrojz gnjila mimika, kao da mu je svejedno.
:lol: :lol: e jesi ga naš'o momački :njanjanja:
Treba malo i sa psihicke strane to sve sagledati. :P

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 20:10

DonCorleone je napisao/la:Simpatije tam, vam, fali onaj kvalitet koji bi i navijace utisao.
Nemoj da ja kopam postove po ovoj temi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2014, 20:12

Corleone, zar njegov rang nije Stuttgart? A i ostali klubovi, Frankfrut, HSV, Hannover, nebitno. Uglavnom misljenja sam da je on jos uvijek jako dobar napadac, za srednje, ali i ove bolje Bundesligaske klubove. Da nije bilo one povrede, pitanje je gdje bi sad bio, ali mislim da je njegov kvalitet dovoljan da bude 1. napadac ovih klubova.

Dobro je samo, pa je Vedad veliki patriot, i da te negativne karakteristike ne prenosi na reprezentaciju, u repci vazda trci i bori se.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 apr 2014, 20:15

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Simpatije tam, vam, fali onaj kvalitet koji bi i navijace utisao.
Znam ja ciji je on ljubimac numba one :mrgreen: .

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 apr 2014, 20:18

Goalgetter je napisao/la:Corleone, zar njegov rang nije Stuttgart? A i ostali klubovi, Frankfrut, HSV, Hannover, nebitno.
Posto ispadaju navjerovatnije nije njegov rang, moze on i vise od Stuttgarta, za njega jesu klubovi koje si ti upravo naveo ako i oni ostanu u Bundesligi. Vedad je dobar tip, drag mi je, mozda jedan od drazih u repki, ali problem je sto je prosjecan napadac, u jako teskim utakmicama nekada i ispodprosjecan nazalost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 20:20

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Znam ja ciji je on ljubimac numba one :mrgreen: .
Broj 1, 2 i 3 :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 apr 2014, 20:22

Zato ja gledam da to oprezno upakujem jer znam ko mi vreba za ledjima :mrgreen: :lol: :mrgreen: .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2014, 20:23

DonCorleone je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Corleone, zar njegov rang nije Stuttgart? A i ostali klubovi, Frankfrut, HSV, Hannover, nebitno.
Posto ispadaju navjerovatnije nije njegov rang, moze on i vise od Stuttgarta, za njega jesu klubovi koje si ti upravo naveo ako i oni ostanu u Bundesligi. Vedad je dobar tip, drag mi je, mozda jedan od drazih u repki, ali problem je sto je prosjecan napadac, u jako teskim utakmicama nekada i ispodprosjecan nazalost.
Nista jos nije sigurno ko ce ispasti. Jednostavno upali su u crnu sezonu, Stuttgart je dobar klub, nedavno prije par godina su i Ligu Prvaka igrali. Samo sto su ih syebale neke odluke, i losom transfer politikom, malo masla tu ima i od Fredi Bobica, dovelo ih je u ovu situaciju.

Slozio bih se stobom da on nije World Class, ali da je solidan Bundesligaski napadac, i da moze igrati u vecini njihovih klubova. Dovoljno govori i njegova statistika.

Ali za nas, zlata vrijedan napadac. A i jedan od najdrazih mi je, definitivno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 20:26

DonCorleone je napisao/la:Zato ja gledam da to oprezno upakujem jer znam ko mi vreba za ledjima :mrgreen: :lol: :mrgreen: .
Ne možeš ti ništa upakovati što ja ne mogu otpakovati :mrgreen:

Ma Vedo ima svoje bubice, uvijek ih je imao. Možda on već u džepu ima neke konkretne ponude, pa se malo opustio, iako mi to ne liči na njega. Svi naši igrači dižu formu, baš ih je krenulo, a Vedo ide kontra iako je on taj koji je uvijek do sada bio u formi...
Voli te tvoje Sarajevo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 apr 2014, 20:42

Nista, neka se vrati kuci u MLS da imam vise razloga da pratim ovaj fudbal ovde.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 21:29

Ako ispadnu ili ako se proda, vrlo moguce da ce to bit neki klub iz lige tipa Turske. Daleko od toga da se veliki klubovi bore za njega. Vrlo daleko. Plafon tim poput Werdera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 06 apr 2014, 21:54

Rafaele ili Fabio, tvoji postovi su za povracanja.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 22:13

imperator10 je napisao/la:Rafaele ili Fabio, tvoji postovi su za povracanja.
Momcino, ovo je kapiten na avataru. :cool:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 apr 2014, 22:28

Vedo ima jedan loš period, forma mu je opala, i odma' Vedo nije za ovog, za onog, plafon mu onaj ovaj.. Vedo je bio odličan napadač do one povrede, ko zna sta bi se desilo da nije došlo do nje, ali to je sta bi bilo kad bi bilo, nebitno. Sada je dobar, vrlo solidan, i nije prosjek.. Meni je onaj Nemec Slovak primjer jednog prosjeka. Mnogo toga mu zavisi od Brazila, i nadam se da će imati neki fin transfer. Naravno nece to biti giganti, ali sigurno neki dobar klub. Može Vedo nama još mnogo toga pokazati :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, Zglavkar i 24 gosta.