Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma jasno mi je da moze propast, ali npr on nema nikakvu informaciju o Morati cijelo ljeto, smara sa 5 drugih opcija uz Dzeku, pa onda napise kao Morata stize, kad je vec lik potpisao ugovor. Milion takvih primjera. Ja sam mislio da je neki insider, koji ima informacije iz prve ruke, od igraca ili par agenata, a on je obicni filter novinar, koji skuplja informacije po netu, pa ih postavlja na svoj twitter.Finn je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:12Jer je prodao pricu. Here we go i ti fazoni. Vrhunski marketing, i to bez neke podrske.AshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2020, 19:59Uopce ne pratim previse twitter i ove insajdere, medjutim nejasno mi je na koju foru ovaj Romano ima ovoliko pratitelja? Ovo sto sam pratio u zadnjih mjesec dana, ne znam je li 10% pogodio. Sve sto je tacno objavio su ovi vec gotovi transferi, pa nabija postove oko 90% rijesenih poslova.
U jednom danu 6x promijeni informacije oko jednog transfera, da ne govorim o ovim totalno promasenim transferima, gdje neke ekipe uopce nisu imale kontakte sa nekim navedenim igracima, koji su po njemu bili jednom nogom vec zavrseni.
Mada, cesto nije njegova krivica. Transferi budu bukvalno na 95% i propadnu. Tipa Dzeko. Ili Kolasinac.
Eno ga u Kaknju, baca mobitel u ekontejner
Pa mora Vedo da obavi s njim medicinski pregled polnog organa
Brže dođemo do Sarajeva od tebe.
Iz Sarajeva kod Vogošće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.