acovic1 je napisao/la:Ako u zimskom prijelaznom roku odu Stojkić i Markić imat ćemo problema pozadi,trebat će nam neka nova riješenja na bekovskim pozicijama.Arežina po meni već sada treba dobijati veću minutažu.Tko je onaj mali Čilić što je ušao u drugom poluvremenu, je li to onaj što je bio u juniorima Zrinjskog .Momak izgleda pravo razigrano a po nekim potezima mi izgleda pravo "mangupski"

,ne bi bilo loše da imamo i jednog takvog u ekipi.
Što se tiče Markića, on 100% odlazi na polusezoni i ima već dosta kvalitetnih inozemnih ponuda, toliko o tome

. Eto čak i za njega ćemo dobiti određene novce za koji god klub potpiše zbog UEFA-inog pravilnika jer ima manje od 23 godine

. Svaka lova je dobrodošla...

. Što se tiče Pere, ne bih volio da ide odmah na polusezoni, bez obzira koliku odštetu dobili za njega... to bi nam bio veliki gubitak, iako na klupi imamo po meni spremnu zamjenu za njega, a to je mladi Josip Sesar koji će biti također odličan lijevi bek, ali opet ponavljam odlazak Pere na polusezoni bi bio veliki udarac na naše ambicije...
Acovicu 1 čisto da znaš, što se tiče Arežine, imao ja problema sa sitnim ozljedama i fizički nije bio spreman da odigra kompletnu utakmicu, ali dečko je vrhunski igrač i veliki potencijal i vjerujem sad kad je ozdravio da će igrat u prvoj postavi. Tandem Miličević - Arežina će biti žešća okosnica veznog reda Zrinjskog

. Mali Ante Čilić je najbolji igrač juniora i velika je budućnost kluba... samo sad treba lagano s njima, dosta mi se ovako čini "tanak" - za ovu ligu bi mu trebalo još kila možda

... ali što se tiče tehnike, odličan igrač... stvarno imamo kvalitetnih mladih igrača u ekipi

.
Netko je pitao koga je Mišo Krstičević došao gledat u ekipi... Toliko je dobrih i mladih igrača od Arežine, Miličevića, Stojkića, M.Aničića, I.Aničića, Markića... da ne može čovjek znat konkretno

. Inače par informacija koje možda niste znali... Zrinjski je tek nedavno dobio novce od Tottenhama za Luku Modrića, sad još čekamo od Reala novce

, te dobili smo također finu svotu za Peku od Dinama, jer je potpisao s njima profesionalni ugovor i po već poznatom pravilniku dobili smo drama svotu. Ne znam točno koliko... ali znam da je preko 100 000 km

.
Sad lagano u Zenicu idemo po pobjedu, kao i prošle sezone

. Dobar stadion, vrhunski travnjak... što znači naša ekipa tu može doslovno igrat se nogometa i uz veliku potporu Ultrasa (kao i uvijek) po nova 3 boda

.