HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 08 okt 2012, 19:49

acovic1 je napisao/la:
anonym0us je napisao/la:Citam u novinama Arezina usao u igru u 60. minuti i izabran za igraca utakmice. Zar je tako dobro odigrao? Mise Krsticevic bio na utakmici, koga je dosao gledat?
Ne znam koga je Krstičević gledao ali sigurno ima nekoliko kandidata.Doduše u subotu i nije imao nešto posebno vidjeti jer je ovo bila jedna od lošijih utakmica Zrinjskog ove sezone ali što se tiče Arežine ja sam svoje davno rekao i kada je ušao u igru vidjelo se da je momak extra talent i ja ću biti hrabar pa ću reći da od Luke Modrića :D :D veći talent nije igrao u Zrinjskom.Sad je na upravi da to pretvori u dugoročnu korist za Zrinju.Zna li netko kakav ugovor ima momak sa Zrinjskim?Također Pero Stojkić over sezone igra u reprezentativnoj formi i siguran sam da je zaslužio Sušićev poziv naročito ako vidimo kakvu muku BiH repka ima sa lijevim bočnim onda je sve jasno.Hoće li dobiti poziv?Ja osobno sumnjam , možda ako pređe u Želju ili Sarajevo ;) ;) .

pero ode na polusezoni,ima nekoliko ponuda
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 08 okt 2012, 19:54

Rosas7 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
anonym0us je napisao/la:Citam u novinama Arezina usao u igru u 60. minuti i izabran za igraca utakmice. Zar je tako dobro odigrao? Mise Krsticevic bio na utakmici, koga je dosao gledat?
Ne znam koga je Krstičević gledao ali sigurno ima nekoliko kandidata.Doduše u subotu i nije imao nešto posebno vidjeti jer je ovo bila jedna od lošijih utakmica Zrinjskog ove sezone ali što se tiče Arežine ja sam svoje davno rekao i kada je ušao u igru vidjelo se da je momak extra talent i ja ću biti hrabar pa ću reći da od Luke Modrića :D :D veći talent nije igrao u Zrinjskom.Sad je na upravi da to pretvori u dugoročnu korist za Zrinju.Zna li netko kakav ugovor ima momak sa Zrinjskim?Također Pero Stojkić over sezone igra u reprezentativnoj formi i siguran sam da je zaslužio Sušićev poziv naročito ako vidimo kakvu muku BiH repka ima sa lijevim bočnim onda je sve jasno.Hoće li dobiti poziv?Ja osobno sumnjam , možda ako pređe u Želju ili Sarajevo ;) ;) .

pero ode na polusezoni,ima nekoliko ponuda
Šteta , a Arežina ?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 okt 2012, 20:17

acovic1 je napisao/la: Šteta , a Arežina ?
arezina ostaje,ima cvrst ugovor sa zrinjom,ocekuje se da bude nositelj igre kroz godinu dvi ;)
veliki potencijal
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 08 okt 2012, 20:53

Prijateljska utakmica povodom 85. godišnjice NK Šokadije:
NK ŠOKADIJA (Strizivojna) – HŠK ZRINJSKI (Mostar) 0:5

A jesmo li im bas morali petardu za rođendan poklonit :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 okt 2012, 20:57

starmo94 je napisao/la:Prijateljska utakmica povodom 85. godišnjice NK Šokadije:
NK ŠOKADIJA (Strizivojna) – HŠK ZRINJSKI (Mostar) 0:5

A jesmo li im bas morali petardu za rođendan poklonit :D
Cuj Šokadija, cuj 85 godina :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 08 okt 2012, 21:00

Neka smo mi dali par golova cisto da ove rezerve budu spremne kada bude trebalo upasti!
ovakav start prvenstva niti u najludjim snovima nismo ocekivali tako da nam je ova pauza sada i dobro dosla da se baterije napune,igraci iz prve postave su dobili po tri dana odmora,tek u cetvrtak trening za njih a onda putovanje u Zenicu gdje smo lani pobjedili ,zasto nebi i ove godine pogotovo jer cemo imati idealne uslove za igru tipa europskog travnjaka na Bilinom polju i praznih tribina gdje nece biti toliki pritisak domacina,pobjedom gore bi mnogo toga postigli mozda cak i najaviti napad na titulu!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2012, 21:02

bekicamir je napisao/la: i praznih tribina
?
DRUG NEBI TI PUNCA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 08 okt 2012, 21:06

bagrcavi je napisao/la:
?

Pa budimo realni niti Zenicani nece da vise gledaju onako los a veoma ambicijozan Celik stoga mislim da ce na tribinama biti nesto manje od tisucu gledatelja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2012, 21:10

bekicamir je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
?

Pa budimo realni niti Zenicani nece da vise gledaju onako los a veoma ambicijozan Celik stoga mislim da ce na tribinama biti nesto manje od tisucu gledatelja!
Aha na to misliš, na trenutak sam pomislio da su dobili neku kaznu, a nisam pročitao ništa o tome, ili navijači Čelika imaju neku novu akciju bojkot ili tako nešto :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 08 okt 2012, 21:40

Rosas7 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la: Šteta , a Arežina ?
arezina ostaje,ima cvrst ugovor sa zrinjom,ocekuje se da bude nositelj igre kroz godinu dvi ;)
veliki potencijal
Ako u zimskom prijelaznom roku odu Stojkić i Markić imat ćemo problema pozadi,trebat će nam neka nova riješenja na bekovskim pozicijama.Arežina po meni već sada treba dobijati veću minutažu.Tko je onaj mali Čilić što je ušao u drugom poluvremenu, je li to onaj što je bio u juniorima Zrinjskog .Momak izgleda pravo razigrano a po nekim potezima mi izgleda pravo "mangupski" ;) ,ne bi bilo loše da imamo i jednog takvog u ekipi.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 09 okt 2012, 14:11

Uz Zrinjski Se Živi, Za Zrinjski Se Umire

HŠK Zrinjski je već odavno brand Hrvata, ne samo Mostara već puno dulje, i puno šire. Godine provedene u ilegali za vrijeme komunizma samo su izazvale još veći prkos u ljudima koji su dolaskom demokracije opet obnovili rad svog kluba.

Od tada do danas prošlo je dvadeset ljeta, i ništa više u Mostaru i Hercegovini ne može proći bez svetog imena Zrinjski. Bez Zrinjskog i naravno Ultrasa koji su jedna duša na ponos svoje Hercegovine i Mostara. Može pričati tko god i što god hoće, ali ljubav navijača Zrinjskog je nemjerljiva i neusporediva sa bilo kojim klubom i navijačima na svijetu. Uz Zrinjski se živi, prosi, ženi i udaje, te na kraju uz Zrinjski se i umire.

Takve ljubavi nema nigdje na svijetu, uz dužno poštovanje svačijoj ljubavi prema klubu za koji voli i navija. Ova ovdje ljubav je utoliko veća i jača jer se mnogi u okruženju trude uništiti i omalovažiti Zrinjski i njegove navijače samo iz razloga jer su oni simbol jednog ponosnog naroda.

Na stadionu Zrinjskog u tijeku utakmice jedan je momak zaprosio svoju djevojku. Naravno, ona je pristala i njih dvoje već odavno žive u sretnom braku. U subotu je jedan drugi mladić poslije vjenčanja sa svojom djevojkom prvo otišao na stadion svog Zrinjskog da svoj najvažniji dan u životu proslavi sa svojim Ultrasima. I prije navedenih događaja bilo je slučajeva da su ljudi sa svog vjenčanja dolazili na utakmice Zrinjskog ili su svoje svatovske povorke kitili obilježjima Zrinjskog.
Ne tako davno jedan veliki Ultras i prijatelj Zrinjskog je shodno svojoj posljednjoj želji na posljednji počinak otišao sa zastavom svog jedinog i najdražeg kluba . To su samo neki od razloga kojima se ljubav prema Zrinjskom i lenti crvenoj ne može izmjeriti, ali ni usporediti sa nekim drugim ljubavima.

Tko na tvrdoj stini svoju povist piše, tom ne može nitko prošlost da izbriše.

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 09 okt 2012, 21:21

acovic1 je napisao/la:Ako u zimskom prijelaznom roku odu Stojkić i Markić imat ćemo problema pozadi,trebat će nam neka nova riješenja na bekovskim pozicijama.Arežina po meni već sada treba dobijati veću minutažu.Tko je onaj mali Čilić što je ušao u drugom poluvremenu, je li to onaj što je bio u juniorima Zrinjskog .Momak izgleda pravo razigrano a po nekim potezima mi izgleda pravo "mangupski" ;) ,ne bi bilo loše da imamo i jednog takvog u ekipi.
Što se tiče Markića, on 100% odlazi na polusezoni i ima već dosta kvalitetnih inozemnih ponuda, toliko o tome :). Eto čak i za njega ćemo dobiti određene novce za koji god klub potpiše zbog UEFA-inog pravilnika jer ima manje od 23 godine :). Svaka lova je dobrodošla... :D. Što se tiče Pere, ne bih volio da ide odmah na polusezoni, bez obzira koliku odštetu dobili za njega... to bi nam bio veliki gubitak, iako na klupi imamo po meni spremnu zamjenu za njega, a to je mladi Josip Sesar koji će biti također odličan lijevi bek, ali opet ponavljam odlazak Pere na polusezoni bi bio veliki udarac na naše ambicije...

Acovicu 1 čisto da znaš, što se tiče Arežine, imao ja problema sa sitnim ozljedama i fizički nije bio spreman da odigra kompletnu utakmicu, ali dečko je vrhunski igrač i veliki potencijal i vjerujem sad kad je ozdravio da će igrat u prvoj postavi. Tandem Miličević - Arežina će biti žešća okosnica veznog reda Zrinjskog :). Mali Ante Čilić je najbolji igrač juniora i velika je budućnost kluba... samo sad treba lagano s njima, dosta mi se ovako čini "tanak" - za ovu ligu bi mu trebalo još kila možda :D... ali što se tiče tehnike, odličan igrač... stvarno imamo kvalitetnih mladih igrača u ekipi 8-) .

Netko je pitao koga je Mišo Krstičević došao gledat u ekipi... Toliko je dobrih i mladih igrača od Arežine, Miličevića, Stojkića, M.Aničića, I.Aničića, Markića... da ne može čovjek znat konkretno :D. Inače par informacija koje možda niste znali... Zrinjski je tek nedavno dobio novce od Tottenhama za Luku Modrića, sad još čekamo od Reala novce 8-), te dobili smo također finu svotu za Peku od Dinama, jer je potpisao s njima profesionalni ugovor i po već poznatom pravilniku dobili smo drama svotu. Ne znam točno koliko... ali znam da je preko 100 000 km 8-).

Sad lagano u Zenicu idemo po pobjedu, kao i prošle sezone 8-). Dobar stadion, vrhunski travnjak... što znači naša ekipa tu može doslovno igrat se nogometa i uz veliku potporu Ultrasa (kao i uvijek) po nova 3 boda 8-).

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 10 okt 2012, 00:44

Mandrake je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Ako u zimskom prijelaznom roku odu Stojkić i Markić imat ćemo problema pozadi,trebat će nam neka nova riješenja na bekovskim pozicijama.Arežina po meni već sada treba dobijati veću minutažu.Tko je onaj mali Čilić što je ušao u drugom poluvremenu, je li to onaj što je bio u juniorima Zrinjskog .Momak izgleda pravo razigrano a po nekim potezima mi izgleda pravo "mangupski" ;) ,ne bi bilo loše da imamo i jednog takvog u ekipi.
Što se tiče Markića, on 100% odlazi na polusezoni i ima već dosta kvalitetnih inozemnih ponuda, toliko o tome :). Eto čak i za njega ćemo dobiti određene novce za koji god klub potpiše zbog UEFA-inog pravilnika jer ima manje od 23 godine :). Svaka lova je dobrodošla... :D. Što se tiče Pere, ne bih volio da ide odmah na polusezoni, bez obzira koliku odštetu dobili za njega... to bi nam bio veliki gubitak, iako na klupi imamo po meni spremnu zamjenu za njega, a to je mladi Josip Sesar koji će biti također odličan lijevi bek, ali opet ponavljam odlazak Pere na polusezoni bi bio veliki udarac na naše ambicije...

Acovicu 1 čisto da znaš, što se tiče Arežine, imao ja problema sa sitnim ozljedama i fizički nije bio spreman da odigra kompletnu utakmicu, ali dečko je vrhunski igrač i veliki potencijal i vjerujem sad kad je ozdravio da će igrat u prvoj postavi. Tandem Miličević - Arežina će biti žešća okosnica veznog reda Zrinjskog :). Mali Ante Čilić je najbolji igrač juniora i velika je budućnost kluba... samo sad treba lagano s njima, dosta mi se ovako čini "tanak" - za ovu ligu bi mu trebalo još kila možda :D... ali što se tiče tehnike, odličan igrač... stvarno imamo kvalitetnih mladih igrača u ekipi 8-) .

Netko je pitao koga je Mišo Krstičević došao gledat u ekipi... Toliko je dobrih i mladih igrača od Arežine, Miličevića, Stojkića, M.Aničića, I.Aničića, Markića... da ne može čovjek znat konkretno :D. Inače par informacija koje možda niste znali... Zrinjski je tek nedavno dobio novce od Tottenhama za Luku Modrića, sad još čekamo od Reala novce 8-), te dobili smo također finu svotu za Peku od Dinama, jer je potpisao s njima profesionalni ugovor i po već poznatom pravilniku dobili smo drama svotu. Ne znam točno koliko... ali znam da je preko 100 000 km 8-).

Sad lagano u Zenicu idemo po pobjedu, kao i prošle sezone 8-). Dobar stadion, vrhunski travnjak... što znači naša ekipa tu može doslovno igrat se nogometa i uz veliku potporu Ultrasa (kao i uvijek) po nova 3 boda 8-).
Svaka ti dala Mandrake ;) !Za Markića znam da odlazi zato sam to i napisao.Šteta će biti ako i Pero sada ode jer smo taman napravili ekipu :( .Sesara sam gledao par puta kao juniora i slažem se da bi momak trebao biti odličan bočni igrač ali koliko se sjećam on je igrao desnog bočnog.Arežina,šta da ti kažem.Ja od početka sezone pišem o njemu i ponavljam moje mišljenje je da od Modrića :o :o boljeg nije bilo na ovim terenima.Imamo odličnu ekipu,i što je jako bitno vrlo mladu ali jako potentnu i samo je treba zadržati na okupu ,pravilno usmjeriti,strpljivo s njima raditi i rezultati neće izostati.Što se tiče transfera znam da lova stiže dosta poslije realizacije transfera i u ratama ali bitno je da "kaplje" :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 10 okt 2012, 00:46

Hm ja zaboravih Zenicu i Čelik ,ima do nje dosta vremena ali nadam se da ćemo mi smjeniti Jagodića :D :D :D .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2012, 00:49

Gdje to ode Markić ?
DRUG NEBI TI PUNCA

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 10 okt 2012, 00:58

bagrcavi je napisao/la:Gdje to ode Markić ?
Još se ne zna ali 99% ide na zimu, navodno ima više ponuda.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 10 okt 2012, 14:24

Vatikan...desni klik> open image in new tab

slika
Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 10 okt 2012, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 okt 2012, 14:31

Pero ima čvst ugovor i nema nikakvih najava za odlazak jedino neka inozemna jaka ponuda "bez probanja" može doći u obzir!!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 okt 2012, 22:21

slika

8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 okt 2012, 23:04

slika
...Život za Široki...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.