Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 apr 2016, 13:44

Ne mozemo spojit dva dobra ove sezone nikako.
ZZ

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 16 apr 2016, 16:35

Rupa u veznom redu unaprijed.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 16 apr 2016, 16:58

jabuka je napisao/la:Rupa u veznom redu unaprijed.
Joe Allen prema naprijed,a Lucas će sad pokazati zašto je stvoren za velike utakmice.
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2016, 01:43

kecher II je napisao/la:
fera je napisao/la:Dolazim kuci palim tv, vidim rezultat gasim televiziju. Hvala lijepo i doviđenja.
fera je napisao/la:Mislim da je tuchel dosta lose postavio igru u drugom poluvremenu dosta su se ststicno branili ali bitno je da je zadnji gol postignut u trenucima kada su se poslozili i cinilo se da liverpool ne moze uvezati još jednu dobru akciju...
ipak si s razlogom ugasio tv, tuchel je samo lose postavio igru, nisi im'o sta ni vidit.
'ebo te, umjesto da kazes vise nikad necu ugasit tv kad igra liverpool, on prica o lose postavljenoj igri tuchel-a cccccc.... lfc supporter smijurija
To je bio komentar u stilu onog sarajevskog svjedoka...uzimam kesu, uzimam papir...
Neko kad se iznervira ugasi tv neko ga razbije e sad s godinama naucis da cim se smiris tv mozes opet upalit a ako si ga razbio tek ce te tad glava zaboliti. Ni prvi ni posljednji put mi nije da sam ugasio tv il prebacio na drugi kanal kad se iznerviram, i da znam da ce liverpool pobjediti svaki bi je put ugasio kad prime gol.

Sto se cana tice nije to toliko strasno ako lucas ne napravi puno onih svojih glupih faulova, ja mu sve mogu istrpiti i razumjeti al to nikad.
You are someone else I am still right here

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 17 apr 2016, 13:40

Napadacki, odlicno. Jos jedna prilika za Ojo-a da odigra, a prilika za Ibea da se vrati u prvi tim.
Samo Firmino od prvih 11 iz prosle utalmice. Odmorni su, ocekujem oranje terena.
slika

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 17 apr 2016, 13:56

Nadam se dobro odigranoj utakmici od strane Smitha i Stewarta, njih bih volio iduce godine cesce gledat. Nadam se da ce do kraja sezone Lucas igrati dobro da pokrije odsutnog Cana koji je bas igrao maestralno na DMF. Ibe je izgleda izgorio, vidjet cemo al sreca pa ima ovaj Ojo. Sve u svemu treba uzimat bodEve ma kolko se matematicki izgubio Top4.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 17 apr 2016, 14:03

Slika i prilika kako je tanka klupa gledaj odbrane i stopera al sad se bar zna da je Skrtel bivsi cak i Lukas igra prije njega..

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 17 apr 2016, 14:37

Jednostavno volim Klopa. Kamo srece da je on bio tu da zadrsi nase talente koje smo imali. Jednostavno trener koji se ne boji dati priliku igracima.
Kocka je bačena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2016, 14:58

Odlican sastav za nebitne utakmice ovo volim, bar je ucinio i ovu itakmicu zanimljovom za gledanje jer sigurno svakog zanima sta mogu ojo i drustvo napraviti.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 17 apr 2016, 15:06

Ovaj Stewart bi u budućnosti mogao postati onaj pravi "mesar" veznjak :shifty:
Inače. solidno ovo izgleda za sada...domaće čuva ovaj poljski veteran na golu...
Joint_fc

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 17 apr 2016, 15:20

Kakva lahkoća, kakva opuštenost, ali moral i samopouzdanje zakucani. Pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Svaka čast momci.
Kocka je bačena

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 apr 2016, 15:23

Steta sto Klopp nije odradio ljeto i pripreme, steta sto nije dosao prije pocetka sezone.

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 17 apr 2016, 15:51

Odlična igra mladih.Očekujem u narednoj sezoni puno više utakmica za njih :)
YNWA!
76ERS!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 apr 2016, 16:31

Šteta zbog Warda jer je zaslužio cs..Danijelu se nije dalo do 50-og gola danas jbg.
Rutinski danas..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2016, 16:33

Svaka cast kloppu na sastavu i hrabrosti da da sansu mladim igracima, interesantno je da su vecinu ovih opasnijih gresaka napravili iskusniji igraci. Ojo samo treba poraditi na kretnji bez lopte tu se nekad zabije u cosak i stoji ostalo sve za pohvslu a lijepo je vidjeti i koliko je spreman kad je istrcao onu kontru pred kraj utakmice. I ostali mladi igraci su bili sasvim solidni, stewart me iznenađuje najvise jer sam ocekivao da su njemu rezerve krajnji domet.
Možda je sudija trebao svirati bar jedan penal za domace.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 apr 2016, 19:53

Odlicno. Bez pritiska na bilo sta, redjaju se dobri rezultati i to sa klincima koji zele da poginu na terenu i daju maksimum. Jednostavno je liga za nas zavrsena, i Klopp je ocigledno resio da forsira mlade jer nemamo sta izgubiti, a izgleda da cemo samo dobiti. Mada generalno su i povrede uzrokovale ove mix postave.

Dosta zgusnut raspored cemo imati do kraja sezone, mislim da nece proci sedmica gde cemo u sred iste imati mec, dve EL utakmice i dve zaostale sa Evertonom i Chelsea.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 apr 2016, 23:03

Koliko samo ovim mladim igračima znači igrati i pobjeđivati, stvarati im taj pobjednički mentalitet. Mignolet i Bogdan na ljeto noga, dovesti golmana a na klupu staviti Warda. Ne znam zašto ali mislim da može izrasti u vrhunskog golmana. Ibe ponovo siromašno i nikako da se vrati onoj odličnoj formi koju je imao "nedavno". Nekako je ovo danas baš bilo ležerno, još ja gledao utakmicu na sportklub HD, nema ni komentatora :lol:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 18 apr 2016, 19:36

Mora se pobjediti Everton u srijedu i nadati se da United uzima FA Cup.

:tokralju: :rol:
Kocka je bačena

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 apr 2016, 22:18

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 apr 2016, 14:48

Prije par dana sam vec pisao o tome, ali se sve vise spominje prodaja Liverpoola kraljevskoj porodici iz Dubaia.
Navodno, vec su u toku pregovori. Cijena bi bila oko 700 miliona funti.
Tako nesto sam spominjao i ranije, jer Amerikanci ne bi ulagali novac bezveze u prosirenje stadiona.
Nisam bas ljubitelj naftaskih klubova, i ne mogu to povezati s Liverpoolom, ali, lijepo bi bilo kupiti par zvijezda i uz Kloppa zapoceti neku novu dominaciju.
Sta vi mislite?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.