Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 15 apr 2016, 12:24

Sve je ovo lijepo, atraktivan fudbal, gledaoci uzivaju(osim navijaca Liverpoola :D) ali na ovaj nacin se ne uzimaju trofeji, pogotovo ne igras protiv kvalitetnijih ekipa, naravno Dortmund to jeste i to je svima jasno, i meni jos nije jasno kako je moguce da smo prosli, kao sto sam sinoc napisao prolaz je u rangu Istanbula, jer u obje utakmice smo se nekim cudom uspjeli vratiti iz mrtvih i pobijediti ekipu koja je bila daleko kvalitetnija.

I protiv Uniteda je bila slicna igra, tada jos gora i rizicnija, ali oni su bili previse slabi da to iskoriste, i ne mozemo tako igrati, pasovi moraju biti sigurniji, u defanzivi moramo biti daleko bolji, sinoc sam napisao da Sakhoa treba otjerati i dalje mislim to isto, hvala njemu na golu, ali ono njegovo postavljanje kod golova je za zatvora, jedan je od najvecih krivaca za sve golove Dortmunda, da je drzao liniju ne bi primili nijedan. Coutinho me najvise razocarao u ove dvije utakmice, ocekivao sam daleko vise, Danielu je vrijeme da se malo spusti na zemlju, i da se pocne boriti za mjesto u prvih 11, jer Origi je trenutno u daleko boljoj formi, i daleko korisniji. Origi je najveci dobitak nakon ove dvije utakmice, i kad se sjetim kakav je bio na pripremama, ne mogu da vjerujem koliko je napredovao za nekoliko mjeseci, naravno i dalje ima problema u relalizaciji, ali nadoci ce to, on je jos dijete, vjerujem da ce Klopp od njega napraviti WC igraca jer ima sve predispozicije da to postane.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 apr 2016, 12:44

[youtube][/youtube]
S nadom da niko ne doživi tragediju kao što je Hillsborough.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 apr 2016, 12:45

Justice For The 96! Nadamo se pravdi.

Villarreal, prva u gostima. Druga na Anfieldu, odlično.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 15 apr 2016, 12:47

Zuta podmornica za finale
Hocemo li uspjeti
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 apr 2016, 12:50

Još 3 utakmice do LP: dvije pobjede, jedna u polufinalu i jedna u finalu, i jedna nerješena u polufinalu. :-)
Drago mi je da se revanš opet igra na našem stadionu. Sa porazom Barselone, jedina smo neporažena ekipa u evrpskim takmičenjima.

Hvala svim navijačima na čestitkama.
Kocka je bačena

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 apr 2016, 13:06

ackeey je napisao/la: :facepalm: Dragi @Paradajz, pa zasto? Kako?
Ko zna zasto je to dobro. Postoji teorija jednog mog drugara koji je uveren da mi svaki put dobro prodjemo kada ja ne gledam derbije-velike meceve LFC-a.

Villarreal. Najtezi protivnik od ova tri, najkvalitetniji, najvise u formi, ali me iskreno briga kada smo najvecu pretnju u LE izbacili.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 apr 2016, 13:16

Sto se utakmice tiče ni danas nemam riječi, nije ono zdravo onako za srce posebno :D
Mislim da je tuchel dosta lose postavio igru u drugom poluvremenu dosta su se ststicno branili ali bitno je da je zadnji gol postignut u trenucima kada su se poslozili i cinilo se da liverpool ne moze uvezati još jednu dobru akciju...
Nazalost protiv villareala ne znam sta ocekivati iz prostog razloga jer ne pratim spanski fudbal.

I stvarno onaj lucas treba da leti iz kluba... jel treba mrtva glava da padne oa kad me srce zbog njeg nije uhvatilo :D
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 apr 2016, 13:18

Protivnik po mjeri, ekipa koja igra napadački i u odličnoj je formi.
Izboriti ligu prvaka, dovesti prava pojačanja i uživati u sljedećoj sezoni. Uh! Lijepo je kad postoji nada. :mrgreen:

@fera, i ja sam prvo pomislio kada sam vidio da je napravio faul. Pa dokle više glupih prekršaja dragi Leiva :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 apr 2016, 13:23

Paradajz je napisao/la:
ackeey je napisao/la: :facepalm: Dragi @Paradajz, pa zasto? Kako?
Ko zna zasto je to dobro. Postoji teorija jednog mog drugara koji je uveren da mi svaki put dobro prodjemo kada ja ne gledam derbije-velike meceve LFC-a.

Villarreal. Najtezi protivnik od ova tri, najkvalitetniji, najvise u formi, ali me iskreno briga kada smo najvecu pretnju u LE izbacili.
I ja nekad tako kontam da bolje igramo kad ja ne gledam tekmu. Protiv Sotona sam poceo gledati na 0-2, poslije par minuta 1-2 i dalje je istorija...

Najiskrenije, prizeljkivao sam Villareal, a molio Boga da ne dobijemo Shaktara u polufinalu.
Ovako cemo mi proci Villareala, a Sevilla ce dobiti ukrajince.
Za finale je glupo prognozirati, ali sam uvjeren da mozemo do pehara, odnosno do LP iduce sezone.
A i lijepo bi bilo osvjeziti vitrine sa jos jedniom peharom i ponovo postati ekipa sa najvise osvojenih kupova UEFA - Liga Europe...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 apr 2016, 14:19

Villarreal mi je potpuna nepoznanica, tako da ne znam da li da ocekujem prolaz :mrgreen:

Dobra stvar je da se brisu kartoni i da su se sinoc svi igraci sacuvali :)
Sarajevo i Liverpool

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 apr 2016, 14:55

YNWA je napisao/la:Villarreal mi je potpuna nepoznanica, tako da ne znam da li da ocekujem prolaz :mrgreen:

Nisu baš svi.
Emre danas ide na skeniranje te su pretpostavke da je sezona gotova za njega.
Bez njega i Hende do kraja..težak udarac za ambicije.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 apr 2016, 15:07

Ja se nado Sevilli, ma može i Shakhtar samo ne Villareal, al hajd šta je tu je. Sve osim trofeja je sad neuspjeh.
Walk on, with hope in your hearts.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 15 apr 2016, 15:14

Sevilli sam se nadao iz razloga što su najkvalitetniji od svih i znali bi sa njima na čemu si.Shakhtar par nijansi ispod Seville tako da bi i sa njima bilo teško ali bi se imalo šanse za prolaz.Villareal nisam pošteno pogledao od one lige prvaka sa Arsenalom,ali sam urpavio na kladari ove sezone da su u više dobroj nego lošoj formi tako da nemam pojma šta ni reći ni očekivati. I da dosta pratim ovu temu, malo pišem. Sjećam se da je dosta raje čekalo strpljivo Origija i da su ga prozivali da će postati odličan napadač.Meni od starta nije legao ali me u zadnjih mjesec, dva skroz preobrazio. Još da dodam ako obezbjedimo LP krenuti po nekog od trojca BvB, moja želja Reus. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 apr 2016, 15:26

gaston je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Villarreal mi je potpuna nepoznanica, tako da ne znam da li da ocekujem prolaz :mrgreen:

Nisu baš svi.
Sreća pa je Allen u životnoj formi. :tokralju: :kafa:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 apr 2016, 15:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:
gaston je napisao/la:

Nisu baš svi.
Sreća pa je Allen u životnoj formi. :tokralju: :kafa:
Nije to ta pozicija nažalost :| Pirlo od dolaska Kloppa prilično koristan ali u ofanzivnijoj roli.
Emre ima najviše ukradenih lopti u EL ove sezone (32) a njegova zamjena (čitaj Lucas) nas umalo koštao prolaza onim glupim faulom sinoć.
Teško će da bude :oops:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 15 apr 2016, 15:59

Tona je napisao/la:Danas zbog posla propuštam ovu večerašnju ljepoticu od utakmice. :cry:
Sam sebe citiram i kako da čovjek sada ne zaplače? :(
YNWA!
76ERS!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 apr 2016, 23:48

gaston je napisao/la:

Nisu baš svi.
Mislio sam na kartone.
A kako je Hendo igrao, mozda je i bolje sto ga nece biti, a nadam se da ce sve biti OK sa Canom, jer on je jedan od najvaznijih igraca, prvi gol jucer je njegov, strasna akcija i asistencija.
gaston je napisao/la:Nije to ta pozicija nažalost :| Pirlo od dolaska Kloppa prilično koristan ali u ofanzivnijoj roli.
Emre ima najviše ukradenih lopti u EL ove sezone (32) a njegova zamjena (čitaj Lucas) nas umalo koštao prolaza onim glupim faulom sinoć.
Teško će da bude :oops:
Leiva itekako moze pomoci u EL, i mozda je i bolje da on igra, jer trebaju nam iskusni igraci u EL, mozda bi i Kolo mogao zaigrati :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 apr 2016, 11:19

Još sam pod utiscima utakmice. Mislim da sam za juče i danas neklih 100 puta pregledao highlights. :mrgreen:

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 16 apr 2016, 11:30

fera je napisao/la:Dolazim kuci palim tv, vidim rezultat gasim televiziju. Hvala lijepo i doviđenja.
fera je napisao/la:Mislim da je tuchel dosta lose postavio igru u drugom poluvremenu dosta su se ststicno branili ali bitno je da je zadnji gol postignut u trenucima kada su se poslozili i cinilo se da liverpool ne moze uvezati još jednu dobru akciju...
ipak si s razlogom ugasio tv, tuchel je samo lose postavio igru, nisi im'o sta ni vidit.
'ebo te, umjesto da kazes vise nikad necu ugasit tv kad igra liverpool, on prica o lose postavljenoj igri tuchel-a cccccc.... lfc supporter smijurija

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 apr 2016, 13:05

Emre Can odsutan do kraja sezone. :-(
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.