I protiv Uniteda je bila slicna igra, tada jos gora i rizicnija, ali oni su bili previse slabi da to iskoriste, i ne mozemo tako igrati, pasovi moraju biti sigurniji, u defanzivi moramo biti daleko bolji, sinoc sam napisao da Sakhoa treba otjerati i dalje mislim to isto, hvala njemu na golu, ali ono njegovo postavljanje kod golova je za zatvora, jedan je od najvecih krivaca za sve golove Dortmunda, da je drzao liniju ne bi primili nijedan. Coutinho me najvise razocarao u ove dvije utakmice, ocekivao sam daleko vise, Danielu je vrijeme da se malo spusti na zemlju, i da se pocne boriti za mjesto u prvih 11, jer Origi je trenutno u daleko boljoj formi, i daleko korisniji. Origi je najveci dobitak nakon ove dvije utakmice, i kad se sjetim kakav je bio na pripremama, ne mogu da vjerujem koliko je napredovao za nekoliko mjeseci, naravno i dalje ima problema u relalizaciji, ali nadoci ce to, on je jos dijete, vjerujem da ce Klopp od njega napraviti WC igraca jer ima sve predispozicije da to postane.