PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Računa porez za ovu godinu.belosevic28 je napisao/la:Ljudi sta je sa vrlim forumasem @svrakino 1921??? Zemljace , k'o diro, da napucamo Capajebo na njega :O Vrati se necu vise Vanesu spominjati, necu eo obecavam, Muhoni mi je svjedok !

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma kakvi moj skoro, pogodilo ga ime jedno, pa se izgubio...haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Uranili zoru prevalili
Bas se vidi da ga je ostavila jebla sliku svoju, Capajebo nemoj biti tuzan ima ruznih zena naletit ce jedna vlahinja one su

Bas se vidi da ga je ostavila jebla sliku svoju, Capajebo nemoj biti tuzan ima ruznih zena naletit ce jedna vlahinja one su

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
kazu da si ckapi i da pises sa vise acc. iskreno ne vjerujem mada sumnjam, sve u svemu vjerovao sam da si zadnji bastion odbrane, nema te i odmah poletili da objasne, kontaju da sam i ja mister hrasno, sto i dalje kontaju, ne igras za raju i i zanemarajues taktiku, prezentiraju mi skrin sotove, moj muha 

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
hahahaha lazu te ba, jedan je Muhamed el hasari
Mozda i pisem ali ne znam vjeruj, imam ja svoj print koji se ne moze kopirati. Vidim igras se s ovima cc oslabili su zestoko.

Mozda i pisem ali ne znam vjeruj, imam ja svoj print koji se ne moze kopirati. Vidim igras se s ovima cc oslabili su zestoko.
ne znam, vrijeme sve pokazuje, vlast je uvijek bila na strani jacih, nikada fukare i i sirotinje
vjerujem da si kreten al da nisi ckapi, i onaj shzna sto sam mu skinuo junf je na temi
najglasnijiji su u kuolarima, udjem na forum ono cetiri poruke sa uputama, molbama i objasnjenjima, kontam ne mogu vas sve zaposliti al vas mogu zaoukupirati, jel ti znas ko je hrasno? moze i pp. sat vremena sam citao arhivu, alal mu vera i imetak, na kraju presao na vlasnika i uposlenike

vjerujem da si kreten al da nisi ckapi, i onaj shzna sto sam mu skinuo junf je na temi

najglasnijiji su u kuolarima, udjem na forum ono cetiri poruke sa uputama, molbama i objasnjenjima, kontam ne mogu vas sve zaposliti al vas mogu zaoukupirati, jel ti znas ko je hrasno? moze i pp. sat vremena sam citao arhivu, alal mu vera i imetak, na kraju presao na vlasnika i uposlenike

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Rigoletto je napisao/la:Da ja lopte igram protiv slobode bi svaki klizeci s obe noge iso i to đonovima
a daj ba

@Capajebo ma hrasno jedan mali mis, ne znas ga ti

Vuko linije dok nije skontao da je soda bikarbona.
Molio da ga Nea ne udara, ima video zapis. idi 100 stranica nazad. Psovao pitarima nanu naninu ajajaajja.
Nego volio bi da sam mekinjas, manje bi me kostalo zivota sve to jbga. Kreten nego sta

Nada To. vintage vagina

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 14 feb 2018, 07:10, ukupno mijenjano 1 put.

sta ja propustih, oprecni su stavovi, meni kazu da je drot i da je trazio reket od nekoga iz kluba vam, dodjes mi na kafu za ovo budjenje teme, vidis da je pojedinima vec vokri, mojne da si tezak na davanju, imas 40% za upute

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Trazio reket i ja sam cuo, cim je dosao Damke s potpisanim reketom ovaj sturno i nazvao onog s 18 trofeja uzetih s Zeljom.
Sto se tice teme ugasila se aBd inshela, svaki dan sve vise i vise vagina VODZEKANA ima.
cuj kralja (KOJEG JE OSTAVILA TREBA) kaem"vam" u klubu. Ti si isto nas nemoj sad izvlakuse.
Sto se tice teme ugasila se aBd inshela, svaki dan sve vise i vise vagina VODZEKANA ima.
cuj kralja (KOJEG JE OSTAVILA TREBA) kaem"vam" u klubu. Ti si isto nas nemoj sad izvlakuse.
ne kontam vam te zajebancije vase, nego otvori s vremena na vrijeme pp. ostalo ces ti znati kako razazbrati 

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Nisam ja zatvorio poruke, valjda bi to trebao znati. Kazu pokusavam napasti druge teme a regr nove snag. preko pp. Ugasili oni
Jedino ovaj tvoj srbenda Joker nije zelio da odg, ostali su bili spremni. Snitch
Idem ba raditi samo navrno loma da se pozdravim s muflonima.

Jedino ovaj tvoj srbenda Joker nije zelio da odg, ostali su bili spremni. Snitch
Idem ba raditi samo navrno loma da se pozdravim s muflonima.
HoHiHiHoHoHi
- MocMahale444
Narezes suhomesnatih proizvoda na sabahu i slusas operu, mislis da je sevdah na drugom jeziku.
Sta ovo svi brisu postove ili edituju.
Sta ovo svi brisu postove ili edituju.
Koji lik zivi u Danskoj? hvala na email.
Dzeko je argument da bude Zeljo U19 skuplji 

-
- Kontakt:
Jesi i ove U19 zvao i trazio novac za vecu cijenu na transfermarktu kao sto si sa prvim timom radio?Zukanovic je napisao/la:Koji lik zivi u Danskoj? hvala na email.Dzeko je argument da bude Zeljo U19 skuplji
Životni saputnik! 1921
Sarajevo,pise se Sarajevo ,latinicom i to dok pises da ustanes,u stavu mirno dok Seher spominjes.Capajebo je napisao/la:ne kontam vam te zajebancije vase, nego otvori s vremena na vrijeme pp. ostalo ces ti znati kako razazbrati
Majku vam balavu retardiranu,pa sta je ovo vise po forumu .....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jesam to su dobre pare brate. i pricao za Amarom Osimom. rekao je da mu stavim neki bez veze klub sto je bruka da jos pise Vereinslos.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jesi i ove U19 zvao i trazio novac za vecu cijenu na transfermarktu kao sto si sa prvim timom radio?Zukanovic je napisao/la:Koji lik zivi u Danskoj? hvala na email.Dzeko je argument da bude Zeljo U19 skuplji
tuzla ćirilicom, sve malim i jos 3 put pljunem na podsolinas je napisao/la:Sarajevo,pise se Sarajevo ,latinicom i to dok pises da ustanes,u stavu mirno dok Seher spominjes.Capajebo je napisao/la:ne kontam vam te zajebancije vase, nego otvori s vremena na vrijeme pp. ostalo ces ti znati kako razazbrati
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
$ ?, & " ", " ', ? ", " сарајево, & & сарајево, borac banja luka, radnik bijeljina, fr krupa...solinas je napisao/la:Sarajevo,pise se Sarajevo ,latinicom i to dok pises da ustanes,u stavu mirno dok Seher spominjes.Capajebo je napisao/la:ne kontam vam te zajebancije vase, nego otvori s vremena na vrijeme pp. ostalo ces ti znati kako razazbrati
45515
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.