Ti stvarno nameračio da te se porodica odrekne preko novinagaston je napisao/la: Opušteno ljudine..ako bude žena Nevena može i sinčina Dejan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ti stvarno nameračio da te se porodica odrekne preko novinagaston je napisao/la: Opušteno ljudine..ako bude žena Nevena može i sinčina Dejan
Mani toga burazrio_Ferdy88 je napisao/la:Ti stvarno nameračio da te se porodica odrekne preko novinagaston je napisao/la: Opušteno ljudine..ako bude žena Nevena može i sinčina Dejan
Tony Barrett @TonyBarretTimes 9 seconds ago
Klopp:"I've told my players not to touch the This Is Anfield sign until they win something. It's a sign of respect."
Sreća pa si to uradio.fera je napisao/la:Dolazim kuci palim tv, vidim rezultat gasim televiziju. Hvala lijepo i doviđenja.
Sto se mene licno tice, najbolju tekmu ikada otkako ja pratim LivčiParadajz je napisao/la:Neverovatno. Neverovatno da sam zbog umora jednostavno zaspao na kaucu i prespavao citavo drugo poluvreme, pa sta sam ja to propustio.
Paradajz je napisao/la:Neverovatno. Neverovatno da sam zbog umora jednostavno zaspao na kaucu i prespavao citavo drugo poluvreme, pa sta sam ja to propustio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.