Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

admir12345
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la admir12345 » 30 avg 2016, 18:50

**** ga hokej zar nije pravilo nakon primljenog gola da se vraca iskljuceni igrac .St-Petersburg prima 4 gola od kazana u 3 minute sve igrac vise za Kazan a samo Jedno iskljucenje bilo,jedino ako je za ovu kaznu od 10 minuta pravilo,da nema povratka dok ne istekne vrijeme kazne. :roll:

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 30 avg 2016, 19:47

Hocel dobit Troicki ?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 avg 2016, 20:51

Odigram Wallsall 1 po 1.8 u kladionici, maloprije gledam skocio na 2.40 na bet365... U, yebote, ali kontam mozda ipak uzmu. Peti minut, tup- 0:1 :urnebes: :puke:

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 30 avg 2016, 23:00

Tačno ću se ostavit ovog tenisa :crazy:
Kvota na Troickog 1.22 bila, čovjek krv propišo da pobijedi :rol:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 avg 2016, 00:17

Gledaj Tomica sta radi **** ti sve glupo i ovaj Dzumhur oborio me zadnjih 6x kad ovako vodi i servira on popusi sad fol igra **** vam sve
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 31 avg 2016, 00:24

Ovaj tenis samo na marku igrat treba..
Pa 1.10 kvota na Tomica bila i Dzumhur ga probi

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 avg 2016, 00:34

Chardy - Dzumhur dobio 1. set, vodi u 2. setu 2-4 izgubi 6-4 i izgubi mec, Dzumhur - Sousa 1. set 6-2 izgubi mec 1-3, Herbert - Dzumhur 1. set 3-6 sa dva brejka mec 3-1, Fognini - Dzumhur 1. set 4-6 ostatak meca 6-1 6-1 **** Kozlov - Dzumhur u 3. setu sta je radio za jednog profesionalnog tenisera je sramota, Dzumhur - Garcia Lopez 1. set vodi 5-3 i servira za set on izgubi 6-7 gdje u tie brejku nije poena uzeo i izgubi mec znaci ovaj mali pacov, stakor **** me je toliko puta izvrnuo kad sam igrao na njega i to sve na isti nacin gdje vodi i usere se ko picka ****, propadne u zemlju, nestane sa planete i izgubi mec i svaki put je bio zadnji par svaki put je bilo za pare sad kad odigram protiv njega on uzme nabijem ga na **** glupava pa nije istina sta mi radi i opet je bilo za pare a ovaj Tomic sve mu **** retardirano veci bogalj od Dzumhura dabogda prestao sa tenisom za sva vremena poslije ovog meca majmun smrdljivi !!!
Alessandro Del Piero !

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 31 avg 2016, 00:37

Pa 100x je dokazano da Damira treba izbjegavat u sirokom luku.Na njega treba samo igrat ovako kad je totalni autsajder kao danas po kvoti 8 ili kad je on apsolutni favorit kad igra protiv nekog anonimusa gdje je kvota velika,treba puknuti protiv njega da ce izgubit,sve ostalo je neisplativo totalno

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 31 avg 2016, 00:46

Ma gledaj ti sta mi lik uradi zadnjih mjesec i po koliko vec pa nije normalan Bgm eto znaci kako god sam ga igrao on je gubio ali nije meni sto je gubio nego sto je vodio svaki **** mec i onda ko najveci bogalj na svijetu izgubi mec
Alessandro Del Piero !

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 31 avg 2016, 00:58

Ma sve znam,i kad odigram kladaru nase tenisere ne igram nikako(Damir,Mirza)sa njima nikad ne znas na cemu si

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2016, 08:24

Pozdrav, da li mozda neko ima da proda pik kredit?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 31 avg 2016, 10:41

pintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, da li mozda neko ima da proda pik kredit?
Imam 14 ako ti može pomoći.

Evo sad vidim da ima i provizija po transakciji od 5 OLX kredita..sitno onda, možda neko ima više.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2016, 12:08

boss991 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, da li mozda neko ima da proda pik kredit?
Imam 14 ako ti može pomoći.

Evo sad vidim da ima i provizija po transakciji od 5 OLX kredita..sitno onda, možda neko ima više.
nista hvala ti u svakom slucaju
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 31 avg 2016, 16:39

Jos 2 mjeseca :yawn:

Neki ce skuziti :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 avg 2016, 20:19

Ništa nisam igrao al' Wozniacki-Kuznetsova :bow:

Ruskinja vodi 4-0 i Carolina uzima 6 gemova redom :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 31 avg 2016, 23:35

Island-Svicaraka 159,5 zbroj koseva, ja odigram manje 160 ukupno i na tome padnem za 140. Fuj...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 01 sep 2016, 01:04

Miky :clap:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 sep 2016, 01:46

Koje je govedo ova Bondarenko :puke:
Ja mislim da će se sutra vrtiti po youtube-u šta je uradila na meč servu.
Bravo kujo :bow:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 sep 2016, 04:41

gaston je napisao/la:Ništa nisam igrao al' Wozniacki-Kuznetsova :bow:

Ruskinja vodi 4-0 i Carolina uzima 6 gemova redom :D
Mirisalo mi je to danas a opet ne odigra. Cesto tako znam da ne trebam igrat favorita i obidjem srecom, ali ne stegnem muda da odigram protiv njih.
10DelPiero je napisao/la:Chardy - Dzumhur dobio 1. set, vodi u 2. setu 2-4 izgubi 6-4 i izgubi mec, Dzumhur - Sousa 1. set 6-2 izgubi mec 1-3, Herbert - Dzumhur 1. set 3-6 sa dva brejka mec 3-1, Fognini - Dzumhur 1. set 4-6 ostatak meca 6-1 6-1 **** Kozlov - Dzumhur u 3. setu sta je radio za jednog profesionalnog tenisera je sramota, Dzumhur - Garcia Lopez 1. set vodi 5-3 i servira za set on izgubi 6-7 gdje u tie brejku nije poena uzeo i izgubi mec znaci ovaj mali pacov, stakor **** me je toliko puta izvrnuo kad sam igrao na njega i to sve na isti nacin gdje vodi i usere se ko picka ****, propadne u zemlju, nestane sa planete i izgubi mec i svaki put je bio zadnji par svaki put je bilo za pare sad kad odigram protiv njega on uzme nabijem ga na **** glupava pa nije istina sta mi radi i opet je bilo za pare a ovaj Tomic sve mu **** retardirano veci bogalj od Dzumhura dabogda prestao sa tenisom za sva vremena poslije ovog meca majmun smrdljivi !!!
Savjet za sutra, over gameova ili 4-5 setova. Na live treba igrati nekada kontrahendikepe kad povede previse i razmase se da ce mu protivnik takoreci stesati prednost ili na neke brejkove i gubitke servi. Jer takav mu je stil. Ja se od Schwartzmana na njega ne kladim, skinuo sam jednom veliku kvotu na onog Kineza vise sam mu i imena zaboravio, i to je to. :mrgreen:

Igrao sam i ja na Tomica na live jer kvote nisu vrijedile pred mec nikako, bar sam pao na 3.80 kvotu :D a pogodio sam i vise gemova tu. Ali da ne treba igrati na njega a ni protiv njega to se zna. On, Fognini, Paire to su sve ludjaci, juce Paire u 4. setu 16 puta gubi servis i odmah potom vraca break i nesto to sto mene najvise zivcira uzbudjuje se kad uzme brejk dernja i urlice mjesto da se skoncentrise na slijedecu servu i Baghda ga 3 put rebreaka ko livadu kakvu. Ako hocete da se sikirate i da dobijete pritisak visok onda se kladite na te majmune. :D Tako ti je to nekako pajdo.
gaston je napisao/la:Koje je govedo ova Bondarenko :puke:
Ja mislim da će se sutra vrtiti po youtube-u šta je uradila na meč servu.
Bravo kujo :bow:
I to sam vidio. Ono treba sankcionisati, ne znam sta je bilo s tim mecom, ali nesto nije tu bilo u redu. I to bas onako podebelo. Bilo je 300 brejkova u krucijalnim momentima meca, a meni je jos ofirnije bilo kako je 2 cista zicer forhenda zapucala odmah poslije te serve "pod ruku"! Mislio sam tad da ce da prodaje mec, ali nije vratila se je nekako, ali stvarno neshvatljivo. Ne znam vise cime to da interpretiram, haman tamo kuhari u NY serviraju neke lude gljive, svasta se cudno desava sirem terena. :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 01 sep 2016, 14:39

Willy je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Willy je napisao/la:slika
Šta ti je brate ovaj par što se ne vidi ? :lol:
Ne znam na šta misliš. Na dnu se ne vidi uplata.
Ma mislio je na ovaj 4. par na listicu jer se ne vidi koji je. Ja bi rekao Karlovic :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.