Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ga hokej zar nije pravilo nakon primljenog gola da se vraca iskljuceni igrac .St-Petersburg prima 4 gola od kazana u 3 minute sve igrac vise za Kazan a samo Jedno iskljucenje bilo,jedino ako je za ovu kaznu od 10 minuta pravilo,da nema povratka dok ne istekne vrijeme kazne. 

- exorciiist
- Kontakt:
Hocel dobit Troicki ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Odigram Wallsall 1 po 1.8 u kladionici, maloprije gledam skocio na 2.40 na bet365... U, yebote, ali kontam mozda ipak uzmu. Peti minut, tup- 0:1

- exorciiist
- Kontakt:
Tačno ću se ostavit ovog tenisa
Kvota na Troickog 1.22 bila, čovjek krv propišo da pobijedi

Kvota na Troickog 1.22 bila, čovjek krv propišo da pobijedi

- 10DelPiero
- Kontakt:
Gledaj Tomica sta radi **** ti sve glupo i ovaj Dzumhur oborio me zadnjih 6x kad ovako vodi i servira on popusi sad fol igra **** vam sve
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- exorciiist
- Kontakt:
Ovaj tenis samo na marku igrat treba..
Pa 1.10 kvota na Tomica bila i Dzumhur ga probi
Pa 1.10 kvota na Tomica bila i Dzumhur ga probi
- 10DelPiero
- Kontakt:
Chardy - Dzumhur dobio 1. set, vodi u 2. setu 2-4 izgubi 6-4 i izgubi mec, Dzumhur - Sousa 1. set 6-2 izgubi mec 1-3, Herbert - Dzumhur 1. set 3-6 sa dva brejka mec 3-1, Fognini - Dzumhur 1. set 4-6 ostatak meca 6-1 6-1 **** Kozlov - Dzumhur u 3. setu sta je radio za jednog profesionalnog tenisera je sramota, Dzumhur - Garcia Lopez 1. set vodi 5-3 i servira za set on izgubi 6-7 gdje u tie brejku nije poena uzeo i izgubi mec znaci ovaj mali pacov, stakor **** me je toliko puta izvrnuo kad sam igrao na njega i to sve na isti nacin gdje vodi i usere se ko picka ****, propadne u zemlju, nestane sa planete i izgubi mec i svaki put je bio zadnji par svaki put je bilo za pare sad kad odigram protiv njega on uzme nabijem ga na **** glupava pa nije istina sta mi radi i opet je bilo za pare a ovaj Tomic sve mu **** retardirano veci bogalj od Dzumhura dabogda prestao sa tenisom za sva vremena poslije ovog meca majmun smrdljivi !!!
Alessandro Del Piero !
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pa 100x je dokazano da Damira treba izbjegavat u sirokom luku.Na njega treba samo igrat ovako kad je totalni autsajder kao danas po kvoti 8 ili kad je on apsolutni favorit kad igra protiv nekog anonimusa gdje je kvota velika,treba puknuti protiv njega da ce izgubit,sve ostalo je neisplativo totalno
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma gledaj ti sta mi lik uradi zadnjih mjesec i po koliko vec pa nije normalan Bgm eto znaci kako god sam ga igrao on je gubio ali nije meni sto je gubio nego sto je vodio svaki **** mec i onda ko najveci bogalj na svijetu izgubi mec
Alessandro Del Piero !
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma sve znam,i kad odigram kladaru nase tenisere ne igram nikako(Damir,Mirza)sa njima nikad ne znas na cemu si
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pozdrav, da li mozda neko ima da proda pik kredit?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Imam 14 ako ti može pomoći.pintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, da li mozda neko ima da proda pik kredit?
Evo sad vidim da ima i provizija po transakciji od 5 OLX kredita..sitno onda, možda neko ima više.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- pintol_TM87
- Kontakt:
nista hvala ti u svakom slucajuboss991 je napisao/la:Imam 14 ako ti može pomoći.pintol_TM87 je napisao/la:Pozdrav, da li mozda neko ima da proda pik kredit?
Evo sad vidim da ima i provizija po transakciji od 5 OLX kredita..sitno onda, možda neko ima više.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jos 2 mjeseca
Neki ce skuziti

Neki ce skuziti

Ništa nisam igrao al' Wozniacki-Kuznetsova
Ruskinja vodi 4-0 i Carolina uzima 6 gemova redom

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Island-Svicaraka 159,5 zbroj koseva, ja odigram manje 160 ukupno i na tome padnem za 140. Fuj...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Koje je govedo ova Bondarenko
Ja mislim da će se sutra vrtiti po youtube-u šta je uradila na meč servu.
Bravo kujo

Bravo kujo

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mirisalo mi je to danas a opet ne odigra. Cesto tako znam da ne trebam igrat favorita i obidjem srecom, ali ne stegnem muda da odigram protiv njih.gaston je napisao/la:Ništa nisam igrao al' Wozniacki-Kuznetsova![]()
Savjet za sutra, over gameova ili 4-5 setova. Na live treba igrati nekada kontrahendikepe kad povede previse i razmase se da ce mu protivnik takoreci stesati prednost ili na neke brejkove i gubitke servi. Jer takav mu je stil. Ja se od Schwartzmana na njega ne kladim, skinuo sam jednom veliku kvotu na onog Kineza vise sam mu i imena zaboravio, i to je to.10DelPiero je napisao/la:Chardy - Dzumhur dobio 1. set, vodi u 2. setu 2-4 izgubi 6-4 i izgubi mec, Dzumhur - Sousa 1. set 6-2 izgubi mec 1-3, Herbert - Dzumhur 1. set 3-6 sa dva brejka mec 3-1, Fognini - Dzumhur 1. set 4-6 ostatak meca 6-1 6-1 **** Kozlov - Dzumhur u 3. setu sta je radio za jednog profesionalnog tenisera je sramota, Dzumhur - Garcia Lopez 1. set vodi 5-3 i servira za set on izgubi 6-7 gdje u tie brejku nije poena uzeo i izgubi mec znaci ovaj mali pacov, stakor **** me je toliko puta izvrnuo kad sam igrao na njega i to sve na isti nacin gdje vodi i usere se ko picka ****, propadne u zemlju, nestane sa planete i izgubi mec i svaki put je bio zadnji par svaki put je bilo za pare sad kad odigram protiv njega on uzme nabijem ga na **** glupava pa nije istina sta mi radi i opet je bilo za pare a ovaj Tomic sve mu **** retardirano veci bogalj od Dzumhura dabogda prestao sa tenisom za sva vremena poslije ovog meca majmun smrdljivi !!!

Igrao sam i ja na Tomica na live jer kvote nisu vrijedile pred mec nikako, bar sam pao na 3.80 kvotu

I to sam vidio. Ono treba sankcionisati, ne znam sta je bilo s tim mecom, ali nesto nije tu bilo u redu. I to bas onako podebelo. Bilo je 300 brejkova u krucijalnim momentima meca, a meni je jos ofirnije bilo kako je 2 cista zicer forhenda zapucala odmah poslije te serve "pod ruku"! Mislio sam tad da ce da prodaje mec, ali nije vratila se je nekako, ali stvarno neshvatljivo. Ne znam vise cime to da interpretiram, haman tamo kuhari u NY serviraju neke lude gljive, svasta se cudno desava sirem terena.gaston je napisao/la:Koje je govedo ova Bondarenko![]()
Bravo kujo

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ma mislio je na ovaj 4. par na listicu jer se ne vidi koji je. Ja bi rekao KarlovicWilly je napisao/la:Ne znam na šta misliš. Na dnu se ne vidi uplata.gaston je napisao/la:Šta ti je brate ovaj par što se ne vidi ?Willy je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.