Pashaaaaaa ocigledo je da nisi gledao utakmicu, ovi nasi mozda i mogu zabiti 3 (al u crtanim filmovima) al eto, al ne primiti ni jedan pa to je nemoguce.... Znaci poklanjamo im golove nasi igraci su amateri i dolaze iz najgore lige na svijetu i spremni su za 30 minuta aktivne igre ( i to sa prosjecnim timovima) neko jaci da dodje npr bazel ili opet newcastle znaci 20-0.... Zar je tako tesko biti relaan i pogledati istini u oci... navijamo za amatere (mislim na igrace) koji puse piju drogiraju se jamak i kompanija i brukaju nekada veliki tim koji je igrao respektabilno u evropi i kad je ispadao ispadao je dostojanstveno....ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo utakmicu , al jel to 3-0 ispada nemoguca misija , u pocetku se vec predajete
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultra_CImanija
Re: FK Željezničar
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
hej kao da gledam reprizu prosle godine, svi govore daj boze daj boze (jes da je bilo 0-2) pa NEMA SANSE al haj daj boze 

Colic.E, Colic B. , a cuo sam da i Bogi zna pretjeratibarbarez je napisao/la:Evo Aco pomenuo si 2 igraca,ja cu ti navesti 5 njih od koji garantujem da je jedan sigurno mozda cak i 2.
ZNaci Stanic,Jamak,Svraka,Adilovic i ma ne mogu 5 naci,eto 4 .Garantovano je neko od ovih profrsionalaca bio medju tim sto dernece do 6.
NO PYRO NO PARTY
- senad_flamin
- Kontakt:
Pa nije Maribor Barcelona, pa da to bude nemoguće. Treba napraviti paklenu atmosferu, zato jer je sve moguće i dalje. Sjetimo se samo Njemačke prošlog mjeseca.Buu je napisao/la:Tesko je zabiti 3 gola, a ne primiti 1.ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo utakmicu , al jel to 3-0 ispada nemoguca misija , u pocetku se vec predajete
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
nakon nekolicine komantara mi nedostaju ona vremena na sredini tabele kad su tu samo oni najvjerniji,pa nmg vjerovat da neko moze pljuvat po amaru.bogiju,kvesi................. 

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Što prije shvatimo da smo autsajderi u svim sferama života i da je svaki uspjeh eksces a ne pravilo,biće nam lakše.Treba se osvrnuti oko sebe i vidjeti gdje ,nažalost, živimo i sve će biti jasno.Država nam je jedan provizorij,a hoćemo da su nam klubovi uređeni i konkurentni.Dobro je da ikako opstaju u kakvim uslovima rade. Nema ništa dok se druge stvari ne riješe.I dok nam ne provri nafaka 

Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 25 jul 2012, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ma ovo treba zaboraviti što prije i vratiti se na "trpaj te levate" znači za 6 dana završiti ovo sranje od Evrope i hajmo u BH gudure po bodove...i tako svake godine, pa kad Osima Ivice unuk bude vodio Želju valjda ćemo dalje proći, znate ono "korak po korak" za sad su nam SLovenci "mali zeleni". A vi okolo iz gudura što smradate, sikter boranijo, da vam ne napravimo kakvo gostovanje koje ćete i unucima prepričavati.

p.s. i Baka je pio i pušio po 4 kutije, al' je majstor majstor

p.s. i Baka je pio i pušio po 4 kutije, al' je majstor majstor
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Šmekerualeksandar_veliki je napisao/la:Medju njima su, a napadac nije, ma fujjj, a saznat ce i sef sa to, to ti Aco garantujebarbarez je napisao/la:Evo Aco pomenuo si 2 igraca,ja cu ti navesti 5 njih od koji garantujem da je jedan sigurno mozda cak i 2.
ZNaci Stanic,Jamak,Svraka,Adilovic i ma ne mogu 5 naci,eto 4 .Garantovano je neko od ovih profrsionalaca bio medju tim sto dernece do 6.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Zao mi je zbog nase lige i drzave sto necemo imat predstavnika u LP, al ovo je realnost nasa, jos neki dan kad procita da je Adilovic izjavio kako Maribor nije ni real ni barcalona, tipicno balkansko sa primjesama bosanskog razmisljanja, on je trebo uci u utakmicu kao da igra protiv reala i barce zajedno
fali nam i Demir s Puma trenerkom, pripremama u Njemačkoj...almirr je napisao/la:nakon nekolicine komantara mi nedostaju ona vremena na sredini tabele kad su tu samo oni najvjerniji,pa nmg vjerovat da neko moze pljuvat po amaru.bogiju,kvesi.................

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- legenda reala
- Kontakt:
Jao kako se nonšalntno odigralo kod zadnjeg primljenog gola, pa tri igrača imaju priliku da ruše igrača, oni neće ni jedan nego ga pustaju da uđe u šesnesterac i slijedi gol
Morao je Zolotić rušiti ondje igrača bez ikakvog razmišljanja, ali neiskusan je pa mu se ne može toliko zamjeriti
Ostali golovi plod grešaka, ali uvijek neko mora pogriješiti da bi protivnik zabio gol
Šteta za ovaj visoki poraz, nakon dosta dobrog prvog poluvremena, da se još desetak minuta izdržalo uvjeren sam da ne bi došlo do ovoga, onaj gol iz 46-47 minute je okrenuo utakmicu skroz i vidjelo se da će se preokret desiti kad tad, pa hajde 2:1 može se igrati ali bogami 4:1 biće teško, mislim čak i nemoguće
Haj ti zabi tri gola ,a ne primi ni jedan, niti Željo ima napad za nešto takvo, o odbrani da ne pričamo
Večeras za mene najgori pojedinci na meču Kvesić-Bogičević, koliko je kriv Bogičević za golove toliko je i Kvesić po meni.Strana koju su trebali zatvarati njih dvojica je uvijek škripila i sve šanse su s njihove strane, pa cijelo vrijeme im je i Zeba morao pomagati u tim izadatcima.
Izbijanje lopti je isto da bog sačuva, pa ima li iko da kerne loptu preko pola centra kad zagusti, nego iz šesnesterca jedva na 30 metara, i odma prilika za protivnika, to se u Evropi kažnjava kao i gubljenja lopte na sredini terena(prvi gol)
Sad na Koševu krenuti na sve ili ništa, pokušati zabilježiti bilo kakvu pobjedu(zbog koeficijenta), ako se ukaže prilika za prolaz(vrlo teško) iskoristiti i nema druge

Morao je Zolotić rušiti ondje igrača bez ikakvog razmišljanja, ali neiskusan je pa mu se ne može toliko zamjeriti

Ostali golovi plod grešaka, ali uvijek neko mora pogriješiti da bi protivnik zabio gol

Šteta za ovaj visoki poraz, nakon dosta dobrog prvog poluvremena, da se još desetak minuta izdržalo uvjeren sam da ne bi došlo do ovoga, onaj gol iz 46-47 minute je okrenuo utakmicu skroz i vidjelo se da će se preokret desiti kad tad, pa hajde 2:1 može se igrati ali bogami 4:1 biće teško, mislim čak i nemoguće

Haj ti zabi tri gola ,a ne primi ni jedan, niti Željo ima napad za nešto takvo, o odbrani da ne pričamo

Večeras za mene najgori pojedinci na meču Kvesić-Bogičević, koliko je kriv Bogičević za golove toliko je i Kvesić po meni.Strana koju su trebali zatvarati njih dvojica je uvijek škripila i sve šanse su s njihove strane, pa cijelo vrijeme im je i Zeba morao pomagati u tim izadatcima.
Izbijanje lopti je isto da bog sačuva, pa ima li iko da kerne loptu preko pola centra kad zagusti, nego iz šesnesterca jedva na 30 metara, i odma prilika za protivnika, to se u Evropi kažnjava kao i gubljenja lopte na sredini terena(prvi gol)

Sad na Koševu krenuti na sve ili ništa, pokušati zabilježiti bilo kakvu pobjedu(zbog koeficijenta), ako se ukaže prilika za prolaz(vrlo teško) iskoristiti i nema druge

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jul 2012, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Mogu doci jedino redovnom linijom preko ljubljane, a to nije ni blizu charteraaleksandar_veliki je napisao/la:Tu pricu pricaj onima koji su do danas govorili da ce bosanski inat pobijediti. Ima veze itekako ima veze, da nema i Real bi isao busom, a ne bi carterom.nidi je napisao/la:kakve veze ima sad bus ili čarter ,ko zna može doći i na konju .Da su došli avionom rekli bih fol gospoda idu avionom rasipaju se ,kada idu busom ne valja .aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
da je realu godišnja karta 30 KM išao bih pješke ,ja se još nadam u prolaz možda je nerealno ali nemogu pprotiv sebe .Za razliku od nekih koji jedva čekaju poraz da neku "pametnu " kažu .aleksandar_veliki je napisao/la:Tu pricu pricaj onima koji su do danas govorili da ce bosanski inat pobijediti. Ima veze itekako ima veze, da nema i Real bi isao busom, a ne bi carterom.nidi je napisao/la:kakve veze ima sad bus ili čarter ,ko zna može doći i na konju .Da su došli avionom rekli bih fol gospoda idu avionom rasipaju se ,kada idu busom ne valja .aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
pa kad bi dobili real il barcu (nekim slucajem) ja bi im platio da nam nedaju vise od 5-6Tkanton je napisao/la:Zao mi je zbog nase lige i drzave sto necemo imat predstavnika u LP, al ovo je realnost nasa, jos neki dan kad procita da je Adilovic izjavio kako Maribor nije ni real ni barcalona, tipicno balkansko sa primjesama bosanskog razmisljanja, on je trebo uci u utakmicu kao da igra protiv reala i barce zajedno
podsjetit će te jesen što slijedi na ta vremena, a bi li to trebali zažmiriti pred onim što nam je bogi uradio večeras?almirr je napisao/la:nakon nekolicine komantara mi nedostaju ona vremena na sredini tabele kad su tu samo oni najvjerniji,pa nmg vjerovat da neko moze pljuvat po amaru.bogiju,kvesi.................
Znas sta ostane ti gorcina poslije tekme,jer se stvarno moze igrati.Vjeruj da je Zeljo mogao vrlo lako do povoljnog rezultata.Medjutim Zelju ubise njegove zvijezde godinama,sa svojim kvalitetima koje posjeduju.Majkemi treba imati talenta za one gluposti,ne moze to svako.Brate kad su rukometasi mogli dobiti Njemce sa 10 razlike moze i Zeljo,ali pristup i Bekric i Beslija u prvom timu,i da se poklopi srece,onda moze sigurno.Ono sto sam ja primjetio u ovim utakmicama Zeljinim,da mi sami sebe ubijemo svojim glupostima.LJudi uopste ne odigraju nista posebno,koliko mi omogucimo tako jednostavne golove.Vjeruj mi na treningu se onako ne daju lako.Ne samo danas nego i Macabi i Hapoel.Kad psiholog u Zelji malo pospremi situaciju,i zahvalimo se zvijezdama alkosima,onda ce to biti super.Ovog malog Zolu vezati ugovorom,ako treba oteti mu tatu i mamu ali da potipse ovaj mali ce pare donjieti samo takve.Mali je zvijer.ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo utakmicu , al jel to 3-0 ispada nemoguca misija , u pocetku se vec predajete
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ultra_CImanija
hebo te bogi ba da je umjesto njega drvo bilo veceras primili bi samo 2 gola a ne 4....almirr je napisao/la:nakon nekolicine komantara mi nedostaju ona vremena na sredini tabele kad su tu samo oni najvjerniji,pa nmg vjerovat da neko moze pljuvat po amaru.bogiju,kvesi.................
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 2011/2012....
- ZlatnaDolina
Sve kad se sabere i oduzme hladne glave helem jedno veliko razočarenje ne zbog visokog poraza koliko zbog stanja psihe pojedinih igraca i samog pristupa pojedinih igraca prvenstveno Bogičevića.
Sve je bilo i vise nego dobro od zajebancija po gradu, raspoloženja medju rajom, cugom i svemu ostaloma onda vec poznato razočarenje kao bh. praksa u dijelu sporta.
Možemo mi pričati o nekim velikim ciljevima u Evropi, o nekoj organizovanosti i svemu ostalom da smo klub No.1 u BIH, da smo najorganizovaniji klub u državi, neprikosnoveni, sa najvecim budžetom itd., najboljim timom, igracima itd. ali za 90% ekipa koje su nastupile u kvalifkacijama u LP. smo obični amateri, koja je razlika izmedju ekipe koja je nastupila i obrukala se prosle godine protiv Maccabija i ove danas !? apsolutno nikakava, svi su igraci isti izuzev Bekrića, ostalo sve isto mozda smo ovaj put mogli a nismo jer nismo znali, pripreme nam UEFA plaća, dresovi obična krpa katastrofa hajmo reci, jednostavno sve kad se pogleda dobri smo mi, i vise nego dobri ali samo u okvirima BIH i nigdje vise i nigdje drugo.
Jednostavno možemo pričati priče za malu djecu očekivati neki iskorak u Evropi i nadati se, i nadati se i nadati se ... ali kada primimo četiri komada protiv ekipe koja je u rangu sa nama po kvalitetu i uzmemo li u obzir da smo imali najvise sansi u zadnjih desetak godina igrajuci sa Mariborom proci dalje, jer nam “jednostavno odgovaraju” e onda sve pada u vodu i postane glupost, ismijavanje i brukanje, zadnje tri godine se samo brukamo, u tri utakmice primimo 18.golova i damo samo jedan, onda bolje nista očekivati i prepustiti mjesto u Evropi nekome drugome, nisu se naučile lekcije od Hapoela, Maccabia ove godine od Maribora slijedece vec bog zna od koga. Nemože se nista očekivati vise kada dovodiš igrace za nula maraka, igrace koji su slobodni, ili igrace koje se vrate u klub jer su nekada eto igrali dobro u klubu sve do kada se to ne promijeni bit će ovako i desavat ce se Hapoel,Maccabi,Maribor itd.
Bogičeviću bi jednostavno najpametnije bilo dati mu direktni otkaz, najbolje bi bilo i pozitivno bi uticalo na druge igrace da vide malo i da se zapitaju “Bože jesam li ja slijedeci ??” da se ne lažemo Bogi je odigrao par dobrih utakmica, bio standardan ali na nekome se moraju koplja slomiti, od četiri gola čovjek je kriv za tri !!! moze se pričati i raspravljati jeli bio penal ili nije ali svejedno je sviran je kako da god okrenes j... mu mater.
Nakon utakmice Sarajeva i Hiberniasa na Malti na temi komšija sam pisao kako se igraci Sarajeva nalaze u teskoj psiholoskoj situaciji, da četiri primljena gola od amatera nije do kvaliteta koliko do psiholoskog stanja igraca, ista priča sada i sa nama, vodili, kontrolisali prvo poluvrijeme, stvarali šanse a onda u drugom klasični potop poznat svim Bosancima i Hercegovcima, ista situacija sa reprezenteacijom svakom od fudbala do rukometa i košarke, jednostavno prokleti u svemu, neka vrsta straha, bez samopoštovanja, nekog kompleksa jednostavno poznato svima nama.
Od ove utakmice ne vrijedi vise spominjati da je cilj kluba (od 2009. ista priča) “za par godina” grupna faza Evropske lige ili kako Žujo rece “Uz malo srece i grupne faze lige prvaka” jer jednostavno mi za toga nismo sa ovim igracima i sa ovim stanjem psiholoskog stanja igraca, neka klub brate mili digne kredit od 2.-3 miliona maraka i od toga neka dovedu 4.-5.plačena pojačanja i tek onda bi ta priča imala mjesta a ovako ništa, bacanje je prašine u oči i pričanje priča samo da bi se bolje i veće osjećali.
Prevalio sam veliki put, uzeo tri dana slobodno, potrosio para i para ali nista mi nije zao od toga, kupovao sam godisnje ulazinice 2006. kada ih niko nije kupovao pa ni guzonje sa dosta dubljim džepom nego ja, išao na sve domaće utakmice od 1996., otišao na nekih stotinjak gostujućih kad sam mogao, isto kao i većina vas ali sad na revanš neću to je sigurno ne zbog rezultata vec zbog igraca i njihovog odnosna, njihovog brukanja kluba, mene kao navijača, Bogijevog ponašanja poslije utakmice i svega ostalog ... jednostavno BRUKA I SRAMOTA već tri godine ista priča bez bilo kakvog pomaka .... i na kraju obiše mi fini janezi auto, ostah da prespavam da nezgazim koga u ovakvom stanju bezveze
Sve je bilo i vise nego dobro od zajebancija po gradu, raspoloženja medju rajom, cugom i svemu ostaloma onda vec poznato razočarenje kao bh. praksa u dijelu sporta.
Možemo mi pričati o nekim velikim ciljevima u Evropi, o nekoj organizovanosti i svemu ostalom da smo klub No.1 u BIH, da smo najorganizovaniji klub u državi, neprikosnoveni, sa najvecim budžetom itd., najboljim timom, igracima itd. ali za 90% ekipa koje su nastupile u kvalifkacijama u LP. smo obični amateri, koja je razlika izmedju ekipe koja je nastupila i obrukala se prosle godine protiv Maccabija i ove danas !? apsolutno nikakava, svi su igraci isti izuzev Bekrića, ostalo sve isto mozda smo ovaj put mogli a nismo jer nismo znali, pripreme nam UEFA plaća, dresovi obična krpa katastrofa hajmo reci, jednostavno sve kad se pogleda dobri smo mi, i vise nego dobri ali samo u okvirima BIH i nigdje vise i nigdje drugo.
Jednostavno možemo pričati priče za malu djecu očekivati neki iskorak u Evropi i nadati se, i nadati se i nadati se ... ali kada primimo četiri komada protiv ekipe koja je u rangu sa nama po kvalitetu i uzmemo li u obzir da smo imali najvise sansi u zadnjih desetak godina igrajuci sa Mariborom proci dalje, jer nam “jednostavno odgovaraju” e onda sve pada u vodu i postane glupost, ismijavanje i brukanje, zadnje tri godine se samo brukamo, u tri utakmice primimo 18.golova i damo samo jedan, onda bolje nista očekivati i prepustiti mjesto u Evropi nekome drugome, nisu se naučile lekcije od Hapoela, Maccabia ove godine od Maribora slijedece vec bog zna od koga. Nemože se nista očekivati vise kada dovodiš igrace za nula maraka, igrace koji su slobodni, ili igrace koje se vrate u klub jer su nekada eto igrali dobro u klubu sve do kada se to ne promijeni bit će ovako i desavat ce se Hapoel,Maccabi,Maribor itd.
Bogičeviću bi jednostavno najpametnije bilo dati mu direktni otkaz, najbolje bi bilo i pozitivno bi uticalo na druge igrace da vide malo i da se zapitaju “Bože jesam li ja slijedeci ??” da se ne lažemo Bogi je odigrao par dobrih utakmica, bio standardan ali na nekome se moraju koplja slomiti, od četiri gola čovjek je kriv za tri !!! moze se pričati i raspravljati jeli bio penal ili nije ali svejedno je sviran je kako da god okrenes j... mu mater.
Nakon utakmice Sarajeva i Hiberniasa na Malti na temi komšija sam pisao kako se igraci Sarajeva nalaze u teskoj psiholoskoj situaciji, da četiri primljena gola od amatera nije do kvaliteta koliko do psiholoskog stanja igraca, ista priča sada i sa nama, vodili, kontrolisali prvo poluvrijeme, stvarali šanse a onda u drugom klasični potop poznat svim Bosancima i Hercegovcima, ista situacija sa reprezenteacijom svakom od fudbala do rukometa i košarke, jednostavno prokleti u svemu, neka vrsta straha, bez samopoštovanja, nekog kompleksa jednostavno poznato svima nama.
Od ove utakmice ne vrijedi vise spominjati da je cilj kluba (od 2009. ista priča) “za par godina” grupna faza Evropske lige ili kako Žujo rece “Uz malo srece i grupne faze lige prvaka” jer jednostavno mi za toga nismo sa ovim igracima i sa ovim stanjem psiholoskog stanja igraca, neka klub brate mili digne kredit od 2.-3 miliona maraka i od toga neka dovedu 4.-5.plačena pojačanja i tek onda bi ta priča imala mjesta a ovako ništa, bacanje je prašine u oči i pričanje priča samo da bi se bolje i veće osjećali.
Prevalio sam veliki put, uzeo tri dana slobodno, potrosio para i para ali nista mi nije zao od toga, kupovao sam godisnje ulazinice 2006. kada ih niko nije kupovao pa ni guzonje sa dosta dubljim džepom nego ja, išao na sve domaće utakmice od 1996., otišao na nekih stotinjak gostujućih kad sam mogao, isto kao i većina vas ali sad na revanš neću to je sigurno ne zbog rezultata vec zbog igraca i njihovog odnosna, njihovog brukanja kluba, mene kao navijača, Bogijevog ponašanja poslije utakmice i svega ostalog ... jednostavno BRUKA I SRAMOTA već tri godine ista priča bez bilo kakvog pomaka .... i na kraju obiše mi fini janezi auto, ostah da prespavam da nezgazim koga u ovakvom stanju bezveze
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Ja mislim da ni Papac ni Lulic a pogotovo Salihovic nemaju mjesta na lijevom beku pored Kvesica. 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.