LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 28 okt 2014, 13:48

jose je napisao/la:
sundancekid je napisao/la:
jose je napisao/la:Ima LIn. A nešto kontam da bi se zbog godina i umora i Kobe mogao prešaltati na keca u neko doba sezone.
Pa nesto bas ne znam da bi ga igranje jedinice odmaralo :D
Što, pa jedinice sigurno više traju nego bekovi šuteri (pogledaj Kidd ili Nash). Ograničiš se na dodavanja i asistencije, sigurno se manje trošiš nego u svakodnevnim prodorima pod koš i šutevima sa poludistance, gdje te kad tad slomije neki rmpalija koji padne po tebi u bloku.
Treneru koji bi uspio Bryanta da ogranici na dodavanja i asistencije bi trebalo podici spomenik ispored SC-a...
Ja mislim da ce uprava pokusati dovesti jos jednog PG-a - mozda to bude Barea ili Teague kojeg su 76ersi otpustili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 okt 2014, 15:52

Nisam mislio da će ga trener ograničiti, nego da će sam Bryant skontati da će na taj način trajati koju godinu duže.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 okt 2014, 18:08

http://nbacro.com/vijesti/bryant-lakers ... anje-20529" onclick="window.open(this.href);return false;ž

Susret između Los Angeles Lakersa i Houston Rocketsa će biti prva utakmica regularne sezone za Bryanta nakon ozljede koljena (17. prosinca prošle godine) zbog koje je propustio ostatak regularne sezone 2013/14.

”Ovo je prvi korak dugog putovanja. Uzbuđen sam što ću se vratiti, nedostajala mi je košarka. Nedostajao mi je trening, biti sa suigračima svaki dan, zvuk lopte, miris kože”, rekao je Bryant.

Trener Lakersa Byron Scott je rekao da će Bryant igrati između 30 i 40 minuta po utakmici. Kobe je tijekom predsezone prosječno zabijao 19 poena i 4 dodavanja uz 26 minuta na parketu.

Lakersi su prošlu sezonu imali najgori omjer u povijesti franšize (27-55), a niti u nadolazećoj sezoni se ne očekuje bolji rezultat. Bryant je na pitanje mogu li Lakersi u doigravanje odgovorio. ”Ja ću reći da mogu, ali novinari će to ionako opovrgnuti pa je svejedno. Ja volim ovu grupu momaka, treniraju i rade na visokom nivou, igramo tvrdo.”

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 okt 2014, 01:18

Kakav nam je roster za ovu sezonu, tanko imam vremena ikako da pratim NBA, al' cisto ovako zbog Kobea koji ce jos malo igrati pa da pogledam jos koji put, imamol' sanse za PO?

Ameree?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 okt 2014, 06:15

**** ti povrede ..haman ista povreda kao sto je imao Kobe :( ..prva utakmica covjeku odlican igrac uzas uzas uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 okt 2014, 11:31

Imal kakvih prognoza kolko će oporavak Randlea trajat ? :( hoćel bar bit u stanju nakon All Stara zaigrat il je gotov za sezonu ? :cry:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2014, 13:22

Hebem ti srecu i povrede vise...
Nadajmo se samo da ce Bryant ostati zdrav, jer u suprotnom nam je posljednje mjesto na zapadu zagarantovano i FO moze poceti sa selektiranjem igraca za sljedeci draft.
Epidaurus je napisao/la:Imal kakvih prognoza kolko će oporavak Randlea trajat ? :( hoćel bar bit u stanju nakon All Stara zaigrat il je gotov za sezonu ?
Neki kazu da bi mogao zaigrati nakon nove godine, neki nakon All-Stara, dok jedini kazu da je za njega sezona zavrsena. Treba sacekati zvanicnu potvrdu kluba...

Mada kakav nam je Medical-staff ne bi me cudilo da tek zaigra nakon All-Stara 2016.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 29 okt 2014, 13:55

tragedija , pa ne mogu vjerovat kako nemamo srece s povredama...strasno je ovo , velike stvari sam ocekivao od randlea ove sezone vec :/ nadajmo se da ce biti oporavak kako treba i da nece uticat puno na njega jbg :/
hit you with so many rights you gonna beg for a left

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 okt 2014, 13:56

:plac: :plac: :plac: :plac:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 29 okt 2014, 14:41

nemam pojma šta da kažem.. :cry: šokirao sam se jutros kad sam vidio to..

može li neko ko je gledao tekmu, da opširnije napiše šta kako smo stojali..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 29 okt 2014, 15:21

samo jednom rjecju se moze opisati kompletno stanje: kriminalno.

kobe je kobe :kralj: , tu se nema sta reci... a ostali igraju u skladu sa svojim mogucnostima: lin glup ko k* (highlight veceri je pokusaj naskakanja na howarda :tokralju: :rol: ), boozer najgori visoki starter lige bez ikakve konkurencije :evil: , hill jedini pod kosem ima cojones, ali me iznervirao jer je poceo pucati duge dvojke, wesley jedino sto zna je stati ko kip na trojci i cekati loptu da je opali, davis me iznenadio ugodno, ali to nije ni tesko kada zamijeni boozera, sacre smijurija kao i uvijek, clarkson isprepadan, ali ne moze mu se zamjeriti, price je dno dna... i za kraj, randle j u onih desetak minuta pokazao da zna, ali... :twisted: nadam se da nece propustiti citavu sezonu :pray:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 29 okt 2014, 15:57

Od svega me najvise dojmilo koliko je Lin uzasan. Kakav ebeni indijanac, cccc....od prevodjenja lopte, do dodavanja, kretnji, budalastog zalijetanja na obruc bez ikakvog pregleda igre okolo (flashback na Meeksa i MWPa iz najgorih izdanja), o bacanju cigli na obruc ne trebam ni pricat, jednostavno grozno...vec mi se cini da cemo mi spominjat Marshalla puno...lijeeepi Kendall... :lol:

Kobe je ostao Kobe, ali mislim da ce mu bit pretesko igranje u ovakvoj ekipi, gdje bukvalno SVAKI kos mora sam sebi kreirat i isforsirat, fakticki ni blok kvalitetan ne dobije. Ako neko ima snimak tekme vrijedi pogledat jedan momenat gdje se to super vidi - prva cetvrtina, 8:50, pod kosem je sa Hillom (obojica bez lopte) koji ne zna gdje da mu napravi blok, pa ga Kobe bukvalno GURNE naprijed, izgura, onda ga povuce za dres da stane bas na odredjeno mjesto, izvuce se iza screena, dobije loptu i pogodi otvoren sut...

Boozer meni nije uopste los bio, narocito u odnosu na ostale, cak odlican. Davis vrlo dobar, narocito jer se osjeti da je tu u odbrani, Whesley jednostavno nema muda ko i vazda, Henry ko da je zaboravio i ono malo sto je znao...ma tanko tankooo, jednostavno osim Kobaje nema ko da zabije kos.... E onda slag na tortu ovo sa Randleom, tacno da ne povjerujes, sto bi reko moj drug - ko da su svi kolektivno ograjisali, treba provjerit da nije neko pekaru otvorio ispod dvorane...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2014, 16:33

Lakersi samo izjavili da ce Randle biti odsutan na neodredjeno vrijeme...
Ova izjava ostavlja dosta prostora za intepretaciju, ali kao sto sam rekao u svom prethodnom postu kakvo nam je medicinsko osoblje ne bi me cudilo da zaigra tek nakon All-Stara 2016...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 29 okt 2014, 16:50

znao sam oduvijek da je lin qarina od igrača, jednostavno, onaj koji mjesec u njujorku ga je napuhao i dao mu ugovor i to je to..

btw.

slika

odlična slika, Kobe je sinoćnjim poenima stigao do 31.719..

573 more to go :kralj:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 29 okt 2014, 17:27

kakav peh sa povredama, stvarno nevjerovatno

od Randlea sam vec u prvoj sezoni ocekivao puno jer ima odlicne predispozicije a sta bi, momak razvali nogu vec u prvoj utakmici, sto se mene tice nek propusti i cijelu sezonu ako treba, 19 mu je godina i nema potrebe da zuri nazad

dobro je sto se barem Henry vratio, on i treba uvijek igrati umjesto Johnsona

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 okt 2014, 23:37

Ne znam jel neko pisao ovdjd, Randle out citavu sezonu. Nesto kao Noel.. Steta samo eto sto je svako ocekivao nesto od njega, a odmah se ovo desi pa je nepoznanica kakav je i kakav ce biti..

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 30 okt 2014, 02:02

Kaze Van Gundy maloprije, komentarisuci tekmu Knicksa i Bullsa, - ako Lakersi izbore 30 pobjeda...Kobeu hladno treba dat MVP nagradu.. Nazalost i upravu je, kad se pogleda kakvi su ostali igraci... :/

EDIT: 30:15 - 2 minute do kraja prve cetvrtine... :/ odbrana bez komentara...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2014, 12:06

Ruku na srce sezona je bila gotova za nas nakon sto se zavrsio prelazni rok, a povreda Randlea je samo bila neki vid potvrde.

Mene iskreno samo strah da Bryant ne izgori u zelji za pobjedama i da se ponovo ne povrijedi. U ostatku sezone nam ne preostaje nista drugo nego da se nadamo da cemo izboriti taj top 5 pick kako bi mogli draftovati novog igraca.

PS: Izgleda da cemo imati dva picka ukoliko budemo medju 5 najlosijih ekipa. Nas i Houstonov.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 30 okt 2014, 13:16

strasno s kim bryant mora igrati ove sezone , tuga
hit you with so many rights you gonna beg for a left

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 30 okt 2014, 13:34

XConTroL7 je napisao/la:strasno s kim bryant mora igrati ove sezone , tuga
sam je kriv

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.