ISPRAVAK
Bez gola i 1 asist
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da samo je pitanje cija
S obzirom da su docekali jednu utakmicu u kojoj Bruno nije napravio gol ili asist i to protiv top3 ekipe planete i da je citava tema pala u trans dovoljno govori o kakvom se igracu radi
Voda u usima
Bez obzira na poziciju, United je uvijek mušterija kada dođe na megdan velikom klubu hhehehehe.
Odlika malog/manjeg kluba je da se uvijek naloži na veliki klub. Ne postoji u svijetu fudbala očitiji primjer od duela Arsenal - United.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:50Bez obzira na poziciju, United je uvijek mušterija kada dođe na megdan velikom klubu hhehehehe.
Dobili ste ih prošle sezone na Emiratima ako me sjećanje služi.
To je baš freak show utakmica bila, 2 poklonjena gola Arsenalu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:49Dobili ste ih prošle sezone na Emiratima ako me sjećanje služi.
A Pogbin glupi penal nije bio poklon ove sezone? Utakmica u kojoj gol ne bi pao 3 dana da nije bilo penala.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 19:31To je baš freak show utakmica bila, 2 poklonjena gola Arsenalu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:49Dobili ste ih prošle sezone na Emiratima ako me sjećanje služi.
Dok smo vas pošteno namarisali hehehe.
Zato mi vas nismo dobili zadnjih 20 godinaAlanSmith14 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 18:26Odlika malog/manjeg kluba je da se uvijek naloži na veliki klub. Ne postoji u svijetu fudbala očitiji primjer od duela Arsenal - United.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 15:50Bez obzira na poziciju, United je uvijek mušterija kada dođe na megdan velikom klubu hhehehehe.
I ja sam mišljenja da će Arsenal tu utakmicu prije dobiti nego mi. Slično kao što su Chelsea dobili.