Jedva cekam Epidaurusove postove kad Russ potpise za Lakerse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Taman da prizna kako je navijac Dubsa.Sarmelino je napisao/la: Jedva cekam Epidaurusove postove kad Russ potpise za Lakerse
Ma grk mora MIP uzetiJHam je napisao/la:Kakve su sanse ako WB ne dobije MVP, da dobije MIP nagradu...Mislim, kakve god da su ti statistike bile, nije mal napredat TD, a zasluzio je bar neki vid nagrade za to ako mu vec ne dodijele MVP. Mada, od njih 4 koje nabrajate ovde, mislim da je WB zasluzio nagradu, i da mu ne bude TD prosjek na kraju, jer ipak najslabiju ekipu vodi u PO a dosta ih je vidjelo van POa na pocetku sezone, dok ostali, James i Kawhi pogotovo ipak imaju dosta jacu ekipu oko sebe.
Kawhi je napisao/la:Taman da prizna kako je navijac Dubsa.Sarmelino je napisao/la: Jedva cekam Epidaurusove postove kad Russ potpise za Lakerse
Ja tu nagradu nikad ne bih dao All staru. Koliko god on napredovao, nekako to od njega i ocekujes. Po meni je zasluzuju Porter ili Bradley, jedino za Bradleya je problem sto nije igrao dva mjeseca..Sarmelino je napisao/la: Ma grk mora MIP uzeti
Ima i ta, ali dzaba.Od AS igraca se uvijek ocekuje da napreduju,fino bi bilo kada bi neki "prosjecan" igrac uzeo tu nagraduScof1eld je napisao/la:Ja tu nagradu nikad ne bih dao All staru. Koliko god on napredovao, nekako to od njega i ocekujes. Po meni je zasluzuju Porter ili Bradley, jedino za Bradleya je problem sto nije igrao dva mjeseca..Sarmelino je napisao/la: Ma grk mora MIP uzeti
Nije što je naš, ali juka vas je preporodio. Od kada je tu, Crabbe liči na igrača, on je najviše profitirao.Lillard je napisao/la:8th seed
Vonleh istoTracy3McGrady je napisao/la:Nije što je naš, ali juka vas je preporodio. Od kada je tu, Crabbe liči na igrača, on je najviše profitirao.Lillard je napisao/la:8th seed
Mislim da Jokić zaslužuje tu MIP nagradu najviše, napredovao je od solidnog igrača petorke do superstar nivoa, pogotovo ovaj drugi dio sezone gdje mu je Denver u potpunosti dao ključeve ekipe. Grk je također ostvario strašnu sezonu ali nekako se to od njega i očekivalo, barem ja jesam.Sarmelino je napisao/la:Ima i ta, ali dzaba.Od AS igraca se uvijek ocekuje da napreduju,fino bi bilo kada bi neki "prosjecan" igrac uzeo tu nagraduScof1eld je napisao/la:Ja tu nagradu nikad ne bih dao All staru. Koliko god on napredovao, nekako to od njega i ocekujes. Po meni je zasluzuju Porter ili Bradley, jedino za Bradleya je problem sto nije igrao dva mjeseca..Sarmelino je napisao/la: Ma grk mora MIP uzeti
Hehe, vidi fakatLillard je napisao/la:8th seed
Pa i Brada je najbolji strihelac, skakac i assistent u Houstonu.lumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:A koliko bi imali ovi Rocketsi pobjeda bez Hardena ? Ko bi razigravao sve ove silne sutere kojima je odbrana strani pojam ? Lou Williams kojem je sut 1., 2. i 3. opcija a izvlacenje faula na sutu za 3 4. i 5. ? Eric Gordon koji je pokazao vec ranije koliko je sposoban nositi teret prvog kreatora ? Za OKC barem znas da bi bez Wessa imali elitnu odbranu sa onakvom duzinom i atletikom koju imaju, a sta bi Houston imao elitno bez Hardena ? Ne bi se OKC bez Wessa sigurno borio za PO al bi sigurno imali 30ak pobjeda na racun odbrane. Slicno ko sto bi Houston imao 30ak pobjeda na racun utakmica u kojima sutevi preko ruke ulaze i na neki nacin uspiju dati vise nego sto prime.
Houston je dobio mnogo tekmi gdje Harden nije bio najbolji igrac a OKC ove godinebez Russa..Volio bi da vidim ovu ekipu OKC bez najboljeg strijelca,skakaca,ass
Avery, nema on šanse za to, al nije vala ni nešto napredovao strašno, poredeći sa drugima koji su u ovoj priči.Scof1eld je napisao/la:Ja tu nagradu nikad ne bih dao All staru. Koliko god on napredovao, nekako to od njega i ocekujes. Po meni je zasluzuju Porter ili Bradley, jedino za Bradleya je problem sto nije igrao dva mjeseca..Sarmelino je napisao/la: Ma grk mora MIP uzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.