FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2012, 23:09

jug-onostalgicar je napisao/la:BOGIJU SPOMENEM NAJDRAZE!!!!!
niko nikad vise da ga nije branio
kerla svaka cast mali zoletic fantastican,kvesic se nije vidio adilovic dobar zebe nigdje na terenu dakle karanana teska ostali srednja zalost
bogi ako ima imalo srama nece se u sarajevo ni vratiti
hajde ti manje pljuj po igracima....
sta desi se jbg necemo im sad popljuvat ovo sto su dosada uradili za nas klub !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 jul 2012, 23:09

Pali smo u drugom dijelu i zbog umora, ali i zbog neshvatljivih grešaka", dodao je Osim.

Sve vam je jasno.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 18 jul 2012, 23:10

Uuufff,j.eben osjecaj,pre.**** :cry:
Nikako nisam mogao mirno da pratim utakmicu,i pored vodstva,jer mi se po glavi motalo ono nase"slampavo"dodavanje tokom citavog prvog poluvremena(o drugom ne treba ni trositi rijeci),kao da nisu noge njihove.Pa je.bote do kada cemo se vise bojati uspjeha i rijesiti se ovog gubitnickog mentaliteta!? Mi cim izadjemo na megdan nekoj ekipi van BiH,mi se useremo,ali toliko da se bojimo dodati loptu u pm :evil: Po meni idealni uslovi za jednu finu utakmicu,za utakmicu u kojoj i protivnik djeluje nekako nesigurno onda kada mi pokusamo napasti ili nesto odigrati...
Imamo dobru ekipu,neko kaze najbolju poslijeratnu ali ona generacija koja je igrala sa Newcastlom bi sigurno izbacila ovaj Maribor. Nama dodje jedan Newcastle koji je pojam za fudbal na ovim prostorima i mi sa njima IGRAMO LOPTE(prva utakmica na Kosevu). Ovo veceras nije "loptanje",ovo je za mene tragedija "odigrati" ovako lose!!!
Ne znam,mijesa se razocarenje,tuga,ljutnja jer znas da mozes bolje ali..
..sa Zeljom tugujem,Zelji se radujem,Zeljo je dio zivota mog....
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 18 jul 2012, 23:10

Samo želim da se zahvalim moderatorima što odmah brišu postove sitnih duša.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2012, 23:10

mamaSmurf je napisao/la:
droba je napisao/la:Ma poraz ni prvi a ni zadnji.Iz njega treba izvući pouke i nastaviti dalje. Nisu oni toliko bolji nego imaju mnogo zrelijih i boljih utakmica u nogama i svaku našu grešku su iskoristili što razlikuje dobre od loših ekipa tj iskusnije od neiskusnijih.. A mi kao ekipa trebamo razmisljati o buducnosti jer nije smak svijeta, a do lige ima jos skoro mjesec.Znaci samo hrabro jer nam je ovaj Željo puno pružio u zadnje vrijeme i sad treba pokazati velicinu i napuniti kosevo i pokazati seljacima iz slo kako se voli svoj klub. U krajnjem slucju treba impokusat poderat guzove na kosevu i dostojanstveno se ako ništa oprostiti od Europe a onda lagano u nove pobjede! A bilo kakvo omalovazavanje bilo koga u klubu ne ide i ne treba da bude odlika nijednog zaljubljenika plave boje, jer na muci se poznaju junaci......

I kako kazu biće željo opet sampion.........................................
Upravo tako!
Sta je pouka,vec 3 put je izvlacimo.Koliko jos ovakvih glupih poraza treba uslijediti da se konacno izvuce **** pouka.Da pojedincima treba zabraniti fudbal:
-jer ne znaju
-jer igraju nonsalanto
-jer glume sminkere,a nemaju ni najmanje razloga da se kurce u zivotu
-sto tako jeftino dozivljavamo blamaze
-sto imamo mentalitet,kad brod tone nek ide u lijepu pm sa sto vise golova
-jer nam fudbal drzi samo **** euforija-
Razlog za ovo zadnje je u tome,sto smo svaki put kad smo vodili i hvatala nas euforija,gotovo uvijek smo dozivljavali debakle cim primimo gol,kos ,poen i sve krene niz brdo.Nemamo vjeru u sebe,vjerujemo samo u ho ruk sistem euforije.
Sta treba jos izvuci,ja iskreno mislim da smo mi sve ove blamaze koje smo imali,dozivjeli samo zato sto imamo ovakav pristup sportu.Primis gol i postanes rastimana banda.Uredu je da te neko razvali,ali da ti izgledas tzoliko smijesno ,pri cemu te smijesnim pravi Slovenac i Izraelac,sta ne do mi bog dragi da igramo sa kim jacim.To je samo problem u glavama.Mi ovako nismo rastimano izgledali ni protiv Njucastlea tamo 4-0 kad je bilo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 18 jul 2012, 23:10

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Jel sada mi moramo ih dobiti 3:0 ovde?
nije 7:1 je*ote pa znas li ti pravila igre djeca od 7 god znaju da 3:0 bi bio prolaz za nas posto gol u gostima se broji 2 da ti pojasnim i zapisi sebi na kom. da se podsjetis :D

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 18 jul 2012, 23:11

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma samo opušteno, za dvije sedmice počinje naša liga i ponovo počinju nizovi i pobjede...
prije toga ide prodaja igrača da se preživi do sljedećih "euro-avantura"

a jesenas nam nažalost slijedi opet poluprazna grbavica...

još jednom šteta jer je moglo dosta stvari krenuti u pozitivnom smjeru nakon ovog dvomeča, ali čini se da se mi nećemo zadugo izvući iz ove žabokrečine u kojoj se nalazi cijela liga

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 18 jul 2012, 23:11

admirone je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Jel sada mi moramo ih dobiti 3:0 ovde?
Ma mi ni leotara ne mozemo dobit a ne ove ovde 3-0 ;)

Znaci sad smo mi najgori klub iako smo uzeli duplu krunu.....

Kako vas nije sram tako da pricate najbolji smo klub u BiH do prije 2 mjeseca hvalili ste sve igrace a sad ih pljujete, mi smo za se krivi sto smo napravili euforiju od ove utakmice a svi smo znali da su oni bolji od nas i da imaju kvalitetniji tim.. kazes ne mozemo leotra dobiti :O :O dobili smo ga 8:0 toga se ne sjecas??? nego se sjecate samo losih momenata sjetite se kad smo 12 utakmica zaredom pobijedili, kad smo osvojili kup, titulu, sjetitese Newcastela, videotona, i ne treba da budete ljuti na igrace i da ih pljujete, budite ponosni da smo sa ovakvom dzavom uspjeli opstavi i uzdignute glave dosli u Sloveniju...
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jul 2012, 23:11

aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
kakve veze ima sad bus ili čarter ,ko zna može doći i na konju .Da su došli avionom rekli bih fol gospoda idu avionom rasipaju se ,kada idu busom ne valja .

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 jul 2012, 23:12

Ništa novo za naše klubove,očekivano će svi ispasti ! 8-)
-RIVALDO-

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 18 jul 2012, 23:12

ragazzidelsud1987 je napisao/la:E hajte sada svi po Amaru, bravo NAVIJAČI BRAVO !

I DA GUBIŠ 10:0 S' JUGA BI SE PJESMA ČULA !
Šta nisi primijetio da po Amaru pletu uglavnom navijači drugih klubova. Naravno da bi oni željeli da Amar ode i tako znatno uveća njihove šanse protiv nas, ali to se neće desiti. Prvi put je Amar otišao zato što uspjesi u domaćem prevnstvu nekom nisu bili dovoljni i mislilo se da taj Željo može u Evropi više. A onda smo pali na niske grane i u domaćem prvenstvu. Nadam se da sada nećemo napraviti istu grešku.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 jul 2012, 23:13

Nisam gledo utakmicu , al jel to 3-0 ispada nemoguca misija , u pocetku se vec predajete :?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 jul 2012, 23:13

nidi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
kakve veze ima sad bus ili čarter ,ko zna može doći i na konju .Da su došli avionom rekli bih fol gospoda idu avionom rasipaju se ,kada idu busom ne valja .
to sa carter letom i busom je bilo poređenje u kakvoj su oni financijskoj situaciji, a u kakvoj mi
FKŽ !

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 18 jul 2012, 23:14

Maribor - Zeljo 2.poluvrijeme

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jul 2012, 23:14

ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo utakmicu , al jel to 3-0 ispada nemoguca misija , u pocetku se vec predajete :?
Tesko je zabiti 3 gola, a ne primiti 1.
NO PYRO NO PARTY

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 18 jul 2012, 23:16

TeaM87 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
to sa carter letom i busom je bilo poređenje u kakvoj su oni financijskoj situaciji, a u kakvoj mi
Odakle ti Info da dolaze charterom? Prvi put nesto tako cujem

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 jul 2012, 23:16

Ma bilo kakva pobjeda i puna šaka brade... :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2012, 23:16

Evo Aco pomenuo si 2 igraca,ja cu ti navesti 5 njih od koji garantujem da je jedan sigurno mozda cak i 2.
ZNaci Stanic,Jamak,Svraka,Adilovic i ma ne mogu 5 naci,eto 4 .Garantovano je neko od ovih profrsionalaca bio medju tim sto dernece do 6.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 18 jul 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 18 jul 2012, 23:17

NEZALAGANJE je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:BOGIJU SPOMENEM NAJDRAZE!!!!!
niko nikad vise da ga nije branio
kerla svaka cast mali zoletic fantastican,kvesic se nije vidio adilovic dobar zebe nigdje na terenu dakle karanana teska ostali srednja zalost
bogi ako ima imalo srama nece se u sarajevo ni vratiti
Upravo tako,nije mlad,nema vise napretka kod njega,slobodno moze potraziti novi klub....Bolje nekog juniora staviti...
kako mozete pricati takve gluposti,pa i najbolji imaju losu-katastrofalnu utakmicu da je kojim slucajem zavrsilo 4-3 niko ga nebi spomenuo ni njega ni Antolovica ni Zebu svi bi bili "sretni" al sta se tu moze kako je tako je ima i revans nadajmo se najboljem.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 jul 2012, 23:17

Buu je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Nisam gledo utakmicu , al jel to 3-0 ispada nemoguca misija , u pocetku se vec predajete :?
Tesko je zabiti 3 gola, a ne primiti 1.
Volio bi da tako bude kao i svaki navijac zelje ali budimo realni daj Boze ali... :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.