da pogadjam, stana i jamak?aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma samo opušteno, za dvije sedmice počinje naša liga i ponovo počinju nizovi i pobjede...
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Još jednom nek mi Žujo počne pričat o evropskom Želji, grupnim fazama, stadionima, trening kampovima...
Htjeli mi to priznati ili ne, ovo je treća sramota u tri godine, a ova boli možda i najviše. Igrači u koje se kunemo, koji su najbolji u ligi na svojim pozicijama, u suštini su samo prosječni kad se gleda regionalni nivo, ništa više. Živimo u zabludi da smo se izdigli, da idemo naprijed, da vrijedimo, ma ništa od toga, još uvijek smo samo par koraka iznad prosjeka ove naše lige, ništa više. Najtužnije što ćemo i iduće godine igrat Evropu i opet se svi kolektivno naložit, e ja neću, ako napišem post tipa "favoriti smo" nek me neko citira i ukaže da smo od Maribora primili 4 gola za poluvrijeme.
Htjeli mi to priznati ili ne, ovo je treća sramota u tri godine, a ova boli možda i najviše. Igrači u koje se kunemo, koji su najbolji u ligi na svojim pozicijama, u suštini su samo prosječni kad se gleda regionalni nivo, ništa više. Živimo u zabludi da smo se izdigli, da idemo naprijed, da vrijedimo, ma ništa od toga, još uvijek smo samo par koraka iznad prosjeka ove naše lige, ništa više. Najtužnije što ćemo i iduće godine igrat Evropu i opet se svi kolektivno naložit, e ja neću, ako napišem post tipa "favoriti smo" nek me neko citira i ukaže da smo od Maribora primili 4 gola za poluvrijeme.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Jel sada mi moramo ih dobiti 3:0 ovde?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
ma nije da sada plujem po igracima hvala im na svemu uradzenom u nasoj premijer ligi,ali za evropskih utakmica oni nisu.mozemo se mi ganjati u ovoj nasoj ligi ali od nje nema fajde kao sto neko rece i konobari sa malte vise napreduju od nas samo nasa liga tone

VOLIM TE ZELJO
Ma mi ni leotara ne mozemo dobit a ne ove ovde 3-0ragazzidelsud1987 je napisao/la:Jel sada mi moramo ih dobiti 3:0 ovde?

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
jamak i čolaaleksandar_veliki je napisao/la:Rekao sam dva prvotimca:)ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da pogadjam, stana i jamak?aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
FKŽ !
TO je ono najžalosnije, kome i za šta nizati pobjede?GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma samo opušteno, za dvije sedmice počinje naša liga i ponovo počinju nizovi i pobjede...
U novi boj...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jamak je prvotimac u neku ruku, ako nisu njih dvojica onda mogu biti adilovic i cola il svrakaaleksandar_veliki je napisao/la:Rekao sam dva prvotimca:)ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da pogadjam, stana i jamak?aleksandar_veliki je napisao/la:Neko rece da se Zeljo otvorio u drugom dijelu, ja to ne vidjeh na tekmi. Treba se biti realan, sto puta sam rekao, pa Zeljo na tekmu ide busom, a Maribor dolazi carterom. Jadno je i zalosno to sto ovakav Zeljo, nikakav, dominira nasom ligom, to su stvari koje trebaju zabrinuti, ne poraz od Maribora, koji je ruku na srce, miljama od ovakvog Zelje. Igraci ko igraci, uvijek sam ih branio, ali kad u subotu na jednoj svadbi ja vidim dva prvotimca, pa jos nakon iste lole zaglave u x-u do 6 ujutro, onda mi se sve zgadi. Pa oni su mrtvi u nedjelju, u ponedjeljak putuju busom, u srijedu igraju, sta ocekivati od njih. Profesionalci, ma mrssssss
Za zivot cijeli!
Budi siguran da je covjek u pravu i rekao je istinu,da kojim slucajem prodjemo Maribor imali bi jos cetiri utakmice u Evropi pa racunaj(sponzori,tv prava,prodate ulaznice i zarada od Uefe-e)koliko je to para.hamzaTM87 je napisao/la:Jesi dobar ti ? Kakvih bolan milion eura ?Veceras s ovim porazom izgubljeno je preko milion eura!![]()
![]()
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
BOGIJU SPOMENEM NAJDRAZE!!!!!
niko nikad vise da ga nije branio
kerla svaka cast mali zoletic fantastican,kvesic se nije vidio adilovic dobar zebe nigdje na terenu dakle karanana teska ostali srednja zalost
bogi ako ima imalo srama nece se u sarajevo ni vratiti
kerla svaka cast mali zoletic fantastican,kvesic se nije vidio adilovic dobar zebe nigdje na terenu dakle karanana teska ostali srednja zalost
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovim dušmanima koji se raduju svakom porazu Želje kao da je njihov tim osvojio Ligu šampiona.powerplay je napisao/la:TO je ono najžalosnije, kome i za šta nizati pobjede?GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma samo opušteno, za dvije sedmice počinje naša liga i ponovo počinju nizovi i pobjede...
Željezničar ale!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako,nije mlad,nema vise napretka kod njega,slobodno moze potraziti novi klub....Bolje nekog juniora staviti...jug-onostalgicar je napisao/la:BOGIJU SPOMENEM NAJDRAZE!!!!!
-
- Kontakt:
Rekao sam dva prvotimca:)[/quote]
jamak je prvotimac u neku ruku, ako nisu njih dvojica onda mogu biti adilovic i cola il svraka[/quote]
pa nebitno je to ko i kad i gdje ali ko im to dopustio
jamak je prvotimac u neku ruku, ako nisu njih dvojica onda mogu biti adilovic i cola il svraka[/quote]
pa nebitno je to ko i kad i gdje ali ko im to dopustio

Šta kaže komentator "Velikonja napušta Maribor za 3 miliona eura",pa baš onaj Berić dobi šansu umjesto njega i ukopa Željezničara,ako je istina da je tolika odšteta pa onda stvarnoo.
Pa Željezničar da proda zajedno Adilovića,Zebu i Kvesića ne bi dobio toliko.
Vardar u gostima u zadnjim minutama ispustio pobjedu protiv Bate Borisov,tačno svi idu naprijed osim naših klubova
Pa Željezničar da proda zajedno Adilovića,Zebu i Kvesića ne bi dobio toliko.
Vardar u gostima u zadnjim minutama ispustio pobjedu protiv Bate Borisov,tačno svi idu naprijed osim naših klubova

Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 18 jul 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Previse se pre.seravate momcii Bgmi da je ostao rez 2-1 do kraja uz ovakvu istu igru nekim cudom sve bi bilo za 10? e ne bi .. Maribor kvalitetniji ne za 4-1 ali kvalitetniji sretniji jbqa lopta okrugla nasi tanki dosta 1 pol. solidno 2 strasno za gledat kad akcije nismo sastavili nema se sta pricat, ali sve to ne moze i ne smije biti razlog da se psuju igraci i amar nisu to zasluzili bez obzira na ovu kakastrofu veceras pogotovo u odbrani..
Antolovic-momak se prepao ko da ga kolju po mom misljenu dosta los vcras
Kerla-Nije lose odradio posao vcras par gresaka al jbqa
Bogi-Sta reci osim da mi je zao momka , do prve greske dosta dobar poslije pad,pad na kraju nestao skroz
Kvesa-Onaj kojeg smo gledali proteklu god i ovaj vcras to nije taj momak
Cola-ne tako los kao kvesa i bogi al skripalo je dosta i s desna
Jamak-mislim da je trebo nac poziciju na klupi a bekric unutra al ko sam ja..
Svraka-vise kur.cenja i mahanja rukama nego dodira s loptom
ZOLA- momcino kapa do poda, 2 pol.pao al sta drugo ocekivat pored onakve igre
Selimovic-dosta dobar bez previse gresaka i komplikovannja osim onog faula u 1 pol. al solidan
zeba-skoro nikako sa loptom nevidljiv lose zajko
adilovic-momak je trcao borio se dobivao duele al na trenutke i dosta petljao sve u svemu meni prolazan
Antolovic-momak se prepao ko da ga kolju po mom misljenu dosta los vcras
Kerla-Nije lose odradio posao vcras par gresaka al jbqa
Bogi-Sta reci osim da mi je zao momka , do prve greske dosta dobar poslije pad,pad na kraju nestao skroz
Kvesa-Onaj kojeg smo gledali proteklu god i ovaj vcras to nije taj momak
Cola-ne tako los kao kvesa i bogi al skripalo je dosta i s desna
Jamak-mislim da je trebo nac poziciju na klupi a bekric unutra al ko sam ja..
Svraka-vise kur.cenja i mahanja rukama nego dodira s loptom
ZOLA- momcino kapa do poda, 2 pol.pao al sta drugo ocekivat pored onakve igre
Selimovic-dosta dobar bez previse gresaka i komplikovannja osim onog faula u 1 pol. al solidan
zeba-skoro nikako sa loptom nevidljiv lose zajko
adilovic-momak je trcao borio se dobivao duele al na trenutke i dosta petljao sve u svemu meni prolazan
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !
U revansu : Antolovic, Bogicevic,Kerla,Kvesic,Colic, Svraka,Bekric,Selimovic,Zeba,Selimovic,Adilovic.
3-0 ZA NAS !
3-0 ZA NAS !
Samo pravi navijac veceras zna koliko smo izgubili sa ovim porazom!dino lj je napisao/la:Budi siguran da je covjek u pravu i rekao je istinu,da kojim slucajem prodjemo Maribor imali bi jos cetiri utakmice u Evropi pa racunaj(sponzori,tv prava,prodate ulaznice i zarada od Uefe-e)koliko je to para.hamzaTM87 je napisao/la:Jesi dobar ti ? Kakvih bolan milion eura ?Veceras s ovim porazom izgubljeno je preko milion eura!![]()
![]()
![]()
rekli su da je probna verzija neka, a svidja mi se broj al je vala presime krizaTeaM87 je napisao/la:Dresovi katastrofa, posebno onaj broj i prezime