Pa uvijek imaš Real Madrid, navijaj za njegananek je napisao/la:Mene je Amar razocarao pa vi kako hocete

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa uvijek imaš Real Madrid, navijaj za njegananek je napisao/la:Mene je Amar razocarao pa vi kako hocete
ma bolje ti je ne gledajFelixxx je napisao/la:IMA LI NEKO DA POSTAVI I DRUGO POLUVRIJEME UTAKMICE(nisam bio u mogucnosti gledati)!!!JoeCelt je napisao/la:Maribor - Zeljo 1.poluvrijeme
[youtube][/youtube]
Ma covjece,ode mi zdravlje...Volim Zelju vise od zivota,ali nema,ne ide,ni trunku sanse mi taj isti Zeljo ne pruza...Ne mogu,strah me za zivot,bez zezanja...rossoner je napisao/la:Definitvno. Rekao sam da se veceras lome koplja, i slomiše se, ali u tri pm. Je b o ovo i nerviranje... čemu sve ?!NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sam zavrsio sa nasom ligom...Idem 'spavati' jedno 10 god,mozda se tad vratim...Znam ja nas ,ebo ti nas...
Pa navijači su već godinama jedino što vrijedi u našem klupskom fudbalu. Jedini segment u kojem pariramo ostatku Evrope.Hypnose je napisao/la:Sta dozivih, da mi ponosni Bosanci postanemo topovsko meso Slovencima....
Veceras nije bilo dobrih osim uvijek vjernih i najboljih Manijaka.... Ona grupa momaka je nadjacala cijeli stadion....
E o njima treba pricati a ne o ovim nasim bezglavasima....
Koliko god cijenio i branio Osima proteklih god. na ovom forumu veceras sam mu barem 2 puta opsovao sto ne izbaci Adilovica koji bez obzira na gol i borbu je uprospastio bezbroj napada svoj nonsalancijom i neznanjem a dr. razlog je ne ubacivanje Bekrica koji je najbolji igrac Zelje al' ga nesto Osim ne mirise... Uredu u periodu Januar-Juni nije bio spreman al' je sad prosao pripreme i sigurno puca od snage i zelje da se dokaze....
Da je ostalo 3:1 vjerovatno bi prosli dalje a ovako pa skoro i da ne postoje sanse za to....
Sto se tice sera.tora sa strane: ''Samo se zapitajte, ako smo mi ovakvi, kakvi ste onda vi?''
GaziHusrevbeg je napisao/la:A što je najgore od svega sljedeće sezone ćemo u ovoj našoj ligi opet osvojiti Duplu krunu i kantati sve redom.
I onda dođu pojedini biseri i ismijavaju Želju, a mi ovakvi im redovno uvaljujemo po 4 i više komada.
ja svašta čovjek može pročitati ,pa neće maribor dati gol poslije greške leotara .Jednostavno ljudi bolji i tačka .Istina da antolović nije kriv ni za jedan gol ali ako želiš proći ekipe kao što je maribor mora i golman skinuti par zicera .To je ono iskustvo igranja evropskih utakmica ko je na strani na maribora ,onaj penal nas je dotukao samo tako .Kad Bogičević koji je jedan od najiskusnijih igrača po godinama napravi onaj penal šta očekivati od zoletića koji ima 19 godina.**** treba imati i malo sreče ,kod rezultata 2-1 ona bešlijina prođe pola metra pored stative i za 20 sekundi mi primamo gol ni iz čega.Šta reći čuda se dešavaju jedan rani gol na koševu do 15 minute bih moglo zakuhati tekmu ,možda je nerealno ali nada umire posljednja .prošle godine dinamo malmo u zagrebu 4-1 pa ih vile nosale zadnjih 10 minuta u švedskoj .Kako se maribor sve otvorilo u ovoj tekmi možda se i nama otvori na koševu .GaziHusrevbeg je napisao/la:A Boga mi nismo toliko bili loši koliko rezultat pokazuje. Svaki gol su dali nakon naše greške, nisu ni akcije kako treba imali.
Upravo tako!droba je napisao/la:Ma poraz ni prvi a ni zadnji.Iz njega treba izvući pouke i nastaviti dalje. Nisu oni toliko bolji nego imaju mnogo zrelijih i boljih utakmica u nogama i svaku našu grešku su iskoristili što razlikuje dobre od loših ekipa tj iskusnije od neiskusnijih.. A mi kao ekipa trebamo razmisljati o buducnosti jer nije smak svijeta, a do lige ima jos skoro mjesec.Znaci samo hrabro jer nam je ovaj Željo puno pružio u zadnje vrijeme i sad treba pokazati velicinu i napuniti kosevo i pokazati seljacima iz slo kako se voli svoj klub. U krajnjem slucju treba impokusat poderat guzove na kosevu i dostojanstveno se ako ništa oprostiti od Europe a onda lagano u nove pobjede! A bilo kakvo omalovazavanje bilo koga u klubu ne ide i ne treba da bude odlika nijednog zaljubljenika plave boje, jer na muci se poznaju junaci......
I kako kazu biće željo opet sampion.........................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.