Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Sloboda1919 Staragarda SARS Chinaglia
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Ne brinemo mi zbog Azmira, nego zbog naseg zdravlja. Vec se pitam kad ce naredna sudbonosna sjednica i ostavka, ako sad Azmir ne podigne sidro.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ostaje Azmir momci, nema potrebe za brigom
Oni ne mogu bit tandem. Ubio bi ga husara. Fule je crveni kmerChinaglia je napisao/la:ako Fule bude precjednik, doce i kineski ulagaci, evo i dokaza tome!
Fule i Husara u tandemu, moji mokri snovi![]()
Cijelog zivota sam bio golman i hocu da me na tu poziciju uvrstis xdsolinas je napisao/la:Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci
A tak klupa!!! Nesmijem ni pomislit.solinas je napisao/la:Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci
Joksimovic trener jer igraju sve nasa djeca.solinas je napisao/la:Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci
Ne moze Husrefova formacija, procitana jesolinas je napisao/la:Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci
Haman.DoeTz je napisao/la:Ne moze Husrefova formacija, procitana jesolinas je napisao/la:Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci
PS: odosmo mi u krc haman
Ja mogu bit samo neki destruktivac nikako naprijedNighthawk je napisao/la:A tak klupa!!! Nesmijem ni pomislit.solinas je napisao/la:Kako nismo,yebo me otac ako nebi deklasirali Mladost.Nighthawk je napisao/la:Strasan smo mi tim ovdje na forumu.
Mramor
Doe Beduin
Target Heller Solinas
Zlajci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.