LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Randle sinoc dominirao protiv PTB-a sa 17 poena i 8 skokova...
Iako su u pitanju pre-season utakmice drago mi je da smo u tri uzastopne utakmice u regularnom dijelu utakmice uspijeli zadrzati protivnika ispod 100 poena.
Iako su u pitanju pre-season utakmice drago mi je da smo u tri uzastopne utakmice u regularnom dijelu utakmice uspijeli zadrzati protivnika ispod 100 poena.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 23 okt 2014, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
http://www.nba.com/lakers/news/141022ko ... son?cid=FB
Sta li se sad krije iza ovoga...hmm..
Kobea niko nikad nije natjero da sjedi utakmice kad god je bio zdrav, ovdje mora da nesto ima sto ne govore..
Sta li se sad krije iza ovoga...hmm..

Kobea niko nikad nije natjero da sjedi utakmice kad god je bio zdrav, ovdje mora da nesto ima sto ne govore..
Mozda su ga ove dvije teske povrede zbog kojih nije igrao godinu dana i njegove godine natjerale da drugacije razmislja...sundancekid je napisao/la:http://www.nba.com/lakers/news/141022ko ... son?cid=FB
Sta li se sad krije iza ovoga...hmm..![]()
Citao sam forum Lakersa i jedan novinar je izjavio da ovo nije nista zabrinjavajuce, jer u vecini slucajeva treneri u posljednje dvije preseason utakmice daju prostora za igru igracima koji se bore za mjesto u rosteru.
-
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Mozda su ga ove dvije teske povrede zbog kojih nije igrao godinu dana i njegove godine natjerale da drugacije razmislja...sundancekid je napisao/la:http://www.nba.com/lakers/news/141022ko ... son?cid=FB
Sta li se sad krije iza ovoga...hmm..![]()
Citao sam forum Lakersa i jedan novinar je izjavio da ovo nije nista zabrinjavajuce, jer u vecini slucajeva treneri u posljednje dvije preseason utakmice daju prostora za igru igracima koji se bore za mjesto u rosteru.
Daj Boze da je tako, ali znajuci kakav je on karakter jednostavno nesto tu smrdi. Upravo zato sto nije igro godinu dana pre-season utakmice mu trebaju da vrati osjecaj, i to ne samo njemu, nego i ostatku ekipe za uigravanje i slicno.. Manju minutazu bi razumio, al da ne igra 2 utakmice nikako...cudnooo...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nash je gotov za sezonu
znaci od mogućih 246 tekmi odigrao je 65! Bas dobra investicija
ccccccccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ovakav raspad Nasha niko nije ocekivao kad su ga doveli, ako je iko pazio svoje tjelo u ovoj ligi onda je to Nash. Ovo je jednostavno ogroman peh, covjek je trenirao ko lud, pokusavao sve da bi se vratio ali kad ne ide ne ide jbg...na kraju ispade vjerovatno najgori trade u istoriji Lakersa
Ma vala, ja sam očekivao ovako nešto. Pa Nash ni zadnjih sezona u Sunsima nije mogao sjediti na stolici, nego je ležao pored terena kad bi bio na klupi, zbog shebanih leđa.
Ono što nisam očekivao je bilo odsustvo većinu sezone od strane K.Malone-a 2003-04. Lik obarao rekorde u broju utakmica bez povrede, dok je bio u Jazz-erima, a kad je došao u Lakerse odmah se sj.ebao.
P.S. A što se tiče najgorih trejdova, dajmo Boozeru šansu.
Ono što nisam očekivao je bilo odsustvo većinu sezone od strane K.Malone-a 2003-04. Lik obarao rekorde u broju utakmica bez povrede, dok je bio u Jazz-erima, a kad je došao u Lakerse odmah se sj.ebao.
P.S. A što se tiče najgorih trejdova, dajmo Boozeru šansu.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BurningLegion
- Kontakt:
E veselio sam se da vidim Nasha u dresu Lakersa, ali, nazalost nije dovoljno utakmica uvezao da mi ostane u pamcenju kao Laker.
#lakerproblems.

Bas mi zao Nasha kada je 2012 dosao mislio sam da ce konacno ispuniti svoj san i uzeti NBA prsten, ali eto sreca nazalost nije bila na njegovoj strani.
Nadam se da ce se sada dogovoriti sa FO-om i da ce se oprostiti i tako osloboditi prostor i SC-u te da cemu biti ponudjeno mjesto u strucnom stabu Lakersa. Mislim da bi svojim iskustvom i svajetima mogao biti od velike koristi i Scottu i igracima.
Jeanie Buss je jucer imala interviju za ESPN i izjavila je sljedece:
Ne mozes na tako odgovornoj funkciji davati izjave u obliku navijaca. Istina je da 95% navijaca ovako misli, ali ti kao predstavnik kluba moras biti diplomata.
Nadam se da ce se sada dogovoriti sa FO-om i da ce se oprostiti i tako osloboditi prostor i SC-u te da cemu biti ponudjeno mjesto u strucnom stabu Lakersa. Mislim da bi svojim iskustvom i svajetima mogao biti od velike koristi i Scottu i igracima.
Jeanie Buss je jucer imala interviju za ESPN i izjavila je sljedece:
Jeanie Buss: "Any free agent that is afraid to play with Kobe is probably a loser"

Ne mozes na tako odgovornoj funkciji davati izjave u obliku navijaca. Istina je da 95% navijaca ovako misli, ali ti kao predstavnik kluba moras biti diplomata.
- BurningLegion
- Kontakt:
Neka je rekla, to i jest tako. Tko ne moze podnijeti svjetla Hollywooda i teret dresa Los Angeles Lakersa, ne treba ni pokusavati.
upravo tako! ovim je, naravno, najvise "ubola" "najboljeg centra" lige...
sto se tice nasha... steta... eto, kraj karijere mog omiljenog aktivnog igraca je dosao...

sto se tice nasha... steta... eto, kraj karijere mog omiljenog aktivnog igraca je dosao...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gledao sam to sinoć.
Nisam znao da su ona i Phil zajedno. Kako su prebrodili sukob interesa oko Mela.
Gledao sam to sinoć.
Nisam znao da su ona i Phil zajedno. Kako su prebrodili sukob interesa oko Mela.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
steve leš 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
pustena suza za nasha , kako mi je zao sto nije osvojio taj naslov :/
od sezone ne ocekujem nista posebno...nadam se da ce kobe prezivit istu i da ce randle fino napredovat
od sezone ne ocekujem nista posebno...nadam se da ce kobe prezivit istu i da ce randle fino napredovat
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Poraz sinoc protiv Kingsa uz odlicnu utakmicu Lina (19 poena) i Randlea (12 poena)...
Za nas nisu igrali Bryant, Hill, Boozer. U Utorak slijedi prva utakmica sezone protiv Rocketsa i vidjecemo kako ce ekipa izgledati u zvanicnoj utakmici.
Nego sta Vi mislite hocemo li nadmasiti prognozu medija i strucnjaka u SAD-u koji kazu da cemo tokom sezone upisati maksimalno 30 pobjeda ?
Za nas nisu igrali Bryant, Hill, Boozer. U Utorak slijedi prva utakmica sezone protiv Rocketsa i vidjecemo kako ce ekipa izgledati u zvanicnoj utakmici.
Nego sta Vi mislite hocemo li nadmasiti prognozu medija i strucnjaka u SAD-u koji kazu da cemo tokom sezone upisati maksimalno 30 pobjeda ?
[youtube][/youtube]
Kolko loša odbrana, Bog te. Od samog ubacivanja sa strane pa do ovih kretnji poslije toga. Užas.
Kolko loša odbrana, Bog te. Od samog ubacivanja sa strane pa do ovih kretnji poslije toga. Užas.
A.F.C. Bournemouth!
Posto je sad velika praznina na PG, bilo bi dobro kad bi se doveo Barea kojeg Wolvsi oslobadjaju do kraja sedmice... Isto tako neki portali provlace pricu o Bo Mccalebu. Nadam se samo da Price nece ostati drugi PG.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Ima LIn. A nešto kontam da bi se zbog godina i umora i Kobe mogao prešaltati na keca u neko doba sezone.
-
- Kontakt:
Pa nesto bas ne znam da bi ga igranje jedinice odmaralojose je napisao/la:Ima LIn. A nešto kontam da bi se zbog godina i umora i Kobe mogao prešaltati na keca u neko doba sezone.

Što, pa jedinice sigurno više traju nego bekovi šuteri (pogledaj Kidd ili Nash). Ograničiš se na dodavanja i asistencije, sigurno se manje trošiš nego u svakodnevnim prodorima pod koš i šutevima sa poludistance, gdje te kad tad slomije neki rmpalija koji padne po tebi u bloku.sundancekid je napisao/la:Pa nesto bas ne znam da bi ga igranje jedinice odmaralojose je napisao/la:Ima LIn. A nešto kontam da bi se zbog godina i umora i Kobe mogao prešaltati na keca u neko doba sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.