FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moramo dobiti Buducnost,jer nakon njih idemo na gostovanje u Siroki Brijeg,gdje su nam male sanse da uzmemo bod,a kamoli puni plijen.Sutra i sa 1:0 sam zadovoljan,samo nek pobjede.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kantonalni derbi Slobodu vraća u vrh tabele?
Šef Stručnog štaba, tuzlanske Slobode Ibrahim Crnkić od kako je preuzeo klupu momčadi iz Rudarske 2. još nije ostvario domaću pobjedu, dok je na gostujućim terenima Grbavici i Policama ostvario šest bodova. Sutrašnji kantonalni derbi sa banovićkom Budućnosti koja se jednom nogom nalazi u nižem rangu, prava je prilika za pobjedu na Tušnju i povratak u vrh tabele.
- Neće biti lagano doći do pobjede, očekujem tvrdu i tešku utakmicu iz razloga što Budućnost na Tušanj dolazi da igra rasterećeno bez imperativa. Od igrača očekujem bolji pristup nego protiv mostarskog Zrinjskog da u susret uđemo maksimalno ozbiljno i što ranije riješimo pitanje pobjednika. Kada je u pitanju sastav, mogu vam reći da se nalazim na slatkim mukama koga uvrstiti u početnu postavu, jer na raspolaganju imam sve nogometaše-rekao nam je trener Slobode Ibrahim Crnkić.
Zanimljivo je da će u sastavu Budućnosti biti trojac koji je nekada nosio dres Slobode, a radi se o Sarajliću, Omiću i Jahiću koji će sigurno imati veliki motiv igrati protiv matičnog kluba.
Šef Stručnog štaba, tuzlanske Slobode Ibrahim Crnkić od kako je preuzeo klupu momčadi iz Rudarske 2. još nije ostvario domaću pobjedu, dok je na gostujućim terenima Grbavici i Policama ostvario šest bodova. Sutrašnji kantonalni derbi sa banovićkom Budućnosti koja se jednom nogom nalazi u nižem rangu, prava je prilika za pobjedu na Tušnju i povratak u vrh tabele.
- Neće biti lagano doći do pobjede, očekujem tvrdu i tešku utakmicu iz razloga što Budućnost na Tušanj dolazi da igra rasterećeno bez imperativa. Od igrača očekujem bolji pristup nego protiv mostarskog Zrinjskog da u susret uđemo maksimalno ozbiljno i što ranije riješimo pitanje pobjednika. Kada je u pitanju sastav, mogu vam reći da se nalazim na slatkim mukama koga uvrstiti u početnu postavu, jer na raspolaganju imam sve nogometaše-rekao nam je trener Slobode Ibrahim Crnkić.
Zanimljivo je da će u sastavu Budućnosti biti trojac koji je nekada nosio dres Slobode, a radi se o Sarajliću, Omiću i Jahiću koji će sigurno imati veliki motiv igrati protiv matičnog kluba.
Ionako nista nije pokazao za ovo vrijeme koje je proveo u Slobodi.Tino Divkovic odlazi na operaciju koljena.
- slani grad
- Kontakt:
ma dobro..nista dramaticno se nece desit njegovim odlaskom...mislim da i bez Alena imamo sasvim ok ekipu i da sutrasnja pobjeda ne bi trebala doci u pitanje...domineysn je napisao/la:Alen Mešanović definitivno napustio Slobodu.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ajd nek je sretno danas i nama i vama, neka sve protece u najboljem redu i neka bolji pobijedi. Cujemo se posle utakmice.
POZDRAV IZ BANOVIĆA
POZDRAV IZ BANOVIĆA

1947!
Sva raja pričaja o El Classicu i Mancesterskom derbiju a ja ubi pričom o našem kantonalnom
, valjda odem na tekmu ako ne bude kiše, i ovako sam prehlađen
. Danas treba da upišemo 3 boda pa da se približimo Evropi, komšije su već ispale pa mislim da će ovo biti rutinski 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Danas pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ocekujem pobjedu od 3-0 i onda da se polako pripremaju za mec sa Sirokim Brijegom jer to je utakmica velikog znacaja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga i da damo Buducnosti bodove, ja cisto sumnjam da mogu stici nekoga u borbi za opstanak...ebiga Zrinjskog su mogli stizat, da im sudije nisu svirali penale, ali ovako nista od toga ebiga...mislio sam ranije da ni mi necemo imati priliku pribliziti se vrhu, a da ce buducnost dobiti zrinjskog, ali nista od toga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- neutralan__
- Kontakt:
Sta reci za ovu utakmicu,ocekujem vasu pobjedu,ali ne neku ubjedljivu,mozda 2:0(svi zadovoljni),samo neka sudjenje bude posteno i neka bolji pobijedi,a mislim da ste vi bolji i da cete pobijediti.Sretno danas svima,da sve prodje u znaku dobrog fudbala,da ne bude nekih incidenata,a vjerujem da nece biti.Pozdrav iz Banovica.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Danas pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ocekujem pobjedu od 3-0 i onda da se polako pripremaju za mec sa Sirokim Brijegom jer to je utakmica velikog znacaja.

moze eto nek sarajlic da gol ja cu reci mujkicu da pusti barem jedanneutralan__ je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Danas pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ocekujem pobjedu od 3-0 i onda da se polako pripremaju za mec sa Sirokim Brijegom jer to je utakmica velikog znacaja.Mojne bolan 3:0,nismo ni od koga primili vise od 2 gola(osim zelenog stola),pa nemojte da ni od vas primimo.
Mozel ikako 2:0 ili 2:1,strijelac Sarajlic??

- neutralan__
- Kontakt:
Hahaha Mujkicufukara87 je napisao/la:moze eto nek sarajlic da gol ja cu reci mujkicu da pusti barem jedanneutralan__ je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Danas pobjeda nebi trebala doci u pitanje, ocekujem pobjedu od 3-0 i onda da se polako pripremaju za mec sa Sirokim Brijegom jer to je utakmica velikog znacaja.Mojne bolan 3:0,nismo ni od koga primili vise od 2 gola(osim zelenog stola),pa nemojte da ni od vas primimo.
Mozel ikako 2:0 ili 2:1,strijelac Sarajlic??

Danas ocekujem pobjedu,moze i minimalna od 1:0 ( Mujic ).Naredno kolo gostujemo Sirokom,ne mislim da mozemo uzeti bodove,ali treba se nadati.
Buducnost bez Zrnanovica je rupa u odbrani, a jos da dodam da nema trenera Munevera Rizvica tako da nepise im se dobro ....AJMOOO MUJKICUUUU
- neutralan__
- Kontakt:
Ako bude posteno sudjenje mozete uzeti.harry_90 je napisao/la:Danas ocekujem pobjedu,moze i minimalna od 1:0 ( Mujic ).Naredno kolo gostujemo Sirokom,ne mislim da mozemo uzeti bodove,ali treba se nadati.

- neutralan__
- Kontakt:
Haj ne se.rifukara87 je napisao/la:Buducnost bez Zrnanovica je rupa u odbrani, a jos da dodam da nema trenera Munevera Rizvica tako da nepise im se dobro ....AJMOOO MUJKICUUUU

Sutra dolazim po ugaljneutralan__ je napisao/la:Haj ne se.rifukara87 je napisao/la:Buducnost bez Zrnanovica je rupa u odbrani, a jos da dodam da nema trenera Munevera Rizvica tako da nepise im se dobro ....AJMOOO MUJKICUUUU,jesmol se dogovorili nesto??

Da ponovimo igre kao protiv Zeljeznicara i Leotara mozemo se nadati bodovima sa ovog gostovanja,ali tesko,preuzeo ih je Sliskovic,imali su par kikseva na pocetku proljetnog dijela,mislim da niko vise nece odnijet bodove sa Pecare.
- neutralan__
- Kontakt:
Haha dobro,dobro.fukara87 je napisao/la:Sutra dolazim po ugaljneutralan__ je napisao/la:Haj ne se.rifukara87 je napisao/la:Buducnost bez Zrnanovica je rupa u odbrani, a jos da dodam da nema trenera Munevera Rizvica tako da nepise im se dobro ....AJMOOO MUJKICUUUU,jesmol se dogovorili nesto??
sa svojom trokolicom haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.