Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Zagor
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Zagor » 10 okt 2010, 14:54

dubrava je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ja mislim da nikad ovi neće moći održati tu paradu u Sarajevu, poslije onog događaja prije 2-3 godine (quir). Hvala Bogu ! Svaka čast Beograđanima ! :twisted:
Svaka čast???! daj Zagore, nemoj pričati gluposti...
Šta dubrava Boga ti, niej valjda da ti podržavaš ove parade ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 10 okt 2010, 14:55

Sta se ovo desava Srbima.Izgubise od Estonije pa sad i ovo. :o :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 10 okt 2010, 14:55

dubrava je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ja mislim da nikad ovi neće moći održati tu paradu u Sarajevu, poslije onog događaja prije 2-3 godine (quir). Hvala Bogu ! Svaka čast Beograđanima ! :twisted:
pa idi **** na proslavu
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 okt 2010, 14:56

dubrava je napisao/la:Izgleda da smo mi u Zagrebu najtolerantiji što se tiče ovih homoseksualnih parada sa ovih prostora.
Jebte, pa šta je ovo u Beogradu :shock:
Vi ste evropski okrenuti. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 10 okt 2010, 14:59

Devil je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Izgleda da smo mi u Zagrebu najtolerantiji što se tiče ovih homoseksualnih parada sa ovih prostora.
@Devil,zivis li ti tu gdje je ''rat''? :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 okt 2010, 15:00

Zagor je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Šta dubrava Boga ti, niej valjda da ti podržavaš ove parade ?
Ne, apsolutno ne podržavam jer nemaju smisla. Ja sam već prije govorio u Zagrebu, da ako homoseksualci imaju pravo paradirati jer su manjina, onda nek u veljaci paradiraju Srbi, pa u ožujku Talijani, pa studenti, penzioneri, branitelji itd..Svatko je u određenom trenutku manjina. Smiješno je ovo paradiranje.
Ali, glupo je govoriti i necivilizirano da ih treba tuči i ubijati zbog njihove spolne sklonosti. Njihovo je pravo i njegova/njezina intima da izabere svoga partnera po vojli i želji, ali nek to radi u svoja četri zida. Nemam ništa protiv njih, da se razumijemo. Osim toga, što je više pe.dera, više je slobodnih cura ;)
Kod nas su ljudi jako primitivni i neotesani i svaka suprotnost od uobičajenih stvari je grieh i problem
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 okt 2010, 15:02

sikirica je napisao/la:
Devil je napisao/la:
@Devil,zivis li ti tu gdje je ''rat''? :D
30 minuta peske od mene.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 10 okt 2010, 15:07

Moderator, a podrzava nasilje! Ocekivano :D :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 okt 2010, 15:07

Predobro je bilo u Tirani, ljudi raspolozeni prema bosancima, jedino djeca bogaljska sto su bacala kamenje, lafo neki "huligani".. Inace, Tirana je mnogo fin i lijep grad.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 okt 2010, 15:09

dubrava @ uhffff, zamal... ;) ....Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !

drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 okt 2010, 15:12

JEl se smirila situacija ?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 okt 2010, 15:13

Koliko ja mogu pratiti na Pinku i na Tv Avala situacija se po malo smiruje. Ali bilo je zestoko....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 okt 2010, 15:14

Pocelo je pocelo,kradu se patike iz Nike Shopa. :D

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 10 okt 2010, 15:14

Devil je napisao/la:Pocelo je pocelo,kradu se patike iz Nike Shopa. :D

De meni patike i duks marni ako moze Converse il kakve martinke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 okt 2010, 15:17

Zagor je napisao/la:dubrava @ uhffff, zamal... ;) ....Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !

drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?
jednom prilikom sam u gradu vidio jedan par (muško-muško) i držali se za ruke i šetali, baš su bili simpa :D :D A i na faxu imam dva tri lika koja su bas feminizirana tako da dajem ruku u vatru da su pe.deri :D

Ma, mediji samo dolijevaju ulje na vatru, ne bi to toliko izbilo da oni nisu konstanto javljali o tome...
ja recimo ove godine nisam ni znao da je parada u Zagrebu, tek ovdje na forumu procitao od vas :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 okt 2010, 15:27

dubrava je napisao/la:
Zagor je napisao/la:dubrava @ uhffff, zamal... ;) ....Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !

jednom prilikom sam u gradu vidio jedan par (muško-muško) i držali se za ruke i šetali, baš su bili simpa :D :D A i na faxu imam dva tri lika koja su bas feminizirana tako da dajem ruku u vatru da su pe.deri :D

Ma, mediji samo dolijevaju ulje na vatru, ne bi to toliko izbilo da oni nisu konstanto javljali o tome...
ja recimo ove godine nisam ni znao da je parada u Zagrebu, tek ovdje na forumu procitao od vas :D
Zabrinjavas me. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 10 okt 2010, 15:29

Urban Batalion je napisao/la:
dubrava je napisao/la:

Zabrinjavas me. :mrgreen:
:oops: :shock: dubrava, opasno me pocinjes zabrinjavati ovim izjavama :( :D :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 okt 2010, 15:31

hahahahaha :D :D
ma, mozda i jesam homo, al sapiens, ali uvijek sam bio i ostao hetero momak :D
pitajte jednu ruskinju i ukrajinku što sam ih upozno, nek vam one kazu kolko sam hetero :D :D

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 10 okt 2010, 15:36

dubrava je napisao/la:hahahahaha :D :D
ma, mozda i jesam homo, al sapiens, ali uvijek sam bio i ostao hetero momak :D
pitajte jednu ruskinju i ukrajinku što sam ih upozno, nek vam one kazu kolko sam hetero :D :D
Mozda ih nisi dovoljno upozno, sta znas sta su one :D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 okt 2010, 15:42

Reporteri "Blica" javljaju da je, između ostalog, opljačkana prodavnica sportske opreme "Đak" u Kolarčevoj ulici. Policija je uhapsila pljačkaše ove prodavnice, saznaje "Blic".

:mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JackW i 118 gostiju.