Šta dubrava Boga ti, niej valjda da ti podržavaš ove parade ?dubrava je napisao/la:Svaka čast???! daj Zagore, nemoj pričati gluposti...Zagor je napisao/la:Ja mislim da nikad ovi neće moći održati tu paradu u Sarajevu, poslije onog događaja prije 2-3 godine (quir). Hvala Bogu ! Svaka čast Beograđanima !
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sta se ovo desava Srbima.Izgubise od Estonije pa sad i ovo.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
pa idi **** na proslavudubrava je napisao/la:Svaka čast???! daj Zagore, nemoj pričati gluposti...Zagor je napisao/la:Ja mislim da nikad ovi neće moći održati tu paradu u Sarajevu, poslije onog događaja prije 2-3 godine (quir). Hvala Bogu ! Svaka čast Beograđanima !
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Vi ste evropski okrenuti.dubrava je napisao/la:Izgleda da smo mi u Zagrebu najtolerantiji što se tiče ovih homoseksualnih parada sa ovih prostora.
Jebte, pa šta je ovo u Beogradu

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Devil,zivis li ti tu gdje je ''rat''?Devil je napisao/la:Vi ste evropski okrenuti.dubrava je napisao/la:Izgleda da smo mi u Zagrebu najtolerantiji što se tiče ovih homoseksualnih parada sa ovih prostora.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ne, apsolutno ne podržavam jer nemaju smisla. Ja sam već prije govorio u Zagrebu, da ako homoseksualci imaju pravo paradirati jer su manjina, onda nek u veljaci paradiraju Srbi, pa u ožujku Talijani, pa studenti, penzioneri, branitelji itd..Svatko je u određenom trenutku manjina. Smiješno je ovo paradiranje.Zagor je napisao/la:Šta dubrava Boga ti, niej valjda da ti podržavaš ove parade ?dubrava je napisao/la:Svaka čast???! daj Zagore, nemoj pričati gluposti...Zagor je napisao/la:Ja mislim da nikad ovi neće moći održati tu paradu u Sarajevu, poslije onog događaja prije 2-3 godine (quir). Hvala Bogu ! Svaka čast Beograđanima !
Ali, glupo je govoriti i necivilizirano da ih treba tuči i ubijati zbog njihove spolne sklonosti. Njihovo je pravo i njegova/njezina intima da izabere svoga partnera po vojli i želji, ali nek to radi u svoja četri zida. Nemam ništa protiv njih, da se razumijemo. Osim toga, što je više pe.dera, više je slobodnih cura

Kod nas su ljudi jako primitivni i neotesani i svaka suprotnost od uobičajenih stvari je grieh i problem
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
30 minuta peske od mene.sikirica je napisao/la:@Devil,zivis li ti tu gdje je ''rat''?Devil je napisao/la:Vi ste evropski okrenuti.dubrava je napisao/la:Izgleda da smo mi u Zagrebu najtolerantiji što se tiče ovih homoseksualnih parada sa ovih prostora.
Moderator, a podrzava nasilje! Ocekivano

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Predobro je bilo u Tirani, ljudi raspolozeni prema bosancima, jedino djeca bogaljska sto su bacala kamenje, lafo neki "huligani".. Inace, Tirana je mnogo fin i lijep grad.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dubrava @ uhffff, zamal...
....Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !
drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?

drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
- Kontakt:
JEl se smirila situacija ?
Koliko ja mogu pratiti na Pinku i na Tv Avala situacija se po malo smiruje. Ali bilo je zestoko....
Pocelo je pocelo,kradu se patike iz Nike Shopa. 

Devil je napisao/la:Pocelo je pocelo,kradu se patike iz Nike Shopa.
De meni patike i duks marni ako moze Converse il kakve martinke

jednom prilikom sam u gradu vidio jedan par (muško-muško) i držali se za ruke i šetali, baš su bili simpaZagor je napisao/la:dubrava @ uhffff, zamal.......Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !

Ma, mediji samo dolijevaju ulje na vatru, ne bi to toliko izbilo da oni nisu konstanto javljali o tome...
ja recimo ove godine nisam ni znao da je parada u Zagrebu, tek ovdje na forumu procitao od vas

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Urban Batalion
- Kontakt:
Zabrinjavas me.dubrava je napisao/la:jednom prilikom sam u gradu vidio jedan par (muško-muško) i držali se za ruke i šetali, baš su bili simpaZagor je napisao/la:dubrava @ uhffff, zamal.......Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !
drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?![]()
A i na faxu imam dva tri lika koja su bas feminizirana tako da dajem ruku u vatru da su pe.deri
Ma, mediji samo dolijevaju ulje na vatru, ne bi to toliko izbilo da oni nisu konstanto javljali o tome...
ja recimo ove godine nisam ni znao da je parada u Zagrebu, tek ovdje na forumu procitao od vas

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Urban Batalion je napisao/la:Zabrinjavas me.dubrava je napisao/la:jednom prilikom sam u gradu vidio jedan par (muško-muško) i držali se za ruke i šetali, baš su bili simpaZagor je napisao/la:dubrava @ uhffff, zamal.......Imam isto mišljenje ko ti u vezi ta četiri zida, nek rade šta hoće , ali samo u svojoj kući, javno da ispoljava NE !
drH @ samo mi reci kako bi drugačije zaustavio ove parade, preko medija ? malo sutra , vidiš da 90 % medija podržava ovakve parade, i kako ćeš drugačije reagovati, objasni mi ?![]()
A i na faxu imam dva tri lika koja su bas feminizirana tako da dajem ruku u vatru da su pe.deri

hahahahaha

ma, mozda i jesam homo, al sapiens, ali uvijek sam bio i ostao hetero momak
pitajte jednu ruskinju i ukrajinku što sam ih upozno, nek vam one kazu kolko sam hetero

ma, mozda i jesam homo, al sapiens, ali uvijek sam bio i ostao hetero momak

pitajte jednu ruskinju i ukrajinku što sam ih upozno, nek vam one kazu kolko sam hetero

Mozda ih nisi dovoljno upozno, sta znas sta su onedubrava je napisao/la:hahahahaha![]()
ma, mozda i jesam homo, al sapiens, ali uvijek sam bio i ostao hetero momak![]()
pitajte jednu ruskinju i ukrajinku što sam ih upozno, nek vam one kazu kolko sam hetero![]()

Reporteri "Blica" javljaju da je, između ostalog, opljačkana prodavnica sportske opreme "Đak" u Kolarčevoj ulici. Policija je uhapsila pljačkaše ove prodavnice, saznaje "Blic".