Znali smo se mi ponekad i "zakačiti" ali kada malo bolje razmislim, s kim se ja to nisam zakačio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
U tom trenutku sam tako i razmišlja. Razlog tome su bile te dvije pobjede zaredom i mislio sam da će se Stuttgart konsolidirati, no oni to ipak nisu uspjeli. To je bila samo jedna lasta koja ne čini proljeće. Nadalje Stuttgart je počeo gubiti tekme, jedino su dobili čini mi se u kupu i to je to. Takav Stuttgart se laziu nije mogao suporostaviti. Takav Stuttgart se nikome nemre suprostaviti.anton 1983 je napisao/la:Stuttgart - ko bi rekao da ćemo na kraju svega "drkati" na Stuttgart i da će on biit taj koji će braniti švapske boje? Svaka im čast na ovom podvigu jer ja sam bih bio otpisao, no onda su se od nigdje uzdigli i sad već dobili dve tekme zaredom! Kapa dole i sad neka krepaju protiv Lazia i izbace to talijansko **** VANKA!
Nope.Cautinho je napisao/la:Imal' danas Bundeska na ES-u?
Ima na ES2Cautinho je napisao/la:Imal' danas Bundeska na ES-u?
Ja ne znam samo odakle tebi da stedi Bremen, mislim po toj logici vecina timova stedi.Svi znamo da njihovi budzeti za transfere zavise ponajvise od prodaje njihovih najboljih igraca, a meni kao i mnogima je cudno sto letos skoro nista nisu ulozili a imali su para od prodaje Sibera.I igrali su do sinoc LE.Da ne spominjem da su tada morali da prodaju Kuzmanovica.To sto po tebi ''stede'' to je samo dokaz u kakvom su finanijskom skripcu samo upali bas zbog toga sto su pojedince pretplatili ili su isli na to da ce obezbediti LS pa su debelo podbacili.U nekim slucajevima ti timovi nisu mogli ni LE da izbore, a imali su pristojan budzet.Neutral je napisao/la:Samo im valjaju Ibišević i Sakai, ostali katastrofalni. I oni kao i Bremen vole da štede. Stadion im poluprazan, a inače imaju jednu od najboljih navijačkih skupina u Bundesligi.
Sramota je ovo, još veća ako ti zabije Kozak koji nije dao gola ne zna ni on sam kad.
Otkud sad to? Koliko mogu vidjeti, Bayern igra 2. aprila, a BvB dan poslije.KSIVLE je napisao/la:Bayern i Borusia će četvrtfinala igrati isti dan. Nevjerovatno!!! Nadam se da će mutavi DFB reagirati.
I opet se obrukati kao ove godine.Radije bi gledao Hannover u EL a ne M'Gladbach.KSIVLE je napisao/la:Jedino pozitivno u današnjim rezultatima je da Gladbach ima šansu opet sasvim se uključiti u fajt za CL/EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.