dziza_23 je napisao/la:Sto ne valja ovo sto pocinju utakmice ranije, jedva cekam road trip i termine od pola 4!
Pa to,taman Dote igram do pola 4 od pola 4 Mirza to mi je najidealnije,ovo sve nesto na preskakanje gledam

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
dziza_23 je napisao/la:Sto ne valja ovo sto pocinju utakmice ranije, jedva cekam road trip i termine od pola 4!
Ti imas pojma?Poredis Griffina i Mirzu?Pa Griffin je svoje ime izgradio,sad moze sta hoce,a Mirza ne moze.U tome i jest problem sto je u vasim glavama Mirza u rangu takvih igraca,spustite se ljudi na zemlju,evo pomoci cu vam da to uraditeMT3 je napisao/la:silni airball-ovi ma daj sad bas pretjerujes u nba ligi svaku noc ima tih airball-ova likovi promasuju s slobodnih bacanjaautogol je napisao/la:Ja svaku tekmu pratim i gledam vas sta pisete u ovoj temi,od one prve pripremne,kad je bio samo radio prijenos i neko se nadje da meni postavlja fotografijeU trenutku kad je ta fotografija nastala,Mirza je eksplodirao i svaka mu cast na tome,tad smo ga svi hvalili,a sad kad ne mu ne ide,trebamo sutit? Pa hajde nek ga neko pohvali za nesto,bas me interesuje razlog? Jos kad se sjetim prve utakmice kako je Hump ispao iz rotacije,kad se nesto okrenuo pod kosem ledjima okrenut i htio tako dati kos,pa oni silni airball...ljudi jel ja ovdje nesto lazem?
Vi ljudi ne vidite dalje od Mirze,za sve vam je kriv trener,sudija i ostali suigraci naseg reprezentativca, Welcome to BIH
gdje ces vece bruke od te nema jer tu ti niko ne smeta ti i kos sami " onclick="window.open(this.href);return false;
i ti nemas oci ti si slijep eto sad kad ne vidis da mu je covjek izbio loptu na zakucavanju NEMAS OCIJU to bi bilo cisto zakucavanje da nije tako bilo tebi je bruka ako covjek napravi korake i ti sve znas o kosaraci![]()
Dosta je tebi, ali da li je dosta Netsima? Da li je dosta Carlesimu kao treneru, Brooku i Deronu kao zvijezdama tima? Da li je dosta njima kada 7 promasenih suteva znaci to da moras braniti 7 posjeda, a nisi imao ucinak u napadu?xinxee je napisao/la:Nema se Mirzi sta prigovoriti,u Caji Laboral je imao slobodu da je opali i sa centra,pa taman promasio 10 sutova zaredom,znao je da je bio betoniran u prvoj postavi..Ovdje je vec pritisak na njega,i on pokusava dati sve od sebe kad udje i impresionirati trenera,da li to bilo ulazima,ili asistencijama..Ali NBA liga sama od sebe zahtjeva individualnu jačinu,stoga bi trebao vise sutirati ,nema veze promasio ili pogodio...sa 2 suta za 11 minuta nemoze se mnogo postici,radije opaliti 10,pa neka udju i 3,meni dosta
pa zato ih i poredim jbt ti o mirzi nesto pametujes i o tim airball-ovima a takvi igraci kao sto su griffin kobe lebron koji su velicine imaju airboll-ove a tebe je stid kad mirza to uradi sam sebi dajes autogolove uzeo si nick kako treba svaka castautogol je napisao/la:Ti imas pojma?Poredis Griffina i Mirzu?Pa Griffin je svoje ime izgradio,sad moze sta hoce,a Mirza ne moze.U tome i jest problem sto je u vasim glavama Mirza u rangu takvih igraca,spustite se ljudi na zemlju,evo pomoci cu vam da to uraditeMT3 je napisao/la:silni airball-ovi ma daj sad bas pretjerujes u nba ligi svaku noc ima tih airball-ova likovi promasuju s slobodnih bacanjaautogol je napisao/la:Ja svaku tekmu pratim i gledam vas sta pisete u ovoj temi,od one prve pripremne,kad je bio samo radio prijenos i neko se nadje da meni postavlja fotografijeU trenutku kad je ta fotografija nastala,Mirza je eksplodirao i svaka mu cast na tome,tad smo ga svi hvalili,a sad kad ne mu ne ide,trebamo sutit? Pa hajde nek ga neko pohvali za nesto,bas me interesuje razlog? Jos kad se sjetim prve utakmice kako je Hump ispao iz rotacije,kad se nesto okrenuo pod kosem ledjima okrenut i htio tako dati kos,pa oni silni airball...ljudi jel ja ovdje nesto lazem?
Vi ljudi ne vidite dalje od Mirze,za sve vam je kriv trener,sudija i ostali suigraci naseg reprezentativca, Welcome to BIH
gdje ces vece bruke od te nema jer tu ti niko ne smeta ti i kos sami " onclick="window.open(this.href);return false;
i ti nemas oci ti si slijep eto sad kad ne vidis da mu je covjek izbio loptu na zakucavanju NEMAS OCIJU to bi bilo cisto zakucavanje da nije tako bilo tebi je bruka ako covjek napravi korake i ti sve znas o kosaraci![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bhW3fz_xpcI
Koliko god airball bio dio kosarke,koraci isl. u NBA nije kosarka-kosarka,tamo je to stil zivota,sve je preuvelicano,pa tako i greske naseg Mirze i upravo zbog toga on pada psihicki,jer ima taj pritisak da mora uspjet i ne smije pogrijesit
+1adriano_leite je napisao/la:Dosta je tebi, ali da li je dosta Netsima? Da li je dosta Carlesimu kao treneru, Brooku i Deronu kao zvijezdama tima? Da li je dosta njima kada 7 promasenih suteva znaci to da moras braniti 7 posjeda, a nisi imao ucinak u napadu?xinxee je napisao/la:Nema se Mirzi sta prigovoriti,u Caji Laboral je imao slobodu da je opali i sa centra,pa taman promasio 10 sutova zaredom,znao je da je bio betoniran u prvoj postavi..Ovdje je vec pritisak na njega,i on pokusava dati sve od sebe kad udje i impresionirati trenera,da li to bilo ulazima,ili asistencijama..Ali NBA liga sama od sebe zahtjeva individualnu jačinu,stoga bi trebao vise sutirati ,nema veze promasio ili pogodio...sa 2 suta za 11 minuta nemoze se mnogo postici,radije opaliti 10,pa neka udju i 3,meni dosta
ako mene otpuste,eto znaju koga ce zvatPonos Torina je napisao/la:Meni jednostavno nije jasno zasto se Mirza ne izvlaci na 3 kad je u reketu,nego cijelo vrijeme kruzi unutra ili samo pravi blokove,cesto se gura 2-3 igraca na jednu te istu poziciju kad je napad u pitanju,previse konfuzije....
npr nisam trener igrao sam nekada kosarku pa mi jednostavno nije jasno zasto se ne izvlaci na tricu u 80% slucajeva bude prostora da to uradi,ili jednostavno ima takvu naredbu trenera pa ostaje u reketu i kruzi,praveci blokove cekajuci skok.....
napravio sam na ovoj tabli![]()
![]()
![]()
bar se sjecam prije da se uvijek izvlacio na sut i pogadjao iz teskih pozicija,ali otkako je dosao u Netse toga nema nikako....
Ovaj Mirza sada, bolji je 5 puta od starog Mirze. To ce se vidjeti i u dresu repke. To sto ga sut ne ide, nije smak svijeta. Najbitnije njemu kao individui, jednom vodji repke, bilo je da popravi odbranu. On sut nije izgubio, samo ga je sut malo stao. To ce se sigurno popraviti u narednom periodu.autogol je napisao/la:
Jel to onaj stari Mirza?Naravno da nije i to treba reci i raspravljati zasto.Ja sam rekao da se jos uvijek nije navik'o na sredinu i da ce aBd jednog dana biti opet onaj stari.
Pa normalno da je draze, Mirza je nas covjek, prosao je sto smo svi mi prosli, otisao u NBA i nas je ambasador, kako sporta tako i same zemlje. Medjutim, treba ipak malo biti realan, smanjiti ocekivanja za prvu sezonu, a ja sam siguran da ce mu druga sezona biti cista eksplozija.dziza_23 je napisao/la:Nama je draze Mirzino obicno polaganje nego neko akrobatsko od Uncle Drew-a