Ma druze zajebancija, Leotar, Zrinja i sad Velez borbenost do zadnjeg minuta koja se isplatila, samo neka nastave ovakoSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:57Sto sad i to problem?
Igra se dok sudija ne svira kraj.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma druze zajebancija, Leotar, Zrinja i sad Velez borbenost do zadnjeg minuta koja se isplatila, samo neka nastave ovakoSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:57Sto sad i to problem?
Igra se dok sudija ne svira kraj.
Ma kakve su okolnosti veceras kaljuga od terena i 0:1 rano vodstvo, dobro je to.Gifron je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:00Ma druze zajebancija, Leotar, Zrinja i sad Velez borbenost do zadnjeg minuta koja se isplatila, samo neka nastave ovakoSlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑08 nov 2021, 19:57Sto sad i to problem?
Igra se dok sudija ne svira kraj.![]()
Pisi cesce !FKBilder je napisao/la: ↑02 nov 2021, 17:17Ma ako iscupamo bod bice odlicno. Njima gori pod nogama ici ce glavom u krampone za svaku loptu.
Mi igramo toplo hladno tako da me ni jedan rezultat nece iznenaditi.
Licna ocekivanja su da pobjedimo, 2-1.....Ali nemojte da neka mrznja, odbojnost prema Velezu ili ne daj boze bahatost govori iz vas...Bice tesko, jako tesko
Sve pogodiosamirr je napisao/la: ↑08 nov 2021, 20:16Pisi cesce !FKBilder je napisao/la: ↑02 nov 2021, 17:17Ma ako iscupamo bod bice odlicno. Njima gori pod nogama ici ce glavom u krampone za svaku loptu.
Mi igramo toplo hladno tako da me ni jedan rezultat nece iznenaditi.
Licna ocekivanja su da pobjedimo, 2-1.....Ali nemojte da neka mrznja, odbojnost prema Velezu ili ne daj boze bahatost govori iz vas...Bice tesko, jako tesko![]()
![]()
Moja prognoza pred meč... Tako nekako i bi.Sky9 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 11:21Bit će teško, izuzetno teško. Ovo mjesto na tabeli ne oslikava pravu snagu njihove ekipe, a poslije zadnjih dešavanja mogli bi se dići, tako da je sutra svaki rezultat moguć.
Sviđa mi se kako je Žižović povukao paralelu između sutrašnjeg meča i onog protiv pita. I tad smo bili u usponu i euforiji, pa dođe neplaniran poraz kući. Ako smo naučili nešto tad, sutra ne bismo trebali izgubiti. Hoćemo li kako uspjeti doći do pobjede, vidjet ćemo...
Josip Pejaković:
Ovo što ću vam sada reći, to je rekao Osman Pirija, možda jedan od najvećih Hercegovaca koje sam poznavao i koji je učinio najviše za Hercegovinu od svih Hercegovaca svih vjera i nacija.
Rekao je: čuvaj se vlaha sa Sokoca, katolika iz Dolca, muslimana iz Stoca, a Mostarca koje god vjere bio. To je naravno dosjetka i anegoda koja kola u narodu, a nikad anegdote nisu bez razloga.