HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 04 okt 2012, 01:00

KrajPrice je napisao/la:
silenT je napisao/la:na utakmici je bilo minimum minimuma 4500 ljudi.... na zapadu natkrivena tribina (950 ljudi) je bila potpuno puna jer je raje bilo strah kiše... također zapad dole je također bilo solida ljudi što se i vidi sa slika negdje pa bar 3000 od 5500 koliko ona prima.... stajanje oko 600 i gostujućih 100-njak pa računajte....
Ja sam dao komentar za ovu tribinu sto se vidjela na snimku,ostale nisam vidio.
Fina posjeta,pozz
Čisto za informaciju Imaju ove tzv. lože koje se i ne vide dobro na snimku i kad se popune u njima bude oko 1000 ljudi.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 04 okt 2012, 01:12

silenT je napisao/la:na utakmici je bilo minimum minimuma 4500 ljudi.... na zapadu natkrivena tribina (950 ljudi) je bila potpuno puna jer je raje bilo strah kiše... također zapad dole je također bilo solida ljudi što se i vidi sa slika negdje pa bar 3000 od 5500 koliko ona prima.... stajanje oko 600 i gostujućih 100-njak pa računajte....
Potpisujem brate :D . Tko nije bio pod BB, ni ne zna da ima ovoliko natkrivenih mjesta pod zapadnom tribinom, a sva su bila popunjena... sjećam se prije sezona, kad je i kiša i snijeg i ćuskije, sve padalo... ma nema šta nije padalo zapravo i sad dolazi pregled utakmice na Federalnoj i govori novinar: "u Mostaru pred oko 1000 gledatelja...", a ono kamera maltene prikazuje prazne tribine :D

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 okt 2012, 01:20

ma ja samo nekontam kome je u interesu da o hebenom broju gledatelja laže...
nevidim šta netko dobiva s tim ako kaže da je umjesto 5000 ljudi bilo njih 1000.... :? :? :?

evo točno se vidi da je natkrivena tribina na zapadu večeras bila potpuno puna... ona prima skoro 1000 gledatalja, (točno 900 ili 950 ako se nevaram), a ovaj portal napiše da je sve ukupno bilo 1000 ljudi na utakmici....

slika

slika
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 okt 2012, 01:28

Gdje je to napisano, ako mogu znati.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 04 okt 2012, 01:33

admin je napisao/la:Gdje je to napisano, ako mogu znati.
Bilo je na tekstualnom prijenosu, tako napisaše ostali kolege forumaši... Vidim i ja sad da je na članku o utakmici ukinut taj podatak o gledateljima uopće...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 okt 2012, 01:35

Mandrake je napisao/la:
admin je napisao/la:Gdje je to napisano, ako mogu znati.
Bilo je na tekstualnom prijenosu, tako napisaše ostali kolege forumaši... Vidim i ja sad da je na članku o utakmici ukinut taj podatak o gledateljima uopće...
Pitam zato sto znam da ne praktikuju šisati broj gledalaca, pa posto nema u izvjestaju onda cemo i prekinuti raspravu oko toga. Dakle, ne interesuj nas broj gledalaca, kao ni tribine. Mislim da je to vec svima poznato.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 okt 2012, 01:47

admin je napisao/la:
Pitam zato sto znam da ne praktikuju šisati broj gledalaca, pa posto nema u izvjestaju onda cemo i prekinuti raspravu oko toga. Dakle, ne interesuj nas broj gledalaca, kao ni tribine. Mislim da je to vec svima poznato.
Pa nekoga mozda i interesuje, jer u suprotnome nebi vodili raspravu :mrgreen: . Druga stvar je sto administracija svako malo provodi diktaturu i pokusava uvest red na pogresan nacin ;)
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 okt 2012, 02:11

Znam da moze dobar broj ljudi stati pod "krov" na Bijelom Brijegu. Ali eto, ako taj dio prima 950, neka bude da je bio pun (iako sumnjam da je bio skroz pun, rekao bi 750-800, ali nije bitno sada). Ako donji dio tribine prima 5500, to znaci 1100 po sektoru, a vidimo da bi ovo dole raje popunilo tek dva puna sektora kada bi sjeli jedan do drugog, eto dodjemo od ukupno 3150. Gostiju je bilo oko 75 jer sam licno uzeo fotografiju i prebrojao ih, a na stajanju sigurno nije bilo preko 500, sto nas dovodi na cifru od oko 3700 kod mene.

Ali eto, necemo raspravljati oko tribina vise kao i sto je i Admin rekao, ti si iznio svoje misljenje, ja sam iznio svoje, samo zelim da ti pokazem kako sam ja dosao do svoje procjene od 3500 ljudi. Hajmo biti ljudi i uzeti aritemticku sredinu od ta dva broja, znaci 4000 sto je izvanredna posjeta za nas pojam, pogotovo ako se zna da je ovo bilo tek 1/8 finala kupa BiH, jos radni dan :)

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 04 okt 2012, 10:35

Šteta za primljen gol, neka ide na dušu Periću koji nije znao zatvoriti utakmicu na vrijeme ali je sve to škola i ispit zrelosti pa pođimo redom!

1. Prva izmjena ima smisla nakon povrede Miličevića ubacuje još jednu špicu sa igračem više ima smisla stavlja Bubala ( klasičnog sidruna) a ideja mu je bila da se igra na kontre - trebao je uvesti tada Bekića (bržeg , hitrijeg).
2. Kod rezultata 3:0 trebao da izvede I.Aničića (tri gola zabio) i uvede jednog svježeg veznog igraca.
3. Kod crvenog kartona kad je dobio Marković trebao je odmah napraviti dvostruku izmjenu sa Markićem i Žuržinovom , Krišto ili Arežina ...

Jer u situaciji 10 na 10 smo imali igraca manje u sredini pogotovo sa nepokretljivim Bubalom, nekoga je morao staviti da zamjeni Bajzu, ali bilo kako bilo !

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 04 okt 2012, 11:00

AnelZ, ti si bas pacenik :D .. u svakom postu ti je cilj omalovazavati sve vezano za klub HŠK Zrinjski! prvo si napisao da je prosjek ultrasa 200 ljudi i da je maximum ultrasa na stajanju 500 ljudi kad se igra finale kupa a sad pises da je na ovoj utakmici bilo 500 ljudi na stajanju. odluci se, ovo je 1/8 finala kupa a ne finale :lol: ..
" onclick="window.open(this.href);return false;
samo ovaj kavez u gabeli prima blizu 500 ljudi (toliko stolica je postavljeno!).. pa mi nije jasno kako to da zrinjski ima vise navijaca u gostima nego kuci na svom stajanju?
i kako zrinjski u sirokom ima i do 1000 navijaca(pricam o navijacima ne o simpatezreima jer je npr u gabeli bilo 1500-2000 ljudi iz mostara!), u banja luci, trebinju 300, u zenicu, sarajevu 200 itd..
i posto vidim da ovdje nemate pojma koliko stadion HŠK ZRINJSKI prima evo ja cu vam reci.. natkriveni dio zapadne tribine prima negdje blizu 1000 ljudi sa lozom.. svaki sektor prima nesto preko 1000.. tako da je kapacitet donje tribine cca 6000..
a jucer na utakmici nije bilo ispod 4000 gledatelja..
tako da mozes procjenjivat neke druge, okani se ti zrinjskog jer se vidi da smo ti trn u oku jer si se svezao samo nas.. zasto ne peglas druge i ne trazis slike i videa s drugih stadiona nego samo s naseg? bas si pacenik :twisted:
i da zrinjski nema ovakvu potporu i publike i navijaca ne bi mi bili ovako dobri ove sezone, jer kuci igramo puno bolje nego u gostima! kuci igraci ginu za dres, protivnicki igraci budu toliko isprovocirani..npr jucer sesar kad je izlazio na provokacije sa tribina poceo psvovat i pokazao srednji prst..to je draz utakmica.. mi u 1/8 kupa radnim danom imamo toliko publike i navijaca i vecini u ovoj ligi je san da imaju priblizno toliko 8-)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 okt 2012, 12:45

jucer ekstra utakmica, ne sjecam se kad sam bolju utakmicu gledo pod bijelim brijegom
posjeta ekstra,mislim da je bio malo manje od 5 000,al nije ni vazno

odavno nisam jace sarajevo vidio,igra je bila ekstra ,u prvom poluvremenu zrinjski je imao blagu incijativu i dobre prilike,pogotovo na pocetku m,aniciic ,i sarajevo je imalo ekstra prilika ,kakva igra stojkica i m,anicica svaka cast,a posebno priznanje jednom covjeku i.anicicu,kako igra taj decko,veza dobro odradila poso,muminovic i scepanovic,obrana je bila ok,samo me radeljic razocaro,nesiguran totalno,ne znam sta mu je zadnje dvi utakmice
markovic je dobio glup crveni,al eto
dobro smo igrali do 70 min,onda smo pali fizicku,i sarajevo prezuima totalnu incijativu,mogli su nam do kraja sigurno dat dva gola bar,imali su totlane zicere,al sreca nisu,kod njih najbolji husejinovic i suljic,vidi se da su igracine,pogotovo ovaj prvi
daleko je jos ovo od gotovog,ima se igrat jos uzvrat na kosevu,bit ce gusto,al nadam se nasem prolasku
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 okt 2012, 12:54

HŠK Zrinjski: Hadžić, Marković, Radeljić, Marjanović, I. Aničić (od 86. Bekić), Pehar (od 81. Markić), Šćepanović, Miličević (od 62. Bubalo), Stojkić, Muminović, M. Aničić.

FK Sarajevo: Bandović, Sesar, Husejinović, Hadžić, Tatomirović, Gujić, Karamatić (od 46. Nuhanović), Tadejević, Dupovac, Zlatković (od 62. Belošević), Suljić.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 04 okt 2012, 13:50

Rosas7 je napisao/la:jucer ekstra utakmica, ne sjecam se kad sam bolju utakmicu gledo pod bijelim brijegom
posjeta ekstra,mislim da je bio malo manje od 5 000,al nije ni vazno

odavno nisam jace sarajevo vidio,igra je bila ekstra ,u prvom poluvremenu zrinjski je imao blagu incijativu i dobre prilike,pogotovo na pocetku m,aniciic ,i sarajevo je imalo ekstra prilika ,kakva igra stojkica i m,anicica svaka cast,a posebno priznanje jednom covjeku i.anicicu,kako igra taj decko,veza dobro odradila poso,muminovic i scepanovic,obrana je bila ok,samo me radeljic razocaro,nesiguran totalno,ne znam sta mu je zadnje dvi utakmice
markovic je dobio glup crveni,al eto
dobro smo igrali do 70 min,onda smo pali fizicku,i sarajevo prezuima totalnu incijativu,mogli su nam do kraja sigurno dat dva gola bar,imali su totlane zicere,al sreca nisu,kod njih najbolji husejinovic i suljic,vidi se da su igracine,pogotovo ovaj prvi
daleko je jos ovo od gotovog,ima se igrat jos uzvrat na kosevu,bit ce gusto,al nadam se nasem prolasku
Zaboravit Sarajevo i okrenuti se prvenstvu.Jako ozbiljno shvatiti Radnik jer ako svi igrači ne budu 100 % u utakmici možemo zaboraviti 3 boda.Mi smo sigurno kvalitetniji od njih ali to se mora na terenu dokazati i pristup treba biti kao u dosadašnjim domaćim tekmama i onda pobjeda neće doći u pitanje.Ponavljam uzeli su bod na Grbavici i mi ne smijemo napraviti istu grešku i podcijeniti ih.
BDW- jučer na BH radiu (mislim da je Saša Mehmedović iz Mostara izvještavao): "Okupilo se nekih 1000 gledatelja na stadionu pod BB" :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 okt 2012, 14:03

acovic1 je napisao/la:
Zaboravit Sarajevo i okrenuti se prvenstvu.Jako ozbiljno shvatiti Radnik jer ako svi igrači ne budu 100 % u utakmici možemo zaboraviti 3 boda.Mi smo sigurno kvalitetniji od njih ali to se mora na terenu dokazati i pristup treba biti kao u dosadašnjim domaćim tekmama i onda pobjeda neće doći u pitanje.Ponavljam uzeli su bod na Grbavici i mi ne smijemo napraviti istu grešku i podcijeniti ih.
BDW- jučer na BH radiu (mislim da je Saša Mehmedović iz Mostara izvještavao): "Okupilo se nekih 1000 gledatelja na stadionu pod BB" :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: .
max. ozbiljno protiv radnika,nisu bezazlena ekipa,sto dokazuje bod na grbavici..
cuj 1000 ljudi :lol: ,pa vise je sebe osramotio sa tom izjavom :lol:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 okt 2012, 02:20

Nadam se da mi admin neće zamjerit... ali evo jedan u vezi kupa :D

Napada mostarac mostarku: - Ćao, ćao! -Dečko nisi moja liga! -Šta ima veze mozda se sretnemo u Kupu! :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 05 okt 2012, 09:29

Dani ponosa i slave: Obnovljeni HŠK Zrinjski prije 20. godina odigrao utakmicu u Imotskom

HŠK Zrinjski Mostar osnovan je 1905 i najstariji je nogometni klub u Bosni i Hercegovini.

Klub je radio i djelovao sve do 1945. godine kada su ga komunističke vlasti ukinule i zabranile zbog svog grba i predznaka. Za vrijeme komunizma i sama spomen Zrinjskog mogla je pojedince koštati zatvora i teške robije.

Dolaskom demokracije, u ratnim uvjetima 1992. godine obnovljen je rad kluba u Međugorju. Obnovljeni HŠK Zrinjski je svoju prvu utakmicu odigrao 30. rujna 1992. u Imotskom na stadionu Gospin dolac protiv NK Croatie Zmijevci, a rezultat je bio 2:1 u korist imomčadi Croatie. Strijelac prvog pogotka za obnovljeni HŠK Zrinjski bio je Mario Ivanković, dok je kapetansku traku nosio Slaven Musa.

Momčad HŠK Zrinjski je nastupila u slijedećem sastavu: Vasilj, Hrkač, Soldo, Zovko, Kordić, Musa, Grubišić, Slišković, Bogdan, Oreč i Ivanković. Još su nastupili: Bušić, Mrgan, Memić, Skoko i Marijanović.

U spomen na tu prvu povijesnu utakmicu koja je odigrana prije 20. godina sutra će se na stadionu pod Bijelim Brijegom u revijalnoj utakmici sastati iste momčadi. Utakmica se igra kao predigra utakmici Premijer lige HŠK Zrinjski-FK Radnik.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 05 okt 2012, 11:46

Ajmo sad brojat jednog po jednog pa da vidimo koliko je bilo gledatelja :lol:

Pogledajte Najveću Fotografiju HŠK Zrinjskog U Povijesti

Prigodom utakmice Kupa BiH izmedu HŠK Zrinjski i FK Sarajevo 3.10.2012. po prvi put u BiH, ali i šire u regiji, realizirana je tehnika gigapikselnog fotografiranja u promociji sportskih događaja.

HŠK Zrinjski je opet pokazao kako je po mnogočemu ispred ostalih u Premijer ligi. U suradnji sa Taggiumom realizirana je najveća fotografija HŠK Zrinjskog ikada.

Svi oni koji su bili prisutni na utakmici sudjelovali su u ovoj inicijativi i na dar dobivaju uspomenu na veličanstvenu pobjedu HŠK Zrinjskog nad jednim od najvećih rivala, FK Sarajevom. Navijači HŠK Zrinjskog mogu sebe pronaći i jednostavnim postupkom označiti na društvenim mrežama.

Jeste li Vi bili na utakmici? Pronađite se: http://www.taggium.com/panorame/zrinjskisarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 okt 2012, 11:59

Dakle, vi ste osnovani 1905. godine, a u 2012. slavite tek 60. rođendan. Jako interesantno! :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 05 okt 2012, 12:04

GaziHusrevbeg je napisao/la:Dakle, vi ste osnovani 1905. godine, a u 2012. slavite tek 60. rođendan. Jako interesantno! :lol:
Nisi ti to dobro nesto izracunao, u 2012. slavimo 107 godina, i najstariji smo klub ove drzave..
E sad sto je tebi krivo to nikog ne zanima ;)

P.S. Stojkic :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 okt 2012, 12:10

Aha, znači vi ste poput rijeke Trebišnjice, prvo vas ima pa vas nema, pa vas opet ima. :lol: :lol:

P.S. 1:5 :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.