FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Obratite se slobodi72 za više detalja, on je predsjednik kluba vijećnika SDA u GV Tuzla.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
neka Azmir sutra sve na presici iznese, i ko ga je izvarao, po cijij naredbi, ko tu sta zapravo radi, nek iznese takodjer sto nije redovna skupstina odrzana, sva imena nek iznese bio to Gutic, Imamovic, Kurevic, Kukic, Husara, moj otac, qurac, palac....... sve moguce nek iznese bez skrivanja ikog i bez okolisanja
dosta je ba vise sokova, zgadise nam svima klub, ako treba igrat cemo drugu federalnu s Tojsicima, Mramorom, Prokosovicima ali cu barem znati da se klub nece gasiti svaka 3 mjeseca
yebo im izbori svima mater prokletu
a Husrefu yebem pleme seljacko koje je iznjedrilo takvu seljacinu
pred svojim bliznjim nek se za qurac hvata dobio je sto je i zasluzio da ti komplet stadion yebe mater. pa kad ga strefi srce pod kosevskim tribinama po ko zna koji put (od silnih lijepih rijeci njegovih voljenih Hordi) sjetit ce se balavaca iz Tuzle i kako se ponasao kod nas 

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda72 ce da popravi raspolozenje kada titula ode u Sarajevo, a FK Sloboda u drugoj ligiHeller je napisao/la:Obratite se slobodi72 za više detalja, on je predsjednik kluba vijećnika SDA u GV Tuzla.

Ne branim Husrefa,ali Fukare su juce iskazale mrznju prema njemu.Sa zapada je takodje bilo ruznih povika.Covjek je donio jedinu mogucu odluku i nikog nije isprovicirao na kraju.Husic ce otici,ako ne sada otici ce vrlo brzo.Ova sredina ne zasluzuje takvog covjeka,ima Azmir puno neprijatelja i mrzitelja.Ovdje svi pametuju i lahko potezu za uvredama.Vidim mnogi sad drvlje i kamenje na Husrefa,a do juce jr bio skoro svetac.Covjek je radio odlicno i odbio je Sarajevo nakon sto su ga trazili kad su otjerali Hurtica.Koji bi trener nastavio raditi gdje te pljuju samo zato sto nisi novinaru htio rec nesto ruzno o bivsem klubu.Svako radi za novac,pogotovo treneri
Husic ako ima mudrosti,otici ce,a nek balavurdija sa sjevera preuzme klub i ovi ovdje s foruma pametnjakovici.
Husic ako ima mudrosti,otici ce,a nek balavurdija sa sjevera preuzme klub i ovi ovdje s foruma pametnjakovici.
prosetaj dalje, to ti je onako dobronamjeran savjetnellic07 je napisao/la:
- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudi ja sam uvjeren u ostanak Azmira,a ova ideja da nas do kraja sezone vode Ragib i Spaha je vrh vrhova.Spaha je skolovan trener a uz to upozno je dobro ovu ligu za 2 godine rada...
Ko je pratio ijedan trening zna o cemu govoris.Suljo20002 je napisao/la:Ljudi ja sam uvjeren u ostanak Azmira,a ova ideja da nas do kraja sezone vode Ragib i Spaha je vrh vrhova.Spaha je skolovan trener a uz to upozno je dobro ovu ligu za 2 godine rada...
Uostalom vidio sam kako na treningu razgovara sa Zebom jednom prilikom na treningu a kako van njega.Potcjenjujemo ga ima on autoriteta ali vidicemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne s e r i, sviju tinellic07 je napisao/la:Ne branim Husrefa,ali Fukare su juce iskazale mrznju prema njemu.Sa zapada je takodje bilo ruznih povika.Covjek je donio jedinu mogucu odluku i nikog nije isprovicirao na kraju.Husic ce otici,ako ne sada otici ce vrlo brzo.Ova sredina ne zasluzuje takvog covjeka,ima Azmir puno neprijatelja i mrzitelja.Ovdje svi pametuju i lahko potezu za uvredama.Vidim mnogi sad drvlje i kamenje na Husrefa,a do juce jr bio skoro svetac.Covjek je radio odlicno i odbio je Sarajevo nakon sto su ga trazili kad su otjerali Hurtica.Koji bi trener nastavio raditi gdje te pljuju samo zato sto nisi novinaru htio rec nesto ruzno o bivsem klubu.Svako radi za novac,pogotovo treneri
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Suljo20002
- Kontakt:
Za razliku od Husrefa ono sto sam primjetio jeste da zna komunicirat sa igracima bez onih otrcanih fraza tipa : Sta glumis,Koji ti je qrac itd...Zna doprijet do igraca a uz to i dobar je motivator.Za autoritet si upravu uvijek drzi tu distancu da ga ne bi igraci zloupotrebljavali kao u Sarajevu za vrijeme Uscuplica.Ono sto je jos bitno,ima dugo godina rada u OP upoznat je sa svom tom djecom,Beganovic,Kurtalic,Smajic,Đukic,Hajdarevic to je nasa snaga.Konacno imamo djecu koja posjeduju kvalitet,nemaju treme,zeljni su dokazivanja a sve djeca iz carsije.Kad bi nima dvojici dali ekipu imali bi fin spoj mladosti i iskustva al eto prvo korak po korak,samo sabura nek je Azmir kod nassolinas je napisao/la:Ko je pratio ijedan trening zna o cemu govoris.Suljo20002 je napisao/la:Ljudi ja sam uvjeren u ostanak Azmira,a ova ideja da nas do kraja sezone vode Ragib i Spaha je vrh vrhova.Spaha je skolovan trener a uz to upozno je dobro ovu ligu za 2 godine rada...
Uostalom vidio sam kako na treningu razgovara sa Zebom jednom prilikom na treningu a kako van njega.Potcjenjujemo ga ima on autoriteta ali vidicemo.

. . citirajte sutra. Husić ne ide iz Slobode. . .
Jednog dana kad je tamburao Sarajevo bilo je "oni ti ga puše Husrefe" sad kad je zaštekalo ide "pi*ka pitarska i psuje mu se djeca i majka mrtva u mezaru". Nakon par pobjeda uzdiže se na mjesec a nakon par poraza pali na lomači.
Husref je svoj posao odradio jako korektno po mom mišljenju, bilo je tu i loši stvari naravno koje mi se nisu svidjele ali sve u svemu puno više dobrih. Ne postoji trener koji će udovoljiti svim navijačima i ispuniti svačije želje.
Prošlu sezonu nam je donio historijski plasman u ligi i izjednačio uspjeh u kupu ali nije uspio donijet prvi trofej u 97g. star klub.
Trenutno stanje na tabeli je dobro, igra nevalja. Za otkaza nije ali za ostavke jeste kada svlačionica i navijači okrenu leđa.
Husrefu je svlačionica okrenula leđa to je vidljivo jer igrači (solidan broj) neće da trče i igraju. Da li je Husref taktikom zabranio da se trči, da se otvaraju igrači, da se igra odbrana, jel on naredio da se protivniku predaje lopte u noge pred svojim golom, jel Husref zabranio da se opuca na gol u Mostaru i Krupi...
Nakon što je Husref otišao, igrači bi se trebali kazniti novčano a pojedincima uručiti otkaz na polusezoni. Oni nisu samo bojkotovali i potkopavali trenera nego i klub i nas navijače. Igrači to ne smiju radi, oni ne mogu određivati ko će biti trener i do kada. Ti si igrač i izvršavaš svoj posao za koji si plaćen najbolje što možeš i znaš, trener nije bitan. Ukoliko to ne radiš trebao bi dobiti otkaz!!!
Što se tiče Azmira priča je jasna i od pojedinaca se radi sve da Azmir ode iz Slobode i da Sloboda propadne. Da li će uspjeti vidjet ćemo, Azmir se sam bori protiv svih, iza njega ne stoji masa od ~20000 iskrenih navijača koji bi mogli odlučiti i izbore i koji bi se mogli izboriti za Slobodu. Da postoji ~20.000 iskrenih navijača Slobode, klub uopšte ne bi bio u ovoj situaciji.
Sada su tu Azmir i 2.000 pravih ljubitelja Slobode, 2.000 simpatizera , navijačka grupa od <100 navijača od kojih su glavni likovi protiv Azmira i 2.000 navijača Slobode ali koji bi za 100KM u džep uradili što im se kaže protiv Slobode i ugasili je. Uz ove brojke vidi se da Sloboda nikog ne interesuje niti je strateški bitna (sponzore,političare,građane Tuzle...).
Uglavnom ako Azmir napusti Slobodu od nje će da ostanu samo dugmići
Husref je svoj posao odradio jako korektno po mom mišljenju, bilo je tu i loši stvari naravno koje mi se nisu svidjele ali sve u svemu puno više dobrih. Ne postoji trener koji će udovoljiti svim navijačima i ispuniti svačije želje.
Prošlu sezonu nam je donio historijski plasman u ligi i izjednačio uspjeh u kupu ali nije uspio donijet prvi trofej u 97g. star klub.
Trenutno stanje na tabeli je dobro, igra nevalja. Za otkaza nije ali za ostavke jeste kada svlačionica i navijači okrenu leđa.
Husrefu je svlačionica okrenula leđa to je vidljivo jer igrači (solidan broj) neće da trče i igraju. Da li je Husref taktikom zabranio da se trči, da se otvaraju igrači, da se igra odbrana, jel on naredio da se protivniku predaje lopte u noge pred svojim golom, jel Husref zabranio da se opuca na gol u Mostaru i Krupi...
Nakon što je Husref otišao, igrači bi se trebali kazniti novčano a pojedincima uručiti otkaz na polusezoni. Oni nisu samo bojkotovali i potkopavali trenera nego i klub i nas navijače. Igrači to ne smiju radi, oni ne mogu određivati ko će biti trener i do kada. Ti si igrač i izvršavaš svoj posao za koji si plaćen najbolje što možeš i znaš, trener nije bitan. Ukoliko to ne radiš trebao bi dobiti otkaz!!!
Što se tiče Azmira priča je jasna i od pojedinaca se radi sve da Azmir ode iz Slobode i da Sloboda propadne. Da li će uspjeti vidjet ćemo, Azmir se sam bori protiv svih, iza njega ne stoji masa od ~20000 iskrenih navijača koji bi mogli odlučiti i izbore i koji bi se mogli izboriti za Slobodu. Da postoji ~20.000 iskrenih navijača Slobode, klub uopšte ne bi bio u ovoj situaciji.
Sada su tu Azmir i 2.000 pravih ljubitelja Slobode, 2.000 simpatizera , navijačka grupa od <100 navijača od kojih su glavni likovi protiv Azmira i 2.000 navijača Slobode ali koji bi za 100KM u džep uradili što im se kaže protiv Slobode i ugasili je. Uz ove brojke vidi se da Sloboda nikog ne interesuje niti je strateški bitna (sponzore,političare,građane Tuzle...).
Konačno jedna trezvena glava !Thranduil je napisao/la:Jednog dana kad je tamburao Sarajevo bilo je "oni ti ga puše Husrefe" sad kad je zaštekalo ide "pi*ka pitarska i psuje mu se djeca i majka mrtva u mezaru". Nakon par pobjeda uzdiže se na mjesec a nakon par poraza pali na lomači.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvih brate 20 000 ljudi... Ne igra Sloboda u Bundesligi nego PL BIH... Koji to klub ima podršku od hajmo reci 6000 ljudi... Jel znaš koliki je prosjek lige i ekipa po sezoni... Mislim.da je samo JEDNOM zeljo za ovih 20 i kusur godina bosanske lige uspio izgurat sezonu sa prosjekom od oko 7 milja.... Ovo ostalo ti se vrti oko 4 milje maksimalno... Stari,mi da imamo 20 milja nama ne treba ni Azmir ni grad...prekucavali bi ovu ligu i igrali evropu u grupama svake sezone....Thranduil je napisao/la:Jednog dana kad je tamburao Sarajevo bilo je "oni ti ga puše Husrefe" sad kad je zaštekalo ide "pi*ka pitarska i psuje mu se djeca i majka mrtva u mezaru". Nakon par pobjeda uzdiže se na mjesec a nakon par poraza pali na lomači.
De pročitaj bolan šta je momak napisao pa onda kometariši.staragarda je napisao/la:Kakvih brate 20 000 ljudi... Ne igra Sloboda u Bundesligi nego PL BIH... Koji to klub ima podršku od hajmo reci 6000 ljudi... Jel znaš koliki je prosjek lige i ekipa po sezoni... Mislim.da je samo JEDNOM zeljo za ovih 20 i kusur godina bosanske lige uspio izgurat sezonu sa prosjekom od oko 7 milja.... Ovo ostalo ti se vrti oko 4 milje maksimalno... Stari,mi da imamo 20 milja nama ne treba ni Azmir ni grad...prekucavali bi ovu ligu i igrali evropu u grupama svake sezone....Thranduil je napisao/la:Jednog dana kad je tamburao Sarajevo bilo je "oni ti ga puše Husrefe" sad kad je zaštekalo ide "pi*ka pitarska i psuje mu se djeca i majka mrtva u mezaru". Nakon par pobjeda uzdiže se na mjesec a nakon par poraza pali na lomači.
Sloboda je cijeli život moj !
ako Azmir napusti klub to znaci da je bacio skoro 3mil Km u vodu,zar mislite da je milioner dalabu?Neće on nigdje dok ne vrati ulozeno jer ako ode niko mu to neće vratiti.Ovako ima opcije da proda makar igrače koji vrijede ili da gura sam sve i da pomalo isplaćuje ulozeno.
Ja mislim da on ne ide nigdje,logika tako nalaze.A da mu je tesko i da je sam na vjetrometini to stoji.Lično bih napustio klub davno davno prije da sam Azmir.
Ja mislim da on ne ide nigdje,logika tako nalaze.A da mu je tesko i da je sam na vjetrometini to stoji.Lično bih napustio klub davno davno prije da sam Azmir.
DRŽAVA TUZLA!!
@staragarda to sam i ja rekao da postoji tolika masa mi ne bi ni bili u problemima. Kad kažem 20.000 ne mislim da na stadionu svaku utakmicu ima toliko ljudi. Nego da u Tuzli i TK koji broje preko pola miliona ljudi postoji toliki broj ljubitelja Slobode, neko će doći ovu utakmicu, neko onu, neko gledat na TV, neko nema vremena za neku utakmicu, rotiraju se ljudi (a ne da znam na svakoj utakmici ko gdje sjedi), neko nema para... uglavnom da postoji masa ljubitelja Slobode. Na stadionu bi trebalo i moralo biti ~6000-7000 ljudi svaku utakmicu, prošla sezona je rezultatski historijska bila je i igra jako gledljiva.
Mi nemamo masu, nemamo navijače i samim tim nas niko kao klub ne hebe ni 2%, nismo zanimljivi nikome, zbog toga nam se ovo i dešava.
Mi nemamo masu, nemamo navijače i samim tim nas niko kao klub ne hebe ni 2%, nismo zanimljivi nikome, zbog toga nam se ovo i dešava.
- Beduin
- Kontakt:
Samo se plasim da i Azmir nije shvatio kako nema nista od Evropske Slobode. Ima on dobre namjere i zelje, imao je sigurno neke vizije i ideje, ali dugovi koje imamo u ovom trenutku nikako ne dozvoljavaju da se ide napred barem jos 2-3 godine, a sto je ponajveci problem jeste posjeta koja se kosi sa idejom "Evropska Sloboda". Imali smo skoro 3 godine da pratimo napredak kluba i pokazali smo da to nismo spremni ciniti, zbog ovih ili onih razloga, a stvarati klub Evropskih razmjera za 2000 ljudi je suludo, ni ja to ne bih radio da imam njegove pare, koliko god volio Slobodu i disao za nju.
Vidicemo sutra sta ce i kako biti, ali Azmir ima moju podrsku i postovanje kako god odlucio.
Vidicemo sutra sta ce i kako biti, ali Azmir ima moju podrsku i postovanje kako god odlucio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo je jeste veliki problem. Dva vezana poraza i ne bi bilo ni toliko. Da nije ovih utjerivaca dugova bilo bi interesantno vidjeti broj prodanih karata po utakmicama.Beduin je napisao/la:Imali smo skoro 3 godine da pratimo napredak kluba i pokazali smo da to nismo spremni ciniti, zbog ovih ili onih razloga, a stvarati klub Evropskih razmjera za 2000 ljudi je suludo, ni ja to ne bih radio da imam njegove pare, koliko god volio Slobodu i disao za nju.
Prije nego je Dita ugasena na par utakmica bio je dzaba ulaz odnosno, koliko se sjecam bile su kutije u koje si mogao ubaciti koliko smatras da treba ili imas da das. Stojao sam po 15 minuta i vidio da tek poneko ubaci ponesto. Mislim da kad bi na Tusnju tako nešto uradili mislim da bi skupljeni izos bio pravo mizeran.
& $ ?
- 7aprildomemoj
Izvinjavam se na upadu ali moram na ovo replicirati. Ovo boldirano je nemoguće iz samo jednog jedinog razloga. A to je da na tribine dođe nekoliko desetina nadr...h i frustriranih kronera i čitavu tekmu psuju i krive "seljake" sa kantona jer navodno navijaju za sarajevske klubove itd. Zapucaš 100 km u oba pravca platiš 10 KM ulaz na zapad da pogledaš Slobodu i pružiš podršku i onda doživiš neugodnosti. Normalno da će se ljudi odbiti ne samo sa strane nego i iz same TZ. Biće mi žao ako Azmir digne ruke i ode jer krenulo je sve u pravcu da bude jedna lijepa sportska bajka. Ali...Thranduil je napisao/la:@staragarda to sam i ja rekao da postoji tolika masa mi ne bi ni bili u problemima. Kad kažem 20.000 ne mislim da na stadionu svaku utakmicu ima toliko ljudi. Nego da u Tuzli i TK koji broje preko pola miliona ljudi postoji toliki broj ljubitelja Slobode, neko će doći ovu utakmicu, neko onu, neko gledat na TV, neko nema vremena za neku utakmicu, rotiraju se ljudi (a ne da znam na svakoj utakmici ko gdje sjedi), neko nema para... uglavnom da postoji masa ljubitelja Slobode. Na stadionu bi trebalo i moralo biti ~6000-7000 ljudi svaku utakmicu, prošla sezona je rezultatski historijska bila je i igra jako gledljiva.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Neznam kad si zadnji put bio na Tusnju al toga je sve manje i manje.... Neke stvari se teško mjenjaju ali na ovome se radilo i moraš priznati ako si redovan da se situacija dobro popravila po pitanju podjele na građane i seljake... A pojedinaca će uvijek biti,jbg7aprildomemoj je napisao/la:Izvinjavam se na upadu ali moram na ovo replicirati. Ovo boldirano je nemoguće iz samo jednog jedinog razloga. A to je da na tribine dođe nekoliko desetina nadr...h i frustriranih kronera i čitavu tekmu psuju i krive "seljake" sa kantona jer navodno navijaju za sarajevske klubove itd. Zapucaš 100 km u oba pravca platiš 10 KM ulaz na zapad da pogledaš Slobodu i pružiš podršku i onda doživiš neugodnosti. Normalno da će se ljudi odbiti ne samo sa strane nego i iz same TZ. Biće mi žao ako Azmir digne ruke i ode jer krenulo je sve u pravcu da bude jedna lijepa sportska bajka. Ali...Thranduil je napisao/la:@staragarda to sam i ja rekao da postoji tolika masa mi ne bi ni bili u problemima. Kad kažem 20.000 ne mislim da na stadionu svaku utakmicu ima toliko ljudi. Nego da u Tuzli i TK koji broje preko pola miliona ljudi postoji toliki broj ljubitelja Slobode, neko će doći ovu utakmicu, neko onu, neko gledat na TV, neko nema vremena za neku utakmicu, rotiraju se ljudi (a ne da znam na svakoj utakmici ko gdje sjedi), neko nema para... uglavnom da postoji masa ljubitelja Slobode. Na stadionu bi trebalo i moralo biti ~6000-7000 ljudi svaku utakmicu, prošla sezona je rezultatski historijska bila je i igra jako gledljiva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.