FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 12 sep 2016, 12:06

hulehule je napisao/la:Eto dosla je fukarastinja na svoje, jos u utorak i mogu da slave....nek stave Karaca na klupu y.bo im on mataresine u picq.....
To je i meni naumpalo, vidicemo sta ce Azmir odluciti ovih dana, a onda Fukare mogu biti rahat. Nece biti "seljaka" u klubu, nece biti Pitara, kapiten Zeljovac ce sigurno otici po odlasku Azmira, pa neka lizu pakas legendama Slobode i zaduzuju nanovo klub. Ali bez mene u toj varijanti.
Samo zbog ljubavi prema Slobodu necu nikada ubacivati baklje u teren kao neku kontru njima, ali moju podrsku ce izgubiti zauvijek svi ti smecari.

I nije istina da su samo Fukare vrijedjale Husrefa, i sa Zapada se uvijek jedni te isti malogradjanski kompleksasi oglasavaju i psuju poput najokorjelijih kocijasa. Generalno kao drustvo smo dno dna, ne samo mi u Tuzli.

Problem je sto i ako Azmir ostane to ce biti do zime kad nastupaju novi problemi i nove glavobolje za sve nas, bez ikakvog sistema i plana za napredak. Prozivaju se i Kurevic, i clanovi skupstine, i bogatasi iz grada i mnogi drugi, pa necu ja ici i razgovarati sa njima, necu ja sazivati skupstinu kluba, jeb3m mu majku vise.
Samo kad je belaj i kad stisne sa svih strana onda se saziva skupstina kako bi se prijetilo otkazom, a zasto nije odrzana redovna sjednica kluba i da se razgovara o problemima, da se mijenja nesto, da se razgovara o statutu i buducim koracima, da se mijenja kadar UO i skupstine koji nicemu ne doprinose, da se realizuje prijasnja ideja da svako od njih mora platiti za fotelju u klubu, da se razgovara o bitnim pitanjima sa Bonijem, Senadom i ostalima na toj sjednici, da se pametnim putem pritisce Jasmin i upute se neka bitna pitanja, da se razgovara sa predstavnikom Fukara, da se razgovara sa volonterima, da se zajednickim snagama traze rjesenja za dobrobit kluba, pa ako treba dacu posljednji dinar koji sam ustedio kad vidim da postoji obostrana zelja i zdrav odnos medju svim clanovima... jel ja to sve trebam uraditi, mater mu j3bem i nesposobnost?
Imas UG kao strasno sposobno tijelo, samo malo si im trebao dati podrske i pomoci, savjetovati se sa njima, momcima koji su u Slobodi prije mnogih od nas, kao i samog Azmira, to je steta ne iskoristiti i pogurati bolan.

Zajebi vise samo plakanje preko Slona kad vec belaj dodje, hajmo svi zajedno pomoci Slobodi, ali ti to prihvati Azmire i pokreni, tako ces znati jesmo li svi za jacu Slobodu i zelimo li svi pomoci... ali ne, tu ne zelis volonterski rad i niciju pomoc, zelis sve nekim svojim idejama da rjesavas, a nikako da skontas da nije ovo Amerika i da ne postoji zdrava drzava, sistem, zdravo drustvo, zakon...

PS.
Odavno sam govorio za Husrefa i pokusao skrenuti paznju na neke probleme koji su iz dana u dan sve nepodnosljiviji bili, ali sam naisao na toliko kritika i ispao negativac i mrzitelj Husrefa i kako ja pojma nemam o fudbalu, tako da sam odustao i rekao da vise necu iznositi detalje o desavanju o klubu. Zna onaj ko treba da zna.

Bajram Munarek Olsun svim muslimanima svijeta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 12:46

Nece Azmir nidje.Ukoliko ovaj pitar se ne predomisli,postoji opcija da nas preuzme Sergej Barbarez na polusezoni ili Ciro Blazevic.
Ukoliko ne iskrsne neki slobodan domaci.
Do tada ce ekipu voditi dosadasnji pomocnici.
Jos jednom,Bajram Serif Mubarek Olsun
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 sep 2016, 12:50

Barbarez :tokralju:
Bajram Serif Mubarek Olsun momci i @Aerials, naravno onima koji slave
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2016, 12:56

usput, jucer sam s tribina i Karicu j mamu :kafa:
a jos mnogo ljudi negoduje kada je on u pitanju, drago mi je da sada shvataju kakva je to prevara
ne da je Ahmetovic bolji od njega, nego je i bogotac bolji od njega, cetiri komada s dosta manjom minutazom

lijepo vam je Chini ovdje pisao, al jock, dzaba je :kafa:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 13:00

Jbt, nisam se iznervirao ovoliko godinama, zeludac mi se u cvor zavezao od muke. Sta navijanje za Slobodu ucini covjeku :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 12 sep 2016, 13:01

Milomir Odovic :kafa:
Zadnja izmjena: merak, dana/u 12 sep 2016, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 13:02

Chinaglia je napisao/la:usput, jucer sam s tribina i Karicu j mamu :kafa:
a jos mnogo ljudi negoduje kada je on u pitanju, drago mi je da sada shvataju kakva je to prevara
ne da je Ahmetovic bolji od njega, nego je i bogotac bolji od njega, cetiri komada s dosta manjom minutazom

lijepo vam je Chini ovdje pisao, al jock, dzaba je :kafa:
Bio si u pravu, citao sam i sve kontao da bzze lupas, ali sada je proslo dovoljno vremena da priznam da si bio u pravu.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 sep 2016, 13:03

merak je napisao/la:Milomir Odovic :kafa:
Njemu ce se psovat mater plava. Nemojte prizivat nekog iz sarajevskih klubova ako ce nam smetati da kazu da bi se nekada voljeli vratiti u Želju/Sarajevo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 13:07

pinoglavi je napisao/la:
Njemu ce se psovat mater plava. Nemojte prizivat nekog iz sarajevskih klubova ako ce nam smetati da kazu da bi se nekada voljeli vratiti u Želju/Sarajevo.
Upravo tako daj nekog "neobojenog"u pm.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2016, 13:10

pinoglavi je napisao/la:
Čekaj tebi su ok one silne Huseefove Izjave i ono mahanje juče... Evo meni lično smeta to neko preseravanje sta bi ko volio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 12 sep 2016, 13:19

Nisam insajder i nemam nikoga u klubu ali sam pitao jednog čovjeka koji je dosta upućeniji u ovu situaciju i evo sta mi je rekao vezano za Azmirovu ostavku
"De ba covjek ima preko 2.5 mil. upisano na ime pozajmica sta ce pustiti niz vodu...sumnjam.Dok ne vrate pare nemogu ugasiti klub,nemogu prodati klub nekome drugome dok njemu ne vrate pare,Ako naprave ko pitari Azmir aktivira pozajmice i imace vecinski udio...imaju jedni druge u saci i to ti je.Igraju macke i misa preko nasih zivaca.Ovo je zadnji uragan pred konacnu privatizaciju kluba od strane Azmira...Sve mi mirise na taj scenario.Niko apsolutno niko ne baca novac bezveze.I da ode eto i Azmira opet na polusezoni milioni su to,nije 100,200 maraka".
Ne znam sta se Azmiru mota u glavi ali mi ima logike, budimo realni, ako lik ode Slobode će biti i dalje, samo je pitanje kakve i gdje (u kojem rangu takmičenja).
Mustafa Hukić
1951-1999

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 sep 2016, 13:21

slika
Imal koje legende Zelje, Partizana, Zvezde da ga srce boli :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2016, 13:21

sada cu povadit postove koje sam pisao za Karica :kafa:

malo da likujem, jer sam ja znalac, a vi se bas i niste pokazali, tako da vam nije bas pametno da se sa mnom upustate u diskusiju jer se bolje kontam u materiju od vas, desi se i meni da pogrijesim, kao sto svi ponekad pogrijese u onome sto rade, al uglavnom sam u pravu i malo vise biste trebali cijeniti moje znanje :wave:

ps zahvalite mi se sto necu vadit vase postove za Karica, cisto da vas ne sramotim ovdje :kafa:
Chinaglia je napisao/la:pljuvali ste Ahmetovica i njegovu realizaciju, a sta reci za ovaj potez vrsnog golgetera Karica hehe
hocemo se uskrecit' s njim na poziciji spica, zapamtite to

ako ne dovedemo napadaca, pravit' cemo Ahmetovica od blata :salut:
Chinaglia je napisao/la:
Claus je napisao/la:Što se mene tiče, mogu nas natrpati do vrha ako to znači da će nam poslije debakla stići tražena pojačanja, jer je očigledno da nam očajnički fale dobar veznjak i krilo.
vise napadac nego krilo, ali eto, ovdje ima i onih koji smatraju da smo za 50% jaci :lol:
alal im qrac i njihovo znanje
Chinaglia je napisao/la:Karic je ono sto se zove druga spica, najbolji primjer koji ti mogu dati jeste Thomas Muller, koji moze igrat' kao centarfor i on ce zabit' određeni broj golova, al' valjda ljudi u Bayernu znaju nesto pa Muller igra na svojoj najboljoj poziciji, kao povuceni napadac, a u samom spicu imaju Lewandowskog, prije toga Mandzukica.. ili ako hoces Tevez, igrao je u Juventusu za koji navijas, mozes ga stavit' u spic, ali ga to ne cini centarforom.. isti slucaj je sada s Dybalom, mozes ga stavit' da igra kao centarfor 10 godina, al' on to nije i nikada nece biti i uvijek ce na drugoj poziciji igrat' bolje

to sto je Karic igrao kao centarfor u Celiku, to ga ne cini centarforom, pitanje je da li je Celik uopste imao centarfora, ili nisu, ili je truba igrac cim je Karic igrao nesto sto nije.. Karic je u Celiku bio glavni igrac, citava taktika se zasnivala na njemu i zabio je 9 golova, sta mislis kakav ucinak ce imat' u Slobodi gdje nece biti glavni igrac i gdje se taktika nece zasnivat' na njemu.. Karic je neko ko je timski igrac, jedan od kotacica, nikako glavni igrac (strijelac) sto je bio slucaj u Celiku i ne smije se dopustit' da od Karica ocekujemo golove

Karic kod nas mora igrat' na krilu, glumit' krilo kao Muhamed Mujic, a zapravo se pridodavat' kao drugi spic, isporucit' određeni broj golova i asistencija, a bitnije od svega da ima veliki uticaj na igru, sto Mujic nije imao upkos dobroj statitici.. a u spicu nam treba pravi spic i tu sva prica zavrsava.. igrac kome je zadatak da zabije gol i ne mora nista drugo radit', a ako nam Karic bude igrao spica, plakat' cemo za Ahmetovicem
Chinaglia je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Karic ce igrat centarfora..ne znam odakle vam ideja uopce da ce igrati bilo sta drugo
zato sto ce Karic na centarforu biti promasaj
on nije centarfor i nikada nece odigrat' bolje nego sto je to cinio Ahmetovic

ko kaze da je Karic bolji od Ahmetovica, on treba malo kod psihijatra

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 sep 2016, 13:31

Mislim da je do Husrefa a ne Karica, jedino ako nije debil. Lik se nadje u sigurnoj sansi za sut i doda...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2016, 13:36

zasto bi Karic sabotirao smecara, kada ga je taj smecar doveo u Slobodu, ovdje se pisalo da je smecar veliki obozavalac Mahira Karica, a na kraju dana, stavljao ga je svaku tekmu od samog pocetka svih 8 kola, uprkos tome sto je zabio samo jedan gol i zasluzio klupu, s druge strane bogotac je igrao dosta manje i zabio cetiri gola, pa ako je iko imao razloga za neko nezadovoljstvo, to bi bio Krpic

Krpic je treci strijelac lige, drugi ako ne racunamo golove koje je Koljic zabio iz penala

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 13:44

Chinaglia je napisao/la:zasto bi Karic sabotirao smecara, kada ga je taj smecar doveo u Slobodu, ovdje se pisalo da je smecar veliki obozavalac Mahira Karica, a na kraju dana, stavljao ga je svaku tekmu od samog pocetka svih 8 kola, uprkos tome sto je zabio samo jedan gol i zasluzio klupu, s druge strane bogotac je igrao dosta manje i zabio cetiri gola, pa ako je iko imao razloga za neko nezadovoljstvo, to bi bio Krpic
Krpic se pokazao kao veliki profesionalac na kraju.
Suti, radi i zabija.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 sep 2016, 13:44

Ma sutra neka nam je Bog na pomoci... Bajram Serif Mubarek Olsun.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 sep 2016, 13:50

staragarda je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Čekaj tebi su ok one silne Huseefove Izjave i ono mahanje juče... Evo meni lično smeta to neko preseravanje sta bi ko volio
Seljacko ponasanje na stranu jer je seljak. U izjavama nemam nista protiv i razumijem da nekima smeta samo nemojte Odovica onda prizivati. Hocete da vam otkrijem tajnu, voli Zelju, bit ce mu lijepo u Slobodi ali zeli zavrsiti karijeru u Zeljeznicaru. Hoce li izjaviti to ili ne mene ne zanima. Husrefu su se izjave uzele iz konteksta i preuvelicale, nije izjavio nista sto imalo razumna osoba nije znala.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 sep 2016, 13:51

ma Krpic je napredovao kao igrac kod nas, prvo kod Cire, a onda i kod ovog smecara, to je evidentno

vec sam to pisao, cak i ponajbolji napadaci, strijelci, kako hocete, Premijer Lige poput Ahmetovica, Benke i Krstanovica fulaju dosta, jer da ne fulaju, ne bi igrali Premijer Ligu Bosne i Hercegovine, jel tako :kafa: Krpic jos uvijek nije njihov nivo, nije taj kvalitet u smislu realizacije, a "lopte" ne zna igrat niti jedan od njih, al bas niti jedan

svi su oni sa loptom na "vi", a Krpicu se cesto spocitavalo sto puno fula, sto jeste istina, al kao sto rekoh, fulaju i ovi gore nabrojani, al je razlika bila u tome sto su oni i zabijali za razliku od Krpica, al bogu hvala sada i Krpic zabija

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 sep 2016, 13:58

Bajram serif mubarek olsun

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.