mcmanaman je napisao/la:fera je napisao/la:kumkalesic je napisao/la:
Sretno mu u Watfordu nadam se da ce biti nesto od njega. Nazalost o ovom sam pisao prije par godina nasa akademija je ok ali fali nam taj korak izmedu jer osim sterlinga godinama iz akademije ni jedan igrac nema bitnu ulogu na anfieldu. pacheco,suso pa ibe i mnogi drugi su izgledali dobro ali na kraju eto nakon sterlinga je ibe taj koji je najviše pokazao a siguran sam da je rijetko ko zadovoljan sa njim.
Jedno vrijeme sam pratio tu akademiju i rezerve kao i prvi tim sad ne znam osim ojoa ima li jos neku tu da je dobar...
Ja bi bio zadovoljan kada bi ovi mladi igaci bar bili dobre rezerve i igraci sa klupe za pocetak ali nažalost Sinclair stvarno tesko moze u Liverpoolu pored ovoliko napadača da dobije priliku.
Ima Flano, a i Branagan, brad smith i chirivella su dobili nove ugovore valjda se racuna na njih. Ibe nije jos izgubljen slucaj tek mu je 19 a vjerovatno ide na posudbu slj sezone.
Vidjecemo sta ce biti s flanaganom on mi je jedan od drazih igrača ostavio bi ga u timu pa bar ovako ponekad da zaigra mada je ove sezone imao par dobrih utakmica a i veliki je radnik.
Branagan me odusevio par puta ove sezone i nadam se da ce sa njim klub pametnije postupiti po meni one posudbe u trecu ligu nisu najsretnije rješenje... smitha i chirivelle se sjećam jos dok sam pratio igrali su, bio je i onaj wilson jedno vrijeme jako dobar sad je negdje nestao
Ojo se meni cini najbolji od mladih. U glavnom nadam se da ce sa kloppom i ovo krenuti na bolje bar za sad tako izgleda ali vidjecemo jos koliko ce prostora dobijati za igru narednih sezona kad i klopp dovede neka pojacanja.
Stewart je iz Tottenhama dosao on nije bio u Liverpoolovoj akademiji nego je u rezerve dosao prije nekoliko sezona kad mu je istekao ugovor sa spursima ako se ne varam.