Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 16 mar 2016, 12:14

kumkalesic je napisao/la:
Watford have agreed a pre-contract deal with 19-year-old Liverpool forward Jerome Sinclair, according to ​talkSport.
Sretno mu u Watfordu nadam se da ce biti nesto od njega. Nazalost o ovom sam pisao prije par godina nasa akademija je ok ali fali nam taj korak izmedu jer osim sterlinga godinama iz akademije ni jedan igrac nema bitnu ulogu na anfieldu. pacheco,suso pa ibe i mnogi drugi su izgledali dobro ali na kraju eto nakon sterlinga je ibe taj koji je najviše pokazao a siguran sam da je rijetko ko zadovoljan sa njim.
Jedno vrijeme sam pratio tu akademiju i rezerve kao i prvi tim sad ne znam osim ojoa ima li jos neku tu da je dobar...
Ja bi bio zadovoljan kada bi ovi mladi igaci bar bili dobre rezerve i igraci sa klupe za pocetak ali nažalost Sinclair stvarno tesko moze u Liverpoolu pored ovoliko napadača da dobije priliku.
You are someone else I am still right here

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 16 mar 2016, 14:01

fera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
Watford have agreed a pre-contract deal with 19-year-old Liverpool forward Jerome Sinclair, according to ​talkSport.
Sretno mu u Watfordu nadam se da ce biti nesto od njega. Nazalost o ovom sam pisao prije par godina nasa akademija je ok ali fali nam taj korak izmedu jer osim sterlinga godinama iz akademije ni jedan igrac nema bitnu ulogu na anfieldu. pacheco,suso pa ibe i mnogi drugi su izgledali dobro ali na kraju eto nakon sterlinga je ibe taj koji je najviše pokazao a siguran sam da je rijetko ko zadovoljan sa njim.
Jedno vrijeme sam pratio tu akademiju i rezerve kao i prvi tim sad ne znam osim ojoa ima li jos neku tu da je dobar...
Ja bi bio zadovoljan kada bi ovi mladi igaci bar bili dobre rezerve i igraci sa klupe za pocetak ali nažalost Sinclair stvarno tesko moze u Liverpoolu pored ovoliko napadača da dobije priliku.
Ima Flano, a i Branagan, brad smith i chirivella su dobili nove ugovore valjda se racuna na njih. Ibe nije jos izgubljen slucaj tek mu je 19 a vjerovatno ide na posudbu slj sezone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 mar 2016, 14:45

Kevin Stewart! :opaopa: :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 mar 2016, 16:16

mcmanaman je napisao/la:
fera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la: Sretno mu u Watfordu nadam se da ce biti nesto od njega. Nazalost o ovom sam pisao prije par godina nasa akademija je ok ali fali nam taj korak izmedu jer osim sterlinga godinama iz akademije ni jedan igrac nema bitnu ulogu na anfieldu. pacheco,suso pa ibe i mnogi drugi su izgledali dobro ali na kraju eto nakon sterlinga je ibe taj koji je najviše pokazao a siguran sam da je rijetko ko zadovoljan sa njim.
Ima Flano, a i Branagan, brad smith i chirivella su dobili nove ugovore valjda se racuna na njih. Ibe nije jos izgubljen slucaj tek mu je 19 a vjerovatno ide na posudbu slj sezone.
Vidjecemo sta ce biti s flanaganom on mi je jedan od drazih igrača ostavio bi ga u timu pa bar ovako ponekad da zaigra mada je ove sezone imao par dobrih utakmica a i veliki je radnik.
Branagan me odusevio par puta ove sezone i nadam se da ce sa njim klub pametnije postupiti po meni one posudbe u trecu ligu nisu najsretnije rješenje... smitha i chirivelle se sjećam jos dok sam pratio igrali su, bio je i onaj wilson jedno vrijeme jako dobar sad je negdje nestao :D
Ojo se meni cini najbolji od mladih. U glavnom nadam se da ce sa kloppom i ovo krenuti na bolje bar za sad tako izgleda ali vidjecemo jos koliko ce prostora dobijati za igru narednih sezona kad i klopp dovede neka pojacanja.
Stewart je iz Tottenhama dosao on nije bio u Liverpoolovoj akademiji nego je u rezerve dosao prije nekoliko sezona kad mu je istekao ugovor sa spursima ako se ne varam.
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 mar 2016, 16:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kevin Stewart! :opaopa: :mrgreen:
Od njega najvise ocekujem u budućnosti.
Brannagan, Smith i Chiri..., Ibe bi mogli napraviti solidne karijere, ali vidjet ćemo. I ovaj mali Alan Souza, sto ga je juce Klopp pohvalio, bi trebao biti pojacanje, samo ako dobije dozvolu.
Vjerujem da hoce jer igra za U-20 Brazila.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 mar 2016, 17:04

fera je napisao/la: Stewart je iz Tottenhama dosao on nije bio u Liverpoolovoj akademiji nego je u rezerve dosao prije nekoliko sezona kad mu je istekao ugovor sa spursima ako se ne varam.
Obzirom da je potpisao za Liverpool kada je imao oko 20 godina i ja sam se iznenadio kada sam pročitao da se pridružio akademiji.
Vjerovatno je odmah zaigrao za rezerve.
Biće nešto od njega. :D

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 mar 2016, 17:41

Mažić sudi sutrašnji meč.
Kocka je bačena

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2016, 20:58

Moreno se povrijedio, veliki upitnik za sutra. Eto @fera, mogao bi Brad Smith sutra zaigrati. Vidjet ćemo hoće li Klopp imati damu da mu da start obzirom da je ulog veliki :) Ali ne znam sjećaš li se utakmice protiv Cityja kada je Kenny dao debi Flanaganu iz vedra neba, ja mislim da je i Robinson debitovao tad ili protiv Arsenala, ne mogu da se sjetim. Ja mislim da ima šanse da Smith bude starter :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 mar 2016, 21:29

Prije će Clyne biti lijevi bek a Flano desni.
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 mar 2016, 21:44

I ja mislim kao Rizo. Prevelika je to tekma za Smitha.
A kad su igrali ovako (Clyne lijevo, Flanno desno) bili su extra.
I nije bas vrijeme za experimente. Osim toga, i Sakho moze igrati lijevo, tako da...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 mar 2016, 21:45

Hendo je napisao/la:Prije će Clyne biti lijevi bek a Flano desni.
Flano nije prijavljen za EL.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 mar 2016, 22:41

A tako je. Bez obzira, ima Sakho, moze on lijevo ici. Ma dzaba mi glavu razbijamo, smislit ce Jurgen nesto.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 16 mar 2016, 23:19

Nisam to znao.
Jedva čekam sutra u ovo vrijeme dernek ako Bog da.
Kocka je bačena

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 mar 2016, 23:23

fera je napisao/la: Sretno mu u Watfordu nadam se da ce biti nesto od njega. Nazalost o ovom sam pisao prije par godina nasa akademija je ok ali fali nam taj korak izmedu jer osim sterlinga godinama iz akademije ni jedan igrac nema bitnu ulogu na anfieldu. pacheco,suso pa ibe i mnogi drugi su izgledali dobro ali na kraju eto nakon sterlinga je ibe taj koji je najviše pokazao a siguran sam da je rijetko ko zadovoljan sa njim.

S obzirom koliko se novca ulaže i kakve uslove za trening mladi imaju, može se slobodno napisati da su rezultati iz te akademije razoravajući (iako je i ta riječ preblaga)...
Tko je kriv za to ja ne znam...mogu pretpostavljati kao i većina, ali pravi odgovor je baš teško dokučiti...
A što se tiče zamjene za Morena, mislim da će Milner igrati beka...sada ne znam da li desno ili lijevo...
Joint_fc

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 16 mar 2016, 23:50

Clyne lijevo, Milner na desnog beka. Mada ne sumnjam da ce stavit Smitha u vatru.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 mar 2016, 23:54

Sumnjam da će Sakho na lijevog beka. Očekujem Smitha od prve jer je pokazao da zna i da može.
Jurgen mu vjeruje a i može se nositi sa (vjerovatno) Lingaardom po toj strani.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 mar 2016, 11:44

Naravno da će Smith lijevo, pa on i umjesto Morena zaslužuje da igra.
Postoji i ta opcija sa Milnerom desno, ali to bi baš izgledalo tegobno na terenu. :stop:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2016, 13:16

Liverpool full-back Jon Flanagan is set to sign a new three-year contract to end uncertainty about his future at Anfield.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... -contract/

Super, napokon :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 17 mar 2016, 15:03

Hendo je napisao/la:Mažić sudi sutrašnji meč.
Under na žute kartone na 200 eura. :mrgreen:
Dobar sudija. :)
You'll never walk alone.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 mar 2016, 15:06

Carlo je napisao/la:
Liverpool full-back Jon Flanagan is set to sign a new three-year contract to end uncertainty about his future at Anfield.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... -contract/

Super, napokon :)
Posto smo se doveli u situaciju da nemamo domacih igraca, ovo je moze se reci OK potez, ne uzima nikome mjesto, a onako bi Gomez trebao biti prva zamjena.

Veceras ocekujem patnju, nasi majstori su sposobni prokockati i ovu prednost koju imaju , za Liverpool je uvijek vrijedilo, zasto jednostavno , kad moze komlikovano :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.