Jos jednom im pozeli.skoroalen je napisao/la:Čim sam im ja sreću poželio, dobiše gol. Baksuz.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jos jednom im pozeli.skoroalen je napisao/la:Čim sam im ja sreću poželio, dobiše gol. Baksuz.
solinas je napisao/la:De bolan ljudi djeca su ovo,djeca........Meni srce ko Majevica,pa neka misli ko sta oce
Nema potrebe, lete Španci i po ovom krompirištu. Izleti frajko naprijed k'o Torres.HordasOdMalena je napisao/la:Jos jednom im pozeli.skoroalen je napisao/la:Čim sam im ja sreću poželio, dobiše gol. Baksuz.
Tako je, malo reci da ne podnosim Zelju ali svim srcem uz omladince!solinas je napisao/la:De bolan ljudi djeca su ovo,djeca........Meni srce ko Majevica,pa neka misli ko sta oce
Mozes mislit onda da se je trebalo u Tuzli igrati, ne bi ni bila odigrana utakmicatuzlak1987 je napisao/la:Podrzavam ovdje Atletico, ne mogu plavu gurbetiju nikako.
A drugo da ne igraju u ovoj kaljuzi vec bi bilo 4-5 golova za Atletico. Nisu djeca ova vidila ovakvog loseg terena u zivotu ali kada su se prilagodili pokazalo se da su par klasa iznad i sada ih sibaju. To je ipak druga skola, ovo podneblje je zaostalo, igraci vec sa 20 zaostaju za vrsnjacima zbog uslova.
U Tuzli teren za ovo kao na Old Trafordu i drenaza ugradjena skupocjena.xinxee je napisao/la:
Mozes mislit onda da se je trebalo u Tuzli igrati, ne bi ni bila odigrana utakmica
joker90 je napisao/la:Trznuse me s ovih 1:0, sreca pa brzo preokrenuse nasi! Yebi ZeljA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.