Sta je ono kapiten krenuo da izvede penal, kaze daj loptu, ma haj hos ti ipak?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Brat bratu, ja nisam za prodaju Bentekea, iako vjerujem da će to Klop učiniti. Bolje njega držati na klupi da bude zamjena i igrač za rotacije a dovesti nekog prvoklasnog napadača. On može odlično raditi protiv ekipa koje se brane ili ekipa gdje se igra visokim loptama... Boli me briga koliko platu ima i koliko će sjediti na klupi, neka samo bude drugi napadač u klubu odnosno treći.ackeey je napisao/la:Procurilo je da ce vlasnici na ljeto Klopu dati 100 milona.
Uz jos neke prodaje, u prvom redu Benteke i Balotelli, pa onda Allen, i još poneko, znaci da cemo imati sasvim dovoljno para za kupovine.
Ako nesto ugrabimo dzabe (Feghouli, Ben Arfa...) mogli bi se fakat pojacati...
Ma nisu oni toliko loši koliko su se obojica pogubili u ovoj igri koju Švabo od njih traži i šta uopšteno traži od veznog igrača. Tu se ponajbolje uklopio Can, jer je odrastao uz taj mentalitet i taj stil fudbala. Zbog toga Hendersona treba čekati tek do naredne sezone i do tada pokušati ne izlijetati sa preoštrim zaključcima. Za Milnera ni sam ne znam šta bih napisao, jer me danas tako iznervirao nevjerovatnom glupošću koju prave zeleni igrači, a ne neki koji imaju dugogodišnji staž u vrhunskom fudbalu. Šta od njega očekivati ni sam ne znam. Ono što je njegova najveća vrlina jeste ta da pokriva dosta pozicija u momčadi i to će ga vjerovatno zadržati u klubu...Torres_9 je napisao/la:kakva je prevara od igraca hendo,ubjedljivo najgori nas veznjak pa zajebo je i milnera
Zar ozbiljno mislis da to financijski mozemo podnijeti.kumkalesic je napisao/la:Ma nisu oni toliko loši koliko su se obojica pogubili u ovoj igri koju Švabo od njih traži i šta uopšteno traži od veznog igrača. Tu se ponajbolje uklopio Can, jer je odrastao uz taj mentalitet i taj stil fudbala. Zbog toga Hendersona treba čekati tek do naredne sezone i do tada pokušati ne izlijetati sa preoštrim zaključcima. Za Milnera ni sam ne znam šta bih napisao, jer me danas tako iznervirao nevjerovatnom glupošću koju prave zeleni igrači, a ne neki koji imaju dugogodišnji staž u vrhunskom fudbalu. Šta od njega očekivati ni sam ne znam. Ono što je njegova najveća vrlina jeste ta da pokriva dosta pozicija u momčadi i to će ga vjerovatno zadržati u klubu...Torres_9 je napisao/la:kakva je prevara od igraca hendo,ubjedljivo najgori nas veznjak pa zajebo je i milnera
Što se tiče Bentekea, i ja sam mišljenja da ga ne treba prodavati, ali ako to već mora onda samo da to ne bude West Ham. Imam osjećaj da bi u toj ekipi bio prvi strijelac lige
Ma možemo to mi finansijski podnijeti, ali je pitanje da li su vlasnici spremni na tako nešto. Mislim, budimo realni, možemo dobiti za njega otprilike onu cifru koju smo dobili i za Andya kojeg ti spomenu. I šta smo dobili s tim-ništa. Boljeg napadača nećemo dovesti, jer ga nema za tu cifru. Mislim, možda njih i ima, ali kada Liverpool pokušava da kupi bilo gdje igrača, tom igraču skače cijena bar za 30% od neke koju bi recimo Atletico Madrid platio. Njih se sjetih iz onog posta što si pisao sinoć ili kada većYNWA je napisao/la:Zar ozbiljno mislis da to financijski mozemo podnijeti.kumkalesic je napisao/la:Ma nisu oni toliko loši koliko su se obojica pogubili u ovoj igri koju Švabo od njih traži i šta uopšteno traži od veznog igrača. Tu se ponajbolje uklopio Can, jer je odrastao uz taj mentalitet i taj stil fudbala. Zbog toga Hendersona treba čekati tek do naredne sezone i do tada pokušati ne izlijetati sa preoštrim zaključcima. Za Milnera ni sam ne znam šta bih napisao, jer me danas tako iznervirao nevjerovatnom glupošću koju prave zeleni igrači, a ne neki koji imaju dugogodišnji staž u vrhunskom fudbalu. Šta od njega očekivati ni sam ne znam. Ono što je njegova najveća vrlina jeste ta da pokriva dosta pozicija u momčadi i to će ga vjerovatno zadržati u klubu...Torres_9 je napisao/la:kakva je prevara od igraca hendo,ubjedljivo najgori nas veznjak pa zajebo je i milnera
Što se tiče Bentekea, i ja sam mišljenja da ga ne treba prodavati, ali ako to već mora onda samo da to ne bude West Ham. Imam osjećaj da bi u toj ekipi bio prvi strijelac lige
Moze West Ham, nek nam vrate Carrolla i uplate jos 15 miliona funti na racun
Mozemo mi dobiti daleko vise od 15 miliona funti, od kineza bi dobili vise nego sto smo dali za njegakumkalesic je napisao/la:
Ma možemo to mi finansijski podnijeti, ali je pitanje da li su vlasnici spremni na tako nešto. Mislim, budimo realni, možemo dobiti za njega otprilike onu cifru koju smo dobili i za Andya kojeg ti spomenu. I šta smo dobili s tim-ništa. Boljeg napadača nećemo dovesti, jer ga nema za tu cifru. Mislim, možda njih i ima, ali kada Liverpool pokušava da kupi bilo gdje igrača, tom igraču skače cijena bar za 30% od neke koju bi recimo Atletico Madrid platio. Njih se sjetih iz onog posta što si pisao sinoć ili kada već![]()
To je neko naše "prokletstvo" je svatko zna da imamo novca i maximalno će to pokušati iskoristiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.