Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Edin TM87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Edin TM87 » 06 mar 2016, 16:46

Benteke spasi guzicu Kloppu :D Nevjerovatno vazna pobjeda, preokret sa igracem manje. Mora Klopp gurat Bena vise, treba nam takav igrac u formi i vako daje gol haman svakih 100 minuta u EPL, drugi strijelac ekipe, Firminho mu bjezi za gol, iako igra po 10 minuta zadnjih 10-tak kola.

Sta je ono kapiten krenuo da izvede penal, kaze daj loptu, ma haj hos ti ipak? :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 06 mar 2016, 16:49

Penal ko suza ,na sky ovaj kaze
Drago mi za bentekea,valjda ce dobit malo samopouzdanja,ali ljudi sto imamo kapitena i vodju na terenu e stvarno je to nesto nevidjeno.Najlosiji daleko danas
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 06 mar 2016, 16:50

Najbitnije od svega da je Benteke dao gol 1 na 1 :shifty:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 mar 2016, 16:58

Zasluzena pobjeda, penal poklonjen...
Kocka je bačena

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 mar 2016, 19:30

Šta je vama penal ko kuća :D U prvom nismo ni zaslužili ništa ionako su igrali prvo ko **** i zbog toga su primili gol, u drugom igrali ko protiv Citya prošlu i to daje rezultate, nadam se da je ovo prekretnica u svemu jer ovakva pobjeda donosi samopouzdanje ogromno za kraj sezone, onako se treba igrati svaka ko u drugom pol. sa mudima agresivno i borbeno, imaju ekipu za to, nema predaje !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 mar 2016, 20:13

Procurilo je da ce vlasnici na ljeto Klopu dati 100 milona.
Uz jos neke prodaje, u prvom redu Benteke i Balotelli, pa onda Allen, i još poneko, znaci da cemo imati sasvim dovoljno para za kupovine.
Ako nesto ugrabimo dzabe (Feghouli, Ben Arfa...) mogli bi se fakat pojacati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 mar 2016, 20:31

ackeey je napisao/la:Procurilo je da ce vlasnici na ljeto Klopu dati 100 milona.
Uz jos neke prodaje, u prvom redu Benteke i Balotelli, pa onda Allen, i još poneko, znaci da cemo imati sasvim dovoljno para za kupovine.
Ako nesto ugrabimo dzabe (Feghouli, Ben Arfa...) mogli bi se fakat pojacati...
Brat bratu, ja nisam za prodaju Bentekea, iako vjerujem da će to Klop učiniti. Bolje njega držati na klupi da bude zamjena i igrač za rotacije a dovesti nekog prvoklasnog napadača. On može odlično raditi protiv ekipa koje se brane ili ekipa gdje se igra visokim loptama... Boli me briga koliko platu ima i koliko će sjediti na klupi, neka samo bude drugi napadač u klubu odnosno treći.
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 mar 2016, 20:39

A ne znam ni sam. Ja bih ga prodao, a Klopp je poznat po "cistkama", tako da cisto sumnjam da ce ostati. Bilo je utakmica u kojima me je odusevio, kao npr protiv Chelsea. Ali, za tu lovu je premalo dao do sada, a opet, nije ni dobio neku sansu. I cisto sumnjam da bi i on htio cekati priliku na klupi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 mar 2016, 20:47

Nadam se prijatelju da smo se razumili. Mene ne zanima koliko je plaćen niti koliko ima platu, ali nema šanse da bi mi mogli naći negdje igrača njegovih karakteristika boljeg od njega. Znaš da kada smo gubili ili zadržavali na vremenu, dešavalo se da Klop pošalje štopera u napad kao izmjenu u trenucima kada je Benteke bio povrijeđen. Bolje neka njega, pogotovo naredne sezone, kada vjerujem da će se Klop boriti za svaki trofej, Njemac je to.
On neka odigra 15-tak utakmica u sezoni to je dovoljno, ali treba nam ovakav igrač za rotacije.
Kocka je bačena

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 mar 2016, 20:53

Treba Lucasa Mouru dovesti , to je dobitak 100%. Ben Arfa isto dobar zanimljiv igrač kojeg bi trebali dovesti , možda još jednog beka i golmana za sad ( računajući da su doveli već Matipa, Grujića i da se vraća Lazar na krilu). Moje mišljenje lično je da onog Hendersona pod hitno treba staviti na klupu ili prodati bilo kome, mene lično iritira oduvijek taj tip ne znam zašto, Mignolet klupa definitivno i riješiti se Lucasa kojeg cijenim zbog mnogih dobrih partija i dugogodišnji je član ali hvala, vrijeme je za čišćenje.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 mar 2016, 21:13

kakva je prevara od igraca hendo,ubjedljivo najgori nas veznjak pa zajebo je i milnera

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 06 mar 2016, 22:25

Torres_9 je napisao/la:kakva je prevara od igraca hendo,ubjedljivo najgori nas veznjak pa zajebo je i milnera
Ma nisu oni toliko loši koliko su se obojica pogubili u ovoj igri koju Švabo od njih traži i šta uopšteno traži od veznog igrača. Tu se ponajbolje uklopio Can, jer je odrastao uz taj mentalitet i taj stil fudbala. Zbog toga Hendersona treba čekati tek do naredne sezone i do tada pokušati ne izlijetati sa preoštrim zaključcima. Za Milnera ni sam ne znam šta bih napisao, jer me danas tako iznervirao nevjerovatnom glupošću koju prave zeleni igrači, a ne neki koji imaju dugogodišnji staž u vrhunskom fudbalu. Šta od njega očekivati ni sam ne znam. Ono što je njegova najveća vrlina jeste ta da pokriva dosta pozicija u momčadi i to će ga vjerovatno zadržati u klubu...
Što se tiče Bentekea, i ja sam mišljenja da ga ne treba prodavati, ali ako to već mora onda samo da to ne bude West Ham. Imam osjećaj da bi u toj ekipi bio prvi strijelac lige :)
Joint_fc

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 mar 2016, 22:50

kumkalesic je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:kakva je prevara od igraca hendo,ubjedljivo najgori nas veznjak pa zajebo je i milnera
Ma nisu oni toliko loši koliko su se obojica pogubili u ovoj igri koju Švabo od njih traži i šta uopšteno traži od veznog igrača. Tu se ponajbolje uklopio Can, jer je odrastao uz taj mentalitet i taj stil fudbala. Zbog toga Hendersona treba čekati tek do naredne sezone i do tada pokušati ne izlijetati sa preoštrim zaključcima. Za Milnera ni sam ne znam šta bih napisao, jer me danas tako iznervirao nevjerovatnom glupošću koju prave zeleni igrači, a ne neki koji imaju dugogodišnji staž u vrhunskom fudbalu. Šta od njega očekivati ni sam ne znam. Ono što je njegova najveća vrlina jeste ta da pokriva dosta pozicija u momčadi i to će ga vjerovatno zadržati u klubu...
Što se tiče Bentekea, i ja sam mišljenja da ga ne treba prodavati, ali ako to već mora onda samo da to ne bude West Ham. Imam osjećaj da bi u toj ekipi bio prvi strijelac lige :)
Zar ozbiljno mislis da to financijski mozemo podnijeti.

Moze West Ham, nek nam vrate Carrolla i uplate jos 15 miliona funti na racun :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 06 mar 2016, 22:59

YNWA je napisao/la:
Zar ozbiljno mislis da to financijski mozemo podnijeti.

Moze West Ham, nek nam vrate Carrolla i uplate jos 15 miliona funti na racun :)
Ma možemo to mi finansijski podnijeti, ali je pitanje da li su vlasnici spremni na tako nešto. Mislim, budimo realni, možemo dobiti za njega otprilike onu cifru koju smo dobili i za Andya kojeg ti spomenu. I šta smo dobili s tim-ništa. Boljeg napadača nećemo dovesti, jer ga nema za tu cifru. Mislim, možda njih i ima, ali kada Liverpool pokušava da kupi bilo gdje igrača, tom igraču skače cijena bar za 30% od neke koju bi recimo Atletico Madrid platio. Njih se sjetih iz onog posta što si pisao sinoć ili kada već :)
To je neko naše "prokletstvo" je svatko zna da imamo novca i maximalno će to pokušati iskoristiti :)
Joint_fc

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 mar 2016, 23:42

Ma možemo to mi finansijski podnijeti, ali je pitanje da li su vlasnici spremni na tako nešto. Mislim, budimo realni, možemo dobiti za njega otprilike onu cifru koju smo dobili i za Andya kojeg ti spomenu. I šta smo dobili s tim-ništa. Boljeg napadača nećemo dovesti, jer ga nema za tu cifru. Mislim, možda njih i ima, ali kada Liverpool pokušava da kupi bilo gdje igrača, tom igraču skače cijena bar za 30% od neke koju bi recimo Atletico Madrid platio. Njih se sjetih iz onog posta što si pisao sinoć ili kada već :)
To je neko naše "prokletstvo" je svatko zna da imamo novca i maximalno će to pokušati iskoristiti :)
Mozemo mi dobiti daleko vise od 15 miliona funti, od kineza bi dobili vise nego sto smo dali za njega :mrgreen:

Sami smo krivi zbog toga, i sto smo imali menadzere koji su znali kupovati uglavnom na otoku, a svi znamo da takve igrace moras pretplatiti, i sasvim normalno da cemo morati pretplatiti Firmina, kad si godinu prije dao 25 miliona za nekog Lallanu. Ali to se polahko mijenja sa kako treba strucnjakom na klupi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 07 mar 2016, 16:09

Naši skauti prate učestalo utakmice Empolija.Piotr Zilinski i Leonardo Paredes mete, prenose mediji.
Poznavajući Klopa, sredina će imati jednog veznog igrača, Emre Cana, a ostalo će biti kepeci.
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 mar 2016, 12:28

Mi ponovo pojačanja tražimo u Italiji, a godinama unazad sa takvim igračima nemamo sreće.
Evo Guardiola po pisanju medija otišao u pravi izvor talenata i odličnih igrača, Holandiju.
Riechedly Bazoer i Jetro Williams na meti Citya. Strašni igrač i igrači koji bi nama legli na pozicije koje moramo pojačati, ali eto, zadovoljit ćemo se Empolijem.

Ovo nama treba :shh: :D

[youtube][/youtube]

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 mar 2016, 14:18

Jel ovo sule malo posjetio raju :)

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 08 mar 2016, 19:02

Kakav je gospodin Luisito Alberto Suarez Diaz. Još veći igrač. #ynwals7
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 09 mar 2016, 15:15

Uh kada bi naši doveli Kološinca, kako bi to dobro bilo. Mislim da Klop prati njegovu situaciju, iapk Sead igra u Bundesligi a već smo poslovali sa Šalkeom.

---------------Forster------------
-Flano-Matip-Sakho-Kološinac-
---------Can---????--------------
-----------Coutinho-------------
-Sturidge-Origi---?????---------
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.