GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

bazero
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 20 sep 2015, 22:54

Gefufna je napisao/la:AniMamicevci na aparatima. Tata izabrao i drugog izbornika Kockastih zaredom.
Meni prija odluka.
Da ratni profiter upravlja i uništava hrvatski nogomet jasno je bilo svakom iole razumnom i inteligentnom.
Ovo s Čačićem je prilika da i oni ograničeniji, a kakvih je pun ku*ac, konačno progledaju.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 sep 2015, 10:12

bazero je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:AniMamicevci na aparatima. Tata izabrao i drugog izbornika Kockastih zaredom.
Meni prija odluka.
Da ratni profiter upravlja i uništava hrvatski nogomet jasno je bilo svakom iole razumnom i inteligentnom.
Ovo s Čačićem je prilika da i oni ograničeniji, a kakvih je pun ku*ac, konačno progledaju.
slika

Glupko neinteligentni.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 21 sep 2015, 11:45

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 11:57

Upravo suprotno.Guštamo ko prasci jer sada će veći broj ljudi progledati i shvatiti tko je grobar hrvatskog nogometa.

GNK prcija=HNS prcija.Sve najgore i jednima i drugima i sretno onima koji i dalje nastavljaju pratiti kao da se ništa nije dogodilo.Debeli obraz imate.

Izbori :kafa:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 14:54

spursman je napisao/la:Zagreb više nema sportske publike. To je pokazao eurobasket, prije par dana Rk Zagreb, Cibona i Cedevita, kao i Dinamo. Znači nije problem samo Mamić nego tu ima nešto dublje.
Nije problem Mamic nego Mamici. Svaki sport ima po jednog. Osim dubrovackog Juga i umjetnog Primorja ne postoji klub u hrvatskom loptackom sportu koji nije stacioniran u Zagrebu. Nista protiv glavnog grada Hrvatske ali politicka instalacija istog za sportsku prijestolnicu koristeci sve moguce nacine ubila je sport u drugim tradicionalno jakim sportskim sredinama. Sada pomalo reprezentacije placaju ceh takvog ponasanja. Tko jos moze vjerovati da kosarka moze biti uspjesna sa Sukerom koji je instaliran ZNA SE na koji nacin, ili nogomet sa Mamicem podrzanim ZNA SE na koji nacin.
Nastavite niz sa Goluzom ZNA SE.... Vaterpolo sa Rudicem se nije znao i bio je dobar. Ipak da dodam, u niti jednom sportu to nije radjeno ne birajuci sredstva kao u nogometu. Posljednje instaliranje Cacica je dovelo do kraja nogomet u Hrvatskoj i instaliralo apsurd do kraja. Situacija je toliko apsurdna da ce najveci broj navijaca Bugarska imati bas iz korpusa bivsih navijaca Hrvatske. Ovom instalacijom konacno je ubijen reprezentativni nogomet u Hrvatskoj i gle apsurda u vrijeme kad je Dinamo napokon uhvatio prvu znacajnu pobjedu u Evropi. Ta pobjeda je Requiem za dusu hrvatske reprezentacije.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 sep 2015, 15:44

dubrovnik je napisao/la:
spursman je napisao/la:Zagreb više nema sportske publike. To je pokazao eurobasket, prije par dana Rk Zagreb, Cibona i Cedevita, kao i Dinamo. Znači nije problem samo Mamić nego tu ima nešto dublje.
Nije problem Mamic nego Mamici. Svaki sport ima po jednog. Osim dubrovackog Juga i umjetnog Primorja ne postoji klub u hrvatskom loptackom sportu koji nije stacioniran u Zagrebu. Nista protiv glavnog grada Hrvatske ali politicka instalacija istog za sportsku prijestolnicu koristeci sve moguce nacine ubila je sport u drugim tradicionalno jakim sportskim sredinama. Sada pomalo reprezentacije placaju ceh takvog ponasanja. Tko jos moze vjerovati da kosarka moze biti uspjesna sa Sukerom koji je instaliran ZNA SE na koji nacin, ili nogomet sa Mamicem podrzanim ZNA SE na koji nacin.
Nastavite niz sa Goluzom ZNA SE.... Vaterpolo sa Rudicem se nije znao i bio je dobar. Ipak da dodam, u niti jednom sportu to nije radjeno ne birajuci sredstva kao u nogometu. Posljednje instaliranje Cacica je dovelo do kraja nogomet u Hrvatskoj i instaliralo apsurd do kraja. Situacija je toliko apsurdna da ce najveci broj navijaca Bugarska imati bas iz korpusa bivsih navijaca Hrvatske. Ovom instalacijom konacno je ubijen reprezentativni nogomet u Hrvatskoj i gle apsurda u vrijeme kad je Dinamo napokon uhvatio prvu znacajnu pobjedu u Evropi. Ta pobjeda je Requiem za dusu hrvatske reprezentacije.
Je li vam Mamic kriv i za to sto su ostali sportski kolektivi izvan Zagreba poput nekad velike Jugoplastike a danasnjek KK Split na aparatima? Glavni grad je kriv sto su upropastili evropskog giganta i srozali ga na te grane da ne moze biti ni na dnu regionalne lige bas kao i KK Bosna.

Ovaj spursfan je odlicno primjetio to vezano za sportsku publiku u Zagrebu? Gdje je to Mamic u Cedeviti koja igra Euroligu kosarkasku Ligu Prvaka i u samom je vrhu regionalne lige to jeste uz Zvezdu je najbolji tim, to je klub u privatnom vlasnistvu dakle nema Bandica, Mamica gdje im je publika?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 sep 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 sep 2015, 15:47

BigBigBang je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Je li vam Mamic kriv i za to sto su ostali sportski kolektivi izvan Zagreba poput nekad velike Jugoplastike a danasnjek KK Split na aparatima? Glavni grad je kriv sto su upropastili evropskog giganta i srozali ga na te grane da ne moze biti ni na dnu regionalne lige bas kao i KK Bosna.
Nisam ja srozao nikoga a ponajmanje Jugoplastiku. Odgovor mozes pronaci u mom postu ako zelis. Ako ne zelis molim te zaobidji me. Ne zelim ulaziti u diskusije sa tobom. Sve najbolje i hvala unaprijed na razumjevanju.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 sep 2015, 15:50

A ko je srozao? Grad Zagreb i politicka instalacija sto sport veze samo za glavni grad oni su krivi jel tako? A ne oni koji vedre i oblace tim klubom od kraja rata pa na ovamo. Tipicni sindrom uvijek je neka zavjera sa strane i drugi je krivac kako bi se pod tepih stavila vlastita nesposobnost.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2015, 16:45

dubrovnik je napisao/la:
Labuđi pjev.Svi dobro znamo čija će biti konačna pobjeda i kakav će biti konačan ishod ovog svega.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2015, 13:42

Mumija i krimos Svetina:
Sukladno dopisu koji smo dobili od USKOK-a vezano za postupke koji se vode protiv naših djelatnika, trebali smo se očitovati hoćemo li postaviti imovinsko-pravni zahtjev.Nećemo tražiti odštetu od braće Mamić
:rol: :rol: :rol: Toliko od tome da će oštećena strana dobiti novac natrag.Moze li se to kasnije ponovno tražiti?Dubrava?
Mumija:
Nijedan relevantan događaj nije se dogodio, a da nisam bio informiran, a često puta i konzultiran.
To je to.Svi su sve znali i svi će letit iz kluba od Mumije do zadnje tajnice.
Krimos:
Mi smo u izuzetno teškim okolnostima napravili rezultat, prvi smo klub Europe
:rol: :rol: :rol:
Krimos:
Sjetite se samo utakmice s Hajdukom, bili smo pod pritiskom i kada smo bili u pravu
Javite USKOKu da obustavi postupak jer GNK je osumnjicene proglasio nevinima :tokralju:
Da se gospodin Mamić ponašao kao neki čelnici Hajduka, zanima me kakvi bi bili napisi i kako bi reagirala policija. Kako su samo revni bili kada je Mamić napadnut u loži Hajduka, nisam vidio da su na identičan način postupali ovoga puta. Kažu da fotografija govori tisuću riječi...
I zaista:
slika

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 14:28

SiamoNoi je napisao/la:Mumija i krimos Svetina:
Sukladno dopisu koji smo dobili od USKOK-a vezano za postupke koji se vode protiv naših djelatnika, trebali smo se očitovati hoćemo li postaviti imovinsko-pravni zahtjev.Nećemo tražiti odštetu od braće Mamić
:rol: :rol: :rol: Toliko od tome da će oštećena strana dobiti novac natrag.Moze li se to kasnije ponovno tražiti?Dubrava?
Nema veze ako nisu sad postavili, jer imovinskopravni zahtjev Dinamo kao oštećeni (treba vidjeti tko je još tu oštećen) mogu postaviti do završetka dokaznog postupka pred sudom ( dakle, do završetka glavne rasprave), a do toga ima ohoho još vremena. Ovo je još prethodni postupak, istraga još traje.
Čak i da ne postave taj zahtjev u kaznenom postupku, uvijek mogu pred općinskim građanskim sudom (onaj u vukovarskoj 84) podnijeti tužbu radi naknade štete. Tu je jedino problem zastara.

Ali, čitajući kroz redove, vrlo brzo bi mogli očekivati podizanje optužnice. Vrlo brzo...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 sep 2015, 18:12

bazero je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:@Bazero Ratko Mladić???????????????? Jesil ti zdrav?
Jesam, hvala što pitaš. Odgovori ti na moje pitanje.
Nisi zdrav, ili možda ne znaš ko je (bio) Ratko Mladić.
Možda nisi ni upoznat sa situacijom u BiH od prije 10 godina, mada ni sad nije bolja. Na čelu saveza su bili 5 puta gori ljudi od Mamića, ali je opet reprezentacija bila posjećena i da, radovali smo se pobjedama svoje reprezentacije.
Walk on, with hope in your hearts.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 sep 2015, 01:21

artemis77 je napisao/la:Nisi zdrav, ili možda ne znaš ko je (bio) Ratko Mladić.
Možda nisi ni upoznat sa situacijom u BiH od prije 10 godina, mada ni sad nije bolja. Na čelu saveza su bili 5 puta gori ljudi od Mamića, ali je opet reprezentacija bila posjećena i da, radovali smo se pobjedama svoje reprezentacije.
O NS BiH znam koliko ti nisi ni pročitao. Znam i za bojkote, kako navijača, a tako i igrača. Znam i za bakljadu u Norveškoj. Znam i za utakmicu "Kodro, Bola i prijatelji"

Znaš i ti ali se praviš blesav.

A kad već govoriš da su ovi bili 5 puta gori od Mamića, reci mi:
- znaš li je li Iljo Dominiković iz saveza izvukao minimalno 120 mil kuna?
- znaš li je li "krme debelo" imalo privatne ugovore s igračima?
- znaš li je li Čolaković preko svoje policije namještao zabrane, kazne i zatvore za svoje navijače jer su stajali na krivom mjestu na stadionu?
- znaš li je li Čolaković financirao ljude koji su pokušali ubiti navijače reprezentacije?
- znaš li je li Jelić osnovao svoj drugi klub preko kojeg će prati novac?
- znaš li je li Jelić postavljao za izbornike, one kojima će slagati momčad u kojoj će igrati bar tri njegova, u pravom smislu te riječi, igrača?
- znaš li je li Pašalić ima svoje suce u ligi kojima se ruga cijeloj državi?
- znaš li je li Pašalić ratni profiter, deklarirani Jugosloven i je li dernečio s Arkanovim pukovnicima po Beogradu?

A sve to i još barem 120 mil. drugih stvari jest uradio onaj za čiji klub i reprezentaciju misliš da treba navijati.

Eh... kao što ti ne bi navijao za reprezentaciju Ratka Mladića, tako i ja ne bi navijao za klub bilo koga tko pljačka MOJ klub, plaća ubojstva MOJIH prijatelja, namješta zatvore MOJIM prijateljima, uskraćuje MENI osnovna prava, derneči s onima koji su ubijali MOJ narod, pere lovu preko MOJE reprezentacije i sl.

Normalan dinamovac i Hrvat neće navijati za mafijašku reprezentacije i klub, a ti koji zbog pobjede protiv Engleske ili Arsenala ne vidiš pokušaje ubojstva, obespravljene članove, stotine ukradenih miliona, privatne ugovore, privatnu ligu, svoje izbornike, i sl. - si posljednja osoba u svemiru koja ćeš tim istim dinamovcima i Hrvatima govoriti šta trebaju osjećati prema Dinamu i Hrvatskoj.

Hajde sad, crta.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 sep 2015, 12:43

Tužno je i žalosno da nakon ponajveće pobjede u Dinamovoj povijesti i 44 utakmice bez poraza glavnu riječ u velikom dijelu medija opet vode oni koji ni po čemu nisu zaslužili krojiti javno mnijenje u Hrvata i koji se raduju neuspjesima građanskog nogometnog kluba Dinamo, hrvatskih igrača i hrvatske nogometne reprezentacije, najboljim hrvatskim izvoznim proizvodima u svijetu. Pišem ovdje jer su aktualne teme vrlo blisko povezane jedna sa drugom, i u svakoj se lome koplja oko jednog čovjeka, apsolutno najsposobnijeg sportskog djelatnika koji je živio na ovim prostorima. Svjesno sam par dana ignorirao forum, ne želeći da mi komentari kojekakvih mrzitelja svega živog potpomognuti u najmanju ruku nestručnim moderiranjem upropaštavaju radost nakon veličanstvenog slavlja koje je začepilo usta i najotvorenijim protivnicima sadašnjeg sustava.

Nakon te pobjede, i oni koji su se godinama spoticali o Mamića i Dinamo, tobožnji nogometni znalci i 'vrhunski taktičari' su počeli preispitivati svoje znanje i otvoreno priznali da se ne mogu u ogledalo pogledati zbog Dinamove pobjede, a iz inače britkih naslova i otrovnih strelica u tekstovima izvirao je samo jal i tuga jer su inače neprijateljski nakostriješena pera ostala nijema i bez tinte.

slika

Što se tiče Čačićeva ustoličenja za izbornika, nisam bio za to, znajući kakve konotacije idu uz to i što se može očekivati nakon takvog poteza čelništva. Ljudi iz saveza su znali za to, pa su opet išli svojim putem, hrabro i ponosno. Pa ipak, kad vidim na koji se način sve to siluje u medijima, ne mogu ne reagirati. Trenutno je procijenjeno da je Čačić najbolja opcija od ponuđenih i to se treba respektirati. Vulić i Pamić su još bili slobodni, ali tko može reći da su oni bolji treneri? Ja prvi ne mogu, ne nakon što sam na sve moguće načine kritizirao igru Josipa Pivarića i trenerski potencijal Zorana Mamića, a oni mi 'fino' vratili pobjedom nad Arsenalom i uvrštenjem u momčad kola Lige prvaka. Nakon te utakmice, rekao sam da više nikad neću sumnjati u prosudbe nedvojbeno najvećeg nogometnog znalca u Hrvata, Zdravka Mamića, koji je sasvim sigurno podržao ovaj izbor.

I svi dosadašnji izbornici su čestitali Čačiću na ustoličenju, znajući da je baš on vjerojatno najbolji izbor, ali doima se da je upravo ta tvrdoglavost i nepopuštanje pritiscima izvana od strane saveza ono što i njih najviše kopka. Svi redom misle da se trebalo ići 'linijom manjeg otpora' i da se trebalo postaviti Vulića kao sponu sjevera i juga za izbornika (jer budimo realni, Prosinečki, Marcelo Bielsa i Jurgen Klopp neće doći, a Fabio Capello i Marcello Lippi koštaju 20 puta više od naših, a nisu garancija ničemu, pitajte samo Ruse ili Engleze), ali Šuker i suradnici ostali su dosljedni u mišljenju da je Čačić najautoritativniji i najbolji izbor od ponuđenih i to treba poštovati. Svi se trude naći mu zamjerku, ali je čudno kako to nisu uspijevali naći trenerskim početnicima Biliću, Štimcu i Kovaču iako je garnitura u vrhu saveza bila slična ili ista, kao ni Bariću koji je imao vrlo skromnu igračku karijeru, što je još jedan od kvaziargumenata kojima se služe ne bi li doveli u pitanje Čačićev izbor.

Čačić je jedan od prvih 10 trenera u Hrvatskoj sa UEFA Pro licencom, iz Dinama je potjerao one koji nisu htjeli 'kopati teren', a malo je poznato da nikad nije ispao iz Lige mada je vodio more 'malih' klubova i da je prije 20ak godina sa Dubravom pobijedio Dinamo u prvoj ligi. Najžalosnije od svega je što se neki koji obraza nemaju (Štimac), usuđuju populistički komentirati Čačićev izbor riječima da je on 'Mamićev pijun', a zaboravlja kako je i zbog koga on došao na izborničku klupu, postavši vjerojatno najgori hrvatski izbornik od osamostaljenja i jedini koji nakon toga nije uspio naći angažman.

Čačiću, Mrmiću, Miši i pogotovo Šimuniću želim od sveg srca da se plasiraju na Euro i na najbolji mogući način začepe gubicu svima onima koji ih kritiziraju. Hrvatska nije fašistička zemlja kako je neki pokušavaju prikazati, već nacija koja voli i ne da svoje, a poštuje tuđe. O tom bi se pak mogle i knjige napisati, ja ovdje neću.

Treća stavka je derbi. Tu se opet išlo kontra svim zakonima logike, da se delegira čovjek oko kojeg se u zadnjih 6 godina konstantno povlače brojne kontroverze i koji je godinama žrtveno janje nesposobnjakovića u Hajduku i kriminalaca koji se kote oko tog kluba kao zečevi. Na stranu je li on najbolji hrvatski sudac ili nije (a po meni nije), iz sudačke organizacije su mislili kako je on najbolji izbor i na kraju se bez ikakve potrebe opet stvorila drama i dalo prostora za pisanje raznim Holigama, Alačima, Šipsovima i Flakovima.

Sramno je sve što se toga dana događalo, od rasističkih povika tobožnjih 'navijača Dinama' upućenih aktualnom vodstvu kluba, preko dvostrukih mjerila koja imaju čelnici splitskog kluba u pokušaju da se dodvore svojim navijačima i ulici koja ih je postavila, splitske publike koja je krajnje nedostojanstvena i nedosljedna u praćenju svojeg kluba ponukana desetogodišnjim neuspjesima njihovog kluba na svim razinama do sramotnog ponašanja čelnika Hajduka nakon utakmice. Ono što rade Pavasović-Visković, Brbić i kompanija je krajnje glupo, netaktično i pridonosi jačanju razdora između sjevera i juga. Pa ti daj reprezentaciju u Split gdje vrijeđaju svakog tko je ikada igrao u Dinamu. Ali, neće ni oni dugo, Mamić je već promijenio sedam predsjednika Hajduka i ne misli stati, uplitanju vladajućih usprkos. Kad HDZ dođe na vlast za koji mjesec, hrvatski sport će još više živnuti.

Dinamo se nije pretvorio u Zvezdu iz bivše države kako to neki pokušavaju prikazati, već se izdigao svjetlosnim godinama iznad ostalih klubova u regiji (koliko god se Zagrepčanci pokušavali izdvojiti iz te regije), pa i tog Hajduka koji danas urla na suce, a već iduću subotu će prosuti bodove u Zaprešiću ili Koprivnici. Hajduka koji nema za kiflu i kojem su golobradi dječarci nositelji igre, i kojem se ne smije dogoditi nijedna sudačka pogreška na utakmici. Toliko smo naučili ovih 10 godina.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 sep 2015, 13:02

:rol:

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 23 sep 2015, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 sep 2015, 13:03

spajk je napisao/la: Kad HDZ dođe na vlast za koji mjesec, hrvatski sport će još više živnuti.
iz ovog teksta punog go.vana izdvojio bi najvece :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 sep 2015, 13:04

Pogledajmo samo kako su hrvatska košarka i odbojka živnule sa HDZom :rol:
Ne znanje ne opravdava, ali zato se treba obrazovati i tu osobu/e naučiti vrijednostima.
Percepcija hrvata iz latinske amerike i australije ( a i drugih van matice) je sljedeća:
- NDH je bio izraz težnji hrvatskog naroda
- pozdrav za dom spremni je stari hrvatski pozdrav i nema veze s fašizmom
- srbi su zli i imaju tri prsta
- srbi i komunjare su krivi za sve zlo što se dogodilo hrvatskom narodu od stoljeća sedmog
- katolička crkva je jedina koja je uvijek bila uz hrvatski narod
- nijemci su dobri dečki, britanija i francuska su za srbe i zli su
- hdz je jedina domoljubna opcija i može pomoći hrvatskom narodu na putu do blagostanja
- sdp su srbi, komunjare i domaći srbi

(naravno, ne treba generalizirati)
Spuki odbija nauciti,ali mi smo uporni :zviz:

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 23 sep 2015, 13:13, ukupno mijenjano 3 puta.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 sep 2015, 13:07

zaradil se sta momcino :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 sep 2015, 13:11

Clutch je napisao/la:zaradil se sta momcino :D
Polako,tek je počelo.Nitko sa GNKom kroz Europu nije prosao nikako drugacije nego u debelom plusu.

Inace,izgleda da su placenici koji su pucali po Zagrebu optuženi za trostruki pokušaj ubostva :zviz:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 sep 2015, 19:00

Lillard je napisao/la:
spajk je napisao/la: Kad HDZ dođe na vlast za koji mjesec, hrvatski sport će još više živnuti.
iz ovog teksta izdvojio bi najvece :tokralju: :tokralju: :tokralju:
da, i mene je to najviše nasmijalo.

Al, neću stavljati smajliće da ne bih ispao nestručan... A Bože moj, ako čovjek tako misli, ko sam ja/mi da mu sudimo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.