Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2014, 12:37

Ma pusti se šuplje priče.Identitet zdravo!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 okt 2014, 03:08, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 apr 2014, 12:59

Mancini je napisao/la:Ma pusti se šuplje priče.Indetitet zdravo!
Nije to suplja, problem je u Gorazdu, Tuzli, mozda next Rogatica?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 apr 2014, 13:05

Ma rekao sam ti da pustiš šuplju priču.Najlakše je popljuvati po trudu ljudi koji se trude da nešto urade u klubu bez ikakvih argumenata.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 apr 2014, 17:01

England je napisao/la:@Mokroguz

Sjecas li se pocetka sezone kada sam ti rekao da Olimpic nece u Evorpu. To nije klub, to je agencija, privatna prchija, smijesna, bez identiteta, a bez toga se ne može!
Ne sjecam se i semantika me ne zanima.
Uostalom niti je sezona gotova, niti su licence izdate, ja cekam strpljivo do kraja svega pa onda cemo pricati.
Mancini je napisao/la:Nisam se želio javljati ali slušajući maloprije suspendovanog nam prvotimca kako priča o klubu ipak sam se javio.Kada tako pričaju domaći igrači onda nije čudo kako su se juče ponašali na terenu novopridošli.
Ipak se oni bore na terenu iako poneki svasta govori o klubu, jer kostur ekipe je odan klubu, tako da ako jedan igrac nesta glumi svako ce primjetiti.

Nego imamo veliku sansu protiv Radnika se vratiti na peto mjesto, Velez protiv Viteza a Borac protiv Sirokog Brijega, vjerujem da ce oboje izgubiti a Radnika ako ne dobijemo onda komotno mozemo u federalnoj prezivljavati.
Smajke neka odmara da nebi mu povreda upalila, Gojak i Zec protiv Radnika prestizu Wagnera u listi strijelaca! :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 apr 2014, 23:44

Hamzic

Rizvanovic - Regoje - Bogicevic/Torlak - Subasic

=

slika

Jos da igramo malo vise bunkera protiv ekipa kao Zeljeznicara, Sirokog i Zrinjskog, duboke lopte od odbrane do krilima kao sto je Handzic Zecu dao protiv Zelje, krila da traze playmakera(Zebu), Zeba u koso trci da bi ili ubacio ili dodao u sesnaestercu a da napadac(i) samo zakucaju.

Sad kad su vec Duljevic i Arezina na pragu i ima malo vise mjesta u kadru, mislim da je red da pripremamo dovesti jos nekoga. A mislim da taj "jos neko" treba da bude jos jedan iskusan zadnji vezni, ali za klupe, zbog formacije, iako Lede i Bogi znaju igrati dobro zadnjeg veznog sa Handzicem, nego ako nam budu oni falili na drugim pozicijama onda ima ko da pokrije tu rupu ili da privremeno zamijeni Handzica ukoliko se povrijedi Handzic.
Neki anonymous, ne trebaju nam samo zvijezde, ali zato valja rano poceti traziti prije nego sto ko drugi nadje i zgrabi.

I licno mislim da cemo ubrzo moci prodati Gojaka, Zeca, Sivsica, Hamzica i Husica. Bice sigurno jos ponuda o njima do ljeta.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 apr 2014, 00:22

Bude li nam falilo napadaca, trebamo vratiti Muhameda Mujica iz Buducnosti Banovici.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2014, 01:10

Tebe kao da je neko nešto pitao pa ti ovdje nekom komentarišeš.Smiješan si.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 apr 2014, 01:21

England je napisao/la:@Mokroguz

Sjecas li se pocetka sezone kada sam ti rekao da Olimpic nece u Evorpu. To nije klub, to je agencija, privatna prchija, smijesna, bez identiteta, a bez toga se ne može!
Ma ti si to rekao a osim toga jos vjerovatno hiljadu stvari.Pa kad ubode koka koje zrno onda se javi sa onom klasicnom "jesam ti rekao" :wave: Kad omahnes vjerovatno se zavuces u rupu i cekas dok raja zaboravi.

De ako ima ona slika misa kad izviruje iz rupe neka postavi neko :D
Znaju je nabacit na temi Edina Dzeke il Safeta Susica.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 18 apr 2014, 01:25

Mancini je napisao/la:Tebe kao da je neko nešto pitao pa ti ovdje nekom komentarišeš.Smiješan si.
Tako je Mancini,drzi gard i nedaj trolovima da setaju od teme.Sve je ovo piletova skola :mrgreen: :kafa:
U narednoj tekmi ocekujem rasplet sitvacije.U slucaju poraza mislim da je sve izvjesniji Faikov odlazak.Moguce da ga sefica Bisera zadrzi do kraja sezone a onda ocekujem neko malo zvucnije ime.Sa jacim trenerom bi uveliko i imalo smisla trositi pare na nesto zahtjevnije plate.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 apr 2014, 09:14

U pravu si.Dobru narav Faika iskoristili su ovi iskusniji igraci.Novost je da se ide sa ulaganjem u
Hadjice i od Radnika ce se praviti 2.tim Olimpica.Kamp ce se nadograditi a saradnja je potpisana
na deset godina.Cekaju se jos pare od UEFE.Zakonom o otpisu kamata dug je spao na manje od 300 K,ako ocekujemo neku dobru lovu od Gojaka znaci da cemo izaci u neki plus sto je neuobicajeno za sport kod nas.Ako peto mjesto vodi u evropu to bi znacilo jos min.250000 eura,gdje bi nam kraj bio.Svi zadati ciljevi direktorice bi bili ispunjeni i vise.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 apr 2014, 10:49

Gledao sam neki dan dug upisan u PUF sad proslog mjeseca, i vidim da je ukupno smanjen sa 10.000 KM, a bilo je promijena u dugu. Mislim da nebi se ono izdesavalo oko onog Hotela Brotnjo ili kako se zove, mozda bi dug jos manji bio. A sve u svemu, 60.000 KM kamata su nestali(znaci ili otplaceno ili otpisano), dok ostali klubovi nisu skoro nijedan makli prema plusu, nego ili su ostali na svoje dugove ili se jos gore zaduzili.

I to sve uz ovog projekta oko kampa, fantastican rad.

Tako da kapa dole, bravo Gracicu i upravi! :clap:

EDIT:
Zaboravio sam spomenuti, igra danas Harba, ima jaka sansa da dadne gol jer hem igra u napadu, hem su im protivnici slabi, hem je on fenomenalan. :mrgreen:

I bio neki clanak da je on jedan dan radio u McDonaldsu u Jihlavi :lol: Obradovali navijace tako, bas me zanima gdje ce nastaviti karijeru oko ljeta. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 apr 2014, 12:09

Zbog čega olimpic nije prosle godine dobio licencu, jel se zna razlog ?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2014, 14:04

@lupus Da li se kamp gradi u Sokolović-Koloniji kao što je rečeno?

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 18 apr 2014, 15:12

Zar peti ide u Evropu :? Ja koliko znam to je Prvak, pobjednik kupa i još drugi i treći. Gdje nađoste petog. Znači: Sarajevo ili Čelik kao pobjednik kupa, Zrinjski kao prvak i Željo i Široki kao drugi i treći. Kako peti ? Ako može pojašnjenje!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 apr 2014, 01:47

terabajt je napisao/la:Zbog čega olimpic nije prosle godine dobio licencu, jel se zna razlog ?
Zbog Fenana veselog ako sam dobro razumio.
meme pitar je napisao/la:Zar peti ide u Evropu :? Ja koliko znam to je Prvak, pobjednik kupa i još drugi i treći. Gdje nađoste petog. Znači: Sarajevo ili Čelik kao pobjednik kupa, Zrinjski kao prvak i Željo i Široki kao drugi i treći. Kako peti ? Ako može pojašnjenje!
Pretpostavljam da znas sta se sve izdesavalo prosle godine, ali dajem ti "the benefit of the doubt":

Standard je takav naravno da ide sampion u LP, drugi, treci i osvajac kupa u EL, ali ukoliko bude nekome falila licenca onda se trazi sljedeci po redu. I ne samo to, nego jos ako Sarajevo osvoji drugo ili trece, ili cak prvo mjesto, onda Celik ima sansu da ide u Evropu pobijedili ili ne.
Zrinjski prosle godine sa devetog mjesta ode u Evropu lol, tako ti je kod nas.

Ove godine ima objavljen jedan clanak da smo mi, Celik, Borac i Zeljo u problemima sto se tice licence, a jos prije toga sam cuo da cemo i mi moci licencu izvuci. Cekamo i posmatramo, sanse su velike da odemo u Evropu cak sa petog mjesta, zato i Velez isto ima dalje se necemu nadati i boriti.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 19 apr 2014, 15:40

Zanimljivo je to da je svako gostovanje Olimpica u Bijeljini, teren bio katastrofalan.
Sinoc je bio baš natopljen vodom, bare po terenu. :urnebes:
003871312

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 15:42

Cickoo je napisao/la:Zanimljivo je to da je svako gostovanje Olimpica u Bijeljini, teren bio katastrofalan.
Misliš da će bit bolji teren?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 19 apr 2014, 15:46

mujoisuljo je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:Zanimljivo je to da je svako gostovanje Olimpica u Bijeljini, teren bio katastrofalan.
Misliš da će bit bolji teren?
I onako je loš, a vjerovatno neće se ništa uraditi povodom toga. Sada ne pada kiša, ali juce i prekjučer po cijeli dan.
Vjerovatno neće biti puno golova danas.
003871312

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 apr 2014, 17:10

Jao džubradi!Rastjerajte bandu!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 19 apr 2014, 17:11

ovaj olimpic nece bod do kraja sezone uzet

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.