Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mah, toliko ma razljutise kod one situacije kada je Mirza pokusao kucati da sam stream iskljucio i otisao na spavanje. Lik pola napada stoji na onoj poziciji, a niko da posalje loptu ... Sramota je da suter kao Mirza ulazi u igru da bi se skrivao iza Bogansa i tako ostalim pravio prilike. Uopste ne istrcava iz reketa na trojku i onda paljba. Stoji pozicijski i ceka sta ce ostali da urade. Sjecate se one ludnice protiv Maccabija i Prokoma ili koga vec. Istrcavanje i udari. Toga ovdje nema i zato u igri izgleda ko levat kakav. Jednostavno ga ne znaju/nece iskoristiti na nacin koji covjeku odgovara. Samo da se ova sezona zavrsi, Mirza malo ciku dodje i opusti se od svega. Mislim da ce mu nakon ovakve sezone biti pravi izazov igrati na prvenstvu gdje covjek ima priliku da pokaze kakva sila je ..
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Puče konekcija sinoć
Vidim sad da je promašio opet neke šuteve u drugom poluvremenu
Pa šta je to višeeeeee

Vidim sad da je promašio opet neke šuteve u drugom poluvremenu

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
koliko sam vidio suto je 1-2.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Puče konekcija sinoć![]()
Vidim sad da je promašio opet neke šuteve u drugom poluvremenuPa šta je to višeeeeee
ne zna covjek sta da misli. meni je iskreno zao, sto ne koristi ucinkovitije minute, koje je dobio ulaskom u rotaciju. nadam se da ce biti bolje i da ce i dalje dobijati minutazu.
u biti bice to sve dobro. kod nas ili je sve crno ili bijelo. zato polako.
ne pratim nba intenzivno otkako je jordan otiso iz bullsa. ponekad tu i tamo pogledam neku utakmicu.
u biti ne svidja mi se nimalo nacin kako netsi igraju, nijedan njihov igrac me nesto ne odusevljava. sve su mi to nekako pseudo-zvijezde bez puno srca. jako su sebicni i nemaju igru. u play off-u nece daleko dogurati definitivno. ako mirza uspije sacuvati minutazu do play off-a i biti fiksan u rotaciji, mozda tu uspije nesto i napravit. ipak je on naviko na puno jace i zahtjevnije utakmice sto se psiholoske strane tice. znaci utakmice koje odlucuje jedan posjed lopte, sto je u evropi svakodnevnica, a u nba rijetkost.. tu bi onda mogo i pokazati da je puno veca klasa, nego sto neki misle.
upravo to, ne znam kako bi napisao drugo nego da mi je zao, kada je ulazio na kapaljku svi smo se nadali da ce doci vrijeme da malo vise igra i sada kada igra ne ide mu nikako kako bi trebalo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
stari o ovome ti ja upravo pricam, Evansova specijalnost je odbrana od njega niko ne ocekuje 20 ptsMT3 je napisao/la:Mjesecear jest u pravi si doveden je radi ofazivnog ucinka znam ali sta je sa evansom i on je slab u padau ali covjek igra odbranu i skaace i igra koliko igra
Mirzina je specijalnost napad od njega niko nece ocekivat 3 blokade 15 skokova po susredu
al sam siguran da ocekuju bar 10 pts
zato kazem da je doveden iskljucivo radi ofanzive da im je trebao defanzivac ne bi sigurno Mirzu doveli
imaju Evansa mozda bi doveli jos nekog slicnog njemu i to je to
super je to sto se on popravio u defanzivi to mu je veliki plus i jedan od razloga sto onaj PlayBoy sjedi na klupi
al mora pod hitno popravit napadacku igru,kretnje u napadu, previse statican, igra mu se svela na pravljenje bloka suigracima eventualno 1-2 suta i to je to
ja se stvarno nadam da je ovo kriza a ne nova uloga u timu koju je onaj levat dodjelio Mirzi
i glupo je to da ako ukazem na losu igru mnogi se osjecaju kao da sam im opsovao sve zivo
pa ljudi dragi volim Mirzu koliko i vi da ne volim ne bi sjedio do 4 ujutro i glumio sovu
DzenoMjesecar je napisao/la:stari o ovome ti ja upravo pricam, Evansova specijalnost je odbrana od njega niko ne ocekuje 20 ptsMT3 je napisao/la:Mjesecear jest u pravi si doveden je radi ofazivnog ucinka znam ali sta je sa evansom i on je slab u padau ali covjek igra odbranu i skaace i igra koliko igra
Mirzina je specijalnost napad od njega niko nece ocekivat 3 blokade 15 skokova po susredu
al sam siguran da ocekuju bar 10 pts
zato kazem da je doveden iskljucivo radi ofanzive da im je trebao defanzivac ne bi sigurno Mirzu doveli
imaju Evansa mozda bi doveli jos nekog slicnog njemu i to je to
super je to sto se on popravio u defanzivi to mu je veliki plus i jedan od razloga sto onaj PlayBoy sjedi na klupi
al mora pod hitno popravit napadacku igru,kretnje u napadu, previse statican, igra mu se svela na pravljenje bloka suigracima eventualno 1-2 suta i to je to
ja se stvarno nadam da je ovo kriza a ne nova uloga u timu koju je onaj levat dodjelio Mirzi
i glupo je to da ako ukazem na losu igru mnogi se osjecaju kao da sam im opsovao sve zivo
pa ljudi dragi volim Mirzu koliko i vi da ne volim ne bi sjedio do 4 ujutro i glumio sovu
ma nek on samo nastavi igrat. doci ce njegovih pet minuta. cinjenica je, da samim njegovim prisustvom na parketu, ostali igraci dobiju puno vise prostora i mogucnosti da budu efikasniji u napadu. eh sad kakvu je ulogu dobio, to ne znam. al definitivno nije zaboravio igrat kosarke u zadnjih 5 mjeseci..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad dodje Mirza na Reprezentativno okupljanje i pocne praviti blokove Bavcicu i Ko.

Salu na stranu sinoc je fulio zakucavanje,pogodio za 3 (1/1) 1 skok,1 ukradena lopta,1 izgubljena....
Nadam se da nije izgubio onaj suterski osjecaj,sve mi se cini da na treningu samo radi na blokovima,skokovima i odbrani pa je covjek vise zaboravio kako je dati 10+ poena na tekmi..Mozda jeste dovedem kao strasan suter i ofanzivac,ali oni od njega pokusavaju napraviti nesto sto on u zivotu nije igrao niti voli to,i sada im se sve to obija o glavu ali izgleda da ce se to samo Mirzi na kraju obiti o glavu....

Salu na stranu sinoc je fulio zakucavanje,pogodio za 3 (1/1) 1 skok,1 ukradena lopta,1 izgubljena....
Nadam se da nije izgubio onaj suterski osjecaj,sve mi se cini da na treningu samo radi na blokovima,skokovima i odbrani pa je covjek vise zaboravio kako je dati 10+ poena na tekmi..Mozda jeste dovedem kao strasan suter i ofanzivac,ali oni od njega pokusavaju napraviti nesto sto on u zivotu nije igrao niti voli to,i sada im se sve to obija o glavu ali izgleda da ce se to samo Mirzi na kraju obiti o glavu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
polako ljudi, preuranjene zaključke donosite, što neko reče - ne znamo ni tačno ni šta trener od njega traži, nit možda sam trener zna
, bitno je da mirza sve adaptacijske teškoće polako prevazilazi /ostale su te, kulturološke, kako kimbo fino primijeti) i da je uprkos svim teškoćama u samom timu, od trenera do sebičnosti igrača, on ipak u rotaciji, hej, naprvoj godini, "došao iz tamo neke rusije, bosne kakoliveć" i već igra po 15-20 minuta.
dogodine to može samo na bolje, ako zdravlje posluži, nek postane prosječan nba igrač -meni dosta.

dogodine to može samo na bolje, ako zdravlje posluži, nek postane prosječan nba igrač -meni dosta.
kralju nije on uputio lopte prema kosu u 2 poluvremenu imao je sut 1/2 i to je to ne znam odakle ti ta informacijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Puče konekcija sinoć![]()
Vidim sad da je promašio opet neke šuteve u drugom poluvremenuPa šta je to višeeeeee

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma onda je jaran mislio na onu tekmu sa Phillom, dobro je i to 1/2 ondaMT3 je napisao/la:kralju nije on uputio lopte prema kosu u 2 poluvremenu imao je sut 1/2 i to je to ne znam odakle ti ta informacijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Puče konekcija sinoć![]()
![]()

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ma dobro je ovo jos uvijek.. ne znam kako govorite da ga ne voli PJ, covjek ga je ubacio u rotaciju, daje mu sansu u prvom poluvr. ako nesto napravi dobice vise minuta u drugom, za mene posteno. Tesko ce ga izbaciti iz rotacije, kako god ovako redaju pobjede, ako se ne varam samo su od phile izgubili, mada nisu ni imali nesto jake protivnike, ali ionako ovaj tim s iole ozbiljnijom ekipom ne moze izaci na kraj. PJ zna vrlo dobro ko je mirza i sta moze, tako da je glupost govoriti kako ga ne koristi dovoljno, svaki dan je s njim i zna u kakvom je stanju i svjestan je da mirza moze s parkinga ubacivati poene kada ga krene. Mirza se mora izboriti s ovom drugom postavom za vise suteva, iako je to veoma tesko, i onda bi sigurno dobijao vise minuta s deronom i lopezom. On je tek dosao u nba, njegovo vrijeme je tek sljedeca sezona do tada ce se patiti, i mi uz njega, uz mozda poneki bljesak.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Ovdje niko izgleda ne smije uputiti kritiku na racun nasih reprezentativaca,jesu to oni mozda savrseni ljudi,ako jesu vodite ih sebi kuci pa ih mazite i pazite
Covjek ukaze na neke stvari i greske,pojedinci ga odmah obiljeze kao "hejtera". Odmah se vidi ona pubertetetska prica,cuj hejter
evo jos jedna "hejterska"...Dzenan mjesecar slazem se s'tobom.Evans ce uvijek biti u petorci sa Johnsonom,Deronom,Lopezom jer pored te trojice Mirza je mali decko,on ne moze pogoditi koliko mogu oni i zato im nije potreban,prva petorka su ljudi koji pogadjaju+evans koji u odbrani cini cuda i lopez koji je i jedno i drugo.
Ali zato u drugoj postavi,Mirza je tu da daje koseve,ali on to ne radi i sta je tu sad laz?Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo,pa onda napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju(nije ni bitno jesu li bili koraci,dosudjeni su),pa faul u odbrani i gotovo,nema ga vise...Netsi bi trebali ukljucit psihologa da malo radi s Mirzom,on se jednostavno izgubio u SAD-u,sav je ukocen,isprepadan...Od svih igraca,Mirza je u najlosijij situaciji jer ima taj psihiscki problem,jedan Brooks zna biti sebican,ali on uvijek moze napraviti potez kojim ce dignuti navijace na noge,Evans isto tako,nek napravi 2 def skoka zaredom svi ce mu aplaudirat,a nas Mirza nek napravi korake,treba mu 5 dana da dodje sebi
Tu sam za zdravu raspravu,oni koji su nepismeni i koji ce mi upucivati kojekakve epitete,molim da ne citiraju moj post

evo jos jedna "hejterska"...Dzenan mjesecar slazem se s'tobom.Evans ce uvijek biti u petorci sa Johnsonom,Deronom,Lopezom jer pored te trojice Mirza je mali decko,on ne moze pogoditi koliko mogu oni i zato im nije potreban,prva petorka su ljudi koji pogadjaju+evans koji u odbrani cini cuda i lopez koji je i jedno i drugo.
Ali zato u drugoj postavi,Mirza je tu da daje koseve,ali on to ne radi i sta je tu sad laz?Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo,pa onda napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju(nije ni bitno jesu li bili koraci,dosudjeni su),pa faul u odbrani i gotovo,nema ga vise...Netsi bi trebali ukljucit psihologa da malo radi s Mirzom,on se jednostavno izgubio u SAD-u,sav je ukocen,isprepadan...Od svih igraca,Mirza je u najlosijij situaciji jer ima taj psihiscki problem,jedan Brooks zna biti sebican,ali on uvijek moze napraviti potez kojim ce dignuti navijace na noge,Evans isto tako,nek napravi 2 def skoka zaredom svi ce mu aplaudirat,a nas Mirza nek napravi korake,treba mu 5 dana da dodje sebi

Tu sam za zdravu raspravu,oni koji su nepismeni i koji ce mi upucivati kojekakve epitete,molim da ne citiraju moj post

Smijesan si nisi hejter, al nemas pojma realno:autogol je napisao/la:Ovdje niko izgleda ne smije uputiti kritiku na racun nasih reprezentativaca,jesu to oni mozda savrseni ljudi,ako jesu vodite ih sebi kuci pa ih mazite i paziteCovjek ukaze na neke stvari i greske,pojedinci ga odmah obiljeze kao "hejtera". Odmah se vidi ona pubertetetska prica,cuj hejter
![]()
Ali zato u drugoj postavi,Mirza je tu da daje koseve,ali on to ne radi i sta je tu sad laz?Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo,pa onda napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju(nije ni bitno jesu li bili koraci,dosudjeni su),pa faul u odbrani i gotovo,nema ga vise...Netsi bi trebali ukljucit psihologa da malo radi s Mirzom,on se jednostavno izgubio u SAD-u,sav je ukocen,isprepadan...Od svih igraca,Mirza je u najlosijij situaciji jer ima taj psihiscki problem,jedan Brooks zna biti sebican,ali on uvijek moze napraviti potez kojim ce dignuti navijace na noge,Evans isto tako,nek napravi 2 def skoka zaredom svi ce mu aplaudirat,a nas Mirza nek napravi korake,treba mu 5 dana da dodje sebi![]()
1.Pises ovdje neke nebuloze tipa "napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju"

"Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo" Šta reci

2."evans koji u odbrani cini cuda"

3.I necu vise da te citiram ne vrijedi takvima neke stvari objasnjavati!
IMATE PRAVO PISATI LOSE O MIRZI ,ALI AKO VAS JE STID JEDNOSTAVNO NEMOJTE GLEDAT.
-
- Kontakt:
samo ti Mirza vise sutaj,ulazit ce one..mene vise nervira kad vidim da je probao samo 1 trojku u 20 minuta..treba biti drzak uzet pucat 7-8 pa nek bude il 1/7 ili 7/7..kad vec odbrana nije vrhunska,ne igra ledjima onda samo sut sut..a ne 1/1 trice
meni se čini da se Mirza ne snalazi bas najbolje sa ovom taktikom, ili mjestom koje mu je dao PJ od kako je usao u rotaciju. non stop je pod kosem a u zadnje dvije ili tri utakmice nije ni jednom primio loptu, vec je samo pravio mjesto drugim igracima..
Da li je to taktika ili strah neki tesko je za reci, bas bih volio cuti sta kaze PJ o svemu tome. u situacijama kad se izvuce u vecini slucajeva samo preda loptu najblizem igracu..
volio bih kad bi se malo ohrabrio pa primio koju loptu leđima okrenut kosu i pokusao neki dribling, onako ga je tuzno gledat, ne snalazi se..neko je ranije pomenuo da bi trebao kopirat Novickog, to bi bilo perfektno, samo da li se to uklapa u sistem igre Brooklyna to je vec druga prica...
kako god, mi se nadamo da ce Mirza "poludit" i pokazat da je strasan igrac
Da li je to taktika ili strah neki tesko je za reci, bas bih volio cuti sta kaze PJ o svemu tome. u situacijama kad se izvuce u vecini slucajeva samo preda loptu najblizem igracu..
volio bih kad bi se malo ohrabrio pa primio koju loptu leđima okrenut kosu i pokusao neki dribling, onako ga je tuzno gledat, ne snalazi se..neko je ranije pomenuo da bi trebao kopirat Novickog, to bi bilo perfektno, samo da li se to uklapa u sistem igre Brooklyna to je vec druga prica...
kako god, mi se nadamo da ce Mirza "poludit" i pokazat da je strasan igrac
Glory Glory Manchester United
mirzaaaaa je napisao/la:Smijesan si nisi hejter, al nemas pojma realno:autogol je napisao/la:Ovdje niko izgleda ne smije uputiti kritiku na racun nasih reprezentativaca,jesu to oni mozda savrseni ljudi,ako jesu vodite ih sebi kuci pa ih mazite i paziteCovjek ukaze na neke stvari i greske,pojedinci ga odmah obiljeze kao "hejtera". Odmah se vidi ona pubertetetska prica,cuj hejter
![]()
Ali zato u drugoj postavi,Mirza je tu da daje koseve,ali on to ne radi i sta je tu sad laz?Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo,pa onda napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju(nije ni bitno jesu li bili koraci,dosudjeni su),pa faul u odbrani i gotovo,nema ga vise...Netsi bi trebali ukljucit psihologa da malo radi s Mirzom,on se jednostavno izgubio u SAD-u,sav je ukocen,isprepadan...Od svih igraca,Mirza je u najlosijij situaciji jer ima taj psihiscki problem,jedan Brooks zna biti sebican,ali on uvijek moze napraviti potez kojim ce dignuti navijace na noge,Evans isto tako,nek napravi 2 def skoka zaredom svi ce mu aplaudirat,a nas Mirza nek napravi korake,treba mu 5 dana da dodje sebi![]()
1.Pises ovdje neke nebuloze tipa "napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju"![]()
![]()
![]()
"Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo" Šta reci![]()
cuj obruko se lik mu s leđa izbio loptu što se u NBA cesto desava. I ako te je stid nemoj vise gledati.
2."evans koji u odbrani cini cuda"![]()
![]()
- koja cuda on cini u odbrani
samo sto skace.
IMATE PRAVO PISATI LOSE O MIRZI ,ALI AKO VAS JE STID JEDNOSTAVNO NEMOJTE GLEDAT.
+1 Htjedoh isto napisati,ali ne mogu se raspravljati,haha,cuj Evans sa dva defanzivna skoka dize publiku na noge,that comment gave me cancer.
Nije mu niko izbio loptu,nego je od siline svog zamaha pogodio suprotnu stranu obruca i lopta se naravno odbila u polje.A sta je sa koracima?Ok sudija...a vidi slucajnosti opet sudija kriv i kod onog faula..pa ok eto znaci njegove greske nisu njegove,hajmo ga malo falit...zasto bi mogli,daj mi prijedlogmirzaaaaa je napisao/la:Smijesan si nisi hejter, al nemas pojma realno:autogol je napisao/la:Ovdje niko izgleda ne smije uputiti kritiku na racun nasih reprezentativaca,jesu to oni mozda savrseni ljudi,ako jesu vodite ih sebi kuci pa ih mazite i paziteCovjek ukaze na neke stvari i greske,pojedinci ga odmah obiljeze kao "hejtera". Odmah se vidi ona pubertetetska prica,cuj hejter
![]()
1.Pises ovdje neke nebuloze tipa "napravljeni koraci tisina u dvorani svi u njega gledaju"![]()
![]()
![]()
"Pa ljudi moji sinoc kad je htio Mirza da zakuca i obruko se,ja sam se pokrio rukama po licu,mene stid onih ljudi tamo" Šta reci![]()
cuj obruko se lik mu s leđa izbio loptu što se u NBA cesto desava. I ako te je stid nemoj vise gledati.
2."evans koji u odbrani cini cuda"![]()
![]()
- koja cuda on cini u odbrani
samo sto skace.

Sto ne valja ovo sto pocinju utakmice ranije, jedva cekam road trip i termine od pola 4!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ja svaku tekmu pratim i gledam vas sta pisete u ovoj temi,od one prve pripremne,kad je bio samo radio prijenos i neko se nadje da meni postavlja fotografije
U trenutku kad je ta fotografija nastala,Mirza je eksplodirao i svaka mu cast na tome,tad smo ga svi hvalili,a sad kad ne mu ne ide,trebamo sutit? Pa hajde nek ga neko pohvali za nesto,bas me interesuje razlog? Jos kad se sjetim prve utakmice kako je Hump ispao iz rotacije,kad se nesto okrenuo pod kosem ledjima okrenut i htio tako dati kos,pa oni silni airball...ljudi jel ja ovdje nesto lazem?
Vi ljudi ne vidite dalje od Mirze,za sve vam je kriv trener,sudija i ostali suigraci naseg reprezentativca, Welcome to BIH

Vi ljudi ne vidite dalje od Mirze,za sve vam je kriv trener,sudija i ostali suigraci naseg reprezentativca, Welcome to BIH

silni airball-ovi ma daj sad bas pretjerujes u nba ligi svaku noc ima tih airball-ova likovi promasuju s slobodnih bacanjaautogol je napisao/la:Ja svaku tekmu pratim i gledam vas sta pisete u ovoj temi,od one prve pripremne,kad je bio samo radio prijenos i neko se nadje da meni postavlja fotografijeU trenutku kad je ta fotografija nastala,Mirza je eksplodirao i svaka mu cast na tome,tad smo ga svi hvalili,a sad kad ne mu ne ide,trebamo sutit? Pa hajde nek ga neko pohvali za nesto,bas me interesuje razlog? Jos kad se sjetim prve utakmice kako je Hump ispao iz rotacije,kad se nesto okrenuo pod kosem ledjima okrenut i htio tako dati kos,pa oni silni airball...ljudi jel ja ovdje nesto lazem?
gdje ces vece bruke od te nema jer tu ti niko ne smeta ti i kos sami " onclick="window.open(this.href);return false;
i ti nemas oci ti si slijep eto sad kad ne vidis da mu je covjek izbio loptu na zakucavanju NEMAS OCIJU to bi bilo cisto zakucavanje da nije tako bilo tebi je bruka ako covjek napravi korake i ti sve znas o kosaraci

Zadnja izmjena: MT3, dana/u 13 mar 2013, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], successminator i 49 gostiju.