FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad je vjerovatno najviše ljudi na forumu, pa da iskoristim priliku i pozovem sve pitare sutra u 13:00h ispred Narodnog pozorišta na proteste, za Dženana Memića.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj ove Arene
Pa ce se na stadion ukljuciti 3 min do pocetka,pa izjave 3 min,pa reklame 3 min
Nedo Bog ukljucit se ko Moja TV 15 min ranije
Moja TV izmislila sve sto se imalo izmisliti za njih
Pa ce se na stadion ukljuciti 3 min do pocetka,pa izjave 3 min,pa reklame 3 min
Nedo Bog ukljucit se ko Moja TV 15 min ranije
Moja TV izmislila sve sto se imalo izmisliti za njih
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 sep 2021, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
433 formacija
Dizdarevic - Sabanovic, Dupovac, Trako, Pidro - Djokanovic, Oremus, Kapic- Bagaric, Cmiljanic, Bodul.
Dizdarevic - Sabanovic, Dupovac, Trako, Pidro - Djokanovic, Oremus, Kapic- Bagaric, Cmiljanic, Bodul.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vala ga seru sa ovom Arenom i ukljucenjem minutu prije,iskreno bilo mi je drago kad su uzeli ligu,ali kako vrijeme ide puno mi je bolje kad Mojatv radi utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
NAPADAJ!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pretrpan raspored a samo jedan kanal radi našu ligu 
FaceTV radi puno bolju produkciju generalno.
Srećom Gabela prenosi, a ne Ibrulj

FaceTV radi puno bolju produkciju generalno.
Srećom Gabela prenosi, a ne Ibrulj

Sta ovo Goran opet u lozi.
Stvarno se nece ukljuciti u prenos dok im glupa emisija ne zavrsi,pa jel moguce 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bagarić nek očisti kartone
Gledam preko mojaweb.Cuj kasni koliko 20 minuta?
Ma klošari,ugasili se svi dabogda eto sad i Arena i Telemom i sve u pi.cku materinu.Platis im regularno i gledaj

Preko aplikacije i gledam inace.
BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 sep 2021, 19:43Sad je vjerovatno najviše ljudi na forumu, pa da iskoristim priliku i pozovem sve pitare sutra u 13:00h ispred Narodnog pozorišta na proteste, za Dženana Memića.
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nećeš ostati bez tekme samo će kasniti, pojavili se problemi jbg. Glupo je psovati jer znamo šta bi bilo kod drugih 

- AngelDiMaria
- Kontakt:
**** ga mojatw web
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Jel i drugima i dalje nema tekme na MojaWebTV ?
Kurcina bi bila eto šta bi bilo,sad kad bude 25 minuta meni ce kreniti od pocetka utakmica.
Joj Maršale ustaj iz groba,salji neradnike na goli otok.
I meni nema na web tekme jos traje idiotska ova emisija
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, boki86, Chony533, Dadox, nedimmmm1337 i 25 gostiju.